Geçmiş bu kadar önemli mi?

merhaba şimdi erkek arkadaşımla ilişkimize başlamadan önce daha önce ne yaşadıysam anlattım hatalı olduğum yerlerde çok aslında geçmişte ama ilk baştan bilmesinin önemli olduğunu düşündüm daha ileride illa ki birilerinin birşeyler söyleyeceğini biliyordum oda bunu sorun etmedi bende yaptım sorun yok dedi kısaca ilişkimiz mükemmel gidiyordu 2 ay oldu tartışmadık bile hergün beraberiz ona ne kadar sadık olabiliceğimi her türlü gösterdim onu sevdiğimi her zaman belli ettim dün baya bi soguktu sordum birilerinden birşeyler duymuş çok kötü bir şey duymadım ama moralim bozuldu dedi bende ben ilişkinin başında sana dürüst davrandım bir şey saklamadım sende sorun etmedin tamam geçmişim çok güzel değil evet ama şu an seninle beraberken sana bir yanlışım olmadı olmazda dedim yinede bunu sorun edeceksen bir şey diyemem dedim sonuçta erkeklerin kafası nasıl çalışıyor tam bilmiyorum saygı duyardım istemiyorum dese oda kafam karıştı sadece seni yüzüstü bırakacagım falan yok kendi kendine kurma sabah sakin kafayla konuşalım dedi sabah sordugumda mantıksız davrandım dedi her duydugum şeyde ilişkiyi bitirecek olsam öyle ilişki yürümez illa ki söylerler dedi bunun için seni üzemem kendimide üzemem dedi ama bilmiyorum sanki aklının bi köşesinde hep böyle bi düşünce kalacak diye düşünüyorum ve duyacagı son şeyde olmayacak muhtemelen sizce ne yapmalıyım onu canım saçma insanlar geçmişimde olduğu için kaybetmek istemiyorum
Geçmiş bu kadar önemli mi?