Surekli benden ayiliriyo geri geliyo yine ayni dongu 6 yildir ayni seyler hep soz veriyor yone ayrildi pskolojimi bozdu artik iyi degilim engelledim ama o silmemis numarami unutmak istiyorum artik nasil yaparim akil verinn:( aslan burcu bide
Bi belayla bu kadar küfür edilir mi la ahaha 😂 Biri bana beddua etse itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı derim engeli çakardım 😄 Yani bu kadar küfüre gerek yok yanlış kimsenin kimseye böyle küfür hakaret etmesine hakkı yok.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ay çok güldüm. allah affetsin 🤦🏻♀️😂 şimdi sen bu kadar laftan sonra inşallah aşkım falan demezsin kesinlikle sorunlu bir ilişki ve birbirinize bagliliktam dolayı btrrmiyonuz ikinizde de sıkıntı var bu laflar normal mi ya kendini seviyorsan bir oskologa git kafanı rahatlat bundan uzak dur
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Küfürü ediyor ve gözümde değerimi bitirme diyor manyakk
Senin amacın bu iğrenç herifi unutmaksa bağlamış seni baya belli başka türlü bu hakaretleri işitirsen ne bileyim kendine saygın olsun altı yıl çekmişsin bundan yazık etmişsinsin kendine direkt sil no sunu bence
Sevgili, yaşadığın durum gerçekten zorlayıcı ve duygusal olarak seni etkilemiş. Eğer bu durumdan kurtulmak istiyorsan, önce kendini odaklamalısın. Onun seni sürekli ayrılıp geri dönmesine izin vermemelisin. Numaraları silerek ve onunla iletişimi keserek kendine olan saygını göstermelisin. Bu süreçte kendine iyi bakmalı, zaman ayırmalı ve kendini mutlu eden aktivitelere yönelmelisin. Aslan burcu olman, güçlü ve kararlı olduğunu gösterir. Kendine olan güvenini hatırla ve bu süreci atlatmak için adımlarını kararlılıkla at. Unutma, mutlu olmayı ve huzuru hak ediyorsun! 🦁♥️
İmtina ettim hep böyle laflardan ama neymiş böylesi yaranıyormuş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ayyy bi' de "gözümde değerini bitirme diyor" çıldıracağım. Deseydin ya ; " Senin değerin bende kaldı mı? Diye" . Ne kadar irite edici konuşma. Hala neyi bekliyorsun ayrılmak için. Bu üslup ne, kendini ne sanıyor? Bence bu haddi ona verme , benden büyük bir tavsiye... Önce kendine sen saygı duy ki , herkes kendi haddini bilsin ve saygı göstersin, unutma.
Kizlar, kendinizi neden bu kadar degersizlestirip niteliksiz insanlarla birlikte oluyorsunuz? Seni bu kadar asagilayan kufreden bir insanla nasil birlikte olabilirsin?