İlişkiniz devam ederken bir anda bir olay oldu ve sevgilinizden soğudunuz ve ayrıldınız. Peki ne olursa tekrar ısınırsınız veya asla ısınmaz mısınız?

İlişkiniz devam ederken bir anda bir olay oldu ve sevgilinizden soğudunuz ve ayrıldınız. Peki ne olursa tekrar ısınırsınız veya asla ısınmaz mısınız?
bazı durumlar anlık yaşanır ilişkilerde.. hata da olsa, bu hatayı kişiliğiyle ya da karakter ile ilişkilendirmek yanlış olur.. hepimiz bu şekilde fevri davranabiliyoruz.. eğer böyle bir şeyse tekrardan ısınabilirim ama yaptıklarını savunuyor hata olduğunu kabul etmiyor ve bu onun karakteri ile alakalı olduğunu düşündürüyorsa bana, o zaman tekrar bir araya gelmem mümkün değil.. çünkü yine aynı şeyleri yaşayacak ve aynı sonla karşılaşacağız..
Tekrar ısınma ihtimalim dahi olmaz, alelade bir karar değil ayrılık benim için. O aşamaya gelip bu karar alınmışsa zaten hiçbir şekilde oluru yoktur dolayısıyla ayrılık sonrası uzun bir zamana ihtiyaç duyarak toparlıyorum kendimi, bu sürede duygular da bitmiş oluyor.
İmkanı yok ısınamam. Sadece sevgilim veya eşim için geçerli değil tüm çevrem için geçerli. İnsan bir kere gözden düşünce çaresi olmuyor, isterse güneşi bir yerlerine soksun 🙄
Vala o kadar haklısın ki anlatamam. Bazıları bumerang gibi oluyorlar ve kabul de görüyorlar ama bana ters ya
Aman uzak olsunlar 😂
Çok zor
Cevap
25Cevap
Soğuduğum birine asla ısınamam.
Bir kere soğudum ise üstüme lav bile düşse ısınmam
HAyır ısınamam.. hatasını erken anlarsa olabilir ama anlamıyor eğlenceye devam ediyorsa silerim bir daha ısınamam
Genelde zor ısınırım gadası s
Görsel yine çok uyumlu hahahaha 😄 ayrılmak benim için ayrılmaktır, bitmiş. Mümkünatı olamaz, yoluma bakarım. Gerekte var mı hem. 😄 Böyle söylüyorum ama ısınma ihtimalim olan birini zor bırakırım, bırakmak istemem. Sonrası benim için zor olur.. Hiç sevmiyorum mecburi durumları hiç 🙃
Ama buz var napayım 😇
Buz erir su olur, su buharlaşır hava olur. Hava ısınır ama kaybolur, kim bilir nerelere eser, artık orada durmaz. Havayı hapsedemezsin, hapsettiğin bir şeyi sevmiş olmazsın. Amaan iyice saçmaladım son gelmez bir hikaye oldu bu 😄
Buz olunursa bence bir daha çözülmemeli deyip kapatayım 😂😂 ayrıca güzel hikayeydi haksızlık etme 😇
Buzun doğasına aykırı. 😟 Teşekkürler 🙂
Aramızda bir bağ varsa, sevgimiz kuvvetliyse evet... Kin tutmam ya da kolay kolay nefret edemem. Birini sevdiysem ve ikimizde gereksiz yere soğuduysak bu düzelir... Isınabilirim. Bir şeyleri düzeltmek icin çabalarım, çabasını görmek isterim. Geçerli bir nedenden dolayı ben veya karşı taraf soğukluğu hakediyorsa bir daha ısınamam, uzak dururum...
Yok ya.. Olmaz.. Soğuyunca herşeyim bitiyor o kişiye karşı..
Ne bı sevgi, ne bi heyecan, ne bı arzu.. hiçbisey..
Durduk yere soğumam ben. zor soğuyorum ama neden sogudugumu sorup birdaha yapmazsa eskisi gibi olabilirim evet. Benimde kötü huyum var sevdiğim insanlara karşı kin tutamıyorum
Bazen bu huyunu kötüye kullanmazlar umarım 🙏
Mümkünatı yok bir daha ısınmamın. Dünya tersine dönsün , uzaylılar gelsin mars neptüne gitsin asla olabilemezz
Bak güldürdün beni sabah sabah 😂😂
🥹 biz burada acı gerçeklerden bahsediyoruz ühü ühü
O acılar seni bulmasın inşallah 😇
Valla hepsi beni buluyor. Nerde karaktersiz orada ben 🥲🥲
Uzak dur onlardan boş ver yalnızlık güzeldir
Ucuz malın üzerinde ucuz mal yazmıyor ki
Etiketi kaldırıp bak yem atarak sende
Uğraşmaya değmezler
Uğraşmıyoruz zaten bu seneplerden soğumadık mı 😇
Canlari cehenneme valla
Amin amin 😇
Aminn
Çok zor kin tutarım hatta tutmam o yüzden ısınmak benim için imkansız değil
Güzel yürekli insan
💕
Yok ısınamıyorum hayır. Buz kesmem ben kolay kolay ve o raddeye geldiysem mutlaka yaptığı şeyler vardır ortada. Bu nedenle zor demiyorum imkansız.
Ben safım ısınırım var o eşşeklik😅
Ah senin ponçik kalbin 😂
Eğer sadece öfkeme bağlı bir soğuma ise geçebilir ama sakinken bile soğumuş durumdaysam daha ısınamam
Birinden kolay kolay soğumam ama soğuduğumda aradan kırk yazda geçse bana cehennem ateşiyle de yaklaşsa bi daha ısınamam o kişiye
Sevginin bittiği yerde ortaya çıkan bir histir.
Sevginin bittiği yerde soğukluk ortaya çıkar.
Biten sevginin de telafisi olmaz.
Ne için soguduguma bağlı. Karsı tarafın hatasını anlayıp telafı etmesı ve Bırdaha aynı hatayı yapmaması tolere ederse olabilir yoksa ımkan yok
Ayrılmamızda geçerli sebepler varsa soğumam ama bile isteye yanlış yaptıysa yine soğumam, soğumak hafif kalır kutup buzuna dönerim
Isınırım belki ama o yara izi kalır ve eskisi gibi olmaz sanırım hiç bişey
Ölümlü dünyada yaşıyoruz olmaz diye bir şey yok
Yanlış anlaşılma değilse mümkün değil
İki kere denedim olmuyor :D
Asla demeyi sevmediğim için asla demek istemiyorum ama pek mümkünatı olan bi konu değil benim için.
Hayır tekrar ısınamam , diyelim mi ısındım eskisi gibi olamam.
Olmaz ya zor ya da oncesinden cok sevmis olmam lazim ozmn bile zor
Asla mümkün değil. Hatta nefretim katlanarak artar.
Hayatta ısınamıyorum olmuyo. Sadece ilişkilerim değil arkadaşlık ilişkilerimde de var bu huyum.
Oyle bir sey olmadi su ana kadar. 🤔
Zannetmiyorum.
Ben denesem de ısınamıyorum. Zaten soğumama neden olan şeyler basit şeyler olmaz.
Ne yaparsa yapsın gözüme gelmez artık maalesef. O yüzden ısınamam 😕
Biraz zor ama öncelik neden soğudum sorusunun cevabını bulmaya çalışırım. Çünkü yanlış anlaşılmış durumlar olabilir ve bilmeden haksızlık yapmış olabiliriz..
büyük bir hata değilse sevdiğimde kolay kolay soğumam kırılır üzülürüm gönlümü alsa yeteerli 😊
Bir kere soğumuşsam çok seviyorsam enayiyimdir ısınırım😅 . Bir kaç tekrar ederse o zaman biter bende
Soğuyunca çaresi yok.
Çaresi zamanda değil bu defa 😇
Yok ya kırgınlık kızgınlik geçiyorda soğumaya nau nau
Soğuyunca da bi güzel oluyor 😂😂
Bana karşı olan tutumu düzeldi ise ve bunu art niyetsiz yaptığından emin olursam evet değişir fakat eskisi gibi bir samimiyeti yakalayamaz
Noo noo üzgünüm asla bitmişse bitmiştir
O kadar katısın yani 😇
Öyle olmak gerekiyor
Haklısın vala
Hep haklıyım ben
Nerden geliyor bu haklılık 😂
Kendimden 😏
Tamam o zaman kabul 😇
Çabuk pes ettin😅
Bir kızı üzmek veya ona galip gelmek hoş değil bence 😇
Centilmenss😇
Daima 😇
İsınmam icin itfaiyeci olmasi gerekiyor
Hahah Allah seni 😂😂
Aradan uzun bi zaman gecmesi lazım baska türlü ısınamazsın
Ya sogmussam ben büyük sebebi vardır o yüzden yok ısınamam abi
Asla ısınamam ayrıca soğuduğum kişiyi anında silerim silersem tam silerim
Kolay kolay soğumayan biri olduğum için bir kere soğursam geri dönüşü mümkün değil
Soğuttukları gibi ısıtsınlar uğraşamam
Kolay kolay silmem sildim mi dönüşü yok ısınmam
Hiçbir şekilde ısınamam.
Zor. Ama imkânsız değil. Beni şaşırtması lazım..
O işleri geçtik be kanka
Bittiği an bitiyor, o su ısınmaz asla
Yok buz dolabı açık kalır
Mikrodalga değilik ısınalım🥲
Onun olma olasılığı uzayda bile yok
Isınamam hayır eskisi gibi olmaz
Neden soğuduguma bağlı. Ama zor
Ağzında kuş tutsa bile asla😐
Bilmem ki eritmesi lazım beni😄
Yaptığı şeye bağlı bu biraz
Geri dönüşü yoktur bu sogumalarin
Kimse ısınamaz bence