Sevdiğim çocuk eski bir arkadaşımdan hoşlanıyor. Kız ona yüz vermiyor fakat yine de endişeliyim sizce ne yapmalıyım?

Yaklaşık 1.5 yıldır seviyorum onu. Aynı klüpte olduğumuz için yakınlaştık. Beraberken sanki ufaktan flört ediyormuşuz gibi ya da ben çok farklı açıdan bakıyorum. Çünkü geçen aylarda onun, benim eski bir arkadaşımdan hoşlandığını öğrendim. Kız ona yüz vermiyormuş fakat o hala kızın peşinde koşuyormuş. Biraz araştırma yapınca kızdan 3 aydır hoşlandığını ve sözde onu çok sevdiğini öğrendim. Evet ben onu çoook seviyorum fakat o da o kızı "çoook" seviyor. İstersem şu an da onların arasını bozup onun bana yakınlaşmasını sağlayabilirim (aynı o kızın istediği gibi) fakat yapmak istemiyorum. Çünkü ben sevdiğim kişinin mutlu olmasını istiyorum. Eğer o kızla deneyebilirse çok mutlu olacak ancak bu sefer de yıkılan ben olacağım. Ne yapacağımı bilmiyorum. İlk öğrendiğimde ondan vazgeçmeyi denedim ama maalesef olmuyor. Akıl verin lütfen..

Sevdiğim çocuk eski bir arkadaşımdan hoşlanıyor. Kız ona yüz vermiyor fakat yine de endişeliyim sizce ne yapmalıyım?