Aşık olduğum insan gittiği günden beri çok yalnızım napabilirim?

Zamanımın yüzde 95'i onunla geçiyordu tabiri caizse zamanımın hepsi onunla geçiyordu, evli bireyler gibiydik aslında. Her şey o kadar tıkırında gidiyordu ki huzurlu ve rahat olduğuma binlerce kez şükrediyordum. Hep güzel ve yalan yüzüyle belki gelmişti belki bana öyle geldi yahut hiç öyle değildi. Bunca zamanı ve emeği 24 saat dolmadan gitme kararı almak kadar basit bir şey yoktur inanın. O kadar çok alıştığımız bir şey ekmek gibi su gibi ihtiyaç olan ve en güzeli aşk dediğimiz bu meşakatte her şey 1 gün ara vermekle tek kavgayla hatta içi dolmayan ceviz kabuğu bile olmayan bir tartışma ile onun tarafından bitti. O gün bu gündür 12 kilo verdim, ekmekten kesildim, içmeden kesildim, uykumdan oldum, geceler ve paket paket sigaram derdim oldu gündüzler ise yalnızlık içinde sersemlik. Bu yaşımda ilk defa bu kadar sağlam tükendim. Kalbimde kocaman bir ağrı belki bir yangın yeri cayır cayır yanan, beynim keza ondan kopmak istemezcesine yorulan bir makina...
Tırnağının ucu kadar kötülüğünün dokunmadığı ve onu sevdiğin ve aşık olduğun için helalle gidip haramdan uzak durmayı bile öğrenen ben bir tek ona mı hiç bir şey öğretemedim. Çok canım yanıyor çok..
Gidişinin 20. günü, kafamda ona dair deli sorular, bana bu kötülüğü yapmasına rağmen onun kalbimden ve kafamdan aramamam, Allahım bu nasıl bir eziyettir. Hiç sevdiğim bir insanla sınanacağıma inanmazdım. Beni gören bilen herkes halime acıyor ben bile o kadar onu düşünmekten kalkıp aynaya bile ne hale düşmüşüm bile bakmadım 20 gündür, 20 gün diyorum ama sanki 20 yıl gibi...
Nutkum kesildi, rüyalarım o, ihanet etmesine rağmen kötü bir şey yapmasına rağmen üzülen ben...
Acaba bunca şeyi yapıp acı çekiyormudur, acaba kalbi sızlıyor mudur acaba vicdanı sızlıyor mu?
Benim çektiğim ızdırap gibi o da aynı ızdırabı çekiyor mu?
Böyle bunları yazacağımı bile düşünmemiştim, o kadar aşıktım ki o kadar sevmiştim ki olumsuza dair tek bir kelime bile etmedim.
Yalnızım bu kadar yoğunluk, acı, özlem, hasret ve insanlar arasında çok yalnızım :(
Aşık olduğum insan gittiği günden beri çok yalnızım napabilirim?