Kızların cevaplarını merak ediyorum
Uzun ama çirkin mesela 1.90 ama çirkin
Kısa ama yakışıklı mesela 1.70 ama yakışıklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızların cevaplarını merak ediyorum
Mnakoyim siz efendiliği ne zannediyorsunuz la kanka
Sünepe gibi oturmak, sus pus takılmak, muhabbeti sarmamak vs. falan mı?
Bir de şey tayfa var "eeğeğeğe benim kimseye zararım yok ki hüğüğüğ" mnakoyim sen kimseye zarar veremezsin zaten, o kapasiten yok ne manevi ne fiziksel.
Efendiliğin içinde, konuşkan olmak da var, ortamda görülmek de var, ağzının laf yapması da var, havadan sudan da olsa bir şekilde muhabbeti ilerletebilmek de var, bir konu hakkında oturup konuşup kendi fikirlerini savunabilmekte var. Ve tabii en önemlisi özgüven denen bir şey de var biraderim.
1.70'im la ben, belki o bile yoktur. Sevgililik adımına geçmedi (iyi ki geçmedi çoğu yolluydu benimkilerin) fakat taş gibi hatunlarla konuştum ha, barbi dersin o tipte hatunlar. Kendi boyumdan 3-4 cm uzun kızlarla da konuştum. Konuştum dediğim flört ve son kararda bende ha yani onu beklemiyorum o beni bekliyor ki başlayalım ilişkiye falan.
Çok abartmayayım fakat normal bir kızın hayatta tanıdığından daha fazla kız tanımış bile olabilirim. Burada arkadaşlıktan bahsediyorum, içlerinde flörtte varda çoğu arkadaşlık.
Yani yapılıyor birader oyunnu kuralına göre oynarsan on numara da yapılıyor.
Tabii burada skor tutmuyoruz veya dış görünüş sıralaması yapmıyoruz. Zira benim listede en iyileri genelde dış görünüşü 10/5-6 olan kızlardı mesela
Övgü için de algılayabilirsin ilgi içinde algılayabilirsin. İnan o kısım zerre zkimde değil fakat şu boy mevzusuun taktığınız kadar kendinize odaklansanız sorun çözülecek awq
boy mevsuna taklılmıyorum zaten benim 1.93 boyum var sadece merak ettim kızlar ne seçicek diye
evet katılıyorum bu arada sana kızlar boya çok bakmıyor. Bu devirde paraya çok bakıyorlar
Boy konusunu yazdıklarımdan çıkarırsak da, özünü anlatabildim sanırım. Ezik olmak ile Efendi olmak arasında dağlar kadar fark var.
Benimde çok sevdiğim bir abim var, 25-26 yaşında falan normalde 25 abilik bir yaş değilde bende, herkese de denmez tabii abi diye gördük öyle devam ediyor. Tip ufak rötuşlarla on numara, 1.90 boy 100 kg civarı, inşaatçı zaten hayvan gibi güçlü ha, ama kızlarla konuşamıyor, insanlarla öyle etkili bir iletişim stili yok. Yüzünden özgüvensizlik akıyor. Kendini geliştirme yok neredeyse.
İşin zarar verme kısmında, ben 170 adamım, teknik stil falan da az çok biliyorum yıllarını vermiş birisi değilim fakat az çok hakimim, kaldırıp yere almam 10-15 saniyemi falan alıyor.
Mevzu aslında fark kapama kanka.
Bu zamanın kızlarının boy takıntısı var bunu inkar edemezsin zaten bende edemem hani. Ama ben 1.70 adamım bana gelebiliyorlar. Boy takıntısı olan kız bile o takıntısını köşeye bırakıp gelebiliyor.
Ağzın laf yapsın az çok, kendine de bak, sporda dezavantajlısın uzun boydan ötürü çünkü doldurman gereken çok yer var fakat 2 sene bıkmadan hayvan gibi yaparsan onn numara fizik koyarsın herr türlü de makina olursun walla
O 2 sene de de kızlarla düşe kalka red yiye yiye deneyip devam edersen, konuşmayı öğrenirsin. E kişisel gelişim falan fistan saymıyorum zaten.
Aslında kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Üniversitede okuyorum, iyi kötü maddi durumum var, fiziğim de iyi. Powerlifting yaptım, 5–6 sene bu sporla uğraştım. Benim tek sorunum biraz özgüvensizlik. Kızlarla konuşamıyorum; utanmıyorum ama reddedilirsem millete rezil olurum diye hiç o işlere girmedim. 21 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Bu arada senin özgüvenin yerinde gibi görünüyor, bende ise o özgüven yok.
Kardo ben 22 yaşındayım. Benim de sevgilim olmadı fakat hani o kadar yazdın ne zkime konuşuyorsun olmadıysa deme diye diyorum. Benimkisi tamamen tercih, belki buradan 5 tane vardır. Reelde buluşma evresine kadar gelipde olmayan 10-15 tane vardır. Hiçbir s! k olmayacak flörtleri de sayarsak, toplam 40 bulur konuştuğum kız sayısı.
Takılmalık ilişki arasam, akşama apart ayarlayıp takılabilirim ama ben eski kafalıyım, bir tane olacak o da benim olacak kafasındayım.
Çoğu arkadaşımın ilişkisinde yaşanan ve iki kişinin çözemediği veya farklı fikirlere ihtiyaçlarının olduğu yerde genelde beni ararlar mesela
Sen bu sporu 5-6 sene yaptıysan ben sana zaten bir şey söyleyemem de powerlifting olan elemanlar genelde vücut görünüş olarak ölü oluyor. Nasıl olsa yağlıyım, vermekle uğraşamayayım en azından güç olsun kafasında falan. Sende öyle bir durum varsa, dış görünüşünü o da etkiliyordur.
Reddedilmeden ilerlemeyi öğrenemiyorsun zaten. Bak daha 2 ay falan oldu çalıştığım binanın bir danışman kızı var. Kız direkt değil dolaylı yoldan reddetti beni mesela, ha ilerlediği yol çok etik bir yol değildi fakat bak bu kadar konuşan adam da red yiyiyor. Ha zkimde mi değil SŞLKCSDŞLKSŞSAS
G-te giren şemsiye açılmaz biraderim. Değiştirebildiğin şeye odaklanacan. Değiştiremiyorsan s!. et neeext de geç
Aynı reis, ben de senin gibi takılmalık değil ciddi ilişki arıyorum. Bu arada vücudum o kadar yağlı değil aslında; evet biraz vücudum sulu gözüküyor ama karın kaslarım hafiften gözüküyor. 120 kiloyum, yapacak bir şey yok. O zaman ileride belki bir kıza açılırım ama bu devirde böyle temiz kız bulmak zor, hepsinde bir sorun çıkıyor. Bu arada sana çok kız yazıyormuş, bir tane kızı bana aktarsana sevap işlersin :D
E baba on numarasın işte, 120 kg da karın kasın hafiften gözüküyorsa tamamsın sen zaten.
Kanka 40 kişiden 1 tane olmadı. Sen hesap et temiz kız var mı? kljsdksjklsd
Buradaki kızlardan hayır geleceğini bilsem önce kendime alırım, kardeşi arkadaşını da sana paslarım AJKLŞSDAFŞKLJ
Kelin ilacı olsa önce başına sürer yani usta hashdshdshdsh
Buradan da yaptım fakat çoğu sorunlu benden sana söylemesi, buradaki kızlara hiç yönelme derim. Çok nadir arada çıkıyor da fazla iyi olan. İşte sorunda fazla iyi olması, kesin bir b0kluk vardır diyip öyle yaklaşman lazım. Kafede arkadaşlarla takıl, onlar sana ayarlar zaten sdhshdhsdddsd
DQJWDJQWOQWIJOQ. Harbi buralarda takılan kızlar gerçekten sorunlu, sanaldan ilişki olmaz. Bu arada öyle milfler genç erkeklere daha çok ilgi duyuyor. Bana da bir kere 35 yaşında bir kadın yazmıştı, 10 yaşında çocuğu vardı; direkt kadını engellemiştim. Harbi seni tanımıyorum ama gerçekten adam gibi adama benziyorsun. Umarım hayatında başarılı olursun. Yardımcı olduğun için teşekkürler.
Canım meraklı erkek 🫶
Benim ve etrafımdaki kızların çoğu için cevap net: “kısa ama yakışıklı”ya daha yakınız diyebilirim 😅 Ama burada yakışıklıdan çok, bakımlı, özgüvenli ve karizmatik olman daha önemli.
Boy ilk bakışta etkiliyor ama ilişkide karakter, mizah, saygı, duruş çok daha ağır basıyor. 1.70 olup karizmatik ve özgüvenli bir erkek, 1.90 ama öz güvensiz ve uyumsuz birinden çok daha çekici geliyor çoğumuza 😉
Cevap
3Cevap
Ay yanlış işaretledim düzeltmiyorum uzun ama çirkin olacaktı
Onu değiştirebiliyorsun sanırım
değiştirilmiyor
boy uzadıkça yüz cirkinlesiyor ama kadınlar uzun sever yine de
evet burun filan büyüyor
170' i 175cm yapsan tercih edilme oranı artardı. 170 i çok kısa buluyorlar genelde :D
190 boy cok uzun boydur uzun boy ise 180den baslar cevap ise tip kazanir
Erkeğin çirkini makbuldür. d
valla benim 1.70 arkadaş benim 2 3 katı sevgili yapmıştır anlamıyorum
Karakteri mis yakışıklı ve orta boyda
Karakter kısmına katılmıyorum ben 25 yaşındayım efendiyim düzgünüm ama benim keko arkadaşlarım 20 30 tane sevgili yaptı ben hiç yapamadım.
Hiç bir kıza çıkma teklifi etmedim sanırım yok
düzgün erkek
Ablacım boş yapma ben 25 yaşındayım düzgünüm efendiyim. İt kopuk arkadaşlarım 20 30 tane sevgili yaptı benim hiç sevgilim olmadı.
Çirkinlikten bahsetmiyorum karakter filan dedin ya ondan bahsediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?