İlişki yaşayacağınız insanı neden geçmişiyle yargılıyorsunuz
İstemiyorsan gidersen ama hakaret etmek niye
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişki yaşayacağınız insanı neden geçmişiyle yargılıyorsunuz
İstemiyorsan gidersen ama hakaret etmek niye
İnsanı daha iyi tanımak için geçmişi büyük bir etkendir, birisiyle samimi olacaksan neden geçmişini bilmesinden korkuyorsun. Samimi değilseniz sana neden geçmişini soruyor, derdiniz ne arkadaşım siz neyden korkuyorsunuz? Bir insanın bakış açıları değişir ancak karakteri değişmez. Birisinin sana güvenmesi için geçmişini de bilmesi gerekir. Ha geçmişini anlatmayı reddediyorsan karşındaki kişi sana yıllar bile geçse %100 güvenmez. Karar senin sadece karşındakine acı verirsin ve bunu acizlik olarak görüyorum.
Kardeşim tripe giriyorsa ve katlanamayacağı bir şey varsa gizli olmasından daha iyi en kötü ihtimal ayrılırsınız gidersiniz ne kasıyorsunuz a* zaten 3-4 aya bilemedin 1 yıla ayrılacaksınız sanki mezara gidecek gizli saklı ilişki Allah'ım ya :DDD
Geçmişim geleceğimin temelidir Yani bir insan bir şey bir defa yaşamışsa ikinci defa yaşamada çok bir sorun yaşamayacaktır ama bunun için yargılamak yanlış bence ya çünkü yani Evet Geçmişte bir şeyler yaşamış ama Geçmişte bir şey yaşamış olması gelecekte de onu rahatlıkla yapabileceği anlamına gelmez belki de değişmiştir yani Duruma göre hareket etmek lazım bence
Geçmiş, bir kişinin bugünkü kimliğini ve davranışlarını etkileyebilir çünkü yaşadığı deneyimler onun düşünce yapısını şekillendirir. Geçmişini öğrenmek, karşındaki insanı daha iyi anlamanı sağlar ancak sadece geçmişe takılıp kalmak doğru değil. İlişkide önemli olan anın ve geleceğin birlikte şekillendirilmesidir. İnsanlar geçmişe bakarak geleceği tahmin etmeye çalışabilirler fakat her insan değişebilir ve geçmişten ders alarak olgunlaşabilir. İlişkilerde hakaret etmek yerine olgun bir şekilde iletişim kurarak anlayış ve saygıyla yaklaşmak daha sağlıklıdır. İnsanlar birbirlerini geçmişleriyle yargılamak yerine şimdiki anı ve geleceği birlikte inşa etmeye odaklanmalıdır. Unutma, insanların hayatları geçmişleriyle sınırlı değildir ve herkes hatalardan ders alıp değişebilir. 🌟
Cevap
7Cevap
boş ver insanlar kendi yaptıklarını görmez ama başkasının yaptığına namus bekçisi olur. Öyle insanla işin olmasın zaten
geçmiş umurumda değil.. gelecek umurumda
Geçmişime laf edecek adamın canına ot tıkarım, kimseyi de geçmişiyle yargılamam.
Hakaret ediyor çünkü bunu yediremiyor. Herkes geçmişinde birtakım yanlışlar yaptı fakat kimse bu durumu kabullenmek zorunda değil
Sonuna kadar katılıyorum. Kabullenemiyorsan yoluna gidersin. Herkesin kendi hayatı ve kendi tercihleri
Geçmiş adı üstünde yani benden başkasını alakadar etmez
Anlatma sende bu kadar basit 😂 İlkim sensin de geç ha beni kandıramazlar ilki de sonu da iyi anlıyorum da çoğu bilmiyor.
Hakaret olmaz. Yargılıyorsa bunu ifade eder ve bitirip gider.
Geçmiş insana yön verir geçmişinde herkesi aldatmış yalanci vs bi erkekle sevgili oluyorsan bu erkekler niye böyle diye yargılama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?