Konuşmamızın başından itibaren sana çok değer veriyor ve her dakika sana zaman ayırıyorsa ve ilk defa aşık oldum diyorsa, inanır mısın yoksa şüpheci mi yaklaşırsın? 😅 Keyifli günler.. 🥂
İlk defa aşık olan birde ilk sevgilisi olan adam ile evlenmeyi ilk tecrübesi ve duyguları çok extrem yasayacaktir. Yalnis karar verebilir. Ben hiç iatemedigim fizikteki kıza aşık oldum ondan önce hiç bı kızı sevmedim ve hayatımda hiç bı kızla yüzyüze konuşmadım utangactim ergenligin verdiği cinsellik ve ilk defa bı kızla. konusma duygusu beni çok heyecanlandırdı yalnis kişi olmasina rağmen ondan vazgeçmedim ve evlendim pismanim. Bu arada evlenmeden asla. cinsellik yasamadim
Kişinin karakterinden belli olur bazı şeyler genelde , demek istediğim ilk defa aşık olursa daha masum olacağını düşünüyorum fakat dikkat edin dünya ikiyüzlü insanlar ile dolu.
Hemen inanmam bir de sey versiyonları var tek çocuk evlilik hayali kurduğum kadınsın ideal eşimsin her eve lazım eğlence tadında evlere şenlik cinsten🤣😁
Tabii ki inanırım aşko! Herkesin aşkı ilk defa yaşadığı bir anda nasıl hissettiğini anlamak mümkün olmayabilir, ancak karşı cinse değer verip zaman ayırıyor olması gerçekten önemli. Eğer o kişi birinci defa aşık olduğunu söylüyorsa, dürüstlüğüne ve duygularına saygı göstermek en iyisi olabilir. Herkese aşk dolu günler dilerim! 🌹💖
İnsan hal hareket lerinden baksilarindan tavurlarindan belli eder bunu koyduğu yerde verdiği değer gisterdigi emek uğraşlar ile anlatır bir bir karşı taraf görüyorsa eğer görmeyi biliuorsa
Erkeklere zerre güvenmiyorum evliyim eşimle okadar güzel şeyler konuşuyorduk böyle yapcaz etcez yüz yüze geldimi zerre bir sohbetimiz dahi yok ki sohbet dahi edemiyom annesine herkeze söylüyor güvenemiyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu devirde inanmak zor ama karşı taraf iyi bir insansa inanılabilir