Güncellemeler
+1 yıl
Şunu deseydi romantik yemek felan yiyemem hiç oralarda değilim deseydi olurdu bizden romantik yemek pek çıkmaz gibi yazınca kafam karşıtı aslında
Güncellemeler
+1 yıl
Ben çok yaklaşmaya başladım için uzak dur öyle bizden olmaz demek gibi bir şey oldu bu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
yaşınızdan dolayı öyle söylemiş olabilir
Yaş değil ya fark yok ama bana karşı çok iyi geziyoruz beraber bı sıkıntı yok acaba arkadaş olarak mi görüyor sadece
Bunu ona sormalısın bunun cevabı bir tek onda
Peki başka ne sebebi olabilir çünkü çok yakın bana karşı bu verdiği cevaba ne sorsam da yorumunu öğrensem
Neden diye sordun mu yani neden öyle dediğini
Şu şekilde yazdım bende anlamamazliktan gelerek boğaz manzaralı oldu mu al sana romantik dedim oda aman yok yazmış sadece
Arkadaş olarak görüyor
Aslında ilk başta şu şekilde anladım şakayla karışık bizden çıkmaz derken hani şakasına felan laf çarpma gibi anlamıştım
Bizden çıkmaz dediyse arkadaş olarak görüyor
Ama çok geziyoruz elini tutuyorum hatta öptüm lafla karışık ailem geldiydi bı ara beni mi istemeye geldiler felan dedi
Biraz karışık bir durum değil mi sence
Bı ara dedim ki kimse olmazsa birbirimizle evleniriz diye yazdım gülerek deli yazdiydi
Seviyor o zaman karmaşık bir şeyin içinde
Hangi olaydan bunu anladın peki ne kadar arkadaş olursan dahi bu dedikleri normal mi
Çok iyi arkadaş olsan bile bu tür konuşmalar sence normal mi biraz da olsa bir tepki verebilirdi şimdiye kadar
Sen bir kız olarak cevapla ben şu an nasıl bir tepki vermeliyim
Bu zaten yeni ilisii bitirdi şu anlık evlilik düşünmüyorum diyordu aslında sadece bana karşı mi bir tavır yoksa herkeze mi böyle tavır yapabilir
Normal değil bir şeyler var gibi bunu kıza sorman lazım mesela şey diye sor konusurken "mesela benimle evlenir miydin" gibisinden sor ysni şakalaşıyormussun gibi
Bizden çıkmaz derken mesela başkası olsa bu ara çıkarda benden mi olmaz
Sanmıyorum belki başka bir nedeni vardır
Dedimki supriz var yüzük aldım dedim şakasına tamam mi oda evlilik teklifi mi edecen dedi şu şekilde ne olursa olsun acaba çok mu yakın arkadaş görüyor
Bı ara bir şey sipariş verdim sonra içine not yazdım dedim cevabın evet ya da hayır de dedim oda benimle evlenirmisin diye mi sordun dedi 😂
Yok vazgeçtim bu kızdan olmaz
😂😂😂 niye olmaz ne yaptığı mi belli değil
Evet
Bende bilemedim ki
Çok belirsiz davraniyor
Ama azda olsa biraz hissi var gibi anlattıklarıma göre sence nasıl
Ya komedi aslında yaşadıklarımız
Evet ama bunu ona sormadan anlayamazsın
Bana bı ara dediki şu an ilişki istemiyorum karşı tarafada yazık dedi hatta bana koyan ikimizden romantik çıkmaz gibi dedi ya aslında o
Kafası karışık şu an ilişki istemiyor
Anladım beni beğenmiyorum olabilir mi peki
Gözlerime bak diyorum mesela aşık olduğumu mu öğrenmek için yapıyorsun diyor
burada ne düşünüyor sence
Senin onu sevdiğini biliyor o yüzden
Anladım karışık yani bak bugün ne dedi biliyor musun bir kadında neye dikkat edersin ne gözüne direk kestirirsin dedi bende gözleri dedim ilk defa böyle bir şey duydum güzelmiş dedi😂
SBWMRBSKDFHFKTKG
😂😂😂😂
snwkdnskfbfkg