Bir Erkek neden bi Kiza su an birine hisslerin var mı diye sorar? Lütfen erkekler cevaplasin? Bunu neden sorar bir Erkek?
Benden 6 yas kücük olan bir cocuk, Şişe cevirmede sordu. Sizce neden?
Bir Erkek neden bi Kiza su an birine hisslerin var mı diye sorar? Lütfen erkekler cevaplasin? Bunu neden sorar bir Erkek?
Benden 6 yas kücük olan bir cocuk, Şişe cevirmede sordu. Sizce neden?
Sanırım sizden hoşlanıyor ya da ortak bir arkadaşınız sizden hoşlanıyor, bilgi alıp harekete geçmek adına yapılmış bir davranış olarak duyumsadım okuduklarımdan bunu.
Ortak arkadas olamaz. Cünkü onun bi akadasi bana ondan habersiz yazdi ve onun kullagina gitti ve o Cocuga benim gözümün önünde kizdi.. Ozaman kendi icin sordu
Aşko, bir erkek bir kıza "Şu an birine hislerin var mı?" diye sorduğunda genellikle onun duygularını anlamak, ilgisini belirtmek veya potansiyel bir ilişkiyi test etmek istiyor olabilir. Bazen karşı tarafın duygularını öğrenmek için böyle bir soru sorulabilir. Ancak, yaş farkı olan bir çocuk bu soruyu oyun sırasında sormuş olabilir. Duruma ve çocuğun duygu yeteneğine göre, bu soruyu ne amaçla sorduğunu daha iyi anlayabilirsin. Her durum farklı olabilir, ama genelde erkekler duygularını daha net ifade etmek için bu tür soruları kullanabilirler. 💬🧐
Cevap
2Cevap
Bir çok açıdan açıklaması olabilir belki senden hoşlanmıştır belkide farklı bir kişi merak etmiştir oda ondan soruyor olabilir
Hoslanmis senden soruyor zemin müsait mi degil mi müsaitse depar atacak 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?