- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSoğumak ne güzel bir eylem öyle, karşıdakini çaba sarfetmeden unutturuyor. Kibirli, kaba, sinsi, aman boş ver demek yerine adice intikam alanlardan soğudum ve onları Allah'a havale ediyorum. Yüzlerinde o kibiri görüp, hissettiğim kişiler bana boş beleş kişiler geliyor, düşünce yoksunu onlar bence, çok yönlü düşünemiyorlar. Empati yapmayıp, birbirini dolduran, laf taşıyan kişilerden soğudum. Ne halleri varsa görsünler, değmesinler bana, kendi ikiyüzlülüklerinde boğulsunlar, zafer kazandıklarını sansınlar, ben kendi iç dünyamda bahtiyarım. Yumuşak konuşmayanlardan, kelamı ağır olanlardan soğuyorum, üşümeden, titremeden kendi iç dünyama sığınayım yine.
15 Yorumla- +1 yıl
Güzel yazmışsın beğendim valla süper ☺️ sensen ciddi sair olur bak ☺️
- +1 yıl
Bir kaç şiir denemem oldu da, şiirlerim komediydi, zorlamamak lazım dedim ben de bir daha şiir yazmadım :D
- +1 yıl
Valla güzel yazıyorsun ben beğendim güzel seninle daha teraviye gidecektik 😂
- +1 yıl
Ahaha : D
Bu arada teşekkür ediyorum ☺ - +1 yıl
Rica ederim hazırlan alcam seni 😂
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa aslında okadar çok şey var ki önceden misafirliğe gitmeyi , gezmeyi daha çok severdim şimdi yalnızlığı sever hale geldim , aşk hayatından soğudum akrabalardan soğudum vss böyle devam eder
15 Yorumla- +1 yıl
Akrabayı salla maviş onlar zaten gerekmez akbaba gibi 😂 aşk bende soğudum napcaz
- +1 yıl
Bakacağazzzz 😂 göreceğezzzzz 🤣
- +1 yıl
Anladım heran her şey olabilir diyosun 😂
- +1 yıl
Olduğu kadar olmadığı kader napalım canım hayat devam ediyor
- +1 yıl
Yani hayatı akışına göre yaşıyoruz bakalım neler getircek bize ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s +1 yılÇoğu şeyden soğudum galiba ya.
Eskiden severek yaptığım şeyleri şimdi yapamıyorum eskisi gibi ilgimi çekmiyor. Neden böyle oldu diye bir ara düşüncem.😂☝🏻23 Yorumla- +1 yıl
Çünkü hep aynı olunca hep insanlar vazgeçiyor aynı seylerden ☺️
- +1 yıl
Farklılık mı gerekiyor diyorsun? 😌
- +1 yıl
Yani farklılık lazım misal yapmadın birşeyi yap
+1 yılÇocukluğumda ailemden soğudum. Gençliğimde akrabalarım ve arkadaşlarımdan. Yetişkin olduktan sonra evvela iş hayatından, en sonunda da aşk hayatından soğudum.
Zihnen ve ruhen 27 yaşında öldüm. Bedenim ne zaman gömülür bilmiyorum. 18 yaşında dünyayı değiştirmekti hayalim. 25 yaşında bir baktım dünya beni değiştirmiş. 27 yaşındayken de dedim ki. Hayır ben değişmedim. Sadece kendimle tanıştım.
Yonca Lodinin 2007 ve 2019 albümlerinde yer alıp söz ve müzik olarak birbirinin devamı niteliğinde iki parçayla yazımı noktalayalım. Söz şimdi Yonca'da...
https://www.youtube.com/embed/LApuOkbJ8W4https://www.youtube.com/embed/tQiF-s2LIBI17 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim kendinden soğuma ama akrabadan soğu onlar iyiliğini istemez hatta ve hatta uzak dur
- +1 yıl
İnsan hiçbir zaman kendinden soğumuyor aslında. Kendine küs insan yok. Sadece çevresindeki toksik bireylerin negatif elektriğini taşımanın sıkıntısını çeken insanlar.
İnsan etrafındaki 5 kişinin ağırlıklı ortalamasıdır. Etrafındaki insanlar, düşük değerli ve negatif enerji yayan tiplerse bi durum bize özgüvensizlik, düşük benlik algısı, tembellik, karamsarlık, öfke, kaygı, depresyon gibi semptomlarla yansır.
Bir insan ciltler dolusu kişisel gelişim kitapları okusun. İnternette her gün yaşam koçlarının tavsiyelerini dinlesin. Doğru insanlarla doğru bir çevrede yaşamadığı sürece tüm çaba ve gayreti onu her gün gittikçe daralan verimsiz bir girdabın içine atmaktan başka bir işe yaramaz.
İnsan, toplumsal bir varlıktır. Kişisel olarak gelişemez. İnsanın bireysel anlamda gelişimi ait olduğu çevre ya da genel olarak içinde yaşadığı toplumun düşünce ve yaşantı planında gelişip değişmesiyle mümkündür. - +1 yıl
Çok doğru diyosun sen ciddi kendini güzel geliştirmiş ve bilgiye aç birisin güzel bu araştırmayı seviyosun kardeşim
- +1 yıl
Eyvallah azizim. O senin pozitif perspektifin.
- +1 yıl
Ne demek ben sende görüyorum kardeşim ufkun açık senin
- +1 yıl
Ufkun açık bahtım kapalı. Söyleyecek sözlerim çok fazla ama fikirlerim iktidarda değil. Aklımın zekâtını sunmak istediğim insanlardan akıl alıyor olmam o kadar komiğime ve gıcığıma gidiyor ki...
AYDINLARIN EN BÜYÜK IZDIRABI VE TÜKENMİŞLİĞİ, KURUMLARIN/KURALLARIN CEHALET VE BARBARLIK ÜZERİNE TESİS EDİLDİĞİ BİR DÜZENDE YAŞAM MÜCADELESİ VERMEK ZORUNDA OLMASIDIR. - +1 yıl
Çok doğru bir laf bak bu
Yapay Zeka Cevapladı
Ne yazık ki son zamanlarda trafikte yaşadığım yoğunluk ve stres beni oldukça soğuttu 🚗😓 Ama yine de pozitif düşünüp sakin kalmaya çalışıyorum, sonuçta her şeyin bir çözümü var değil mi? 😉🌟 Ya sen, nedir en son seni soğutan şey? 🤔💬
11 Yorumla- +1 yıl
Trafikmis lan sen yapay zekasin kendine gel 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAz ve öz insan olup, kendi halimde olduğumdan soğuduğum da bişi yok...
121 Yorumla- +1 yıl
Sen kraliçesin kendi halin bile olağan üstü 😂 hiçmi birşeyden sogumadin şu tarz insan felan ☺️
- +1 yıl
Soğuyacağım şekilde insan yok o yüzden dedim ya az ve öz insan yeterli diye...
- +1 yıl
Doğru az öz olması güzel zaten senide bu aralar az öz görüyoruz
- +1 yıl
Az ve öz girdiğim için az ve öz görmen normal...😄
- +1 yıl
Olsun ne dedim sana göz önünden ayrılma 😂 bende az öz giriyorum 3 güne bir bir soru soruyorum artık
- +1 yıl
Göz önünde olmayı sevmiyorum...😄
- +1 yıl
Haha sende ne seviyon uzakmi bırakalım 😂
- +1 yıl
Hali hazırda kendimi sevip duruyorum...😄
- +1 yıl
Kedi gibi yani sev sev nazar değdirme sonra kendine bak 😂
- +1 yıl
Kendime bakıcam tabi...😄
- +1 yıl
Bak ama az bak senin gözler renkli nazar değer 😂
- +1 yıl
Kendime değmiyo neyse ki...😄
- +1 yıl
😂 şimdi korktum bana değermi bu aralar nazar değiyor bana ☺️
- +1 yıl
Görmediğim için değmez korkma.😄
- +1 yıl
Bakmadinmi hiç profilime şimdi acid😂
- +1 yıl
Şimdi baktım, karayip korsanlarına benziyosun. O yüzden raad ol değmez nazarım...😄
- +1 yıl
Haha sen varya sen çok fenasin acidd duvardaki fotoyu benzetiyolardi değdirme zaten yazık bana 😂
- +1 yıl
😄😄😄😄
- +1 yıl
Dikkat et kendine çiçek kız 😌
- +1 yıl
Sende iyi davran kendine...👋
- +1 yıl
Davranırım gel spor yaptırım dicem seni ama sen yapmazsın 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHiçbir şeyden soğumadim. Uykudan soğumak isterdim.
17 Yorumla- +1 yıl
Çokmu uykun geliyor o streste oldunun göstergesi söyleyim
- +1 yıl
Evet her yerde uyuyorum arkadaşlarımın evinde de uyuyorum. Alisti herkes bir yıldır. Eskiden 2 3 saat uykuyla günümü geçirirdim.
- +1 yıl
Ben başkasının evinde hayatta uyuyamam kendi yatağım olması lazım valla iyi uyuyosun sen aksi bende uyuyamıyorum ☺️
- +1 yıl
Valla koltuğa kıvrılıp uyuyorum, o derece uykucu oldum. Bazen kafede otururken uykum geldi deyip eve geliyorum.
- +1 yıl
Kan değerlerine baktır ama vitamin eksikliğinde olabilir gittinmi hastaneye hiç
- +1 yıl
Baktırdım hastanelerden nefret ediyorum artık.
- +1 yıl
Bir ara bende gittim bende nefret ediyorum benim gibi adamın B12 eksikliği çıkmış en çok yedim şey düşün artık ama sen baktır hani senin şu Soyda olan hastalık için gitmen lazım senin
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılUzun zamandır soğuyacak kadar herhangi bir şeye yakın olmadım..
11 Yorumla- +1 yıl
Aslında en güzelini yapiyosun varya kimseye yakın olmayı bırak direk kaçacaksin
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u +1 yılbirinden soğudum, buz gibim
19 Yorumla- +1 yıl
Birinden kim o terbiyesiz reelden birisimi
- +1 yıl
Sır cenderoo
- +1 yıl
Sır demekki anliyorum
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bana anlatırsın inşallah 😂
- +1 yıl
Sır dedim ya :D anlatamam
- +1 yıl
Ah ulan sosi bulmaca gibisin çözmek lazım seni 😂
- +1 yıl
Çözemezler :D
- +1 yıl
Bak sen bakicigiz 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHer şeyden soğudum.. en başta da hayattan
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın barış hayat soğutuyor herkezi
Bazen hayatın ta kendisinde soğuyorum ama max 5 dakka sürüyor sjajss
25 Yorumla- +1 yıl
Sonra noluyor bakım Türkan keyfin yerine geliyor değilmi 😂😂
- +1 yıl
Her zaman🤣
- +1 yıl
Gerçi senin kanki seni güldürur. Afferim size ikiniz birbirinizi burada iyi sahipleniyorsunuz 😌
- +1 yıl
@isabella181919 şu an uyyor ahsh 😄ama bende yatıcam iyi geceler✨
- +1 yıl
Uyusun sanada güzel uykular yat sende rüyanda isebella gör iyi geceler ☺️
+1 yılİnsanlardan. Özellikle tam birinden hoşlanıyorum, sonra bakıyorum yok bu da değil diyorum. Soğutacak bir şey çıkıyor çünkü illâ.
143 Yorumla- +1 yıl
Peki seni hangi huyları soğutuyor bu kisilerin
- +1 yıl
Meselâ sosyal medyası. O sayılar bir azalıp bir çoğalıyorsa direkt soğurum, şüphe uyandırıcı davranış bence. Ne istediğini bilmeyen, flörtöz biri olarak izlenim veriyor bana ve direkt soğuyorum. Benimle de sadece flört için konuşursa da soğurum.
- +1 yıl
Anladım peki bu sosyal medyayı sizin silmeniz lazım flört durumunda bak her iki tarafta
- +1 yıl
Biriyle flört ediyorum diye sosyal medyamı mı sileyim? 😃 Bu bir çözüm değil ve ayrıca kullanış şekli önemli olan. Anlattığım şekilde kullanılıyorsa yanlış olan bu.
- +1 yıl
Ama şimdi belki oda öyle düşünür bence bir ilişkide whatsaop dışı herşeyi yok ettin kendinize zaman ayırın bakım nolcak 😂
- +1 yıl
Zaten her iki taraf da şüphecidir, bu devirde kim kime güveniyor zaten? 😃 Benim takipçi sayım sürekli azalıp çoğalmaz çünkü ben flört peşinde değilim. Ama bakıyorum takip ettikleri hep kız, bütün kızların fotoğrafları beğenilmiş. Öne çıkanlarına da fotoğraf eklenip çıkarılıyor. Ben de bu şekilde kullansam soğulur benden. 😃 Ah keşke herkes benim gibi olsa ama imkânsız. 😕
- +1 yıl
Ben sosyal medya fazla kafa takmam spor benim hayatım haklısın o yanlış sevgilisi varken kız beğenme ne bana ters toplum olarak bozulduk iyice aşk bile kalmadı cidden
- +1 yıl
Sadece sevgili değil flört aşamasında da dikkat ediyorum ben. Flört zamanında da bu şekilde oluyorsa flörtü tek ben değilim demektir. 😃
Hayatımda biri olsun merakında biri değilim ama illâki biri hoşuna gidiyor yani. Sonra bir gözlemliyorsun bu da değil diyorsun. Beklentiyi yüksek tutmamak lâzım bir de kolay kolay kapılmamak lâzım da onu da ben yapamıyorum. 😄 - +1 yıl
Mesela bir karşı cinste neye bu tamam diyosun fizik. yuz misal
- +1 yıl
Ya işte bak çok güzel bir soru ama bunu ben de bilmiyorum. Hiç tipim olmayan birinden bile etkilenebiliyorum bazen. Ama beni en çok etkileyen kıvırcık saç, bitiyorum resmen. Hele bir de enerjim uyuştuysa tadından yenmez. Bir flört aşaması oldu böyle biriyle ama beklentimi karşılamadı ben de bıraktım. Bu anlattıklarımı yapıyor işte şu an. Benim gözümde çok yakışıklı, benim göz zevkime hitap ediyor, konuşması da çok güzel ama yok bunlar yeterli değil işte. Çünkü ben ciddiyet arıyorum, konuşmak için konuşanlardan değilim. Ay biraz uzun ve fazla konuşmuş olabilirim ama kendimi bu şekilde ifade edebiliyorum.
- +1 yıl
Yani sana ciddi erkek olsun birde kıvırcık olsun tamam ama ciddi adamda kalmadı bak o yönden sıkıntı erkekler kız gibi olmaya başlıyor bakıyorum da
- +1 yıl
Ama bu cümleden kızlar ciddi değil gibi anlaşılıyor. Neyse.
Şunu istiyorum. Herkesin kaderinde biri var mıdır bilmiyorum. Eğer hayatıma bir adam giriyorsa bu adam geçici olmasın artık, sürekli birini tanımak cidden çok zor. Zaman ilerledikçe bu daha zorlaşıyor. Ya cidden zor mu ciddi olmak bilmiyorum. Ağaçta meyve bol diye hepsini ister mi bir insan? Seni miden hepsini alacak mı? Hepsinin tadına bakamazsın değil mi? Ah ah, erkek olmalıymışım ben cidden. Güzel kadın tavlardım, güzel de sahiplenirdim. Bu konuşma iyi geldi bana çok teşekkür ederim. - +1 yıl
Ama sen erkek olsan yandı kızlar tavliuosun bak birinde kalamaz gibi demişsin ben kadınları demedim her iki cinste aynı şu an birbirleriyle yarış içinde hangimiz aldatiriz diye gözlem bu
- +1 yıl
Yok o anlamda demedim tabii ki. Bu durum daha düzelmez ama evlenen evlenene onu da anlamıyorum ben.
- +1 yıl
Bosaniyolar ama sevmeden evleniyolar birde severek evlenip boşanan var siz nasıl sevdiniz bende anlamadimki seven adam kavga eder ama 5 dk surmemesi lazım barışmalari için
- +1 yıl
Herkes egosit ve çıtkırıldım olmuş. Her istedikleri olacak sanıyorlar, hâlâ bireysel olduklarını sanıyorlar evlenince.
- +1 yıl
Yani valla söyle gerçek aşk göremedik kimse kimseyi sevmiyor hep çıkar bizde ondan böyle kug takiliyoruz acaba diye doğrumu ☺️
- +1 yıl
O ne demek? 🤔
- +1 yıl
Kuğ varya asıl bir hayvan olur tek takılır yaz Google bakim ☺️
- +1 yıl
Kuğu değil mi o? 😀
- +1 yıl
U klavye silmiş 😂 klavye bu aralar bana düşman otamatik dolduruyor 😂 baktinmi
- +1 yıl
Baktım biliyordum zaten. 😀
Bu aşk mevzusu karışık ve derin bayağı. Hele benim gibi bir insan yaşıyorsa, vay hâline. Keşke bu kadar hassas olmasam ve duygularımı ortada tutabilsem. - +1 yıl
Burcun ne senin peki
- +1 yıl
Yengeç
- +1 yıl
Kendi kabuğunda olur gözleri güzel olur sence benim burcum ne
- +1 yıl
Evet gözlerimden çok iltifat aldığım oldu. :))
Seninkini tahmin edemedim ya, biraz meraklısı biri gibisin. Boğa olabilir mi? - +1 yıl
Yok değil meraklimi aslinda hiç meraklı değilim 😂 düşün bakım sence ne olabilir
- +1 yıl
İpucu gerekiyor. 😀
- +1 yıl
Böyle bir yenilebilen bir hayvan diyeyim 😂
- +1 yıl
Koç, oğlak, yengeç, balık? 🤔
- +1 yıl
Oğlak nasıl bilirsin oglak erkeğini bakım ☺️
- +1 yıl
Oğlak erkeği tanımıyorum ki. O bahsettiğim kişi oğlaktı, ilgisi vs hoş ama tam olarak tanımıyorum. 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Oglakti yok yan sanayidir oğlak erkekgi inat her istediğini yapar yakışıklı olur
- +1 yıl
Bilmiyorum oğlak burcu işte.
Yakışıklı evet. 😬 - +1 yıl
Ama sen anlasamiyomussun oğlakla napcaz 😂
- +1 yıl
Hayır benimle ilgili değil benim denk geldiklerimin gözü dışarıda oluyor. 🙄
- +1 yıl
Peki neden bu sana gelenlerin gözü dışarda ben onu anlamadım bu adamlar senden ne istiyor bana göre bir insan iki taraflı seviyorsa kimseye bakmicak sevgide oyuncak desene ondan sevmiyorum kimseyi bende
- +1 yıl
Ne bileyim ben de bilmiyorum. Nasibim yok demek ki.
Evet artık oyuncak. - +1 yıl
İnşallah bulursun sende nerelisin sen
- +1 yıl
Nasip diyelim.
Nereli olduğumu boş ver söylemek istemiyorum. - +1 yıl
İyi tamam söylemek istemiyorsan bir şey diyemem yani hersey nasip
- +1 yıl
Aynen, nasip.
- +1 yıl
☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn son dinledigim bir muzikten sogumustum , bircok kez ust uste dinledikten sonra bir soguma gelmisti.
115 Yorumla- +1 yıl
Hangi müzik bu peki
- +1 yıl
JVKE - Golden Hour
- +1 yıl
Dur bakcam bu şarkıya
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Güzel parça gider yani beğendim bundan soğudun
- +1 yıl
Guzel gercekten , bende cok begendigim icin nerdeyse 1 hafta falan bir ara sadece bu sarkiyi dinliyordum ama artik biraz sogudum
- +1 yıl
Okadar dinlersen nefret bile edersin bende genelde hep slow tarzı dinliyorum tavsiye ederim
- +1 yıl
Ben kulagima uyan her turlu tarz sarki dinlerim genelde , sadece biraz fazla ustune dusunce sevdigin bir sarkinin sonradan sogumak kotu birsey
- +1 yıl
Ben genelde dinlerim söylerim de güzelde söylerim ☺️
- +1 yıl
Yetenek isi tabi ki de
- +1 yıl
Eskiden gitar çalıyordum ama bıraktım eskiden güzeldi
- +1 yıl
Hayatta olan her seyin bir amaci vardir , eminim gitari birakmanizin da bir sebebi vardir , simdiyi guzel yasayabilmek en buyuk lutuftur
- +1 yıl
Bencede işte herşeyin sebebi var ama spordan önce bir şarkı söyler öyle başlarım işlerime
- +1 yıl
Anliyorum
- +1 yıl
Yani sende bu şarkıdan biraz uzaklaş ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın kendisinden soğudum boşlukta yım hiç bir şey tad vermiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun eskiden hayattan tat alırdık şimdi alamaz olduk
- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılBir ara hayattan soğudum sonra kendime geldim 🤣olur öyle şeyler
127 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi soğuma bu 😂
- +1 yıl
Gel gitliyim ben 🤣🤣 bazen bıktım bu hayattan diyorum sabah oluyor ay yaşamak çok güzel diyorum 🤨🤣 galiba delirdim
- +1 yıl
Senin memleket güzel ama yeşillik felan yaşanır orada harbi 😂
- +1 yıl
Ben yaşamaya gelmişim 🤣siz izleyin neyse ki kötü hislerim kısa sürüyor
- +1 yıl
Valla binalardan bıktık biz hayat sizin harbi 😂
- +1 yıl
Kuşlar ötüyor sabahları 🤣 Heidi gibiyim 🐢 sizde taşın arasında durun 🤣
- +1 yıl
Heidi 😂 bay be dag taş gezmek lazım orada 😂
- +1 yıl
Şehir yorucu dört duvar arasında hapis gibi yeşillik yok yeşillik görmek için başka yerlere gidersiniz 🤣kafesin içinde kuş gibi ama ben özgürüm doğal yaşamdayım
- +1 yıl
Tamam Dağlar kızı Heidi oldun sen artık KS heidisi 😂
- +1 yıl
Mandıra filozofu izlemediysen tavsiye ederim 🤣
- +1 yıl
Gördüm o adamı onumu örnek aliyosun 😂
- +1 yıl
Günümüz buna müsait değil maalesef gerçi denersem olur 😂😂
- +1 yıl
Ama adam gercekte yaşıyor 😂
- +1 yıl
😂 adamın felsefesi o bence çok güzel yavaş yaşıyor
- +1 yıl
Sende onu örnek Alcan yeni mandıra filozofu Olcan ozaman 😂
- +1 yıl
Ben sıkılganım 🤣bir ay yaşasam öyle bir ay sonra sıkılırım sonra başka ondan da sıkıldım derim 🤣🤣
- +1 yıl
Napcaz seni biz 😂
- +1 yıl
Keşke bilim kurgu gibi olsaydı hayatım her gün başka boyut
- +1 yıl
Ne yapardin olsaydı 😂
- +1 yıl
Geleceğe giderdim geçmişe giderdim uzaya giderdim uzaylıların yanına
- +1 yıl
Uzayı napcan emin ol orada yaşam olsa insan oğlu orayida mahveder 😂
- +1 yıl
Bu bir sır olacak 🤣offf imkansız hayal
- +1 yıl
Ama imkansız değişik Jetgiller gibi olur ozaman senin hayat 😂
- +1 yıl
Sıradışı Tuğçe olurum🤣🤣
- +1 yıl
Yani olabilir filozof Tuğçe 😂
- +1 yıl
🦩🤞🏼🐒🐻🐰😅👩🏼🎓
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılKarakteri mutasyona uğramış insanlar hayattan soğuttu.
16 Yorumla- +1 yıl
Çokmu üzdü karektersizler seni bakim
- +1 yıl
Evet. Keşke değseydi ama olmuyo işte.
- +1 yıl
Napti peki üzdü seni bu
- +1 yıl
**Uzduler seni bu hayatta
- +1 yıl
Çok uzun konular
- +1 yıl
Anladım eğer üzülürsen yinede anlatma
Şu çakma aşko kuşko yapay zekası soğuttu valla dkjd
131 Yorumla- +1 yıl
O bugün benim soruda saçmalamış trafikte kalmış o Türkan 😂 kurtaralım onu
- +1 yıl
Gebersin bize ne Kadircim skks
- +1 yıl
Hahah turkanim alemsin öldürelim bunu ozaman 😂
- +1 yıl
Ya bu karıya niye ayatım biliyor musun? Çünkü benim gibi yazıyor. Taklidim resmen sjjs
- +1 yıl
Yoksa senin yapay zekan olmasın bu 😂 seni klonlamislar Türkan olamaz senden benden bir tane var olamaz 😂 senin keyfin nasıl bakim
- +1 yıl
Azıcık modum düşük Kadircim. İnsanlar yoruyor...
Senin nasıl? 😌 - +1 yıl
İnsanları napiyoruz takmiyoruz benim iyi dün biraz bas ağrısı bugün 23.30 spor bitti şu an keyfim yerinde kim üzdü seni bakim
- +1 yıl
Hepsi desem djjd
- +1 yıl
Yuhh hepsini kov ozaman ailede sıkıntı yok değilmi
- +1 yıl
Annem de üzdü... 🥺👉👈
- +1 yıl
Annen senin herseyinde nolduda ben baba diye düşünmüştüm 😑
- +1 yıl
Yarına düzeliriz, arada öyle küçük tartışmalar olur 😌
- +1 yıl
Küçükse olur tabi ama üzülme bakım sen uzulunce o hastalık ilerled gül bakım ☺️
- +1 yıl
Tamamdır gülüyore 🥳
- +1 yıl
Oldu bak şimdi senin kardeş napıyor destek cikmiyormu sana
- +1 yıl
O hep destek zaten. Annemle barıştık 😌👉👈
- +1 yıl
Oo sevindim annenle barıştıysan sıkıntı biter ozaman ☺️ sevindim selam söyle ☺️
- +1 yıl
Söyledim, aldı selamını. Kim dedi hemen lsdksl
- +1 yıl
Kadir deseydin deli kadir 😂😂
- +1 yıl
Ahaha keşke aklıma gelseydi ksdsldksd
- +1 yıl
Haha gelmedimi ben Türkan o kadir dicektin kadinda ne diyor bunlar der 😂
- +1 yıl
Kızım benimle kafa mı buluyosun derdi lsdks
- +1 yıl
Diyomus bakım kadiri göster bana kimmiş diyebilir 😂
- +1 yıl
İstemeye gelsin derse görürsün slklskds
- +1 yıl
Haha harbi dermi 😂
- +1 yıl
Yok şaka yapıyorum ama bir tanışmak isteyebilirdi skdsd
- +1 yıl
Tanışırız yemeğe gideriz olmazmi 😂
- +1 yıl
Annemsiz di mi lssşdlsş
- +1 yıl
Almayalimmi anneni goturmeyelimmi öylemi düşünüyorsun 😂
- +1 yıl
Annemin ne işi var ya öf kdlskdsl
- +1 yıl
Tamam almayız anneni ozaman 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirkaç market ürününden..
15 Yorumla- +1 yıl
Kesin sahtekardir malları doğrumu
- +1 yıl
Hayır kokuları rahatsız etmeye başladı mevsimsel geçişlerden mi ne
- +1 yıl
Ne kokuyorki ben genelde bunların fahiş fiyata satmaları birde içinde gerçekten o besinden olmayıp tatlandırıcı gıda boyasını bize yedirmelerine deliririyorum
- +1 yıl
İşte o gıda boyaları tatlandırıcılar dengemizi bozdu mide kalmadı
- +1 yıl
Aynen ve hastalanıyoruz şimdiki 16.17 yaşındaki çocuklar 40 yaşında gösterir oldu bunlar yüzünden birde uzamiyolar 😑
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerin basitliğinden 🙄
11 Yorumla- +1 yıl
Cok haklısın şu an an ve an açık şekilde yaşanıyor bu konu doğru isabet 😑
+1 yılNiyetinin ne olduğu belli olmayan insanlardan soğudum.
114 Yorumla- +1 yıl
Anladım niyetsiz insanlar geri gelmişsin hoş geldin
- +1 yıl
Hoş bulmuş
- +1 yıl
Hoşbuldum yani "hoş bulmuş" değil
- +1 yıl
Geri silip gitme sonra ☺️
- +1 yıl
Bazı sorunlar var biliyorsun onlara canım sıkkın ondan yani
- +1 yıl
O sorunlar genemi hortladı yani duzelmedimi
- +1 yıl
Evet aynı tas aynı hamam anlayacağın ben de boşverdim.
- +1 yıl
Ben dedim ama sana değil mi
- +1 yıl
Evet demiştin maalesef
- +1 yıl
Yani ben hissederim sonra söylerim oolurunu ama artık sanırım kafanda komple bitti senin
- +1 yıl
Evet bitti
- +1 yıl
İyi bu kez düşüncen güzel ☺️
- +1 yıl
Evet hayırlısı olsun inşallah:)
- +1 yıl
Amin diyelim ☺️
+1 yılİnsan ilişkilerinden ve makineleşmiş her şeyden
13 Yorumla- +1 yıl
İnsanlarda şu an makinelesmis gibi komut alır yapar gibi olmuş değilmi
- +1 yıl
O anlamda demedim hepsi aynı tek tip karakterleri de tipleri de moda beyaz tense herkes beyaza boyanıyor sorgulamayışlarını dahil etmiyorum bile
- +1 yıl
Yani herkes ayni oldu diyosun doğru halada öyle olmaya çalışıyorlar
+1 yılSevdiğimden. Oysa herkes öldürür sevdigini...😞
128 Yorumla- +1 yıl
Niye çokmu üzdü seni sevdiğin kişi
- +1 yıl
evet 😕
- +1 yıl
Ne yaptı sana bu peki
- +1 yıl
hiç öyle kalbimi kırdı
- +1 yıl
Ne dedi kırdı peki
- +1 yıl
tüm heves ve umudumu öldürdü üstelik zar zor umutlana bilmişken. Birini alıp balonla gezdirecegini söyleyip gezdirip onu yukardan atmak gibi.
- +1 yıl
Ozaman bayağı büyük yanlış yapmış sana bu kişi
- +1 yıl
bilerek yapmadı yapsa zaten öyle birini sevmeyi birakirdim ben izin verdim atmasina izin verdim
- +1 yıl
Neyi attı bu peki
- +1 yıl
Bilmem neyse sende psikolog gibi terapi yapiyosun 😂😂 ben aglak biri degilim daha zor seyler atlattim yani unuturum
- +1 yıl
Yani az var bende piskolojiden anlarım sporcu piskolojisini bildim için uzak değil bana ☺️
- +1 yıl
Iyisin tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim moralin bozuldunda taş at bana anlarım 😂
- +1 yıl
Mancinikla kaya firlatayim mi😂😂 buradan anca etkili olur
- +1 yıl
Olursa site diye bir yer kalmaz maşallah Herkül gibisin kayayı nasıl kaldircan 😂
- +1 yıl
Sitede taş atiliyo da kaya niye atilmasin 😁😁
- +1 yıl
Yani buda ozaman bize özel olsun kaya fırlatma 😂
- +1 yıl
sanal tas ve kaya ayni buyuklukte pek bir fark yok zaten nasil istersen 😁😁
- +1 yıl
Olsun kafama atmicaksan olur bak 😂
- +1 yıl
Atmam tas falan korkma😄😄
- +1 yıl
Atarsan kapıya at pencereye at 😂
- +1 yıl
Siteye ev kurmussun mübarek tapusunu da aldin mi😂😂
- +1 yıl
Yok ama yeni bir tapu alırız 😂 yeni bir site alabilirz 😂
- +1 yıl
Ahaha basarilar 👍
- +1 yıl
Iyi gecelr😊
- +1 yıl
Tskrler sanada hayatında başarılar ☺️
- +1 yıl
Tesekkurler😊
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığımız şu iğrenç çağdan
211 Yorumla- +1 yıl
Bu çağ cidden kötü oldu kötüye doğru gidiyor napcazki çözüm yolun var mı senin
- +1 yıl
Evet başka bir çaga ışınlanmak için teslanın projesini geliştirmek 😄
- +1 yıl
Keşke dediğin gibi olsa isinlanirsan bana haber ver beraber isinlanalim 😂
- +1 yıl
Olmaz , benim planım şu: bigbang sonrasına tek başıma gidip insan neslini bitirmek hajsha ve bu sayede sizler bu yeni çaga hiç şahit olamayacksınız... ricalar 😌
- +1 yıl
Bak sen bana nasıl kiycan 😂 sen insanlardan kopmle bikmissin belli yeni çağa beni almiyosun yani 😌
- +1 yıl
He ya aldatılmak yaramadı bana 😂
- +1 yıl
Aldatıldın niye aldattı seni bu aldatan kişi
- +1 yıl
Uzun hikaye artı canı cehenneme boş ver 🙂
- +1 yıl
Anladım yenimi oldu bu eşin felanmiydi
- +1 yıl
Evet eşim, di. 13 ocakta öğrendim
- +1 yıl
Yeni gibi bosandinmi peki yoksa şans vercekmisin
+1 yılBir haftadır akşamları hava soğuk.
11 Yorumla- +1 yıl
Oda güzel 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmaktan soğudum.
17 Yorumla- +1 yıl
Çokmu uzuyo seni bu erkekler bakım
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Sende benim gibi olma sevme sevince hepsi değişiyor sevmemek ama kendini sevmek güzeldir
- +1 yıl
Kesinlikle bende bu şekilde düşünüyorum doğrusu.🌷
- +1 yıl
Yani böyle ol kimse seni uzemez
- +1 yıl
☺️
- +1 yıl
🌹
+1 yılHerşeyden
Ve ilk olarak ta hayattan17 Yorumla- +1 yıl
Hayat herkezi yoruyor peki seni üzenler ne peki
- +1 yıl
her şey
Herkes - +1 yıl
Bayağı dolusun sen salla geç seni üzenleri
- +1 yıl
Öyle yapmaya başladım
Kimseyi umursamıyorum - +1 yıl
En güzelini yapiyosun destekliyorum seni
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBencilik ten bencil insanardan
13 Yorumla- +1 yıl
Bencil insanları sevmiyosun kendini düşünür genelde onlar bende sevmem
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Yani sen sinirlenme salla gitsin
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Alıngan üşengeç prenses beyefendilerden
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle erkeklermi varda peki 😂
+1 yılDost görünümlü akrabalardan
111 Yorumla- +1 yıl
Akrabalardan uzak dur kardeşim tehlikelidir onlar
- +1 yıl
Akraba değil akrep
- +1 yıl
Harbi onlardan uzak dur kardeşim hangi akraba kimin iyi olmasını istemişki
- +1 yıl
Akraba da da bi bana karşı böyle
- +1 yıl
Niye sana senle ne alıp veremedikleri var bakım
- +1 yıl
Bi ben olduğum için kendi ayakları üzerinde duran
- +1 yıl
Tokezlemeni istiolar demekki uzak dur onlardan
- +1 yıl
Arayıp sormam zaten
- +1 yıl
Hiç usursama kardeşim nosunu bile sil gerek yok öyle tiplere hayatımızda
- +1 yıl
Hayat memat meselelik durum olur diye tutuyorum öyle bişey olmasa tanımam etmem
- +1 yıl
Olsun genede sal gitsin onları
- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kahvesinden
17 Yorumla- +1 yıl
Neden Türk kahvesi çokmu iciyosun
- +1 yıl
Evet çok içiyordum sonra tadı değişik gelmeye başladı
- +1 yıl
Onada bir hile yapmışlardır emin ol ama fazla kahve bence içme zararlı olur
- +1 yıl
Deprem sonrası tadı değişik oldu artık hiç içmiyorum
- +1 yıl
Deprem bölgesinde misin geçmiş olsun zor doğru olmuştur
- +1 yıl
Evet Teşekkürler 😇
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
+1 yılİnsanlık. inanç. gemen her türlü. hissiyat.
18 Yorumla- +1 yıl
Bizim toplum genelde insaligida yavaş yavaş unutmaya başladı
- +1 yıl
Umrumda değiller. Bir meteorla falan yokolabilirler.
- +1 yıl
Doğru diyosun sallamamak lazim
- +1 yıl
Ben bu ülkeden kaçayım, v. k oluyosa olsun. Çerez-kola izlerim. Hatta, başka bi watandaş olarak gelir çökerim. Şaka değil, sinirle söylenmiş değil..
- +1 yıl
Valla kaciyosan kardeşim durma arkana bakma
- +1 yıl
Bişeylerin az yoluna girmesi lazım. ondan sonra , düşük iq insanların yaşadığı tatil beldesi türkiye benim için
- +1 yıl
Girmez burada kolay kolay yoluna daha kötüye gidiyor
- +1 yıl
burada sokmşcam zaten.
+1 yılHayatın ta kendisinden... ısınamadım gitti
13 Yorumla- +1 yıl
İnşallah birgün hayat istediğin gibi olur kardeşim
- +1 yıl
Amin hayırlısı olsun hakkımızda
- +1 yıl
Amin kardeşim
+1 yılKombiyi açtım sorun değil
11 Yorumla- +1 yıl
İyi aç kardeşim isinirsin😂
- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarimdan 😅
113 Yorumla- +1 yıl
Niye kötümü bu arkadaşlar ☺️
- +1 yıl
Bir kısmı öyleydiiii
- +1 yıl
İnşallah onlardan uzaklasmissindir
- +1 yıl
Hihiiim🥳 yok oldu hepsi de
- +1 yıl
Helal sana akıllı kadınsın böyle tıp insanlardan uzak olacaksın hayat güzel olcak 😂
- +1 yıl
Teşekkürlerrrr
Aynen öyle yoksa hayatın çürür gider - +1 yıl
Rica ederim çok doğru hayatını diri tut lazımsın sen ☺️
- +1 yıl
Ne için lazım olucam 😂
- +1 yıl
Gelecek için 😂
- +1 yıl
Allah Allah skdjn
- +1 yıl
Niye sen lazım olmadini düşünüyorsun 😂
- +1 yıl
Evet öyle düşünüyorum kfjf
- +1 yıl
Bence lazımsın öyle düşünme 😂 ben diyosam lazımsın 😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. ilk baş hayattan sonra kendimden
11 Yorumla- +1 yıl
Hayatı anlarımda kendinden neden soğudun sen iyi kızsın soğuma kendinden
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak insanlardan
13 Yorumla- +1 yıl
Haklısın insanlar ciddi tuhaf olmaya başladı insanlardan başka peki
- +1 yıl
Başka aklıma gelen yok
- +1 yıl
Zaten büyük baslari demişsin onlar düzelsede düzelmez
+1 yılSoğumak istediklerimden soğudum
13 Yorumla- +1 yıl
Yakınlarınmi peki bunlar
- +1 yıl
Yakınım sandıklarım
- +1 yıl
Yani akrabaysa salla gitsin bakım onları yakın görme ki yakın arkadaşın yapıuosada salla
İnsanlardan
13 Yorumla- +1 yıl
İnsanlardan bende soğudum misal şu söyle yapilcak dedimmi anlamamasindan
- +1 yıl
Yani ya bilerek anlamıyorlar ya da anliyolar işlerine gelmiyor
Hiç Bişeyden soğumadım ben kendi adıma
180 Yorumla- +1 yıl
Yani her şey çok güzel diyosun ☺️
- +1 yıl
Nelere soğucak kadar değer vermiyosun bakım ☺️
- +1 yıl
Anladım yani sadece yakınlarım diğerleri uzak olsun diyosun
- +1 yıl
He ismi lazım değili tanıyorum ben 😂
- +1 yıl
Hahah kim bu kaslı adam bak sen 😂
- +1 yıl
😂 yani film yıldızı gibi adam şimdi hakkını yemeyelim 😂
- +1 yıl
Vallami egoist olmasın bu 😂
- +1 yıl
Yani bak nasilda iyi tanıyor 😂
- +1 yıl
Yani iyi tanır bayağı iyi 😂
- +1 yıl
Yani tanimazsa olmaz 😂
- +1 yıl
Sever tabiki neden sevmesin binevi artık hukuk işlerine bakcan 😂
- +1 yıl
Yani tamamen duygusal 😂
- +1 yıl
Yani açık sözlü olmayı severiz 😂
- +1 yıl
Yani sen benim hukuk islerimden sorumlusun 😂
- +1 yıl
Olmaz kız bizde cinayet haha napcan o davayami bakcan 😂
- +1 yıl
Hahah napim cinayetmi işleyim sicilim tertemiz bir beyaz kağıt parçası gibi 😂
- +1 yıl
Bişey anlamadım 😂😂 ben alkol içmem nasıl sarhoş olcm 😂
- +1 yıl
He sodama ilaç atiyolar vay terbiyesizler ee sonra napiyolar 😂
- +1 yıl
Eee kurtarcanmi beni yazık olmuş ya la bana 😂
- +1 yıl
Haha kurtaramazsan bu failleri nasıl bulcaz adamlar bana komplo hazırlamış 😂
- +1 yıl
Hahah kimmiş bu kız arkadaş söz verdin ben taniyormuyum onu 😂 inşallah sonra benimmg gibi adam curumesin orada
- +1 yıl
Yok ya vay be haberil. olmayan bir sevgili kimmiş bu 😂
- +1 yıl
Benim nerde sevgilim varmış nerdeymis bu 😂 birde gazoz atıyor ilacima nasıl sevgili 😂
- +1 yıl
Vallami bay be ilk defa görmedim birisyle düğün yasicam 😂
- +1 yıl
Yok ya başlık vermiş bana ne kadar 😂
- +1 yıl
Vallami vay ne başlık parasida verilmiş bana ☺️😂
- +1 yıl
Bilmiyorum para bana gelmedi 😂😂
- +1 yıl
Vay ne erkek güzeli sefil bilo gibiyim desene başlıkta aldık haberimiz yok😂😂
- +1 yıl
Bilmem ne taksinlar😂 şimdi bayağı bir şey isterim yani bayağı şey isterim 😂
- +1 yıl
Yani sen takcan bilmiyorum benim haberim olmadan hangi düğün bu lan neyin tarikatı bu 😂
- +1 yıl
Valla derler neler derler 😂😂😂
- +1 yıl
Çıkabilir bana zaten egoist diyolar adım egoist olmuş 😂
- +1 yıl
Sen benim hukuk işlerine bakansin ondan sakin tanirlarsa dava yolu açılır 😂
- +1 yıl
Valla adarsin sen sağlansın birde adam biter resmen 😂
- +1 yıl
Yani ne kadar açarsın kiz davayı 😂
- +1 yıl
Yani yanar diyosun ozaman o değil uykum geldi sahuru napcam 😂
- +1 yıl
Göz gidiyor uyumamam lazim 😂 tost yapcam zaten fazla birşeye gerek yok sen napcan bakim
- +1 yıl
Güzel valla omlet iyi gider tutmasan bile sende ye dicem ama kan vercekmissin
- +1 yıl
Ozaman uyu dinlen ayakta durma hastane yorar insanı
- +1 yıl
Görüşürüz sanada iyi geceler dikkat et kendine ☺️
+1 yılMutfak toplamaktan soğudum 🤦♀️
110 Yorumla- +1 yıl
Çokmu bulaşık çıktı sana
- +1 yıl
Gece gece madem uyumuyorum tatlı yapayım derdimden ben kendi başıma iş açtım
- +1 yıl
Tatliyla hiç aram yok ne tatlısı yapiyosun zor bir takımı
- +1 yıl
Tatlımi
- +1 yıl
Yok ya ıslak kek yapmak istedim sonra krem şanti kullanayım dedim sonra çikolata sossuz olmaz derken pasta yapmış oldum 🤦♀️
- +1 yıl
Maşallah çikolatali pasta soru olarak paylassaydin baksaydim ben ona ☺️
- +1 yıl
Yok sonra nazar değmesi yaşıyorum, 2 aydır revanim tutmuyor hangi misafirim nazar ettiyse 😕
- +1 yıl
Olabilir bak demekki lezzetlide yapiyosun kıskanıyorlar ☺️
- +1 yıl
Kapasitemi biliyorum ama iddialı değilim demek daha doğru 🤷♀️
- +1 yıl
Bence sende iddia var o pastayı görmek isterdim valla
+1 yılİnsanlardan ve çevremden.
13 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar üzüyor değilmi seni çevre 😑
- +1 yıl
Evet maalesef ne yapmak gerek 😔
- +1 yıl
Ne yapmak gerek uzaklaşmak gerek
Gayet sıcagım.
19 Yorumla- +1 yıl
En son olaylar soğutmadimi seni 😂
- +1 yıl
Benide doğrucan beni beni beni 😂😂😂
- +1 yıl
Yazık lan bana benden başka insanmi bulamadın 😂
- +1 yıl
Kimmiş onlar bakım yaz bakalım feo samuray Kılıç'ın nerde bakım 😂
- +1 yıl
Yokmu düşmanlar gizli sitede sıkıntı var giremedim 😂
+1 yılhır gür 😀😃😄
17 Yorumla- +1 yıl
Çokmu hir gür var sende ,😂
- +1 yıl
ramazan dan evvel vardı.
Şmdi yok - +1 yıl
Yani bir aylık müslüman hesabımı 😂
- +1 yıl
🤣😂😅 galiba.
- +1 yıl
Valla söyle bir bakıyorum ramazan ayında nedense millet müslüman oluyor sonra aynen devam 😂
- +1 yıl
Tabi yani sonrasının ne olacağı belli olmaz
- +1 yıl
Yani sonrası Müslümanlık bitiyor
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Soğuk insanlar tabiki
13 Yorumla- +1 yıl
İnsanlarda artık buz gibi oldu ülke bozuldu
- +1 yıl
Çok doğru bro millet üzgün bende anlamadim
+1 yılErkeklerden kfmsdjdj
11 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptilar sana 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılİşimden...
11 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapiyosunki
+1 yılErkeklerden
111 Yorumla- +1 yıl
Neden erkekler
- +1 yıl
Hepsi demek istemiyorum gene ama birçoğunun niyeti aynı
- +1 yıl
Ne gibi niyetleri aynı bunların bakim
- +1 yıl
Bel altı muhabbetleri
- +1 yıl
Onları yapanlari direk engelle gitsin gerek yok
- +1 yıl
Uğraşamam
- +1 yıl
Yani uğraşma direk engelle
- +1 yıl
Uğraşmıyorum zaten
- +1 yıl
En güzeli sana güveniyorum ☺️
- +1 yıl
Eyw
- +1 yıl
Eywallah ☺️
+1 yılİnsanlardan
11 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar zaten kendini soğutmak için herşeyi yapıyor
+1 yılHayattan
19 Yorumla- +1 yıl
Hayat senide ozaman yoruyor desene betus
- +1 yıl
Evet fazlasıyla
- +1 yıl
Kötü senin enerjini düşüren kim varsa tekmeyi vur gönder onları ☺️
- +1 yıl
Gönderdim zaten
- +1 yıl
Peki şu an yoluna girmiştir inşallah
- +1 yıl
Umarım girer zamanla
- +1 yıl
Girer girer sen sıkıntı yapma akıllı kadınsın sen halledersin herşeyin üstesinden
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılHayattan
17 Yorumla- +1 yıl
Hayat uzuyormu seni peki ondan dolayimi
- +1 yıl
Yoruyor
- +1 yıl
Yoruyor herkes gibi desene yoranlari çıkar hayatından ☺️
- +1 yıl
İnsanlar değil yaşamın kendisi yorucu sürekli çalışmak para kazanmak zorunda olmak birilerine bakmak zorunda olmak ya da kendine bakmak zorunda olmak bile çok yorucu
- +1 yıl
Yaşam döngüsü bu yapabilcek keşke birsey olsa ama yok işte 😑
- +1 yıl
Bekliyoruz
- +1 yıl
İnşallah bekledin gibi olur
+1 yılHayattan kardeşim.
11 Yorumla- +1 yıl
Hayat zorlaştı kardeşim normal
+1 yılsoğumadım
11 Yorumla- +1 yıl
Senin açından ozaman güzel sogumaman
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılinsanlardan
11 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar hep çıkarcı olmuş çoğunluk çok haklısın
+1 yılAnlatırsam tekrar harlanırım. İstemem.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok kötüyse anlatma üzme kendini herkesin kötü soguduklari olur
+1 yılKendimden
15 Yorumla- +1 yıl
Neden kendinden soğudun peki
- +1 yıl
Fazla Empati
- +1 yıl
Öyle düşünme kendini düşün her zaman
- +1 yıl
Her seferinde buna karar verip yine yapamamak noktasına geldiğimde soğuma başladı işte
- +1 yıl
Ozaman kararını tam ver ve yap yaparsın emin ol her şey kafada bitiyor
+1 yılBoşa kürek çekip kendimi boşuna yıpratmaktan
15 Yorumla- +1 yıl
Oda çok kötü kardeşim yıpratma kendini değmez hiçbirsey için
- +1 yıl
Torpil yok cepte para yok birikim yok, peşimizde koşan yok zor be kral
- +1 yıl
Olur kral birgün her şey senin istedin gibi olur sen sadece düşün ve yapmak istediklerini yap
- +1 yıl
İnşallah cümleten hepimizin umarım
- +1 yıl
Amin cümlemize kardeşim
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayattan.
23 Yorumla- +1 yıl
Hayat yoruyor insanı
- +1 yıl
Döviz kurları üzüyor beni.
- +1 yıl
O zaten devam ederse ülke gidecek Venezuela hesabı
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayattan
15 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi zorluklar oldu hayatında peki
Cevap sahibi+1 yılAldatılma, cepte görülme, psikolojik acı çekmek, arkadaşım dediğim kişilerin kazık atmaları, sevdiğim insanların psikolojik olarak acı çekmeleri
- +1 yıl
Aldatılma kötü onlar arkadaş olamaz kazık atanlar
Cevap sahibi+1 yılArtık alıştım kırıcı şeyler yaşamaya normal geliyor şu an da kabuğuma çekildim zaten
- +1 yıl
Kimse için kabuğuna çekilme nasıl yaşıyorsan öyle devam et
Sevdiğim kişiden
11 Yorumla- +1 yıl
Çokmu üzdü seni
Ben hayattan sogudum
11 Yorumla- +1 yıl
Hayat zor çokmu calkantili hayatın
İnsanlardan
13 Yorumla- +1 yıl
Peki insanların neleri seni soğuttu
- +1 yıl