Bir akıl verin?

Eşimle yaklaşık bir senedir evliyiz. İki senedir tanışıyoruz ben iç mimarim o mimar onun ofisinde ise başlamıştım o şekilde tanıştık başlarda her şey cok güzeldi gerçekten çok seviyorum. İlk sevgili olduğumuz zamanlarda kıskanç biriydi kisitlamazdi ama rahatsız olduğu şeyler olduğunda agresif gergin bir insana dönüşüyordu kabalisiyordu bunlara göz yumdum hep ama evlendikten birkaç ay sonra yaşadığımız bir olayda orada da sadece ofise gelen projesini yaptığım adamla gülerek samimi konusmusum diye eve gerildi ve sonra aksam evde bana vurdu kolumu ve boğazımı sıktı ondan sonra bunun gibi birkaç olay daha yaşadık ama hep özür diledi yaptıktan yarım saat sonra üzülüp pişman olup affetmemi bida olmicagini söylüyordu ama bir süre gecince hep yine aynı şeyler. Ben de gerçekten sevdiğim için affettim görmezden geldim ama dün hamile olduğumu ogrendim daha ona bunu söylemedim ama açıkçası kendim bir şekilde idare ediyordum ama çocukla aynı şeylere nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum kafam karışık aldırmak asa istemiyorum ama bosanmakta istemiyorum çok seviyorum onu

Bir akıl verin?