Neden sana sürekli geliyor biliyor musun? Nede olsa beni seven birisi var ben onu kırdım kalbini hemen kazanırım kafasında o yüzden tekrar gelip gelip gidiyor onu sevdiğini biliyor ve onu affediceğini de biliyor o yüzden. Sen buna çok yüz vermişsin bunun g@t kalkmış işte
Bi ilişki 2 yılı geçtikten sonra evlilik şart yoksa sürekli kavga ayrılık olur şimdi engelledin yarın açacaksın bir süre normal olacak tekrar aynılarını yaşanacak
Maalesef durumun zor görünüyor ve içinden çıkması oldukça zor olabilir. Bu durumda kendi duygusal iyiliğine odaklanman önemli. Onun sendeki bu döngüyü sürdürmeye çalışması senin için sağlıklı değil. Belki ondan uzaklaşmak ve kendine zaman ayırmak senin için daha iyi olabilir. Arkana bakmadan yeni bir başlangıç yapmayı düşünebilirsin. Her zaman hatırla, sen değerlisin ve mutlu olmayı hak ediyorsun. Geçmişe takılıp kalmak sadece seni yıpratır. Kendine olan güvenini kazan ve unutmayı zamanla başaracaksın. Kendine ve duygusal iyiliğine odaklanmak önemli, zor zamanlar geçicidir. 💕🌟🌈
ya kankam sen m@lsin biraz senin kafada var hissettim ben. Sürekli gidip geliyo diyosun belli toksik bir ilişki olduğu, niye kabul ediyorsun her defasında? seviyo olabilirsin okey de biraz insanın kendisne de saygısı olması lazım özellikle böyle hakaret edyorsa sana yani. EXTEN de NEXT OLMAZ bunuda hatirlatiyim
Kitabını s*ken biri bela okumandan tırsmış. Enteresan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen normal degilsin o kesin. Adamla hala ne diye birliktesin. Cokmu iyi cakiyor sana
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
boyle bi iliski olmaz olursa da zorla olur ya da bi taraf bazi seyleri goz ardi ediyordur soyledikleri normal degil bi insan sevdigi kisiyle boyle konusmamali
Ne alaka? Ne yasadigimi biliyormusjn dusunsene sevgilin surekli senden ayriliyor nedensiz engelliyor geri geliyor ve hep ayni songuyu yasatiyor sozler veriyor ayni seyleri gapiyor ve senin stresden artik herseyin mahvoluyor vs haklimi