İş yerinde yeni başladım 1 ay olacak neredeyse ve servis müdürünün yardımcısı erkek ve çok kibar her sabah odama gelir selam verir falan. Az önce büroların sıcaklığından bahsediyorlar koridorda.
Benim büroya geldi baya sıcak ama onların ısıtıcısı soğuk veriyormuş donuyorlar anlayacağınız 😂 bana anlatıyorlar sorular falan en son müdürün yardımıcısı “burayı Rana ısıtıyor ondan sıcak” dedi ama beni tuttu bir gülme espri yaptı ama iltifat mı etti hakaret mi belli değil 😂
Güncellemeler
+1 yıl
….
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tabiri caiz espiri yapmış seni güzel bulduğu için ortamı ısıtan sensin demek istemiş tabi çok azda olsa cinsel mana da çıkıyor
Teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim bu çocuk seni elde etmek için var gücüyle çabalayacakdır 😄
Zannetmiyorum kibarlıktan incelikten kırılacak ama olsun 😅
Kadınsın sonuçta la lov ha ho diye konuşacak değil ya senle sen onun Kibarlığını çok ama çok yanlış anlamışsın bu yanlış anlamayı düzelt bence 😄
Kibarlığını yanlış anlamadım centilmen dedim aba bu büroyu Rana ısıtıyor ondan sıcak demesi normal mi 😂
Rana senin ateşli kız olduğunu düşünüyor bir nevi ateş ediyorsun demeye getiriyor seni hadi yine iyisin bir ilişki doğuyor sana 😄
İlişkimiz olabileceğini zannetmiyorum inan bana ihtimal bile yok 😂
Niye ki beğenmedin mi ilişkin olursa işte terfi atlarsın 😄
Ben yaptığım işin kalitesiyle yükselirim zaten kimsenin torpiline ihtiyacım yok emin ol 😂
Bak şimdi gözüm den yaş gelecek tm yine torpilsiz olur ama daha korunaklı olursun işte yani daha az iş kitlerler sana 😄
Kanka yok yok ne öyle bir isteğim nede amacım yok ortalığı karıştırmama şirkete düşen yıldırım gibi 🤣
Zaten ortalığı katmışsın ki 😄
Fazla seksi güzel oluşun erkekleri birbirine düşürecek dir 😄
Yok canım daha neler
Erkekler elinin içinde hapsolmuş güzel buluyorlarki sana iltifat ediliyorlar elbetki seninde hoşuna gidiyor beğenilmek arzulanmak öyle değil mi yalan yok illaki hoşnut duymuştursun
Elinin içinde hapsolmuş derken? Erkekler derken? Yani bir kişiden bahsediyoruz şu an
Şaka mabında diyorum yani iş yerinde birden fazla erkek varsa diğer erkeklerinde sana değer vermesi ilgi duyması kaçınılmaz olacaktır senin için diyorum 😄 rakabete girerler senin için hdhd
Ahahahahaha inanır mısın aşırı sessiz sakin böyle laf gelmeyince konuşmayan bir insanım ama tipimi konuşturuyorum mesela ortamda benim şıklığım göze çarpar yalan yok 😂
İşte bende ondan diyorum bir erkeğin ilgisi sadece içli dışlı muhabbetli olmakla olmuyor sonuçta
Yani görmüş olduk valla
Yeni heyecanlar bekliyor seni😄
Bak ya 😂
Güzel haberlerini bekliyorum tm 😄
Yok ya bekleme boşuna olmaz 😂
Isıtmayı bu cümlede sıcak kanlı oluşunuzdan anlatmış
İyi o zaman 😅
Hoşlanmışın sanki
Yani iltifat olarak algılarsam güzel
Sen başka bir şey mi algılamak istiyorsun
Hayır ya ama anlık çok güldüm
ranaya sağlam yürüyo:)