Evli biriyle oldum geçen yaz bu kısmı karışık lütfen yargılayıcı yorum yapmak yerine sorduğum şeye odaklanır mısınız ;
kendisi zaten çapkın bir adamdı karısını sevgiliyken de başkalarıyla aldatıyordu ve benim ilkim oldu yeni de bebeği vardı. Çok gözyaşı döktüm biliyor ve içimden de ah etmiştim gerçekten
Aylar sonra yine buluştuk bu defa bana sohbet edercesine bir şeyler zırvaladı işte ben çapkınlığı bıraktım önceliğim aile ve iş seninle de sen istiyorsun diye görüşüyorum ve o sırada bir cümlesi oldu “sen gün içinde bile benim aklıma geliyorsun o orada napıyor diyorum, bu benim kafamda problem olmaya başladı kendim görülmek isteyince bile gmrüşmemem gerekiyor diyorum ne zaman işlerim ters gitse aklıma geliyorsun kimsenin ahını almak istemiyorum” dedi.
Ne demek bu?
kendisi zaten çapkın bir adamdı karısını sevgiliyken de başkalarıyla aldatıyordu ve benim ilkim oldu yeni de bebeği vardı. Çok gözyaşı döktüm biliyor ve içimden de ah etmiştim gerçekten
Aylar sonra yine buluştuk bu defa bana sohbet edercesine bir şeyler zırvaladı işte ben çapkınlığı bıraktım önceliğim aile ve iş seninle de sen istiyorsun diye görüşüyorum ve o sırada bir cümlesi oldu “sen gün içinde bile benim aklıma geliyorsun o orada napıyor diyorum, bu benim kafamda problem olmaya başladı kendim görülmek isteyince bile gmrüşmemem gerekiyor diyorum ne zaman işlerim ters gitse aklıma geliyorsun kimsenin ahını almak istemiyorum” dedi.
Ne demek bu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet tutmuş, senin duygularınla oynamış ve seni incitmiş, çapkın olan adam başka kızlara kadınlara bakacak ama ahın sayesinde sadece aklına sen geliyorsun,
Bi de bkaret alması belki de ve yalnız olduğumu düşünmesi de olabilir çünkü bir arada şey sordu ben senin hakkında bir şey bilmiyorum annen baban hayatta mı ayrılar mı mesela diye ben de seni ilgilendirmez dedim
Bekaret alınca üzerine sorumluluk aldı, evleneceğin kişi seni isteyecek mi istemeyecek mi kararsız, adam iyi korkmuş iyi olmuş 😂
Evleneceğim kişi ne aw evleneceğimi kim söyledi ayrıca almak almamak nedir sizin kafanıza sıçim bizim siz gibi hayat algımız yok mal mıdır nedir
Ya adam korkmuş ondan öyle dedim, yoksa bana ne, bende bozup bozup geçiyorum, umrumda mı, ister evlen ister evlenme
Kafama sıçacağına gel ağzıma sıç
sordum da telefonda görüşmek istemediğin için kibarca ime mı ettin falan diye Allah belamı versin bişi ima etmedim ben ima etmem söylerim öyle bişi olsa ve çapkınlığı bıraktım derken senden değil geçmişimden bahsettim ben dedi. Ben de onunla bir gelecek düşünmediğini sadece beraberken mutlu olmak istediğimi söyledim rahatladı biraz dün de gidip instada takipçilerinden çıkarmış beni çünkü sormuştu yanındayken beni her gün düşünüyor musun mesela instagraödw takipte ettiklerime bakıyor musun diye yani aşık mıyım onu anlamaya çalışıyordu. Şimdi de onu deniyor sanırım ne zaman farkedeceğim bakıyor muyum diye
Bence dediklerine kulak asma, üstüne üstüne git, sevmediğin davranışı mı oldu, birazcık korkut 😅
Adam bana beni karşına alma dediğimde ne ya yani tehdit mi editorsun napayım yani gidip ben mi söyleyeyim sileyim mi her şeyi dedi yani kadına aşıktı sarhoştum vs diyip sıyrılabilir ama o zaman beni de komple silmek zorunda. Ayrıca seninle de kötü olmak istemiyorum sebeplerim var dedi bana. Takipçilerden niye çıkardı şimdi bu hesabına bakıyor muyum anlamak için doğru mu anladım? Sormuştu çünkü bana
Evet doğru anlamışsın, senin onu değil o seni gizli takip etmek istiyor
Sana özetle görüşmek istemediğini ve yakasından düşmeni istediğini söylüyor kibarca.
Ne alaka aw niye gün içinde aklıma geliyorsun diyor o zaman
Seni kırmamak için. Sen onu kafaya takma duygularınla oynandığını düşünme diye diyor onu. Kafamda problem olmaya başladı diye devam ediyor ya, işte buna devam etmek istemediğini belli ediyor. Kimsenin ahını almak istemiyorum derken de, karımdan vazgeçmicem seninle de geleceğim yok bu böyle devam ettiği sürece de sen zor durumda kalacaksın bu yüzden düş yakamdan diyor.
Bak canım kaç gündür görüyorum aynı sorularını bu kadar kafaya taktığını farketmesem sana böyle uzun uzun anlatmazdım kıymetini bil daha da izah etmem.
Yahu aynısını sordum telefonda Allah belaöı versin bişi ima etmedim ben ima etmem söylerim öyle bişi olsa ve çapkınlığı bıraktım derken senden değil geçmişimden bahsettim ben dedi. Ben de onunla bir gelecek düşünmediğini sadece beraberken mutlu olmak istediğimi söyledim rahatladı biraz dün de gidip instada takipçilerinden çıkarmış beni çünkü sormuştu yanındayken beni her gün düşünüyor musun mesela instagraödw takipte ettiklerime bakıyor musun diye yani aşık mıyım onu anlamaya çalışıyordu. Şimdi de onu deniyor sanırım ne zaman farkedeceğim bakıyor muyum diye
Abicim ben olanı söyledim sana hiç tartışamıcam valla birdaha sorularını görürsem de bişey yazmam kafaya göre takıl neye inanmak istiyorsan ona inan bol şans.
Tartışmadım ben de olanı söyledim
Ozaman skişe devam bol şans
Adam bana beni karşına alma dediğimde ne ya yani tehdit mi editorsun napayım yani gidip ben mi söyleyeyim sileyim mi her şeyi dedi yani kadına aşıktı sarhoştum vs diyip sıyrılabilir ama o zaman beni de komple silmek zorunda. Ayrıca seninle de kötü olmak istemiyorum sebeplerim var dedi bana
Alan razı veren razı ortada ahlık bir durum yok
E niye öyle diyor o zaman? Aslında pek yok denemez çok ağladım biliyor bi de yalnız olduğumu biliyor o açıdan da olabilir
Acımış sana
sordum da telefonda görüşmek istemediğin için kibarca ime mı ettin falan diye Allah belamı versin bişi ima etmedim ben ima etmem söylerim öyle bişi olsa ve çapkınlığı bıraktım derken senden değil geçmişimden bahsettim ben dedi. Ben de onunla bir gelecek düşünmediğini sadece beraberken mutlu olmak istediğimi söyledim rahatladı biraz dün de gidip instada takipçilerinden çıkarmış beni çünkü sormuştu yanındayken beni her gün düşünüyor musun mesela instagraödw takipte ettiklerime bakıyor musun diye yani aşık mıyım onu anlamaya çalışıyordu. Şimdi de onu deniyor sanırım ne zaman farkedeceğim bakıyor muyum diye
Kızım sen sorunlu musun yoksa gerçekleri görmek mi istemiyorsun. Kafanı topla o insandan da uzaklas. Adam alacağını almış işini görmüş üstüne de vebal almak istemiyor. Adam simdi hayatina bakmak istiyor sana da yoluna bak demis
Ben ne diyorum sen ne diyorsun adam engellemiş demedim ben. Yazılanları anlayarak okuyun
Engelledi demedim bende zaten
Adam bana beni karşına alma dediğimde ne ya yani tehdit mi editorsun napayım yani gidip ben mi söyleyeyim sileyim mi her şeyi dedi yani kadına aşıktı sarhoştum vs diyip sıyrılabilir ama o zaman beni de komple silmek zorunda. Ayrıca seninle de kötü olmak istemiyorum sebeplerim var dedi bana
Adam sana şunu diyor yedekte kal arada seninle de isim olur kacamak yasarim diyor. Bunu kaba bir dil anlatamadığı icin kibar dille konuşuyor seni düşünüyorum vs gibi