Dengeli bir şekilde evet. Kendimi göstermeye çalışırım. Ama bunu anlamıyorsa zaten platoniktir. Benim içinde platonik bir ilişki kabul edebileceğim bir şey değildir. Çünkü ilişki dediğimiz olgu iki kişiliktir. Tek kişinin sevmesine ilişki denmez.
Beğendirmek hoş bir duygu, tadında tabiki de. Ancak bir şey sunuyor hissi yaratırsanız, tamamen ucuzlaşır insan. Reklamı olan şeyin satışı artar, değeri ucuzlar. Dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
İster istemez yapıyoruz bunu. Çünkü biz hoşlanıyoruz ya, o da bizden hoşlansın diye. Kimse yapmıyorum demesin. Farkına varmıyoruz bile çünkü. Dışarıdan gözlem yapanlar görür bunu
girmem girmeme gerek yok. çünkü beni tanıyınca ve görünce zaten beğenecektir. kendimden bu kadar da eminim. çünkü güzel ve çekici ve seksi ve zeki bir kadınım, merhamet vicdan da var. daha ne olsun.
Henüz ilk hoşlanan hiç olmadım hep zamanla birilerinden hoşlandım o sebepten böyle bi çabam da olmadı karşımdaki kişi zaten hoşlanmış hali hazırda seviyor oluyor
Kolay kolay ne inandırma çabasına girerim nede beğendirme çabasına. Böyle bir şeyde sanki o benden üstünmüş gibi hissederim. Zaten o beni tam anlamıyla tanırsa hayatta bırakmaz.
İlgim varsa ilgili yaklaşırım, belli ederim. Normal bir kız arkadaşa nazaran daha farklı davranırım. Bu da bir çabadır bence. İlgime ilgi göremiyorsam uzatmam.