Aniden ilişkiyi bitiren erkek amacı?

4 aylık bir uzaktan ilişkimiz vardı. O bana geldi. Ben ona gittim. Günde en az 6-7 saat görüntülü konuşup etkinlik yaptık. Gün içinde ne yapıyorsak birbirimize haber verdik. Herkesin özendiği bir ilişkimiz vardı. Ayrılacağı gün biraz soğuk davrandı. Akşam eve geldi senle bir şey konuşmak istiyorum dedi. Söyle dedim. Dedi ben seni çok seviyorum sen de beni çok seviyorsun biliyorum ama ilişkimizin uzaktan olması beni son zamanlarda yoruyor seninle buluşmak istiyorum gezmek istiyorum konuşmak istiyorum yüz yüze, sonunda kavuşmak var mı onu da bilmiyoruz yavrum falan diye yazdı. 1 saat sonra uzun bir ayrılık mesajı attı. Kendi adına lişkinin ileride ciddileşip üst seviyeye çıkabilmesi için yüzyüze sıksık vakit geçirmenin çok gerekli olduğunu düşündüğünü, beraber olsak da sonumuzun kavuşmak olup olmadığını bilmediğimizi ihtimaller üzerine ilişki yaşamak istemediğini söyledi. Dostluğumuzun bitmemesini istedi. Arkadaş kaldık. 8 gün oldu ayrılalı. Durum koysam bakıyor. Ortak arkadaşımizla konuşmuş. Pişman olduğunu ama uzaktan ilişki olduğu için olamayacağını söylemiş. Efkarlı şarkılar dinliyor. Ig storysine her zaman yalnız isimli yabancı sarkı koyuyor. Durumuna "özür dilerim sevgilim yapamadım hayallerini gerçekleştiremedim" ve "Umarım hep mutlu olursun. Sen mutlu olursan ben de mutlu olurum sevgilim" yazıyor. Amacını bir türlü anlamış değilim. Çevresindeki çiftlere mi özendi, biri onun aklına mı girdi bilmiyorum ama mantıklı bir neden bulabilen varsa bana lütfen söylesin. Zaten bugün doğum günüm. Onu da kutlamış ne cevap vereceğimi de bilmiyorum.

Aniden ilişkiyi bitiren erkek amacı?