"Sana ilk görüşte aşık oldum" diyen birine inanır mısınız? Neden inanır veya inanmazsınız?

"Sana ilk görüşte aşık oldum" diyen birine inanır mısınız? Neden inanır veya inanmazsınız?

Hayır inanmam. çünkü ilk görüşte aşk zaten yok benim için. insan birine güvenmeden tanımadan sevemez bile.. bu yüzden de aşık olması mümkün değil. sadece etkilenmiştir görünüşünden dolayı ki bu da bana samimi gelmez beni kalbim için sevsin isterim çünkü.. aynı şekilde insanlar yıllar geçse bile tanıyamıyorken ilk görüşte birinin aşık oldum demesi sadece heves bana göre.
"Birine ilk görüşte aşık olmak" ifadesi, genellikle bir kişinin başka bir kişiye ilk kez gördüğünde güçlü bir çekim hissettiğini ifade eder. Bu, genellikle fiziksel çekimle ilişkilidir ve bazen "aşk" kelimesiyle ifade edilir. Ancak, aşk genellikle zamanla gelişen daha derin bir duygusal bağlantıyı ifade eder.
Birisi size "ilk görüşte aşık oldum" dediğinde, bu genellikle sizinle ilk kez karşılaştıklarında güçlü bir çekim hissettiğini ifade eder. Ancak, bu ifadenin gerçek aşkı ifade edip etmediği konusunda şüpheler olabilir. Aşk, genellikle bir kişiyi daha derin bir seviyede tanımayı ve onlarla duygusal bir bağlantı kurmayı gerektirir, bu da genellikle zaman alır.
Benim için, birine "ilk görüşte aşık oldum" dediğimde, bu genellikle güçlü bir ilk çekim hissini ifade eder. Ancak, bu ifadenin gerçek aşkı ifade edip etmediği konusunda benim için şüpheler olabilir. Çünkü günümüzde aşk diye bir şey yoktur menfaat maddiyat ve çıkar ilişkileri söz konusudur.
Teşekkür ederim kardeşim
Rica ederim.
10 yıl önceydi. Böyle biri olmuştu hayatımda. Bana çok değer verdiğini, görür görmez aşık olduğunu söylemişti. Bense bunun bir takıntı olduğunu söyleyip onunla buluşmaktan hep kaçınmıştım. Aradan geçen zamanda ise hayatımda beni gerçekten seven ve bana aşık olan tek adamın o olduğunu anladım, kıymetini anladığımı söylediğimde ise evlendiğini öğrendim ve bunu öğrenmek içime bıçak gibi saplandı. Yani diyeceğim o ki, evet çoğu insan için ilk görüşte aşk yalnızca bir sanrı ancak bazıları içinse gerçek ve bir daha belki de bulunması imkansız bir aşk oluyor. O adamı şimdi mumla arıyorum ama nasip değilmiş bize bu aşk. Sevgiler:)
İlk intibada etkileşim illaki olur. ama aşk çok büyük bir kelime. En azından yaşamadım, abartılı geliyor. Hele ki yaş olarak olgun bir kişi için gerçekçi değil. Belki 20 li yaşlarda geçerli olabilir bu ama..
Cevap
7Cevap
İnanmam ilk görüşte hoşlanma olur aşk ilerleyen zamanda tanıdıkça olur...
İnanılır ama her söyleyene değil...
Safsata bu sadece.. Öyle bir şey mümkün değil, o hissedilen de aşk değil zaten.. Bu kadar basit olmamalı, olmaz bana göre aşk..
İlk görüşte aşk diye bir şey olamaz,, diyene de inanmam,, ilk görüşte sadece hoşlantı olabilir,, ve aşk bu kadar basit değil,, bu tarz boş cümle ve düşüncelerle de de basitleştirilmese keşke..
hayır inanmam
aşk öyle tek boyutlu bir şey olamaz ve ilk görüşte aşk safsatası tamamen fizikseldir. bunu 6 ay sonra söylerse tanıdıkça kabulüm ama ilk bakışta , pembe yalan
Evet, inanırım. Benden öncekilerle yaşadığı gibi.. Günün birinde elbette bana da denk gelecektir, benden sonrakilere de hissedeceği gibi. Var çünkü öyleleri. Sırayla gidiyor. 😃
Hayır. Aşk ilk görüşte oluşabilecek kadar basit bir duygu değil, daha fazlasına ihtiyaç duyar. İlk görüşte ancak yoğun bir beğeni olabilir.
Soruyu okurken bile şöyle davrandım, gözlerimi kestim ve dedim ki "Tabiî canım.". Hayranlıktır o.
Kıstım olacaktı.
İnanmam, ilk görüşte aşk yoktur ilk görüşte yüksek derecede üreme içgüdüsü vardır.. aşk ruha duyulur düşüncelere kalbe..
😄 güler geçerim öyle bir şey yok çünkü, ilk görüşte beğenme olabilir belki ama bunun adı aşk değildir
Aşk zaten görerek oluşuyor görmeden de sesine konuşmasına aşık olur insan ama görünce bu tamamlanır
hayır inanmazdım muhtemelen çünkü bana göre davranışsal olarak aşık olunur diye düşünüyorum
İnanırım samimidir davranışları ve hal hareketlerinde uyuyor ise tamamlanır.
Hayır inanmam. Erkeklere inancım şu kadar kaldı 🤏
2000-2010 yılları arasında evet, şu an hayır 😂
Inanmış gibi yapıp bende sana diyerekten evin yolunu tutarım..
Hayır inanmam karnım tok bu tarz yalanlara
Öyle saçmalıklaga 18 likler inanır ancak
İnanmam için hissetmem lazım bana aşık oldugunu
İnanırım çünkü bana öyle olmuştu.
İnanmam ama inanmak isterim.
İnanmam hepsi de yalancı palavracı
Aynen kardeşim derim.
Doğruysa bile inanmam
Inanmam
inanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?