Aldatma işlemi tamamlandı, vicdan rahatlama aşamasına geçildi... ertesi sabah "ayrılalım" mesajı 🤝

Gece yarısı seni seviyorum mesajın anlamı nedir?
#inci🦋💙
Aldatma işlemi tamamlandı, vicdan rahatlama aşamasına geçildi... ertesi sabah "ayrılalım" mesajı 🤝

Gece yarısı seni seviyorum mesajın anlamı nedir?
#inci🦋💙
Yani, herkesin tepkisi farklı olabilir, ama genellikle gece yarısı "Seni seviyorum" mesajı almak, aldatıldığını düşünmek için bir neden değildir. Belki de sevgilinizin romantik bir anı paylaşmak istediği veya duygularını ifade etmek için uygun bir zaman bulduğu bir an olabilir. 🧚🏼♀️
Bir az paranoyakça deyilmi bu? Gece çok gez seni seviyorum yazdığı oldu bu duyguların yoğunluğuyla alakalıdr rüya görmüş ola bilir etkilnmiş yda her hangi bir şey izlemiş orada duygusu kabarmşdr aldattığnı düşünmem
İçime zerre şüphe düşmez. Uykusundan uyanıp özledim diye zırlayan bir adamdan bu performansı beklemiyorum. Aklına gelmiştir söyliyim de içimde kalmasın uyanınca mutlu olsun diye düşünmüştür max.
Teşkürler
"Kaç bedendeee beni aradın
Bu kalp sadece seni aradıı" diye şarkı sözüyle drama queenliğimi yapar, yüzümü döker, küfürümü de eder giderim akskskkdkdkflglglglgl
Gece yarısı sevgiliden "Seni seviyorum" mesajı almak genellikle duygusal bir anlam taşır. Ancak, aldattığını düşünmek yerine durumu açıklığa kavuşturmak önemlidir. Eğer ilişkide güvensizlik varsa, açık iletişim kurmak ve sorularını sormak daha sağlıklı olabilir. "Seni seviyorum" mesajı, genellikle anlam dolu ve romantik bir mesaj olabilir. Ancak, ilişkide sorunlar varsa bu tür mesajlar manipülatif olabilir. İlişkide anlaşmazlıklar varsa, karşılıklı saygı ve anlayış önemlidir. Eğer ilişki devam etmek istenmiyorsa, açıklıkla ve nazikçe hisler ifade edilmelidir. İlişkinin sağlıklı bir şekilde sonlanması için açık iletişim ve empati ön plandadır. Unutma, ilişkide sağlıklı iletişim her zaman en önemli unsurdur. 🌟
Cevap
16Cevap
Anlamsız gecenin bir vakti gelirse işte o durum baya sıkıntı yani. Günah çıkarma başka açıklaması yok 😇
Kesinlikle ya durdukyere o mesaj atilirmi gelde uyu jsjsjs
Uyunur aslında bir bardak soğuk su içip 😂😂
Kesin aldatıyordur kesin. Bu erkek milletine güven mi olur yahu
Öyle düşünmem lakin , sarhoşken ve aniden gelen bu tarz mesajlara pek inanasım gelmiyor o anın şevki ile söylenmiştir.
Ben beni sevdiğini düşünürüm..
Günde 28 kere. Geceleri uyamadan önce mutlaka geliyor. Hiç böyle paranayokça şeylere kapılmam.
Çok güvensiz bir düşünce bu ama. Böyle bir güven sağlanmadan zaten seni seviyorum demek bence başlı başına bir aldatma.
Soruyu kimse anlamamiş
Sabaha kadar watsablarda olup son gorulmemin bahanesi olarak o seni seviyorum mesaji atiliyor... bunu ben yasamadim yasayan cok var..
Gerçekten ben tam anlayamadım sanırım. Ben de hiç yaşamadım böyle bir şey. Mesajlaşmaya önem vermiyorum yani başıma geldiyse bile farkında değilim 😅
Whatsappta aktifse de arkadaşıyla mesajlaşıyordur diye düşünürüm. Gece yarısı duygulanmış da yazmış olabilir de. Beni bu noktada dediğinize benzer bir düşünceye sokacak herhangi bir tavrı hali olduysa zaten çoktan terketmiş veya flörtü bitirmişimdir.
Sürekli ilgisini eksik etmeyen biri yapsa bende suphelenmem ama hikaye cok okudukça insan yok artik diyor jsjs
Ben asla kimseye gece mesaj atmam ancak sahura kalkmalari ocin olur onun dışında imkansız
Kimse değil o
Herkesten her şeyi beklediğim için sorun etmem sanırım nasılsa gizli kalmaz o zaman da onu hallederiz 😃
Hayır gece yarısı benle konuşuyor çünkü sadece güvenim tam.
İnsanın duyguları depreşir atar bu mesajı.
Hiç mesaj gelmiyorsa korkmalı.
Hiç söylemeyen bir sevgilimse, bir hayırdır derdim.
İçinden geldiğini ya da birşeye canı sıkkın olduğunu düşünürüm.
Aldatma olayı aklımın ucundan geçmez sevdiği için yazdığını düşünürüm 😂
O kadar şüphe insanı yok eder, kemirir. Hoşuma gider :)
Beni sevdiğini düşünürüm sadece
Bi işkillenirdim hani 😂
Kimse kötü düşünmemiş biz mi kötüyüz jsjs
Var tabi yaşayanlar anlatıyor jsjs
Aboo bünyeye bi ağırlık çöktü
Yok artık daha neler😂
Hayir, oyle dusunmezdim.
112 aranır , hayrına 🤓
Hiç aklıma bile gelmez bu ihtimal 😀
Niye gece yarısı uyanık? Olabilir 🤨
Hiçbir şey düşünmem
Düşünmem direkt sülalesine söverim