AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
kısa zayıf minyon bir kız bana herşeyi yaptırabilir yenildiğim en özel fizik bu
165 aşarı kızlara x’i basıyoruz net. Boyu boyuma uyması lazım sonuçta. Uzun boylu güzel kız.
Seçeneklerde yoktu, seçenek yaratman güzel. Fakat 165 aşağı kızlara x e basman falan fazla iddialı. Evrende iddiaya yer yok. Yaşayıp görebilirsin
Farkındayım, ama bu benim seçeneklerim. 153 ten tut 180 e kadar kızlara yaptığım analizlere göre, 165 ten aşarı olanlarda gözlemlediklerim: sinirli oluyolar, boş ego, kendilerini çok güzel sanıyolar, güzel olanlara lafım yok. Boyu uzun kızları eleştiriyolar, ne istediklerini bilmiyolar vs vs hepsini bilmiyorum ama genel olarak konuşuyorum. Ama sezgilerime göre, sen anladığım kadarıyla güzel ama boyu kısa olan kızsın yanlış mıyım?
Uzun boylu kızlar kısa olanları eleştiriyor. Kısalarda uzunları... Bence kadınlar genel olarak birbirini çekemiyor.
Eh hepsini tabii bilemezsin ama genel bir izlenim olur.
Doğru tespit. Güzel ama kısa boylu kızım. Sinirli ve egoist mi geldim?
Yoksa kısaları savunmaya geçmemden mi anladın?
Haklısın :)) Sinirli veya egoist gelmedin. Genel olarak öyle oluyolar diye konuştum. Bende egoistim ve sende egoist olduğunu düşünüyorum ve bunu anlayabiliyorum. Soruyu sorma şeklinden anladım.😄 Ve aynen öyle kısaları savunmandan da bundan emin oldum. Şöyle yapmayı dene, kendini kimseyle kiyaslama tatlım, sen emin ol o kişiden daha iyisin. Bak o zaman hayatta nasıl mutlu oluyosun. Bide şu var seninle konuşulması lazım bence, var mı seni destekleyen , düşüncelerini yargılamicak konuşabileceğin biri?
Teşekkür ederim motive edici mesajın için. Okumak iyi hissettirdi. ☘Hacı ya benimle konuşulması gerektiğini yazmışsın 😂 O kadar ciddi bir mesele değil. Arada sırada her insan gibi kendimi beğenmiyorum. Bu normal bir şey. Bugün ne kadar güzel olduğumu düşünüp duruyorum mesela sjsj😂 Moduma göre kendimle ilgili düşüncelerim de değişiyor. Arkadaşlarım ve ailem var. Sağ olsunlar
Bende psikoloğa bağladım sanki bu konuda bir eğitimim varmış gibi😆 ama zamanında bende bir psikopat olarak biraz psikolojiden anladığımı düşünüyorumm hahaha ama anladığım konularda hiç susmam, anlamadığım konularda da konuşmam, iyi hissetmene sevindim hah😉😂
Herkes her konuda fikir sahibi bu ülkede. Normal😅
Kendine psikopat diyen ilk seni gördüm. Bence narsisizm olabilir. Öyle hissettim. Neyse ki şimdi normal bir insana dönüştüysen senin adına sevindim. Yolun açık olsun
Kendime öyle demedim aslında öyle diyolardı biraz alışılmışın dışında hareketlerim var ondan heralde😂, ama değilim sonuçta empati yapabiliyorum çünkü. İyi tahmin yürütüyosun. Narsist bir ailem vardı ve bende öyleyim normal olarak ama sende narsist olmadığını söyleyemicem 😄. Seninde öyle :))
Alışılmışın dışında hareketlerin olduğu için psikopat diyorlardı demek. Bana da farklı düşündüğüm için acayip, değişik bir insansın diyordu bazı arkadaşlarım ama bende hiç acayip değilim. Gayet normalim. Kimse farklılığa tahammül edemiyor.
Evet empati yapıyorsan psikopat olamazsın 😅
Haha sezgilerim, tahminlerim kuvvetlidir 😂
İnsan aileden gördüklerini taklit eder. Narsist ailenin narsist çocuğu olur ama bunu törpülemek senin elinde
Aha demek bende narsisizm olduğunu düşünüyorsun. Bende olmadığını söyleyemem zaten😂
Farklı düşünebildiğin için sevin asıl. Büyük düşün, küçük düşünenlere acayip gelirsin onlar beyinlerinin sınırlarından çıkamazlar ve bu hayatta çok ta başarılı olamazlar. Ama bakk , seninle egomuzu biraz kenara bırakınca, daha iyi anlaşabiliyormuşuk dimii😂 Ben böyle biriyim aslında biri bana saygılıysa iki kat daha saygılıyım, eğer saygısızsa iki kat daha saygısızım. Saygılı davrandın ve sana karşı mütevazi konuştum, eğer ters konuşsaydın o zaman ki ego’yu gör bende😂 Dinle bomba’yı bide gerçekte tanışıyormuşuk🫨
Öyle ama insanın çevresinde büyük düşünen yoksa veya çok azsa kişi onlara benzemeye başlıyor. Eskiye göre biraz köreldiğimi hissediyorum. 😅
Saygılı davrandım çünkü saygısız davranmam için bir sebep yoktu.
Haha sanmıyorum. Kafa yapısı benzer olduğu için tanıdık gelmiştir 🤣
Çevrenle olmaya devam et o zaman. Risk al, veya sıradanlığın kölesi ol. Seçim senin :)) Eğer köreldiğini hissediyosan bu bir duygu ve bunu kendi avantajına çevirmek senin elinde. Bende her zaman mutlu görünmeme insanlar şaşırıyolar. Bende her zaman mutlu değilim, ama hiç bir zaman üzgün değilim. Ve eğer hiç bir zaman üzgün değilsen her zaman mutlusundur. Genç yaşta körelemezsin, ama körertebilirsin. Düşünce yapına bağlı bu bence.😄 Beni de hayatımda yalan dolanlarla bitirmeye çalışıyolar ama anlayamadıkları bir şey var ki , bu beni daha da güçlü yapıyor. Ve ben pes etmem. Kafa yapımızda benzerlik olduğunu bende farkındayım ama düşünce yapımızın uyması daha önemli biliyorsun😆 Yok tanıdık olamazsın zaten bn Avrupa ülkesinde yaşıyorum😀 senin yaş kaç
"Bende her zaman mutlu değilim, ama hiç bir zaman üzgün değilim. Ve eğer hiç bir zaman üzgün değilsen her zaman mutlusundur" paradoks gibi oldu 😂
Hangi Avrupa ülkesi? Almanya mı? 25. Senin?
Kısa boylu güzel yüzü olan
Kisa yuzu guzel
yüzü güzel net
Uzun boylu çirkin kız
Tebrikler ilksin.
İlla istemediğimizi seçtirecekler
En sevdiğin kısa boylu kız
Kısa boylu yüzü güzel kız
Her zaman uzun olan
Yüzü guzel olacak
Kısa nın kilo kaç
Kısa