Kıl derdinden ömrüm çürüdü 1 yıl epilasyona gittim ama kullandıkları cihazdan kaynaklı olsa gerek gittiğini sandığım kıllar geri çıktı. Epilasyonu bırakınca ‘çok az kılım kaldı kalanlara da jilet vurmayıp ağda&epilatöre geçeyim’ dedim ama resmen jiletten tek farkı 1-2 gün fazladan idare ediyo bıktım artık. Yakın zamanda evlencem ve göğsümü göbeğimi vs almaktan şimdiden perişan oluyorum napcam böyle? Bu hormonel bi şey mi acaba nedendir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gogsunde gobeginde kil cikmask norma mi ya? Viksa bile tuy cikmasi lazim, onlarda epilasyonla hemen gider
Orası normal erkekler bilmez ama çevremdeki herkes olduğunu söylüyo
Doguda mi yasiyorsun? Neyi bilmez ya yok oyle bisey
Ne diyosun? Hayır İstanbul'da yaşıyorum? Konu hakkında bilginiz yoksa yorum yapmayın
Senden fazla kadin gogsu gordum merak etme. Gayet bilgiliyim.
Yani sapiksin bilgili degil
Sapik ve bilgili
Para varsa lazer en iyisi ama iyi bir yere gitmen lazimmm
Askim asiri bi maddiyat ayiramam cunku bazi zorluklarla evlencez ama bu benim icin de onemli bi sorun:( ozel hastanelerin fiyatları nasıl acaba hastanede yaptırsam iyi olur
Olabilir o da mantıkli evet fiyatini öğrenirsen unutmazsan yazar misin ya da soruyu güncelleyerekte yazabilirsin
Öğrenirsem yazayım bebeğim ama kökünden aldığım için 1-2 ay kadar gidemem zaten😂 o zamana kadar unutmazsam yazarım tabii
Kozmik bakım diye bi site var orada ay takvimine gçre epilasyon günleri filsn yazıyor ya saatine kadar o tarihlere göre alırsan dsha geç çıkar
Sana bir tavsiye: ay takvimine dikkat et. Ayın son birkaç gününde kıllarını almaya çalış ve her ay düzenli alım yap farkını göreceksin.
Epilasyona gittikten sonra ağdayla alman yanlış. Hepsi tekrar çıkar. Epilasyona devam etseydin keşke. Göğüs ve göbekte kıl olması hormoneldir. Olmaması lazım
Bebeğim şöyle ki epilasyona gitmem gereken süreden fazlaca gittim. Buz lazer diye gidiyodum ama bence ipl cihazdı ve kılları uyutuyodu bunu onlara da söyledim inkar ettiler. 1 yıllıktı paketim bitince baktım yine çıkıyo 2-3 ay daha gel dediler bu sefer biraz daha gidince işe yaradı artık bitti heralde dedim ama heeeepsi geri çıktı zamanla
Yani sonsuza kadar epilasyona gitceksem ne anlamı olurdu 😄
Hmm alex siyah tüylerdr çok etkili ama senin tüylerin sarıysa sarı tüylere tek etki eden şeyin iğneli epilasyon olduğunu söylüyorlar. Buz lazer falan görmez sarı tüyü. Hepsi hikaye.
Ama siyahsa ve gitmemişse ipl cihaz olabilir. Yine de keşke almasaydın. Daha iyi bir yer bulsaydın
Benim çevremde memnun kalan çok kişi var onlarda da tek tük kalmış ama dökülenler daha çıkmadı.
Sarı değil baya siyah ya zaten tenim hafif esmer. Evet doğru diyosun ama tekrar çıkmasına ihtimal vermiyodum. Param da çöp oldu:(( yakındaki bi özel hastaneye kıllarım inceldi ama bitmedi bana uygun mu diye sormuştum alex için olmaz dediler diye ağdaya geçeyim dedim ama incelme falan da kalmadı eski haliyle aynı vallaa
Sizce tekrar jilete geçip kökünden aldığım kıllar da tamamen çıkınca başka yere epilasyona mı gideyim? Ama göğüs falan hormonel mi şimdi kafam karıştı çevremdeki herkes kendine de olduğunu söylüyo normal geliyodu
Şöyle :alex siyah tüyde etkili ama ten rengi beyaz olunca. Esmerlere çok önermiyorlar. Hafif esmersen yine olur ki. Bu lazer merkezinde çalışanlarda bir şey bilmiyor valla. Çevrende sana lazer merkezi önerecek arkadaşın varsa onlara sor. Bir daha yeni yer deneme ve lazerden sonra ağdaya kalkışma. Kökünden alacak hiçbir işlem yapma. Eskisi gibi çıkarlar
Çevremde de önerebilcek biri yok maalesef yaa annem teyzem falan yaptırıp memnun kalmışlar onlar da yıllarr yıllar önce artık olmayan bi yerde yaptırmış 😭😭
Yani göbek ve göğüs hormanel olabilir. Kesin bir şey diyemem ama olmaması lazım. Kadın doğuma gidip hormonlarına batırmalısın. Polikistik falan varsa ondan olabilir.
Olsun üzülme illaki güzel bir yer bulursun
Baktirmali*
Tamamm cok tesekkur ederim 💞💞
Rica ederim ❤
Iyyyu gıllı seni
Iyyy poklu seni
kendisi kılsız doğdu sanki mk maymunu
@meliketefrikxq senin hesabın mı kapandı
@meliketefrikxq hahah valla eminim doğuştan kazağı vardır burada konuşuyo bide
Aynen kesin öyledir Ozelden cıkmamı istiyor musun?
Hic umrumda degil :d habes maymununa benzedigine eminim
Yazık şimdi cıkarsam oyle olmadığım için baska bi sekilde laf sokmaya calıscagini biliyorum cunku
Neyse gıllı hadş görüşürüz
Çıkarmaya cesaret edemedin çıkarsan da fake resminle beni yemeye çalışcan boş ver o yüzdennnn o minik beynini yorma
Evet bazı insanların hemen çıkar
Ama çokkkk yorucu bi şey yaaa tekrar jilete geçip 1-2 ay sonra başka yere lazere mi gitsem napcam böyle
Ozel hastaneye git lazere
Ne kadar süre kökten almasam yeter acaba. Hemen çıktığı için 2 ay falan beklememe gerek yok bence🫠
Genital bölge için mi diyorsun
Hayır koltuk altı falan
Göğsünü neden alıyorsun ki kocan öyle sever belli
Belki
Kardes mesele burada kocamın sevip sevmemesi değil benim konforum tamam
lazere git kurtul