Aşk İlişkileri Evlenilecek, düzgün ahlaklı birini nerede bulabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dürüst, güvenilir, anne olmayı hak eden, saygıyı, sevgiyi sonuna kadar hak eden birini bulmak çokmu zor? Güncellemeler+1 yıl Düzgün kadın yoksa kaşar kadın vardır oda bana ters. Size hayırlı işler.. Güncellemeler+1 yıl Dürüstüm diye geçinen ama ruhu kaşar olanlar da var..:) Evlenilecek, düzgün ahlaklı birini nerede bulabilirim? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Burada ve ya herhangi bir sosyal medyadan bulamayacağına garanti verebilirim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Burada arayan yok zaten soruyoruz.:D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben sana söylüyorum kanka; önce yatağa yatıyorsun yorganı üstüne çekiyorsun uykuya dalıyorsun ve görüyorsun. Anca rüyada hshsjsjjsjsiss 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok hacı yok. öyle bi kız yok. ya hepsi para peşinde ya da aldatma 0 0 Yorumla
Tumisimlerialmisiniz Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Meslek nedir nerde yaşıyosun 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. KızlarSoruyor'da tabii ki. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Burada ve ya herhangi bir sosyal medyadan bulamayacağına garanti verebilirim
Burada arayan yok zaten soruyoruz.:D
Ben sana söylüyorum kanka; önce yatağa yatıyorsun yorganı üstüne çekiyorsun uykuya dalıyorsun ve görüyorsun. Anca rüyada hshsjsjjsjsiss
Yok hacı yok. öyle bi kız yok. ya hepsi para peşinde ya da aldatma
Meslek nedir nerde yaşıyosun
KızlarSoruyor'da tabii ki.
Çok var aslinda
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!