Aşk İlişkileri Karşı cinsi süründürmeyi seviyor musun? S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Favori aktivitem dermisim Güncellemeler+1 yıl Hayir diyenler, az eglenin yahu hemen affetmeyin. Karşı cinsi süründürmeyi seviyor musun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Hayır süründürecek bir şey de olmadı zaten 1 0 Yorumla
batuhannxx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Siz kızlar her anın tadını çıkarıyosunuz demi...Valla korkulur sizden 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Korkun bizden Yorumla batuhannxx +1 yıl Tedbir şart 😉 Yorumla
Hesapsız_Duygular Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İstesem bütün erkekleri birbirne düşürürüm 3. dünya savaşı bile çıkartabilirim hahahahhaa erkekler çok canım. 2 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Takılmak , dalgs geçmek ve zorbalamak hayat neşem. Beni bilenler bana alıştı artık eskisi gibi zevk vermese de seviyorum yine de dkdjcj 1 0 Yorumla
RuzgarinSirri Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Yok sevmem her insan hata yapar kimse dört dörtlük değil. 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bazen süründürmek zevkli olabilir ama genel olarak affedici bir yapım var. 1 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Süründürmem de umursamam da dikkat alanım dışında olanlar umrumda olmaz 1 0 Yorumla
sjsjsjsjjsqq Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Ben onu yerde sürundursem yinede sayilirmi sürundurmek 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sayilir Yorumla
ÖylesineBirMikki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Senin kadar gaddar değilim 🤣 1 7 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Ask olsun ne gaddarligimi gordun😆 Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Doğru ne gaddarlığın varmış 🤣 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Dim iaa pamuk gibi insanim😆 Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Tabii cevaplarınla karşılaşıyorum pamuk gibisin 🤣 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Masallah cek bakim nazar demesin sjwnwjs Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Masallah tü tü tü kdkd Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Merci merci Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Keyifle yapıyormuşsun gibi geldi bana 😁 1 20 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 😆😆😆😆 Yorumla seçimkurbanı +1 yıl Seviyosun bu işi 😂 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Tabiki😂 Yorumla seçimkurbanı +1 yıl Helal olsun sana 😂 var mı biri bari Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Olmaz mi😂 Yorumla seçimkurbanı +1 yıl Boş burakırmıyııım der gibi 😂 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Ahahhaahahaaha Yorumla seçimkurbanı +1 yıl 😂😂 Yorumla seçimkurbanı +1 yıl İkincide heralde köle ol demenin başka bir yöntemi Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 😂😂 a aa yok canim ne kolesi. Hatununa biat etmesi kolelik mi ay Yorumla seçimkurbanı +1 yıl Ay değilmi Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evet ayyh Yorumla seçimkurbanı +1 yıl Kaç yaşındasın sen 22 23 falan biraz daha büyük olsan bu süründürme işlerine girmezdim yoksa 😂 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Dimi biraz daha buyuk olsam kokten hallederdim Yorumla seçimkurbanı +1 yıl Hahahah yok hayır evde kalırım korkusu var biraz daha büyük yaşlarda 😁 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 😂😂😂 ztn evde kalmis burdakilerin cogu ushshss Yorumla seçimkurbanı +1 yıl Hayır biz tamam sıkıntıdan giriyoz da size ne oluyor acaba 😁 yokmu kimseniz Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Asko simdi herifi darlasak, benim gibi issiz degil 7/24 yazamiyor ki ekrege 1 foto atsan 3 gun mutlu mesut yasar. Gelelim diger konuya, bende tamamen sikintidan kullaniyirum vakit gecsin diye he koca arayanlari bilemem Yorumla seçimkurbanı +1 yıl Senin yaşıtların mutlu mesut yatar evet 😂 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Yo ben calisiyom gunahimi aliyor bide terbiyesizzzzz Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Yok ben korkarım, sürünmesinden.😨 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Yoksa surundurmekten mi korkarsin😱 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Ondan da korkarım bak. Karşı cins bu, boru değil ki korkmayayım.😨 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır hiç benlik değil 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır öyle huylarım yoktur 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bayılırım en sevdiğim 😂 1 0 Yorumla
Fhjnfdhjf Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Kimseyi surundurmem surunmek isteyen surunur 😁 1 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Neden artık sana yazamıyorum 1 6 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Cunku dm i kapattim Yorumla ylmzbyr +1 yıl Ama sohbet yarm kaldı Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Kendi kendine olan sohbetin mi Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Alla alla Yorumla ylmzbyr +1 yıl Neyse hemen gtnüz kalkmasın Kendi kendime sohbet etmek seninle etmekten daha iyiymiş Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Djsjssjsnsnsbsjs aynn aynn Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Günahtır yapma be 😂 1 7 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Cok hosuma gidiyor la HAHAHHAHAHAHAHA Yorumla Semih6934 +1 yıl Niye lo 😅 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Insanlari mal yerine koymayi seviyorum Yorumla Semih6934 +1 yıl Above 😯😂 Kraal 👑 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Slay Yorumla Semih6934 +1 yıl Ama ben senin iyi biri olduğunu düşünüyorum 😅 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sjsjssjjsjss Yorumla
Helbestt44 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Niye kapatin 1 6 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sen yazama diye Yorumla Helbestt44 +1 yıl Senin ben taaaaaa Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Bende senin Yorumla Helbestt44 +1 yıl Sende de yok tani🙂🙂🙂 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 🙄🙄 Yorumla Helbestt44 +1 yıl Ne deli Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yo sevmiyorum 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. hayır sevmem 1 0 Yorumla
KalbeDokundum Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. severdim 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Ayril missin sanki Yorumla
Simayrüzgar Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Hak edeni evet :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayır süründürecek bir şey de olmadı zaten
Siz kızlar her anın tadını çıkarıyosunuz demi...
Valla korkulur sizden
Korkun bizden
Tedbir şart 😉
İstesem bütün erkekleri birbirne düşürürüm 3. dünya savaşı bile çıkartabilirim hahahahhaa erkekler çok canım.
Takılmak , dalgs geçmek ve zorbalamak hayat neşem. Beni bilenler bana alıştı artık eskisi gibi zevk vermese de seviyorum yine de dkdjcj
Yok sevmem her insan hata yapar kimse dört dörtlük değil.
Bazen süründürmek zevkli olabilir ama genel olarak affedici bir yapım var.
Süründürmem de umursamam da dikkat alanım dışında olanlar umrumda olmaz
Ben onu yerde sürundursem yinede sayilirmi sürundurmek
Sayilir
Senin kadar gaddar değilim 🤣
Ask olsun ne gaddarligimi gordun😆
Doğru ne gaddarlığın varmış 🤣
Dim iaa pamuk gibi insanim😆
Tabii cevaplarınla karşılaşıyorum pamuk gibisin 🤣
Masallah cek bakim nazar demesin sjwnwjs
Masallah tü tü tü kdkd
Merci merci
Keyifle yapıyormuşsun gibi geldi bana 😁
😆😆😆😆
Seviyosun bu işi 😂
Tabiki😂
Helal olsun sana 😂 var mı biri bari
Olmaz mi😂
Boş burakırmıyııım der gibi 😂
Ahahhaahahaaha
😂😂
İkincide heralde köle ol demenin başka bir yöntemi
😂😂 a aa yok canim ne kolesi. Hatununa biat etmesi kolelik mi ay
Ay değilmi
Evet ayyh
Kaç yaşındasın sen 22 23 falan biraz daha büyük olsan bu süründürme işlerine girmezdim yoksa 😂
Dimi biraz daha buyuk olsam kokten hallederdim
Hahahah yok hayır evde kalırım korkusu var biraz daha büyük yaşlarda 😁
😂😂😂 ztn evde kalmis burdakilerin cogu ushshss
Hayır biz tamam sıkıntıdan giriyoz da size ne oluyor acaba 😁 yokmu kimseniz
Asko simdi herifi darlasak, benim gibi issiz degil 7/24 yazamiyor ki ekrege 1 foto atsan 3 gun mutlu mesut yasar. Gelelim diger konuya, bende tamamen sikintidan kullaniyirum vakit gecsin diye he koca arayanlari bilemem
Senin yaşıtların mutlu mesut yatar evet 😂
Yo ben calisiyom gunahimi aliyor bide terbiyesizzzzz
Yok ben korkarım, sürünmesinden.😨
Yoksa surundurmekten mi korkarsin😱
Ondan da korkarım bak. Karşı cins bu, boru değil ki korkmayayım.😨
Hayır hiç benlik değil
Hayır öyle huylarım yoktur
Bazen ben de seviyorum bunu
Bayılırım en sevdiğim 😂
Süründüren kadınlara bayılırım
Kimseyi surundurmem surunmek isteyen surunur 😁
Neden artık sana yazamıyorum
Cunku dm i kapattim
Ama sohbet yarm kaldı
Kendi kendine olan sohbetin mi
Alla alla
Neyse hemen gtnüz kalkmasın Kendi kendime sohbet etmek seninle etmekten daha iyiymiş
Djsjssjsnsnsbsjs aynn aynn
Günahtır yapma be 😂
Cok hosuma gidiyor la HAHAHHAHAHAHAHA
Niye lo 😅
Insanlari mal yerine koymayi seviyorum
Above 😯😂 Kraal 👑
Slay
Ama ben senin iyi biri olduğunu düşünüyorum 😅
Sjsjssjjsjss
Niye kapatin
Sen yazama diye
Senin ben taaaaaa