Bende böyle bir hastalık var galiba. 🤣
Karşı cinsin etkilenmesinden hoşlanıyorum ve hoslanabilecegi ufak ufak davranışlar yapıyorum. İtiraf resmen 🤣🤣
Bende böyle bir hastalık var galiba. 🤣
Karşı cinsin etkilenmesinden hoşlanıyorum ve hoslanabilecegi ufak ufak davranışlar yapıyorum. İtiraf resmen 🤣🤣
Ben dış görünüşümle karşı cinsi etkileyebiliyorum ama uzun zamandır kimseyle flörtleşmediğim için biriyle muhabbet edince askerlik arkadaşımmış gibi konuşuyorum ve etkileme hemen bitiyor asdjdk
Cevap
17Cevap
Bunlar hep aşırı boşluktan. Kendine ilgilenecek bir alan bul
Belki de haklısın
Yok. Her önüne geleni etkilemek daldan dala uçmaktır.
Yani herkes sever ama bunun için ekstra yaptığım bir şey yok
Hiç öyle bir ugrasim yok inanki.
Kadınsal bir durum, buna biz erkekler hayat kadını ruhlu deriz. Sana demeyiz belki ama, şimdi vay bana hayat kadını dedi diye saldırıya geçme :))
Aaa terbiyesiz 😅
Gerçekler yahu, severiz fa. hişe ruhlu kadını... Hayat kadını diye düzeltip duruyor sistem yahu. O. rospu da yazmıyoruz kibarlaştırıyoruz halbuki :))
Peki bilerek yapıp yapmadığını nereden bileceksiniz de böyle bir kelime yapistiracaksiniz?
Şimdi şöyle özetleyeyim; Bunu diyor olmamız kötü anlam taşımaz. Aksine hoşlanma belirtisidir... Erkek kadınının f. ahişe ruhlu olmasını sever, hatta öylesini tercih eder. Öyle olmayana da Kezban diyor zaten...
Bilerek yapıyor olması da hoşuna gider, öyle biri olması da. Ordaki ince detay bunu erkeğine yapıyor olmasıdır. Bunu bir küfür ya da hakaret olarak algılama
Anladım farklı bir açıdan bakıyorsunuz yani..
Bakıyoruz ve görüyoruz :)
Nasıl yani
Farklı açıdan baktığımız gibi farklı açıdan da görebiliyoruz yani.. Sen etkileyebilirim derken biz o etkiyi alıp yatakta nasıl durur acaba diye de düşünebilme yeteneğine sahibiz :) Allah vergisi diyelim
Haha yok artııık😅
Takdir etmelisin :)
Erkekler sever yani takdir edilmeyi, olabilir..
Anlıyorsunuz erkekten bağyan
😡
Bu kötü bişi değildir, ben de kadından anlarım :s
Etkilemeyi sevmem ve sevmediğim bir şey ile meşgul olmam. Ve hiçbir karşı cins beni etkilemek yolunda mesleklerinde başarılı olamadılar...
etkilemeyi sevmiyorum pek
Etkileniyorlar bir şekilde hahahaha
Ben karsi cinsi gıcık etmeyi seviyorum.😅
Olabiliyor tabi ki 😅
Etkileyeceğini birisi olsa keşke
Evden hiç çıkmazsan olmaz tabi 😅
Bence bu toksik bir bakış açısı.. herkesin hata yapma hakkı vardır.
Sen niye cikmiyorsun o zaman niye etkileyecegin birisi yok. Belki de hata yapmamaliyim diye öyle bir kural koymuşsun ki...
Bi ben mi kanka oldum yani 🤪😂
Kim zevk almaz bu durumdan 😊
Yok uğraşmıyorum
Zaman zaman evet
Evet seviyorum
Böyle bir çabam yok
Bende kalsın
Mesela neler
Burada sirlarimizi anlatacak değiliz 😅
Pekala Akrep 😎
sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?