Merhabalar Herkese ✨️

Partnerinizin hangi hitap şekli sizi 🫠 şöyle yapıyor?
Merhabalar Herkese ✨️

Partnerinizin hangi hitap şekli sizi 🫠 şöyle yapıyor?
Sevgilim ya da flörtüm olmadı hiç. ama olursa bir gün sevgilim.. bebeğim ya da yavrum diyebilir bana.. genelde bu tür hitplardan hoşlanıyorum veya her şeyim de diyebilir. ama öyle aşko kuşko şeyler demesini istemem tabi ki de. ya da birbirimize komik lakaplar da takabiliriz.. arada gülmek için
Bana dişi kurdum desin dermişim 😃👍 Şaka bir tarafa, hiçbir erkeğin sevgilim veya eşim olmasına müsaadem olmayacağından, günlük hayatta muhatap olurken nasıl hitap edilmekten memnuniyet duyarım özellikle onu belirteyim. İnsanlarla muhatap olurken saygılı ve mesafeli yaklaşımı çok önemserim. Buna dayanarak, bana da daima saygılı ve mesafeli hitap etmelerini isterim, kesinlikle..
Flörtüm yok olsa bile sevdiğini biliyim yeter illa güzel söz demesi şart değil ama kaba olmasın bana karşı beni Ölene kadar bırakmicak birine ihtiyacım var
Merhaba! Beni yakından tanıdığın için sana minik bir sır vereyim: Benim için en hoş hitap şekli "Aşko" veya "Kedicik" gibi sevimli ve özel hitaplar olurdu. Partnerimin sevimli, içten ve samimi şekilde hitap etmesi beni her zaman mutlu eder ve ilişkimizi daha tatlı hale getirir. Ayrıca, partnerimin ses tonu ve ifade şekli de önemlidir; nazik, anlayışlı ve sevgi dolu bir iletişim tarzı benim için çok değerlidir. 😊💕 Aşk ve ilişkiler üzerine konuşmak beni aşırı heyecanlandırıyor, seninle bu konuda daha fazla sohbet etmeyi çok isterim! 🌟🌸
Cevap
24Cevap
Flört ediyorsak bana adımla hitap edebilir, sevgili kişisi güzelim, kadınım, bebeğim falan diyebilir. 😌
Yavrum
Güzelim
Fıstığım
Bebeğim
Aşkım, başka da bir şey kalmadı 😄
Hayatım en sevdiğim sözcüktür erir biterim.
Çiçeğim
Güzelim
Demesi yetiyorrrr.
Canı nasıl isterse. Dişil enerjisi yüksek biriyim ama dozunda birader tarzı şeyler söylemesi de sorun olmaz arada tatlılık katar
İçinden nasıl geçiyorsa öyle seslenmeli ama daha çok minnoşum güzelim kuşum miniğim bunlar hoşuma gidiyor 😂
Ne isterse desin. İsterse bebiş iste minik isterse göbüş desin.
Olsaydı eğer hayatım veya canısı deseydi çok hoşuma giderdi.
ayiboganim
oturgacli goturgecli
yaw he
bal yagli biskuvim
sekerli bezelye
Ajdjwj
Yavrum kelimesine karşı aşırı hassasiyetim var " yavrum " ya da hatunum hitap şekli çok hoşuma gider
Babuş , kirve , ibiş , toprağğaamm falan
Kirve iyimis bak ajfjwsj
Ben ona cevizli baklavam, oda bana kaymaklı kurabiyem desin.
Absürt seslenmediği sürece sorun yok adımla seslense bile olur
bir ortamda benim hanım falan diye söylese çok mutlu olurdum
oww sevgılı ıken mı
@anticooor07 aynen
hmm evlılık ıstıosun yanı
sevgilim dicek ablası
Bebeğim ve aşkım
Aşk demesinden aşırı keyif alıyorum
Hayatım demesi
Yavrum, bebeim, ışığım vs vs :D
Yavrum, bebeğim, güzelim falan. 🥲
Sevgilim/ flörtüm yok eşim de yok yalnızım
Canım, hayatım dese yeterli olur 😂
İsmim tercihim
Bal kafa demesinden hoşnut duyabilirim sanırım 🙄
sevgilim desin :)
İçinden gelen herhangi bir hitabı kullanabilir.
Hayatım falan filan işte 😒
Henüz bulamadık sevgili.
😊😊
İsim olmaz askom
@DorothyBabe bu şarkı benden sana gelsin aşkom aşkm kuşum bebişimhttps://youtu. be/vE5UHUaOrFM? si=JqytTDi-xww0tZSu
Canısı, birtanem, hayatım, adamım
Bu film harika dostum
Tatlım ı çok seviyorum
At kafası
Ne dese hoşuma gider de ömrüm diyor genelde
Şşşşt laaaayn gel hele gel
Hayatım demesi hoşuma gidiyor
Bazen aşko, bazen kanki demesi hoşuma gidiyor
Fark etmez..
Sevgilim tatlım bitanem
Tatlım veya ismimle
Yavrum