Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bencede ağır bir söz. Ayrıca böyle de söylenmez sana nazikçe davranarak robot süpürge almasını söyler rica eder. Sen bu kıza seviyor musun seviyorsan alabilirsin veya senin borcun mu var ilerde alırım diyebilirsin. Bence bu kız seni sevmiyor gibi geldi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar,
Robot süpürge al ve ayrıl o zaman. Şaka şaka 😃
Şaka bir yana ilişkiler de böylesi sebeplerden dolayı anlaşmazlık çıkması çok üzücü. Umarım ortak bir noktada anlaşır ve konuyu tatlıya bağlarsınız. Umarım bunları aşar ve gerçek mutluluğun keyfini yaşarsınız.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar değişti ekonomik kriz ile birlikte. Onlarda böyle çözümler üretiyorlar.
Şahsi değil bu çok istediğini belli etmek istemiş. Ucuzladı artık. Bu süreçte patron onlar ne derse alacaksın. 😊Yani senin şahsına yönelik bişey yok.
https://www.youtube.com/embed/Sc9ERnzrlok00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılBu ilişki bitmeye mahkum maalesef. İlerde evlenince de böyle mi tehdit edecek devamlı? Seni cüzdan olarak görüyorsa ayrıl gitsin, nişanlımın ailesi evi tadilata sokuyor devamlı gereksiz masrafa gerek yok modundayım, yani tüm kızlar sandığınız gibi paragöz değiller
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa aklı başında bir yorum... Diğer kızlarrın dediklerine bir göz atın, hepsi de onu savunuyor
- +1 yıl
bakmadım ama tahmin edebiliyorum çünkü ciddi bir kesim alınan eşya/hediye ile sevgiyi ölçüyor maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılYarın da evlenince kurutma makinesi almazsan senle sevişmem diyecek.. buna hazır mısın.. koşul süren insanlar güce paraya tapar.. yarın seni yerlerde görse bir tekme de o atar.. bir abla tavsiyesi ilişkini gözden geçir..
23 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor musunuz bu sitede sizin seviyenizde, sizin kalibrenizde çok az kadın var. Gerçek bir hayranınızım. Aslında sizinle tanışmak sohbet etmek gibi hayallerim bile var ama malum siz aristokrat çevredensiniz benim gibi halktan biriyle zaman kaybetmezsiniz :D Gerçekten mutlu oldum fikrinizi paylaşmanıza
- +1 yıl
Aristokrat çevrenin sokağından bile geçemem 😊 bu bir ironi mi bilemedim..
Soran+1 yılGörünüş ve konuşma/üslup olarak öyle bir izlenim veriyorsunuz Asuman Hanım :) Özgüven vs. de tavan. Ama böyle konuşunca sıcak kanlı ve samimi geldiniz nedense ^^
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızı bu normal bir sey o sevilmeyi degil s.. kilmeyii istiyor yorumlara baktım da ne kadar iyi türk kızları var tabi yersen onlar da aynı yorumlarda cici kızlar oynuyorlar bu site de o.. buulukkk meşhurdur bir numaradır sorularda namusculuk oynarlar arka tarafta o.. bulugunnn dibini sıyırırlar çünkü bunlsr türk kızıdır türk kızında 4S kuralı vardır
00 Yorumla
+1 yılBence onu ona robot süpürge alacak erkeklere bırak ve ayrıl. İlerde daha büyük sorunlarla karşılaşmamak adına kendin için.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. En uygun fiyatlı olanından al bir tane sende.
Nişanlının gönlü olsun.
Bir robot süpürge için ayrılmayın sindin boşu boşuna..
Sen dua et bunu istediğine, yine insaflı kızmış..
Ya; At, kat, yat istiyorum deseydi?14 Yorumla
Soran+1 yılBir süpürge için ayrılma kartını ileri sürdüğü zaman o suçlu olmuyor, talebi yerine getirmesi gereken benn oluyorum :)
- +1 yıl
İlk bakışta çok mantıklı bir yorum gibi görülüyor olsa görüşün tam anlamıyla rezalet. Daha evlenmeden koşul öne süren yarın evlendikten sonra şunu yapmazsan bunu yapmazsan seninle birlikte olmam diye de tehdit eder ve ilişki zehir olur gider.
Bir de kalkmışsın bu zihniyette biri için dua et diyorsun. @Çilek_22
Düzgün giden bir şeyi rayından çıkarmaya çok meraklısınız kadın milleti olarak.
Soran+1 yılİlk bakışta da gayet mantıksız kanka
- +1 yıl
Her türlü mantıksız evet.
Ya siz deli misiniz nesiniz anlamıyorum ya
bunlar ne bicim sorular deli olcam ya
süpürge yuzünden bana evet demeyecek biriyle benim işim olmaz yol ver gitsin
ne bu ya yeter ya21 Yorumla
Soran+1 yılSakin olur musun canım?
+1 yılBak benden sana kardeş tavsiyesi böyle kızlardan asla hayır gelmez. Allah sana nişanlıyken gerçek yüzünü göstermiş şükret ve kurtul ondan. Paraya pula böyle tapan kendini pazarlayan kızların hayrı dokunmaz kimseye.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) Ne kadar samimi yazmışsınız ya kurban olurum : )))
+1 yılAman o süpürge hiç hoş değil evin konumunu öğrensin diye açtım mal gibi aynı yerde dönüp durdu en son kaydetti tabi de mumluklara takılıyor de ben süpürürüm
120 Yorumla- +1 yıl
Yerde takılacağo şeyleri kaldır evi tarasın ilk önce. Ondan sonra her temizlik yapacağın zaman yerden kaldır her şeyi zor değil
- +1 yıl
@Howlerwashere öğrensin o da herşeye takılsın mi
Soran+1 yıl@Howlerwashere bro git başka soruda kızlara yavşa ya. Gereksiz bildirim yapıyorsun önüne gelene yazmışsın, silmekten yoruldum. Lütfen...
- +1 yıl
@Mavikelebeklerr taradığı zaman evin kuşbakışı haritasını cıkartıyor evi ona göre temizliyor
- +1 yıl
Onu anlatmaya calıstım kelebek hanima
- +1 yıl
@Edameda06 o zaman işlevi ne onun hem geçen merdivenden düştü
Soran+1 yılArkadaşlar şu teknoloji muhabbetini özelden yapın ne olursunuz 😂
- +1 yıl
Ayol bakma sende
Soran+1 yılBildirim geliyor boşa abla
- +1 yıl
Yok boşa değil Ben belki ojemin rengini sormak istiyorum hem bu uygulamada hep bildirim geliyor Sen de okumadan dokun geçiyor ya hepsini işaretlemine Öyle bir şey vardı
- +1 yıl
Hepsini okundu işaretle
Soran+1 yılTamam istediğiniz kadar bildirim yapın karışmıyorum dostlar 😶
Soran+1 yılSen de mi Eda?
Soran+1 yılIıı bana sataştın sandım da bir an. Pardon...
Soran+1 yılSatasabilirsin de :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Baban seni veriyi da bir bağ pirasiye demiyor mu Türkü de... Seninle evliliği bir supurgeye bağlı olana almıyorum s. Git demek en doğrusu. Bunu kendi ailene onun ailesine herkese söyle. Eğer dediğimi yapmazsan daha ağır bedeller ödersin ödersiniz
00 YorumlaAaa ama Dyson istememiş artık herkesin evinde bi robot süpürge bi Dyson var vizyonsuz kız. Şöyle ki huzur ve mutluluğun olmadığı bi evde her şey son teknoloji olsa neye yarar. Bu şekilde şartlar koşan birisi ile evlenmek çok büyük hata olur.
00 Yorumla
+1 yılDünya malı ne kadar onemsenir oldu oysa içinde sevgi olmayan aşk olmayan bağlılık olmayan bir evde robot süpürge olsa ne olurki
12 Yorumla
Soran+1 yılYorumların çoğu robotun önemini anlatıyor :)
Nişanlın gerçek bir robotun ondan daha değerli olduğu kadar işe yaramayan birisi mi? Bence onun yerine bir robot eş için para biriktir, en azından paçoz birisi değil.
00 Yorumla
+1 yılEğer öyle bir şey söylediyse sen de gerçekten robot süpürgeyi alma evlenmezsen çünkü evlendikten sonra da senin alternatifin olduğu zaman sana sırt döner kusura bakma şu anda çok ciddi bir sınavdasın o süpürgeyi alma alma ki kendisi asil bir kadın mı yoksa uçan süpürge mi belli olsun😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Çok fazla para değil zaten 20 bin liraya moblu philips robot süpürgeler var, büyük kolaylık sağlıyor gerçekten.
010 Yorumla
Soran+1 yılSen de pazarlamacı mısın
Soran+1 yılTamam sen hediye et bana panpa
Soran+1 yılBana iyilik yapma şansına ve yüceliğine erişeceksin, daha ne istiyorsun
Soran+1 yıl14 bin mi? 24'ten aşağı yok agentkid kardeş. Nasıl agentsin sen resmen fake agent
Soran+1 yılSiimens sana madalya takacak az daha çabalarsan
Evlenmesin ozaman? Ne bu şart koşmalar.
Evlenince bile kesin şöyle diyecektir; onu almazsan ayrılırım vs.
Yol yakınken vazgeç.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler olarak kendinizi değerli bulmayın abi. Kadınlar size değer verdiği falan yok; sizi kullanmak için umursuyormuş gibi davranıyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır beni ne tekstilciler ne hademeler istedi de pas vermedim
+1 yılSen de seks yapmazsak evlenmeyeceğini söyle... Kavun değil ki bu koklayarak bilemem, tadına bakmam lazım de... :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞöyle kızlarla bırakın evlenmeyi insan diye evin kapısından içeri sokmanız bile hata. Bir insan sevdiğinden birşeyler isteyebilir ama yapacak durumu yoksa rest çekiyorsa o kişiyle bugünlere gelerek asıl hata sizindir
00 YorumlaÇoktan bitirmiş, bahane arıyor.
Maddiyatla ölçüyorsa derdi rahatlık ya da gösteriş ciddî değil00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmesin ticaret yapacagi birini bulsun robot süpürge ile mi çıkmış anasından abi pirim vermeyin şöyle yaratıklara.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendisi süpürsün ne olacak eline mi yapışır veya bir sen bir o bende saçma olmuş. Bir kalemde silerdim ben kıyaslamaya baksana çocukça hareket
00 Yorumla
+1 yılŞöyle bir kız olamadım tobot süpürgemi de kendim aldım roborock senden ne istedi peki sjxjdj
013 Yorumla
Soran+1 yılEvli misiniz :)
- +1 yıl
Değilim kardeş çeyiz düzüyorum ama evleniciiizz
Soran+1 yılEn azından aday vardır herhalde :D Çeyiz "düzdüğünüze" göre :D
- +1 yıl
Aday olmasa çeyiz niye yapayım şapşal
Soran+1 yılÜslubunuz çok tatlı :)
- +1 yıl
Eyvallah diyim de gör
Soran+1 yılYaza mı evleniyorsunuz
- +1 yıl
Hayır. Yaz gelini olmayacağım
Soran+1 yılSiz insanın ömrünü uzatırsınız :D
- +1 yıl
Abartmasak mı
Soran+1 yılBiraz palavracıyım doğru
- +1 yıl
Allah hanım kızımızın yardımcısı olsun mekdjd
Soran+1 yılNeden? Kötü müyüm
+1 yılÇek resti altta kalma, bugün basit bir robot süpürgede evlenmeme kozunu oynayan, evlendikten sonra istediği bir şey olmayınca boşanalım der.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılRobot süpürge olmazsa olmaz değil onun yerine Dyson istesin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı fiyat ikisi de
+1 yılŞakamı hahahah para avcısıymış yol yakınken vazgeç bak ilerde seni soyup soğana çevirir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Nişanlının kendisi ananevi şekilde programlanmış bir Robot
00 Yorumlaona nişanlı demek hiç uygun bir kelime değil
00 Yorumla
+1 yılyoo haklı bi robot süpürge bile alamıcaksan evlenme zaten derde bak bende derdim var sanıyorum
00 Yorumla
+1 yılKlasik Türk kızı. İstediği gelinliği alma nişanı atar.
00 Yorumla
+1 yılhaklı bi robot süpürge bile alamıcaksan olmaz o evlilikten
00 Yorumla
+1 yılYarın öbür gün başka şeyden tehdit eder isteyebilir ama tehdit etmesi hoş değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılYolun sonu görünüyor yol yakınken vur tekmeyi
00 Yorumla
+1 yılOha bir robot süpürgesi için evlenen kadına araba alsam ne yapar acaba
00 YorumlaSen ozaman ayrılalım süpürge benden değerliyse de. Yoksa önüne gecemezsin ömür boyu borc ödersin.
00 YorumlaBizim bi akrabanın da öyle bi nişanlısi vardı herşeyi aldırıp sonra ayrıldı aman abi dikkat et :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılsana böyle cümle kuran birisiyle devam etme bence
00 Yorumla
+1 yılYa bu nasıl saçma bir şey 😂😂😂 düşünsenize evliliğiniz bir robot süpürgeye bağlı dmdkdkfk
00 Yorumla
+1 yılÇalılı süpürge al koy altına. Güle güle uç de kdksks
00 Yorumla
+1 yılBunu ben duysam direkt yüzüğü atardım
Gitsin süpürgeyle evlensin malll10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbi robot süpürge alamıyosan evlenme bi zahmet
11 Yorumla
Soran+1 yılKız alamıyorsa o evlenmesin 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tarz insanları özellikle mi ariosunz buluyorsunuz 🤦🏻♀️
121 Yorumla
Soran+1 yılBiz erkekler arıza tipleri severiz.
Cevap sahibi+1 yılBelli oluyor 😄 smdiden böyle evlenince düşünemiyorum kolay gelsin sana😄
Soran+1 yılİyi de bir erkek karısı için var olmayacaksa neden evlensin
Cevap sahibi+1 yılBunu gel bnmkine de söyle yetemiyormus kavga edip duruyor benle ( maddi olarak)
Soran+1 yılPara sorunlarınız mi var
Cevap sahibi+1 yılSank ekonomi normalde bn çok harcıyormusum gbi konuşuyor.
Anlatıyorum ne aldığımı kaça aldığımı bana laf edio. Geçen iki üç parça kıyafet aldm 3 bin kusur gitti üç parça kıyafet 3 bin etmesi normal mi değil ama ekonomi böyle bn napm
Soran+1 yılEvli misini,
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılSizin seviyenizde bir karısı olan adamın para lafı etmemesi, direkt size tapınması gerekir
Cevap sahibi+1 yılBn onun derdini biliyorum da neys
Soran+1 yılAnlatmak ister misiniz
Cevap sahibi+1 yılHayır gerk yk
Cevap sahibi+1 yılHatta yorumumu siler misn gizleyemiyorum kendimi yeni hesap olduğu icn
Soran+1 yılBen de silemiyorum maalesef
Cevap sahibi+1 yılSağ üstte üç nokta var orada var nasl silemiosun soruyu sn sordn
Cevap sahibi+1 yılBunu görmek istemiyorum seçeneği var tıkla
Soran+1 yılEvet ama en fazla 5 yorum siliniyor. O nedenle ret geliyor
Cevap sahibi+1 yıl🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılXperim yukselince gizlenirm bari 😄
Soran+1 yılKalsın ne olcak ki
Cevap sahibi+1 yılKalmasn😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılDostum dünki altlı üstlü oturma sorusunu da sen sordun heralde , bu işi harbiden iyi yapıyosun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu laf ağır bir laf. Robot süpürgeyi değil de bu lafın ne anlama geldiğini masaya yatırın bence. Sen çöp değilsin, insansın.
00 Yorumla
+1 yılilişkini gözden geçer derim yarın bir gün de başka bir şey almadın diye senle kavga eder ya da ayrılmak ister bu insanlar paraya ve maddiyata taparlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen onunla evlenme. Evi süpürmekten bile aciz bir kadın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşya insanı mutlu etmez. Şunu bir anlasa insanlar artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkiniz de aynısınız birbirinizi bulmuşsunuz, o yüzden kimseye kızamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılAl tabi bi robot süpürge alt tarafı nişanlını üzmeye değer mi
15 Yorumla
Soran+1 yılAlt tarafı bir süpürge için o neden üzüyor
- +1 yıl
Demekki alabilecekken almıyorsun. Robot süpürge büyük kolaylık
Soran+1 yılO da alabilir...
- +1 yıl
Tamam da sen al senin alman lazım
- +1 yıl
Kız haklı valla
Madem o kadar hevesli robot süpürgeye, çeyizi kız tarafı yapar kendisi alsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılHarbiden mi? Ben hiç bilmiyorum bu işleri
Soran+1 yılSert mizacınıza saygı duyuyorum hanımefendi... İyi geceler
+1 yılBugün onu ister yarın başka şey ister evlensen onu almadın der kavga eder veya boşanır abooo işin var
00 YorumlaKanka süpürge alsan nisanlina gerek yok zaten hemen terket onu
03 Yorumla
Soran+1 yılÇeyizi kız tarafı alıyormuş kanka, az önce sitenin en güzel kızı söyledi, öyle öğrendim ben de
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılİdolüm yaa😂 böyleleri kıymetli değerli olur
32 Yorumla- +1 yıl
Harbi ya
Soran+1 yılEvet çok kıymetlidir kendisi, kıskanmayın.
Nasıl insanlarla nişanlanıyorsunuz anlamıyorum cidden ya
00 Yorumla
+1 yılVay gasmere bak evlenme bence hani cok istiyorsa kendi parasıyla alsin
00 Yorumla
+1 yılBu sorularin troll oldugunu dusunuyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılYaşınız kadar trol değil
- +1 yıl
Daha troll cunku
Soran+1 yılÇok elit bir hayat yaşıyorsunuz sanırım. Çünkü insani ilişkilerde bu sorudakinden çok daha korkunç sorunlar var.
- +1 yıl
Bu sorunun neden troll oldugunu dusunuyorum? Bu tip bir insana neden katlanir biri? Sevgi ask diyecegin icin sormuyorum
Soran+1 yılBöyle insanlar yok mu yani? Neden trol olsun
+1 yılçok pahalı bir şey sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşkası olsa tamam da sizden böyle bir yorum gelmesi şaşırttı
Soran+1 yılUtancınızdan fotonuzu silmişsiniz
Yani demekki seninle paran için evleniyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSizin evlilik kriteriniz nedir hanfendi
Kullanıyor seni çıkarları var
02 Yorumla
Soran+1 yılKullanacak tabii ki. Karım o benim
Soran+1 yılSiz benim hayatımın aşkı hakkında nasıl böyle konuşursunuz?
+1 yılÇok istiyorsa kendi alsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBiricik karımın bir emrini yerine getirmiceksem hayat dediğiniz nedir?
- +1 yıl
Senin isteklerinde aynı şartlarda kabul görüyorsa bu hayatı yaşamalısın
+1 yılHahahaha şarta bak ya bence alırsın
15 Yorumla
Soran+1 yıl:))) Mesajlaşırken bir anda sildiniz beni ama şimdi buraya denk geldiniz. Kaderin cilvesi işte
- +1 yıl
Ne zaman ya ahahah tanımıyorum gizli üye seni
Soran+1 yılTözel ben :) İyi de anlaşmıştık halbuki, sabah bir baktık mesaj atılamıyor 😃 daha kibar olabilirdiniz
- +1 yıl
I dont speak cidden 🤦🏻♀️
Soran+1 yılAnlamadım?
+1 yılOndan bende istiyorum😄
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu da ben alamam artık
- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026