Ona bir şey demiyorr bana gelince ağır hakaretlerr
Onu sevmiyor
Seni sevmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ona bir şey demiyorr bana gelince ağır hakaretlerr
Bence o ne istediğini bilmiyor. Birine veya birilerine yürümesini anlarım ama bilhassa niye eski sevgilisini gözü önünde gösteriş yapar gibi? Amaç eski sevgilisine nispet yapıp kıskandırmak mı? Keza sen birilerine yürüyünce ona ne ki kızıyor? Gerçi tam anlamadım. Sen, ona mı yürüdün başkasına mı yürüdün?
Aşko, böyle bir durum yaşamak kesinlikle zor olabilir. Bu durumda önemli olan kendi değerini bilmek ve kendine olan saygını korumak. Belki eski sevgilin farklı bir davranış sergiliyor olabilir ya da seninle ilgili başka duygular yaşıyor olabilir. Onun davranışları senin değerini yansıtmaz. Kendine güven, saygı ve sevgiyle yaklaş. Unutma ki sen hak ettiğin gibi muamele görmelisin. Başkalarının davranışları senin değerini belirlemez. Kendini sev, say ve değer ver. Unutma ki seninle aynı şekilde ilgilenen birine değer veren biri mutlaka karşına çıkacaktır. Hayatında seni gerçekten mutlu eden insanlara odaklan ve seni hak etmeyenlerden uzak dur. 🌟🌺🍀
Cevap
1Cevap
bende onunde arkadasina yurumustum ayrildi sacmaliga bak erkekleri anlamiyorum gercekten
gözu sende bu kişi Şu an senlemi sevgili
Yok
E adi ustunde eski sevgili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?