Hoşlandığınız/beğendiğiniz birininin dikkatini çekmeye çalışır mısınız yoksa onun kendiliğinden, bir şekilde fark etmesini mi beklersiniz? 

Onunla sohbet etmeye çalışır gözlerinin içine bakarım, küçük espriler yapar iltifatta bulunurum, aynı zamanda benden hoşlanıyormu diye gözlemlemiş olurum, umursamıyorsa hiç üstelemem.
Hayır bu konuda zaten dikkat çekici birisi olduğumu biliyorum. Hoşlandığım kişi olursa sohbet ederim ve o bana aşık olur. Bu olağan bir şeydir. :D Tamam şimdi egoist falan diyecekler ama genelinde böyle oluyor ne yapayım. Ses tonumun da ne kadar seksi olduğunu hesaba katarsak bu konuda epey şanslı ve uğraş vermeyen bir insan olduğumu söyleyebilirim.
Ahah😂 Neyse ki kendinin farkındasın Sado “Tamam şimdi egoist falan diyecekler ama…”😄
Bak ya.😂
Peki.😒😂
Erkeklerin dikaktini cekmek icin bir caba sarf etmek genelde iliskiyi kötü etkiler. O yokmus gibi davranmak en iyisi. Bu sebeple bir sey yapmam
Cevap
12Cevap
Usulca fark etmesini isterim bir yandan ama diğer yandan da benim için diğer insanlardan hiç farkı yokmuş gibi davranirim ona karsi
Bir şekilde dikkat çekilir efendim.. Eğer bi başkasına kaptırma korkusu ağır basarsa mecburen dikkat çekmek için uğraşılır..
Taktiksiz bir şekilde gider apaçık bir şekilde onun hakkındaki hislerimi ve düşüncelerimi belirtirim.
Hayır tabiki yüzüne bile bakmam sadece yaptıklarım ile sınır ederim onu
Eminsem kendimden ve karşımdaki insandan. Belli ederim. Ama başka da bir şey yapmam.
Aşıkken stratejik olamıyorum, dikkat çekmişsem çekmişimdir.🦄
😅 bu dikkat çdkme olaylarında özürlüyüm dikkat çekici değilim biri bana öğretsin
Hayir ben oyle lafi evirip cevirmekten hoslanmiyorum o yuzden direkt soyluyorum.
Çabalamam, çekmiyorsam çekmiyorum bir tarafımı yırtmaya gerek yok
Kılımı kıpırdatmam fkfkf
Valla hoslandigim kişi varsa beğendiğim söylemem kendisi beğensin sevsin sevilmeyecek biri değilim bence.
biraz belli ederim karşılık alıyorsam aynı şekilde zaten gerisi geliyor
karşılık alamadıysam uğraşmam bile
Çalışmama gerek yok 1.93 boy olunca zaten dikkat çekiyorum 😂😂
Dikkatini çekmeye çalıştım oyle birinin. Sapka gozluk vs instagrama resim attim
Sapkada ismi mi yaziyordu 😀🤔
@Sınıryokfarketmez yok tarz gördü sadece. Reyoncu arkadasim. Diğer reyoncu arkadasimi aradi. Sohbet sirasinda beni sordu. Oda bana verdi. Susutu sakalasti geri o geri istedi vs olaylar oldu. Oda beni seviyor mu bilmiyorum.
Bı ilgisi var belli yakında çıkar kokusu
@Sınıryokfarketmez ne biliyim anlamadim. Daha once o tatildeyken story atmisti. Bende turu ne zaman yazdim. Sadece görüldü attı. Ondan sonra fotoğraflar hikayeler falannpaylastim. Kimini gördü kimini görmedi.
Giyim iyi bir dikkat çekme yöntemi
Hım o zaman çok bı beklentin olmasin olursa olur olmazsa olmaz geceyi geçirmek istiycektir
@Sınıryokfarketmez yok amacım geceyi geçirmek değil benim. Çekiniyor falan olamaz mi?
Çekinmek öyle olmaz sen istiyorsun demedim onun için dedim
Ya sevmiyor farkindayim ama amacım sevgisini kazanmak işte
Yasin dogrumu
Zorlama önüne bak yoksa o seni zorlar
Zaman kaybetme ciddi düşünmek istiyorsan
Hem sevdin kardar sevil yoksa hüsran
@Sınıryokfarketmez Evet zorlamaya çalışıyor. Mağazadaykende nbr anlaminda göz kirpmalar falan. Durumlarini beğenerek takip ediyorum diyordu bana.
Bırak işte onu daha önce sevgilin olmadimi
Hani diyorum yarın tatilden donecek. Is yerinde karsilasicaz. Ona o aman sen bizi arama diğer reyon arkadaslarini ara falan diye takilsam mi
Olmadi yok
Gel ben seninim desen daha iyi
@Sınıryokfarketmez olur öyle derim
Nasil etkilerim ki bir erkeği bilmiyorum. Gayet guleryüzlu cana yakinda davraniyorum ama
Niye sevgilim olmadi ki
Senin yorumun ne sssicaksutlukahvem
Şartlar ve ortam uygunsa olabilir
Yani dikkatini çekmem diyen yalan söyler
Hiç o çabalara girmedim, girmem de.
Bazen sadece izlemek en iyi dikkat çekmektir
Konuşmaya çalışırım konuşmuyorsa güle güle
Hoşlandığım biri yok ki. 😄
dikkatini çekmeye çalışmam..
direk konuşurum..
Calisirim onunla ilgilenirim
Kendiliğinden olmasını tercih ederim
ben düz adamım direk ne hissediyorsam söylerim
çalışmam
genelde cekiyorum bir sey yapmadan ajdjdkfldş
Kesinlikle çabalarım ve başarırım
Çok emin sin Ken din den 🤔
@Sınıryokfarketmez öyleyim
Ne yaparsın?
@Sınıryokfarketmez dikkatini üzerime çekerim
Nasıl ama amaç dikkat çekmek zaten
@Sınıryokfarketmez genelde erkekler zor kızlardan hoşlanır elde etmeyi severler bende çok yüz vermem ama varlığımıda hissettiriirm
Göster elletme umut ver gönül verme 😉 ah biz erkekler bunu ogrendimizde hayat felsefemiz değişiyor
Evet
Yok hayır çalışmam
Kız evi naz evi 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?