Açıkçası bu durum, o kişinin kendini nasıl geliştirdiğine bağlı biraz da sanki.. Bazıları dayanmıyor çöküyor ve sonrasında hiç düzelmiyor çünkü...
Siz böyle biriyle ilişki kurar mıydınız?

Açıkçası bu durum, o kişinin kendini nasıl geliştirdiğine bağlı biraz da sanki.. Bazıları dayanmıyor çöküyor ve sonrasında hiç düzelmiyor çünkü...
Siz böyle biriyle ilişki kurar mıydınız?
Yani herkes aldatılabilir, terk edilebilir ancak bunu yaşayan kişinin psikolojik sorunlarının olup olmadığını anlamak için zaman gerekir. Kimisi aldatan kişiyi unutamıyor, nefret duyuyor. Nefret, öfke vb. duygular da sevgi kadar güçlü duygular. Üstünden belli bir süre geçtikten sonra bu kişilerle ilişki kurulabilir. Yoksa yara bandı olursun.
Evet kurulur tabi ki de hatta daha iyi olur bana kalırsa. çünkü bu acıları ve kötü olayları yaşayan bir kadın bence olgunlaşmıştır yeterince.. ve karşı cinse yeterince güvenmiyor demektir ki bu da attığı her adımı daha sağlam yapar. ama aynı zaman da içinde sevgi de bitmiş olabilir ya da aşka olan inanç bu da belki de zorlaştırır anlaşmayı
Su an kurmazdim diyebilirim mantiken bunun yipraticiligini dusunerek, ama oyle bir bag olur, tam tersi de cikabilir. Buyuk konusmak istemiyorum. Kurmamayi tercih ederim.
Tesekkur ederim:)
Ricalar :)
Niye kurulmasın ki? Kimse aldatılacağını bilmeden ilişkiye girer bu yaşayanın değil yaşatanın suçu.
Teşekkür ederiim
Rica ederim :)
Cevap
1Cevap
Bu insanın bu deneyimlerden nasıl çıktığı önemli. Psikolog rolüne bürünmemeli hiç kimse. Bir de “aldatıldım” diyenler vardı sonraki ilişkilerinde kendileri aldattı falan. Bilemiyorum. İstemem sanırım listemde ilk sırada bu tür insanlar yok.
Travmalar yaşamış bir erkeğin tamiratını yapmak kimi kadınlara gurur tatmini sağlayabilir. Ancak şunu da bilsinler, tamir edilen erkek, daima bir başka kadına gider. Asla sâdık kalmaz.
Sıradan erkeklere göre daha ilgi çekici. Kurardım.
Problemli kisiliklerden uzak durmak en güzeli mozasit deilsen
Olabilir çünkü bazen daha ilgi çekici ve gizemli oluyorlar ve bazende romatik😅😅🤭🤭🤭😏😏
Ben bu evet kurulur bence ama güveni zor kazanırsın.
yorucu olabilir belki ama sevgi varsa olabilir
Sevdiğin, değer verdiğin, içinin gittiği biri böyle şeyler atlatmış. Pamuklara sarar sarmalarım.
Yok yara bandı olmaya niyetim yok
Evet kurardım kurdum da çok mutluyum 🥳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?