Eğer kız tarafı çaba göstermiyorsa her şeyi erkekten bekliyorsa kız gerçekten sevmemiştir di mi? Sadece Instagram dan takipleşiyorsunuz. İnstagram gönderisine tanışık olmadığınız halde beğeni atıyorsunuz ama o erkek bunu bir sinyal olarak algılamadı ve size yanaşmadı, naparsınız? Tanışık değilsiniz. Siz 3. Sınıf o ise 4. Sınıf. Çaba gösterir misiniz? Nasıl bir çaba gösterirdiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeçen sene aldığım bir dersten aynı fakülte farklı bölümden birini beğenmiştim. Ara sıra bakıyordum. Aramızda hiç konuşma olmadı. Daha sonra okul online olunca görmedim. Çekingen bir insan olduğum için istek gönderemedim. Çok düşündüm ama bir türlü cesaret edemedim. Bu sene ise ben 3üm o 4. Aynı fakültede okuyor olmamıza rağmen sadece 1 kez gördüm o da 3 ay oldu göreli. Ben de onu kafamdan silmeye karar verdim. Dedim onla tanışma gibi bir olay olmayacak. Karşılaşmıyoruz bile ve son senesi. Kafamda tutarsam olan bana olur dedim. Her gün takip etmesem de profiline bakıyodum. Artık yapmıyorum. Düşünmüyorum onla tanışma hayali de kurmuyorum.
08 Yorumla- +1 yıl
Seviyorsan gidip konuş pampa 😛
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 artık onu düşünmüyorum. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur.
- +1 yıl
Kalbin ısındı mi ona
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 sadece etkilenmiştim ama artık geçti. Geçen sene çok düşünüyordum.
- +1 yıl
Kalbinde ısınma varsa doğru kişi senin için. Isınma yoksa uzak dur. Ölçüsü budur
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 Eskiden vardı ama bir şey olmayacağını anladığım için kayboldu o his. Dediğim gibi hiç karşılaşmıyoruz. Belki sevgilisi vardır onu bile bilmiyorum. Ben kimseye de açılamam. Karşı taraftan beklerim. Sonuçta alay eder mi etmez mi bilmiyorum öyle biri gibi durmuyor ama kimin nasıl davranacağı belli olmaz. Benim de bir gururum var ve gurur benim için aşktan daha önemli.
- +1 yıl
Utangaç mısın sen
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 evet
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılYa erkekler neden böyleler, yanlış anlaşılmak asla istemem ama instagramdan takip etti beğendi diye tüm dünyanın yükü omzunda gibi davranmak neden? Hoşlanıyorsan gider konuşursun, olmazsa olmaz en azından kendini yemezsin. Vahşi hayvanlar dişiler için dövüşüyor, zamanında kadınlar için medeniyetler birbirine girmiş (bknz. Truva) şimdikiler post beğendi diye çok fedakarlık yaptığını sanıyor, oyhh oyyh
08 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüvenim var fakat parasal yönden endişeliyim. Kendime yetiyorum özgüvenli yim herhangi bir istediğimi yapmaktan çekinmem ama bir kızla birlikte olma konusu bana korkutucu geliyor. Hem bir kez daha reddedilme riski var hem de sevgili olduktan sonra kızla istediğimiz şeyleri yapabilecek param yok. Anca bana yetiyor param, bu yüzden sevgili yapmaktan vazmıgeçmeliyim acaba?
Soran+1 yılBu konuda bana ne önerirsiniz?
- +1 yıl
Öncelikle öğrencisin sanırım, mezun olduğunda kendi paranı kazandığında da paranı yiyecek kızlardan uzak dur, o zaman paranın önemi olmaz. Konuya gelirsek gerçekten çok hoşlanıyorsan yaz konuş gitsin, en kötü reddeder sen de yoluna bakarsın
Soran+1 yılEvet öğrenciyim tıp öğrencisi. Paramı kızlara yedirmem zaten ölçülü harcarım. Sevdiğim kıza paramı harcarım sadece onda da ölçüyü kaçırmam tabiki.
Soran+1 yılAma şu an bahsettiğim kız la sevgili olabilirsem kıza karşı mahçup olur muyum fazla param olmadığı için? Yani öyle cafelere gidemem, daha sade bir hayat olsun o şekilde harcama yapabilirim mesela
- +1 yıl
Eğer paran olmadığı için mahçup olacaksan yanlış kişidir o maalesef; hiç öyle düşünme
Soran+1 yılHmm doğru aslında
Soran+1 yıl🙂🙂
+1 yılŞimdi cinsiyetin ne onu soruda anlamadım.
İkincisi bende de böyle bir durum var. Ben şahsen utanan ve adım atmaktan çekinen biriyim fırsatım oldu ancak bu sefer yanlış bir şey yaptım ve çocuk benden uzak duruyor.
Eğer aranızda hiç tanışmamışlık yoksa ilk adımı sen at. En kötü birlikte olmazsınız olur biter. Benim gibi işleri yokuş aşağı sürme ve güven sarma!04 Yorumla
Soran+1 yılİlk adımı erkek mi atmalı diyorsun?
- +1 yıl
Başta erkek adım mı atmalı deyip Daha sonrasında kız onun Instagram hikayesini beğenmiş erkek tarafta adım atmadı gibi soru sorunca O cümlenin olayı aktarma biçimi olduğunu ben anlamadım
Ama erkekmişsin. Kız da sana şike atıyor sen adım atmıyorsun tanımadığı birine bu kadar şike atmak bence bir adım
Kız adım atmamışsa bile cesaret edip adım at - +1 yıl
Like atıyor (şike diye çevirdi kb)
Soran+1 yılBen onun hikayesine beğeni atmıştım. Acaba ondan dolayı mı bana beğeni attı gönderime
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir Bundan olur diyorsam ya arkadaşıma söylerim 'Şu çocuğu bana ayarlayın' ya da kendim yazarım ama çok düşük bir ihtimal hayatımda 1 kez yaptım.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ben Aşko Kuşko, enerjik ve esprili biriyim! Eğer aynı fakülteden birinden hoşlanıyorsan ve onu elde etmek istiyorsan, neden çaba göstermeyesin ki? Ancak kızın çaba göstermemesi sevgisiz olduğu anlamına gelmez, belki de utangaçtır veya farkında değildir. Eğer Instagram'da beğeni atıyorsunuz ama erkek sinyal olarak algılamıyorsa, belki de daha açık bir şekilde iletişim kurmanın zamanı gelmiştir. Ona samimi bir mesaj atarak tanışmak istediğinizi ve birlikte vakit geçirmek istediğinizi söyleyebilirsin. Sonuçta, iletişim her zaman önemlidir. Eğer gerçekten hoşlanıyorsan, cesur ol ve adım at! Fakültedeki sınıfları farklı olması sorun değil, zamanla yakınlaşabilirsiniz. Unutma, iletişim ve açık olmak her zaman en iyi çözümdür!💬🌟📱
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
8Cevap
Sana bi kardeş tavsiyesi
duygun varsa git söyle kazan ya da kaybet bu kadar.
Aksi takdirde boşuna zaman kaybedeceksin.
Yok şöyle yaptı hoslanıyor mu yok hikayeme baktı yok kalp attı bunlar boş beklenti. Böyle ilgi kırıntılarına ümit bağlama.
Duygun varsa git söyle.110 Yorumla
Soran+1 yılSöylemek çok da zor değil benim için fakat sonrasında birbirimize uygun olmayıp birbirimizden ayrılma ihtimali beni endişelendiriyor. Daha önce hiç sevgilim olmadı bana ağır gelebilir bu durum. Üstelik tıp öğrencisiyim sonrasında derslerimi de etkileyebilir
Soran+1 yılKıza verebilecek çok da bir şeyim yok en çok da beni endişelendiren şey bu. Ayda 4-5 bin geliri olan bir öğrenciyim. Ona bir hediye alamamak da beni üzer. Acaba diyorum okulu bitirdikten sonra mı olsa?
- +1 yıl
Ohoooo her seven sevdiğini alacak olsa o arabesk şarkılar nasıl yazılırdı. Müslümler Orhanlar nasıl meşhur olurdu. Duygularınız ne raddede bilmiyorum ama kaybedecek bişeyiniz yok. Dünyanın sonu değil ya. Gızlemek baskalarına firsat vermektir derler. En azından kafanız rahat olur. Acaba söylesem ne derdi demezsiniz. Içinizde sevda ateşi alevlenmeden gidin konuşun derim değer platonik olursan hiç vazgecemezsin.
Soran+1 yılİşte aşık da değilim beğeniyorum sadece. Yani acı çekmiyorum aslında fakat hayatımda bir kız olmadığı için üzüldüğümü söylemeliyim
Soran+1 yılVe muhtemelen ben bir kızla sevgili olursam bana uyduğunu görürsem bağlanacağım ona. Ben bağlanan birisiyim. Sadece bir kız benim istediğim gibi bir kız olsun beni sevsin onun yanında mutlu olduğumu görürsem ona bağlanırım ve diğer bütün kızlara kör olurum
- +1 yıl
Ha sevgi yok sadece hoslantı hmmm anlıyorum. O zaman ne istediğinizi iyi düşünün. Gercekten bir kiza ihtiyacinız var mı bence yok. Bana göre bekarlık sultanlık. Kaldi ki siz daha kuçuksunuz bir okulu bitirin bakalım noluyor. Bence bu işlere kafa yorma derim. Ama kalbin de çok çarpıyorsa söyle ne diym.
Soran+1 yılAnladım 😅 teşekkür ederimm
Soran+1 yılHaklısınız ama karşı cins olsa birlikte güzel vakit geçirmek güzel olurduu
Soran+1 yılEvet bulacağımı umuyorum bakalım
Gizli Üye(18-24)+1 yılSizde zeka eksikliği mi var yoksa fazla mı duygusal bakıyorsunuz olaya? Sorunun içinde cevap var zaten. “Her şeyi erkekten bekleyen kız“ bu ne demek biliyor musun? “Benim a. Altından“ sorun gerçi onlarda değil; sorun onları nimetten sayan sizlerde...
Biraz düz mantık yaşayın! Ha bilmiyor musunuz? Anlatayım hemen:
Aramıyorsa, arama.
Yazmıyorsa, yazma.
İlgilenmiyorsa, ilgilenme.
Biraz kendinize saygınız olsun artık!!!04 Yorumla
Soran+1 yılHer iki taraf da aramıyorsa arama yazmıyorsa yazma şeklinde düşünüp birbirine yazmıyorsa nasıl olacak peki süper zeka?
Cevap sahibi+1 yılÖyle değil sen yazdığın halde yazmıyorsa yazmayı kes demek
- +1 yıl
Bu kendine saygısızlık değil. Kadınlar kendilerini isteyen arayan merak eden ilgilenen erkeklerden hoşlanır.
Cevap sahibi+1 yılAynen kardeşim uydur uydur söyle böyle sevgiye aç insanlarda sizin gibilere inansın.
+1 yılDaha ne bekliyorsun kardeşim okul bitmiş olmuş neredeyse git konuş çabala niyetini belli et olursa senindir olmazsa yoluna bakarsın bu belirsizlik içini yer bitirir. iyi şanslar.
01 Yorumla
Soran+1 yıl6 sene okul
Aslında çaba değil de beğenirsem istemesem de belli ederim bi bakış bi izleme isteği olue hani anlar zaten
116 Yorumla
Soran+1 yılYa aynı ortamda olamıyorsanız? Ya sadece Instagram dan falan onu görebiliyorsanız?
Soran+1 yılŞimdiye kadar yazdığım kızların yüzde 90 ından fazlası hep olumsuz karşıladı. Sanırım o kadar çok erkek yazıyor ki artık bıkmış kızlar, bu yüzden de yazmıyorum? Ne dersin bu konuda
Soran+1 yılHa yani yazan erkeklerden boş olanları kafanizda eleme yapıyorsunuz. Yazan erkekler arasında acaba hoşlandığınız erkek yazmış mı diye merak edip bakıyorsunuz di mi
Soran+1 yılAnladım. Fakat şu an farklı üniversitelerdeyiz. Ben yatay geçiş yapmıştım. Bu önümüzdeki sene önceki ilk yerime geri döneceğim ve o kız da orada
Soran+1 yılBu sene yatay geçişle geçtiğim üniversitede işler istedigim gibi gitmedi geri döneceğim önceki üniversiteme
Soran+1 yılO kızla daha geçen seneye kadar aynı fakültede idik. Ben 4. Sınıf o 3. Sınıf
Soran+1 yılŞu an farklı üniversitelerdeyiz öyle problem olmaz mı?
Soran+1 yılÖnümüzdeki Eylül ayında tekrar aynı üniversitede olmuş olcaz ve üstelik ben bu sene sınıfta kaldım bu yüzden aynı sınıfa düşeceğiz
Soran+1 yılUmarım 🙂
+1 yılHoşlanan kadın, muhakkak fotoğraflarını beğenerek elektirik verir. Fotoğraflarını beğenmiyorsa, hoşlanmıyordur ve yazma.
115 Yorumla
Soran+1 yılKendi fotoğrafımı beğendi fakat tuttuğum takım la ilgili stadyum paylaşımlarını beğenmedi. Sevse tüm gönderileri beğenirdi di mi?
- +1 yıl
Senden adım bekliyordur. Mesaj at bir
Soran+1 yılBen kızlara mesaj attığımda ters yapıyorlar. Ve sonuç olarak birbirimizi takipten çıkmış olduğumuzla kaldım hep
- +1 yıl
Senin fotolarını beğendiyse ilgili demektir kardeşim. Stadyumu niye beğensin?
Soran+1 yıl@Aydın_Genç Ya işte beğenen bir insan iki gönderiyi de beğenir diye düşündüm her gönderiyi beğenmeye çalışır diye düşündüm
Soran+1 yılHem sırf ben onun gönderisini beğendim diye beğeniyor olamaz mı benim gönderimi?
- +1 yıl
Sen yaz, hoşlanıyordur belki. Benim fotoğrafımı beğendim her kız, benim fotoları beğenmiyor valla
Soran+1 yılAnladım. Fakat şu an farklı üniversitelerdeyiz. Ben yatay geçiş yapmıştım. Bu önümüzdeki sene önceki ilk yerime geri döneceğim ve o kız da orada
Soran+1 yılBu sene yatay geçişle geçtiğim üniversitede işler istedigim gibi gitmedi geri döneceğim önceki üniversiteme
- +1 yıl
Moruk sen bana bir ulaşsana bir şeyi merak ettim
- +1 yıl
Bana mı dedin lan bu lafı?
- +1 yıl
Konu sahibine dedim sen niye araya atladın şimdi lan
- +1 yıl
Benim yorumumun altına yazmışsın, git kendi yorumunun altına yaz - +1 yıl
Kim olsa, üstüne alınır
- +1 yıl
Konu sahibi Eistein arkadaş yorumuma cevap vermeye tenezzül etmeyip burdan yazmış bana
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sevmiyor hemen başkasına geç sana abi tavsiyesi fakültede asla vakit kaybetme kendi havuzunu olusitir ama dikkat et hemen yayılır bur. seyler sez getirmeden dikkat çekmeden yap
00 Yorumla
+1 yılNarsistçe paylaşımlar, özgüvenli paylaşımlar derken neyi kast ediyorsun merak ettim. İnstagram sayfanı söylersen sana yardım edebilirim ne yapman gerektiği ile alakalı.
00 Yorumla
+1 yılAcilirim, red yersme ugrasmam bir daha. Zorla guzellik olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çaba göstermem gider konuşurum olursa okey olmazsa uğraşmam
00 Yorumla
+1 yılTanışmak için ilk adımı atarım..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç uğraşamam valla giderim okuluma girerim dersime sınavıma giderim evime
00 Yorumla
+1 yılKılımı kıpırdatmam aşkından ölürüm yine de yapmam tek kelime etmem ilk adım olarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevsem bile erkekten beklerim önce 😅
114 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sinyaller verirsin?
- +1 yıl
Beğeni atarım ya da yorum yaparım birseye
Soran+1 yılBana beğeni yapan kızlar oluyor ama bence bu yeterli değil
Soran+1 yılAma hikayeme cevap yazarsa o zaman anlarım benden hoşlandığını
- +1 yıl
Hah evey o da var
Soran+1 yılHikayeme cevap yazan bir kız çoğu zaman olmadı ya, olan bir tane oldu onu da ben arkadaş olarak görüyorum. Beğendiğim birsürü kız var onlar da yazmıyor maalesef
- +1 yıl
Yani oule olmuyor mu zaten hep benim de aynı 🙄
Soran+1 yılÇok saçma ya. Benim Instagram imda 60 tane sevgili olabileceğim potansiyelde kız var. Bunların sadece 10-15 tanesini beğenmiyorum. Geriye kalan 45 tanesini beğeniyorum. Ama bu 45 kişiden biri yazacağına o 15 kişiden biri yazıyor
- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yılBen çoğunlukla beğendiğim kızları ekliyorum Instagram ıma. Bu yüzden 45 ini beğeniyorum 😅😅
Soran+1 yılYoksa beğendiğim kız sayısı daha az olurdu 😅
Soran+1 yılBir de şöyle bir şey de var. Son bir iki yıldır bazı kızlar artık hikayeye bakmaya tenezzül bile etmiyorlar
- +1 yıl
benim de öyle beğendiğim erkolarcyqzmaz
Soran+1 yılBöyle hikayeye bile bakmayan kızları gördükçe acaba beğeni atan artik hoşlanıyor anlamına mı geliyor diyorum 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çabalarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHikayesine yorum yapardım
159 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir yorum? Samimi bir yorum mu
Cevap sahibi+1 yılKonuşmayı açacak bi yorum işte farketmiyo ne olduğu
Soran+1 yılHmm konuşma başlatmak anladım
Cevap sahibi+1 yılYani normalde adım atmam ama en fazla bunu yapardım
Soran+1 yılPeki bugüne kadar hiçbir kız benimle konuşma başlatmıyorsa hiçbir kızın ilgisini çekememiş olduğumu mu gösterir bu durum?
Cevap sahibi+1 yılYa sen tipine güveniyo musun?
Soran+1 yılGüveniyorum
Soran+1 yılÖzgüvenli hatta biraz narsistçe paylaşımlar bile yaparım Instagram da
Cevap sahibi+1 yılO zaman sevgilin vardır kafasıyla yazmıyolardır bence
Soran+1 yılNarsistçe paylaşım yapıyor oluşum sevgilimin olduğunu mu gösteriyor 😅
Cevap sahibi+1 yılGerçi görmeden bişey diyemem belki de sen öyle sanıyosundur
Cevap sahibi+1 yılPaylaşımlarını bilemem ben bana anlattığın kadarıyla yorum yapıyorum şu an
Soran+1 yılMesela sana bir paylaşım ımın nasıl olduğunu söyleyeyim mi? Online Satranç oynuyorum, rakibimi yendiğim an ın ekran görüntüsünü çekip "İranlı için mat olma vakti " şeklinde narsistçe bir yorum ekliyorum hikayeye
Soran+1 yılFanatik futbol kulübü tutarım onunla ilgili de rakiplere karşı narsistçe yorum yazarım hikayeye
Cevap sahibi+1 yılAyyh bu ne yaa bu mu narsist paylaşım xmcnckcn
Cevap sahibi+1 yılBen de kendi fotonu ya da videonu çekip altına narsist yorum yapıyosun sandım dkjdkc
Soran+1 yılEeee bu paylaştıklarım noluyor öyleyse 😅
Cevap sahibi+1 yılPaylaşımların erkeklere yaptığın narsistlik dkdjfn
Soran+1 yılEeee sonuç? Bu paylaşımlar kızların benimle ilgilenmesine engel oluyor diyebilir miyiz
Cevap sahibi+1 yılPaylaşımların etkisiz aslında daha çok kendini ve mimiklerinin tatlı olduğu videolarını paylaşsan daha iyi olur
Soran+1 yılBence paylaşımlarımdan paramın olmadığı "paraya muhtaç bir öğrenci" olduğum belli oluyor. Ve sanırım bundan dolayı yazmıyorlar 🥲🥲
Cevap sahibi+1 yılYa paragözse yazmasın bi zahmet
Soran+1 yılTamam da bu her kızda geçerli olan bir şey değil mi zaten? Kızlar bana param olmadığı için yazmıyolar bence
Soran+1 yılAklıma başka bir sebep gelmiyor. Yakışıklıyım, ozguvenliyim, kendimi de seviyorum, vücudum da iyi. Başka ne olabilir ki? Bir tek parasızlık olabilir sebebi başka bir sebep aklıma gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılHer kız aynı değil işte aynı kefeye koyma
Soran+1 yılBilmiyorum ya öyleyse neden hiçbir kız yazmıyor bana? Param hariç birçok şeye sahibim
Cevap sahibi+1 yılTipin iyi ve karakterliysen paranın önemi yok bence
Soran+1 yılPara az var. Aylık 4 bin TL gelirim var. Az işte bana bile zor yetiyor
Cevap sahibi+1 yılÖğrencisin normal değil mi? Çok paraya ihtiyacın varsa part time işe gir
Soran+1 yıl2 bin burs 2 bin TL' de ailem veriyor
Soran+1 yılTıp okuyorum pary time işe vakit yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman okuluna odaklan zamanı gelince zaten paran olucak ve güzel bi aşk yaşayacaksın
Soran+1 yılSevgiye su anda çook ihtiyacım var. Bir kıza aşık olmak birlikte vakit geçirmek sarılmak, kokusunu içime çekmeyi çok istiyorum. Sabretmek zor geliyor ya 😐 yıllardır sabrediyorum zaten
Soran+1 yılAma sanırım kalbime kızgın demir vurup okulu bitirmeyi zorla kabullendirmeliyim kendime galiba 😏
Cevap sahibi+1 yılAh ah seni çok iyi anlıyorum deşme yaramı dkdjfjfn
Bunca yıl niye olmadı peki lisede falan?
Soran+1 yılLisede kızlardan çok çekinirdim. Konusamazdim bile. Yüzüm kızarırdı. Ve o zamanlarda hep ders çalışırdım
Cevap sahibi+1 yılYa okulda beğendiğin kıza tatlı bakışlar at illaki olur bee umutsuz olma
Soran+1 yılAma üniversiteye geçtikten sonra kızlardan cekinmemeyi öğrettim kendi kendime. Artık rahatça konuşabiliyorum, ama yine de olmuyor
Soran+1 yılBilmiyorum bazıları birini ayarlamak çok basit diyorlar ama ben neden bu kadar zorlanıyorum anlamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılOlmamasının başka sebebi olmalı
Soran+1 yılBen açılmak istemiyorum artık kimseye hep reddedildim artık kaldıramıyorum reddedilmeyi
Cevap sahibi+1 yılÖzgüveni etkiler tabi ama emin ol doğru zaman olucak
Soran+1 yılAslında mesleğimi elime aldığımda reddedilmek bana koymaz çünkü zaten peşimde birçok kız olmuş olacak.
Soran+1 yılAma yine de öğrenci halimle bile olsa bir tıpçı erkeğin çok ilgi çekmesini beklerdim
Soran+1 yılAma işte dediğim gibi öğrenci tıpçı nın parası olmaz muhtemelen bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılYa paran için koşacaksa koşmasın işte onun sonu yok menfaat
Soran+1 yılKızlar in hepsi öyle değildir diyorsun ama bence hepsi de paraya bakıyor ya
Cevap sahibi+1 yılPara değil bence mesele seni beğenmemeleri olabilir
Cevap sahibi+1 yılYaw yoook ulan ben bakmıyorum mesela çünkü para her türlü kazanılır ama diğer kriterler parayla olmaz
Soran+1 yılTamam da kızların çok büyük bir kısmı artık paraya bakıyor, bu bir gerçek. Kızlar artık aşık olmak için adeta para şartı koşuyorlar bence. Yani parası olan erkeklerden birine aşık olmaya çalışıyorlar. Parası olmayanları en baştan kapsam dışı bırakıyorlar bence.
Soran+1 yılUmarım ben yanılıyorumdur da sen haklısındır.
Cevap sahibi+1 yılİnan başkası napmış ne düşünüyo beni pek enterese etmiyo ben tipe ve karaktere bakarım umarım sana da öylesi denk gelir
Soran+1 yılÇok üzülüyorum ya tıpçı yım, yakışıklıyım yeteri kadar, özgüven de var iyi bir insanim da ama yine de hiçbir kız benimle ilgilenmiyor. Arada bir ilgilenenler oluyor ama onların da ne yaptığı belli değil diğer erkeklere de bana gösterdikleri ilgiyi gösteriyor gibiler öyle görüyorum.
Cevap sahibi+1 yılVala bende ilik gibi hatunum ama zor ve seçiciyim o yüzden olmuyo beni seveni ben sevmem benim sevdiklerimde ya karaktersiz oluyo ya da başkasına platonik dkfjfkfh
Soran+1 yılNeyse önümüze bakalım neler görcez 😏
Soran+1 yılYorumların için teşekkür ederim
Soran+1 yılUyuyacağım artık
Soran+1 yılİyi geceler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi uykular
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece sor. Hayr derse vaktini harcama bence
04 Yorumla
Soran+1 yılInstagram dan mı yazayım? Yoksa yüzyüze mi olması gerekir?
Cevap sahibi+1 yılİstagram çünkü günümüz insanları tepkileri farklı olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen çaba göstermedim aynı sınıftayız diye
00 Yorumla
+1 yılDikkat çekmr kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılNe? Açık konuş lütfen
Hem 4. Sınıf hem de mesaj atmıyor gerek yok
012 Yorumla
Soran+1 yıl4. Sınıf dedim fakat son sene olmuyor o. Tıp fakültesindeyiz 6. sene son sene oluyor
Soran+1 yılEğer hala yalnız isem demen gerekiyordu galiba 😉😂😂
Soran+1 yılSen bekliyorken bekleme sürecinde başka bir kizla sevgili olduğunu görürsen? Ondan sonra sana gelirse peki?
Soran+1 yılYani ilişkisi bittikten sonra bir süre sonra sana gelirse?
Soran+1 yılPeki ya kızların hepsi de böyle mi düşünür?
Soran+1 yılHmm. Peki çoğunluk hangi tarafta?
Soran+1 yılNayır nolamas sen soylemeliydin 😅😅
+1 yılhayır tabii ki
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ne?
+1 yılyazmak dışında başka şeyler yapmaya çalışırdım
025 Yorumla
Soran+1 yılMesela? Ne gibi?
- +1 yıl
yani sürekli gözüm onda olurdu belki hikayesini beğenirdim bilmiyorum ya aslında içinde bulunduğum durum ve ortama bağlı
Soran+1 yılKız çocuğa yazmak zaten hikaye beğenmekten daha önemli bir şey ki😂. Ben yazmaktan daha önemli bir adım soyliceksin sanmıştım 😅
- +1 yıl
bulamadım işte yaa😂
Soran+1 yılBulamadıysan demek ki bu adımlardan daha ötede bir adım atmicaksın demektir. Kızların neredeyse hepsi de senin gibi adım atmıyor. Off ya nasıl olacak öyleyse? Bir kızla nasıl bir araya gelecem ben?
- +1 yıl
ya şimdi şöyle ben normalde adım atmaya çekinmem ki atmam gerekiyorsa atarım ama şu zamanda şöyle bir şey var adım attığın zaman hani bazı erkekler ego yapabiliyor hani güzel cevap verecek olsa bile vermiyor ben bunun eksi yanlarını gördüm o yüzden adım atmayı tervih etmiyorum. sen bir hikayesine yürüme tarzında olmayan bir şey yazabilirsin ya da mesela kedileri çok seviyor hikayelerinde sürekli paylaşıyor ya sende hikayende kedi paylaşabilirsin falan
Soran+1 yılBunlar hoşlandığını belli etmek için gerçekten yetersizz
- +1 yıl
ay git ilanı aşk et daha ne diyim sjshshsbhshs
- +1 yıl
ki bence hemen hoşlantını belli etmek de bana göre yanlış
Soran+1 yılBen şimdiye kadar 5-6 kıza açıldım farklı farklı yıllarda. Hepsinde de reddedildim. Artık kimseye acilma hevesim kalmadı bu yüzden. Eğer hoşlandığım bir kız benden adım bekliyorsa yine olmicak çünkü ben adım atmıyorum artık 🥲
- +1 yıl
sana bir tavsiye biriyle mesela konuşmanın ilk dakikasında veya 1 gün sonrasında açılma hani konuşurken ufak ufak belli et sonradan açıl
Soran+1 yılBen ima etmeyi sevmiyorum gergin oluyorum ima edince.
Soran+1 yılÜstelik hoşlandığım kız la tanışık da değiliz aynı fakültedeniz o benden bir alt sınıfta
Soran+1 yılInstagram dan takiplestik o kadar. Tanışık olmamamıza rağmen gönderimi beğendi. Ama yine de bunu bir adım olarak kabul edemem.
- +1 yıl
sende onun gönderisini beğenseydin
Soran+1 yılKız gönderi paylaşmıyor ki. Hem gönderi paylaşsa bile bu şekilde sonuç alınamıyor.
- +1 yıl
hikaye paylaştığı zaman kendini falan beğenebilirsin
Soran+1 yılBöyle olmicak. Sanırım en doğrusu direkt açılmak direkt "senden hoşlanıyorum seni daha yakından tanımak isterim" demek
Soran+1 yılİma larla olmuyor bu işler
- +1 yıl
valla ben bir kız olarak söylüyorum pek ilgi çekici bir yöntem değil ama sen bilirsin umarım kabul eder
Soran+1 yılÖyleyse en iyisi kız peşinden koşmayı bırakmak olacak
- +1 yıl
yöntemi değiştirsen bir şeyler olur🤷🏻♀️
Soran+1 yılBence paylaşımlarımdan paramın olmadığı "paraya muhtaç bir öğrenci" olduğum belli oluyor. Ve sanırım bundan dolayı yazmıyorlar 🥲🥲
- +1 yıl
ilk başta özgüven olmalı insanda böyle düşünme yani
Soran+1 yılÖzgüvenim var ve bunu sosyal medya da da gayet de hissettiriyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet gösteririm
00 YorumlaKısmen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılAsla.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHyr tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUğraşma gitsin
00 YorumlaHayır
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılEvet
00 YorumlaBilmem. Duruma gore
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aynı fakültede olduğunuz birinden hoşlanırsanız, onu elde etmek için çaba gösterir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler