Napıcam bir akıl verin?

4sene önce bi kız arkadaşım oldu olaya özetle giricem kızın daha önceden oturduğu o yerde 15 tane sevgilisi olmuş ben oraya yeni taşınmıştım şansıma onla konuşmaya başladık bi müddet sonra kızın adını kime söylesem ya benim ya da arkadaşımın eski sevgilisiydi demeye başladı ben iyice sıkılmıştım daha sonrasında bir aptallık yapıp ona inandım ve bana ( gerisi umrumuzds olmasın ben sadece seni istiyorum) dedi bende aptal aşık inandım bu süreçte eski sevgilisiyle konuştuğunu öğrendim bir kereye mahsus affettim aradan aylar geçti ve ben bu kızla birlikte oldum bir süre. Ben başka bir şehre gittim birkaç aylığına ve ensoj aradığımda meşgule attı ısrarla aradım ensonunda açtı yanında erkek sesi geliyordu mesajlardan eski sevgilinin yanındasın dimi dediğimde evet dedi bende ayrıldım bir süre beni tehdit etti benle birlikte oldun bıraktın seni mahfederim bana geri döneceksin ailene herşeyi anlatırım gibisinden fakat ben her ne korksamda böyle bir kızı geleceğime koymak istemedim ayrıldım ve şimdi benim hakkımda beni kullandı o bir namussuz şerefsiz bacım çocuğu diyor nasıl kendimi aklayacağım yardım edin
Napıcam bir akıl verin?