Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sayılır. Günümüze göre yorumluyor herkes ama eskiden insanlar birbirini bir kere görüp, aşık olup, mektuplaşırlarmış. veya başkalarından haber göndererek anlaşırlarmış bu ilişki değil mi mesela. Sonuçta duygusal anlamda bişeyler paylaşıyorsun… Sen nasıl görmek istersen öyle olur. Ama sanal olayı uzadıkça uzayıp bku çıkmamalı tabi, belli bir süre sonra reele dökülmeli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgili ilişkisi olmamış, eğer ilişki yaşadım derken cinselliği kast ettiysen, cinsellik yaşadığın biri olmuş sadece. İki hafta süren bir ilişkiye sevgilik demezdim. Daha çok tanışma aşaması olur
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Haftada 1 2 gün buluştuğun kişi bile ilişkiden sayılmaz ki. Sevgili demek sevmek demek. Hep yanyana olmak istemek demek.. 5 sene önceki şeyi düşünme artık.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Olmadı. Adı üzerinde sanal... Bazen yalnızlıktan sıkılıp, duygusal boşluğa düşüp böyle hatalar yapabiliyoruz. İstisnalar hariç sanaldan ilişki denemek - yürütmek çok zor.
03 Yorumla
Soran+1 yılBitirmesem belki de ilerlerdi bilmiyorum ama sırf doğulu diye kafamda bitirdim bunu söylemeye utanıyorum ama ailem izin vermezdi ileri boyutta bir şeyi. Şehirler de farklıydı uzaktı baya ne bilim liseydi bir de uzatmak istemedim
Soran+1 yılBence de
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, sanal ilişkiler de duygusal bağlar taşıyabilir ancak gerçek hayatta birlikte zaman geçirme, duyguları paylaşma gibi temel ilişki unsurlarına sahip olmadıkları için biraz farklıdır. O dönemde yaşadığın deneyim ilk ilişkin gibi hissettirmiş olabilir ama bu, gerçek bir sevgili deneyimi yerine sanal bir bağ olarak kalabilir. Şu anda sevgilin olmaması da tamamen normal, zamanı gelince doğru insanla karşılaşacaksın. Önemli olan kendini zorlamamak ve doğru zamanı beklemek. Unutma, ilişkiler her zaman keyifli ve anlamlı olmalı, zorunluluk değil. 😉🌟
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkesten çok, bu konu hakkında senin ne düşündüğün önemli. Gördük sanaldan reele dökülenleri de, dökene kadar “aşkım, sevgilim, seni seviyorumlar vs” yok mu yani? Olmuyor mu? Burdakiler ciddi duygu karmaşası yaşıyor. Sadece birbirine dokunmayla sevgili olunmuyor. Elin yüzünde dolanmamıştır ama yeri gelmiştir kıskanmışsındır, kafanı meşgul etmiştir, aklını kalbini ele geçirmiştir, duygularına hükmetmiştir falan filan. Bence ne kadar şey paylaşıldığına bağlı.
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılDetayı okumadım ama sanal, mesafe olmazz. 15 yaşında değilseniz olmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yıl17 di ajajajakaal sayılır mi
- +1 yıl
Sen 17 misin
- +1 yıl
Ha o zaman😄
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılSayılmaz tabi ki de
00 Yorumla Sende bendensin benimde hiç sevgilim yok olmadı da flört sitelerinde takılıyom kendimden1- 2 yaş büyüklerle iki kişiyle yazışmıştım 2-3 gün bende sonra çok yazmaya sıkmaya başladılar bende bıraktım sanal alem sonuçta nereye kadar gidebilir ki sanal bi ilişki sadece vakit geçirmek için öyle yazışıyodum ama bence sevgili olmaz öyle sanaldan
11 Yorumla
Soran+1 yılKafana yatan biri denk gelse olur aslında da ciddi düşünen çıkar mı bilemiyorum. Ama o zaman 17 yaşındaydım zaten eegenlik iste
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan tanışıp gerçek yaşama döktüğün ilişki olabilir, bu normal. Mesela 10 gün konuşuyorsundur 10 günde 1 gidip buluşuyorsundur yüz yüze bu gayet normal fakat hiç buluşmadan hiç yüz yüze gelmeden sarılmadan vs bu tarz saçmalıklar ilişki sayılmaz. Vakit kaybından başka bir şey değil. Asosyal utangaç anksiyetesi olan tipler genelde böyle şeyler yapıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum dokunmadım hissetmeden ne ilişki olur ne sevgi olur
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSanalda olup reele tasinmiyorsa iliksiden sayilmaz yapay zeka gibi sabah aksam çıt çıt yazış dur... çok eskilerde mektup arkadaşlığı vardi mektup yazarak aşık olurlardi ama bir kere yan yana gelmek yok onun gibi
10 Yorumla
+1 yılHaahhaha guncellemene güldüm.. yok ya senin ki ilişkinin i si bile olmamış.. 😂😂 2 hafta diyorsun. Tanımak bir kişiyi 1 sene bile az iken...
10 Yorumla
+1 yılSanaldan reele taşınmadıkça o ilişki sevgili olmak falan değil. Birbirinizden duyduğunuz güzel sözler sizi mutlu etmiş☺️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılBence sayılmaz çünkü gerçekte görmek lazım ben birini yanımda görmek isterim öyle duygusal bağ kurmak isterim alışmak isterim bu uzun bir süreç hemde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin hiç sevgilin olmadı gardaş , o sayılmaz
116 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağolun bence de olmadı ya.
Cevap sahibi+1 yılKimseye de anlatma bunu. Çünkü Kızlar her zaman yaptığından daha azını anlatır. Bunu anlatırsan daha büyük başka bir şey var sanılır
Soran+1 yılZaten hic sevgilim olmadı diyorum.
- +1 yıl
Nasıl ya cevap sahibi dostum hemcinslerim genelde bire bin katar iken kızlar neden bine bir katar?
Cevap sahibi+1 yıl@Yardımistiyorummm kadınlar son olmak ister erkekler ilk, ilk olmasa bile kabarık bir geçmiş erkeklerin güvenini sarsar
- +1 yıl
E bırak ta sarssın hani hem yalan söylemesini mi gerektiriyor? Yalana teşvik ediyorsun kızı. Detay vermesin yeter.
Soran pembeli dostum sen doğruları söyle seni her halinle sevecek biri çıkacaktır moralini bozma sen hala tertemizsin böyle de devam et😊. - +1 yıl
Hem son olmanın neresi bu kadar önemli kadınlar için?
Soran+1 yıl@Yardımistiyorummm evlilik için önemli
- +1 yıl
Ama işte evlilik açısından nasıl önemli? Bir de evlilik kızlar için neden bu kadar önemli?
Bence olmak zorunda değil yani daha önce ilişkisi olmuş erkekler bile ilişkisinde eline erkek eli değmemiş birini istiyor iken bu uyumu nasıl sağlayacaksınız? O zaman siz de ona göre temkinli olun🤷🏻♂️.
Misal biri bana geçmişimi sorsaydı (ki sormadığı müddetçe söylemem bile başkasının geçmişinde değilim) ben söylerdim. - +1 yıl
Tabi bu benim görüşüm başkasının hayatına müdahale etmek haddimi aşar.
Soran+1 yıl@Yardımistiyorummm ben İslam'a göre yaşıyorum o açıdan evlenmeden yapmak haram zaten bu açıdan olmaz karşıdakine de böyle istiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Yardımistiyorummm yorumuma salça olan sevgili arkadaş, erkeklerin çoğu sizin kafanızda olsa zaten ne yalana gerek var ne role. Sizin de dediğiniz gibi kendi yaptıklarını tecrübe olarak görürken kadınınkine hafif meşrep ve güvenilmez olarak algılıyorlar. Ayrıca maddi çıkarlara dayatılıp örf adet adı altında insanlar sömürülmediği sürece evlilik güzeldir
- +1 yıl
Soran valla ben evlenmeden öpüşmeyi bile haram biliyorum ben hayatıma girecek kız bu konuda çok şanslı kendi yapmışsa da kendi tercihidir.
19 yaşına kadar da bir kızın ilk öpüşmesini benle yaşamasını dilerdim. Düşünce yapıma uygun insanın gelmesini beklediğimden böyle işlere girişmedim ancak günümüz şartlarından mıdır bilmiyorum öyle bir derdim beklentim de kalmadı. - +1 yıl
Cevap sahibi arkadaş dikkatimi çekti konuşmanız da öyle salça oldum. İlle de benim kafamda olan erkek vardır ya hepsini aynı kefeye koymayın bence ama temkinli davranmakta fayda var tabi.
- +1 yıl
Sonuçta kimin yorumuna salça olup olmayacağıma ben karar veririm.
Soran+1 yıl@Yardımistiyorummm evet ben de ona göre yaşıyorum zaten haram zaten her şey. Böyle bir şey yasamistjm zamanında sormak istedim hepsi bu
+1 yılYa hiç bulusmadıysanız ve kısa sürdüyse iliskiden saymaya gerek yok
10 YorumlaAsla
Karşıma alıp gözlerine bakarak konuşmak zorundayım10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılben doğaüstü sevgili arayışlarına çıkıyorum düşlerde sen sanaldaki sayılır mı diyorsun, benimki sayılıyorsa sanalın dünden sayılması gerekir.
02 Yorumla
Soran+1 yılSeninki nasıl bir şey abi
- +1 yıl
yeryüzündeki budalalık bunalıma sokunca beni yaparım öyle şeyler ben, yeryüzünden uzaklaşıp doğaüstü arayışlara başlarım
+1 yılBence olmamış konuşmak sevgili olmak demek değil ki sevgili dediğin kişiyle paylaşım içinde olursun temas halinde olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın evet
+1 yılSanal sevgilim olmus, dolayisiyla evet olmus oluyor
14 Yorumla
Soran+1 yılYan yana bile gelmedik hatta utanıyorum ama beni hiç görmedi bile çocuk ben onun fotosunu görmüştüm ama o beni görmedi. Saçma bir şeydi ya zaten olmucagini anladım bitirdim.
- +1 yıl
JSNSSJJSSNNSSNSNSJJS jdjejsjsjssjs
Soran+1 yıl@Maritimo ml misin? Hoşlanmaktan bahsediyorum işte Allah'ım ya
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Benim birsuru sevgilim oldu ama hepsi sanaldan oldu 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılReelde gectiyse olmuş oluyor bence zaten. Ama reçellik bir durum yoktu bizde. Sanalda başladı ve iki hafta içinde bitti.
Soran+1 yılResim falan olsa gene sayardim. Cidden saçmaydı ya benimki görmedik bile birbirimizi. Neyse
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSeninkisi bir deneyim sadece
Sanalda konuşup bir araya gelemiyorsan o zaman boşuna konuşmuş olun o kişiyle.
00 Yorumla Gerçeğe dönüşüp yan yana gelmediğini sürece sanal kalır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanalda olsa sevgili sayılır. Konuşmaları duyguları samimi bulurum.
10 Yorumla Zihninde ki şeyler bile aldatma sayılıyor sen gelmiş sanalda ki ilişki diyorsun
00 Yorumla
+1 yılSayılmaz. Eğer sanal reele geçmiyorsa ilişki değil bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPek de sayılmaz
Ama çok tuhaf 2018 de de ben sanaldan böyle bir şey yaşadım ama 1 yıl sürdü bitti sonra sevgilim olmadı ilk de oydu Bence baya ergence ben sevgiliden pek saymıyorum00 YorumlaSanal flört diyelim buna , bana göre ilişki denecek bir şey yok ortada
01 Yorumla
+1 yılGeçici bir süre için evet bunu gerçek hayatta taşımadığınız sürece bir anlamı olmaz
00 Yorumla
+1 yılKafanda ilişkiyi yani birlikteliği nasıl kodladıysan öyle değerlendir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl8 ay uzaktan yürüttük buluşamadik bizde ösjdsksk randoma bakma şu an ondan öyle nefret ediyorum ki urusbucocu bitireli de 5 ay felan oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar uzatmak saçma bence. Ha bak sanaldan tanisirsin en geç bir ayın içinde bulusursun gorusursun. Öteki türlü cidden çok zor ya. Atlatmak çok zor olmuştur senin icin
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle oldu neuse Ki konuşmayi kestik en son doğum günümde yazmişti ztn bide sınav dönemimde oldu bu psikolojim vs bozuldu ya
Cevap sahibi+1 yılBaşta konuşuyorduk telefonda bile sık sık ama sonradan işler değişti öyle buluşmak istese de istemem bu saatten sonra ornsucocu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de en uzun ilişkim o da sanaldan yüzyüze görüşmeden bitti 1 - 1.5 ay. Bence takmanın bir anlamı yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakireligini 15 gün konuştuğun birine teslim ettiniz yani
03 Yorumla
Soran+1 yılYan yana gelmedik diyorum okuman yok mu? Elime erkek eli değmedi duygusal ya da cinsel anlamda bunu diyorum. Yani hala sevgilim olmadı benim.
Cevap sahibi+1 yılYazık olmuş onca yıllara o zaman
Soran+1 yılNe demek istiyosun anlamadım?
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnternet ortamında tanisma olabilir ama o sanalda kaldıysa ilişki olmuyor. Saçma bişey oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaması daha iyi. Düzgün bir tane olup evlenmek daha iyi bence
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten evet can sikintisindan öyle bir şeyler oldu xamaninda
Cevap sahibi+1 yılOlmadi diye düşünürsen olmaz
Soran+1 yılBana göre olmadı zaten ama insanlara göre oluyormuş demek ki
Cevap sahibi+1 yılBence olmaz birini tanıdın sadece
Soran+1 yılTanıyacak kadar bile konusmamistik o derece.
Cevap sahibi+1 yılÖnemseme o zaman
+1 yılknk olmuş oluyor sonuçta ilişki yaşamışsınız yan yana gelip gelmemeniz sevgilin olduğu gerçeğini değiştirmez kendini kandırma
123 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı bence birbirimizi bile görmedik.
Soran+1 yıl@ax2akrep insanları neye göre engelliyorsunuz?
Soran+1 yıl@ax2akrep keyfini
- +1 yıl
niye millete soruyon o zaman sence olmamışsa kendini onaylatmak istiyorsun sadece sorma amacın da bu
Soran+1 yılEvet o olmamıştır diyor çoğu zaten olmustur diyen bir sensin zaten
- +1 yıl
yoo kanka tek ben değilim 2 kişi daha olmuş diyor
Soran+1 yılOlmadı işte ya sus
Soran+1 yıl@ax2akrep neden? Sebep?
Soran+1 yıl@ax2akrep engel atmadan önce dusunecektin beyefendi. Ben de sebebini anlamıyorum kimseye bir şey de demem. 🤔
Soran+1 yıl@ax2akrep ben kimseyi engellemem ki. Üstelik bu iki oldu. İlk hesabında da engellemistin. Çok garip bence de kafana göre engelliyon gibi duruyor.
Soran+1 yıl@ax2akrep ke
- +1 yıl
ne kadar olmadı desende oldu knk kendini kandırmaya devam et sjsksöösösösd
Soran+1 yılOlduysa da BK gibi oldu keşke olmasaymis.
- +1 yıl
boş ver kızım kimseye söylemezsen nerden bilcekler bu arada
Soran+1 yılSöylenecek bir şey bile yok cidden. Lisedeydim zaten çok ergenceydi. Bu sebeple saymak istemiyorum. Zaten öncesinde kimseyle karşılıklı diyalog kurmayinca ilk denk geldiğimden hoşlandım heralde o da konuşunca ilerledi. Ben bitirsemesem o daha da ilerleticekti ama iletişimi kestim bitti gitti.
- +1 yıl
bende yaptım öyle şeyler anlıyorum seni, benim demek istediğim hani kimse bilmese bile biz biliyoruz yaşanmış olduğu. yani bunun olduğunu bile unutursun zaten
Soran+1 yılYorumları tekrar okur musun benim dediğime geldi insanlar da bak
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma sosyal medya gerçeği yansıtmıyor gerçek hayatında erkeklerin ilgi göstermesi lazım
00 Yorumla
+1 yılBenimde ilk ilşkim sanaldi ya 1,5 yıl sürdü bitti yani sayilir asko
11 Yorumla
Soran+1 yılYüz yüze gelmediniz mi o surede
sanaldan ilişki olsa bile gerçek hayata taşınmadığı için pek sağlıklı olmayabilir kişi sıkılıp çevresinde olan başka biriyle çıkabilir bence
00 YorumlaSanaldan çocuk da olmaz sevgili de koca da eş de hmm duygu paylaşılır sevilir ayrı ama ben şunu yaşadım diyemezsin sadece hissedersin ndsnsn
00 YorumlaSayılmaz tabi ki yüzünü görmeden elini tutmadan varlığını hissetmeden sevgili olur mu? Yok gibi bir şey sanaldan sevgili yapmak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi canım sen siftahı yapmışsın bi kere.. aslında bence bir de sanaldan seviştik, kızlık bozulmuş mudur diye bir soru sorman lazım?
00 Yorumla
+1 yılGorusmediysen sayilmaz. Duygusal bosluk tamamen
10 Yorumla
+1 yılBenimde sanaldı ilişkim, ayrılıp ayrılıp barışıyorduk toksik bir ilişkimiz vardı
00 Yorumladuygusal bir bağınız varsa, bence sayılır
01 Yorumla
Soran+1 yılVardi
+1 yılİlişki yaşamak derken cinsel ilişki mi.
01 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal , hoslanmayi kast etmistim.
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYani sayılabilir evet
10 Yorumla
+1 yılSayılmaz sadece duygular harekete geçmiş
00 Yorumla
+1 yılHayır sayılmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılSayılabilir zaman gösterir
00 Yorumla
+1 yılBence sayılır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Olur neden olmasin
00 Yorumla
+1 yılOlmamış hadi bu ilki benim ile yasa
01 Yorumla- +1 yıl
Aman düşündüğün şeye bak şal. gitsin yaş kaç?
Sayılır adı konduysa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sanal ilişki sayılır olabilir tabii
00 Yorumlasanaldan evlenenler bile var
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda sayılmaz neler neler oluyor sayamıyoruz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sayılmaz
10 Yorumla
+1 yılİlişki böyle olmaz
10 Yorumla
+1 yılSayılmaz. Siriyle konuşmak gibi bir şey
10 Yorumla
+1 yılHayir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişki yaşadık derken? Sanal mı reel mi?
00 Yorumla
+1 yılSen iki haftada hemen iliskiyemi girdin
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişki: karşılıklı hoslanti. Sizin aklınız hep başka yerde galiba ya. Yan yana gelmedik diyorum orada yazmışım koca koca
- +1 yıl
Sayılır sayılmaz onu sevgilin olunca söylersin
+1 yılVarla yok arasında bir şey
06 Yorumla
Soran+1 yılYok yok
- +1 yıl
Soran yok kızmı
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
Bay bayan mı dedim sen
Soran+1 yılPembe üye ne oluyor abi
- +1 yıl
Anladım abla😊
+1 yılSizin ilişki başka türlü bir ilişki olmuş daha çok
04 Yorumla
Soran+1 yılYa evet işte bunu anlatmaya çalışıyorum da anlamiyorlar. Hayatımda ilk kez bir erkekle özel olarak konuşmuştum onu da aşk sandım galiba iki hafta sürdü ve bitirdim sonra.
- +1 yıl
Gerçek bişey değilmiş, reele aktarılabilirse sağlam ve gerçek olabilir
Soran+1 yılİkimizde 17 yaşındaydık ve ikimizinde sevgilisi olmamisti. Gerçek bir şey değildi kesinlikle ya ben sevgilim olarak kabul edemiyorum duygusal bosluktaydim ve o ara denk geldi. Ortak konularda olunca sınav okul falan öyle gelişti.
- +1 yıl
Anladım, o öyle gelip geçici, anlık bişeymiş boş ver
- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler