Erkekler kendilerinden yardım istenmesinden hoşlanırlar mı?

işyerinde hoşuma giden adamdan bugün bir konuda yardım talep ettim. fiziksel bir işti ve yardımcı olmak zorunda değildi. ama başkasına sor ya da başka birini gönderiyorum vb demedi. tamam bekle geliyorum dedi kalktı geldi hallettik beraberce. bir de benim oturmam için sandalye yoktu masada başka bir sandalyeyi kaldırıp oturacağım yere getirdi vb. Sonuçta onu bana yaptırabilirdi, sandalyenin tekerleri olduğu için onu da kendisi yapiversin diyebilirdi ama öyle demedi kaldırıp sandalyeyi oturacağım yere getirdi. kalbimi eritti adeta. ama sonradan başka bir konuda konuşma talep ettim, müsait değilim dedi ama etrafta geziyordu. 😒 acaba benimle konuşmaktan mı kaçındı? yoksa gerçekten konuşmak istemiyor mudur? onu yanlış anlamak da istemiyorum, acaba sadece centilmenlik mi yaptı yoksa bir duygusu var mıdır?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben şimdi anladım ya benimle özel konuşmak istememiş. Musait olunca konuşmak istemiştim ama belki de asla gel konuşalım demeyecek. Sanırım sadece centilmen olduğu için yardımcı oldu, sandalyemi bile benim almama izin vermemesi de erkeksi duygularından olabilir. Sonuçta yardım isteyen bir kadın olunca karşı koyamıyorsunuz. 😅 üzüldüm şu an, sadece centilmenlik etmiş. ama benim ona karşı duygularım yoğun hala 🙂‍↕️
Erkekler kendilerinden yardım istenmesinden hoşlanırlar mı?