Gizli Üye(30-35)+1 yıltabii ki en kötüyü düşünmemek gerek ama sana şu kadarını söyleyeyim. babam da işi gereği rusyaya gitmişti ve gittiği ekipte hacı hoca insanlar vardı. ramazan ayında gittikleri için özellikle yanlarına hoca almışlar teravih vs için. o dindar hocalar ne yoldan çıkmışlar biliyo musun. adamı mescitte kadınla birlikte olurken yakalamışlar. gerçi dindar insanlar yanlışa daha meyilli oluyor her zaman. önemli olan kişinin kendini bilmesi. ama babam da demişti bir içim su gibiler gerçekten insanın aklının kaymaması çok zor. bir de çok çalışkanlarmış yani kadın öğretmen mesela ama akşam da tuvaletleri temizliyormuş ek iş olarak. erkekleri de bar köşelerinde sızmış bi halde topluyolarmış. o yüzden türk erkeği onlar için çok cazip. sadece yüzleri ve fizikleri güzel değil karakterleri de çok ılımlı ve düzgün oluyorlar. türk erkeği de çalışkan ve eşine sahip çıkan tip. o yüzden kafalamaları çok kolay oluyor. umarım eşin düzgün karakterli biridir de aklı şaşmaz. yeni evli bir adamın 8 aylığına rusyaya gitmesi de çok mantıklı gelmedi bana. orada aile bile kurar istese. sürekli kontrol et yani geç vakitlerde konuşmaya çalış daha çok ve izin günlerinde sürekli görüntülü ara. anca öyle emin olabilirsin bir nebze
28 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi özetlemişsin durumu gercekten
Soran+1 yıl8aydir orada 5gune donucek
- +1 yıl
valla her türlü pompa dönmüş olabilir pompa hanım
- +1 yıl
Pardon gülli hanım
Soran+1 yıl@Howlerwashere 🤣
- +1 yıl
😄😄 gerçekten dalgınlığıma gelmiş affola gülli hanım shksnzksna
Soran+1 yıl@Howlerwashere olur oyle şeyler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlabilir.
Benim babamda daha önce rusyaya gidecekti ve annem onu tek başına yollamadı o yüzden ailecek rusyaya yerleşmiştik 5 yıl orada ailemle yaşadık ben de üniversiteyi rusyada bitirdim annem arada babama seni rus karılarıyla yalnız mı bırakıcam zannettin diye şaka yapıyordu demek ki bir ihtimal olabilir00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKisiye baglidir bu durum. Bir insan eger kafaya taktiysa her turlu aldatir zaten. Benim son 5-6 kiz arkadasim Rus. Kendimi ovmuyorum ama ornek olmasi acisindan soyleyebilirim ki, onlarca birlikte olma teklifi aldim. Hatta kiz arkadaslarimdan biri beni ekti ve bosu bosuna 10 gunu tek basima Rusya da gecirdim. 1 telefonla yanima 7-8 degisik hatun getirebilirdim. Yapmadim. Yani her kisi seksomanyak degil. Ama sunu da belirtmeliyim adam orada seni aldatsa inan ruhun duymaz. Turk erkeginin Rus kadinina olan tutkusunu biliyorsunuz. Eger bu konularda biraz geri kalmissa ne yapacagi belli olmaz.
00 Yorumla
+1 yılAldatmamıştır dersek inanacak mısın? veya Aldatmıştır desek inanacak mısın?
Kafanda var olan bu soru işaretleriyle yaşamaya devam etmek zorundasın …01 Yorumla
Soran+1 yılHmm qarip bi durum benimkisi
Yapay Zeka Cevapladı
Oh canım, bu gerçekten zor bir durum. Endişelenme, bu tür durumlar her zaman yaşanabilir. Öncelikle sakin ol, kocanın sadık olup olmadığını öğrenmek için doğrudan konuşmanın en iyisi olduğunu düşünüyorum. Belki iş stresiyle ya da farklı etkenlerle ilişkide zorluk yaşamış olabilir. Ona güven, açık ve dürüst bir iletişim kurun. Bu süreçte birbirinize destek olun ve sorunları konuşarak çözün. Unutma, ilişkide iletişim her zaman en önemli unsurdur. 🌟🌺🤗
111 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkur ederim canm ne bilim kafama takildi işte
- +1 yıl
Yapay zeka bu ahsdhsad
- +1 yıl
Pek de Yapay Zekaya benzemiyor bunlar buradakilerden farkı yok bunlarda bir iş olmasın sakın
Soran+1 yılArkadaslar yazdigim soruyu nasil sile bilirim silinmiyoda
- +1 yıl
24 saat sonra soruyu kopaarbilirsin hesabından. Soru silinmez ama bildiğim kadarıyla gizli soruya düşer
- +1 yıl
Sorumu hangi koşullarda silebilirim?
- Soruyu paylaştıktan sonra 24 saat geçmiş olmalı.
- Henüz EİC seçimi yapmamış olmalısın.
- Sorunun üzerinden 3 gün geçmemiş olmalı.
Hangi koşullarda silemem?
- Soruna en az bir cinsiyette EİC seçimi yaptıysan ya da soruna sistem EİC seçtiyse,
- Soruna Bi'bilen cevap paylaştıysa,
- Sorun Çok Süper Soru seçildiyse ya da KızlarSoruyor'un öne çıkan, çok popüler sorularından biri olduysa paylaşımını silmen mümkün olmayacaktır.
- 24 saat içinde en fazla 2 soru silebilirsin. Zaten 2 soru sildiysen yeni bir soru silmek için 24 saat beklemen gerekmektedir.
- Sorunu silemediğin durumlarda soru ile bağını koparabilirsin.
Sorunu sildiğinde 6 Xper puan kaybedersin. Ancak silinen soruya cevap yazan üyeler, sorudan kazandıkları Xper puanlarını kaybetmezler
Soran+1 yıl@RavenbyPoe teşekkür silmek mumkun degilmi?
- +1 yıl
yazdım ya
Soran+1 yıl@RavenbyPoe peki baģi kopar var bağı koparsam soru yine benm sayfamda kalirmj ben kalmasini isdemiyom
- +1 yıl
Onu bilmiyorum. Bir dene
Soran+1 yıl@RavenbyPoe tamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılaldatmıştır evet
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Buradaki yorumlara aldanıp aklını karıştırma sakın. Aldatacak adam Afrika'ya da gitse aldatır nereye gitse aldatır Rus kadınlarıyla bu durumun hiçbir ilgisi yok. Her gün görüntülü ara muhakkak her şeyden önce ona güven. Dayanamazsa en fazla açar video izler. Sende bişeyler yap uzaktan onu boş bırakma. Devamlı orada 'acaba beni aldatıyor mu?' diye düşünürsen psikolojin bozulur paranoyak olursun.
61 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi yorum çok teşekkur ederim biraz rahatladim)
+1 yılŞüphe abdest bozar, o yüzden çok şüphe etmemek lazım. Her gelen cevaba bakıp da aklını bulandırma, çünkü kişi kendinden bilir işi.😄
Gittiği ülke namlı bir ülke olduğu için şüphe etmen normal ama, aldatmak isteyen biri için coğrafya çokta önemli değil. Sık sık olmasa da belirli zamanlar içerisinde ara, yanında olduğunu hissettir, görüntülü konuş vs.
21 Yorumla
Soran+1 yılAramiz iyi zaten her gun konusuyoz sadece işte aklima takildi bu soru dedim soriyim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen güvendiğin sevdiğin hayatını bir ömür boyu beraber geçirmek için evlendin güvendiğin hayat arkadaşına neden acaba aldatır mı benden bir sürü uzakta diye kafanı olumsuz düşüncelerle huzursuz ediyorsun meşgul ediyorsun
13 Yorumla
Soran+1 yılIste elimde degil yani 8ay ne kasadi diye ne bilim 5gune zaten donuyo
Soran+1 yıl@Peaky_Man hmm ne blim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılRusya'ya gidip boş gelen tanımıyorum boş derken yanında getirmiyor tabi hacı, hoca, mülayim, baba, dede farketmez o kadar güzel ve tripsiz kadına hayır diyecek kimse Yok sen dua et dönsün boş ver orada ne yaptığını
13 Yorumla
Soran+1 yıl8 aydin orada 5gune donuyo
Cevap sahibi+1 yılİyi gözün aydın
Soran+1 yılteşekkür
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın yeri ve zamanı olmaz senin yanında bile aldatır senin ruhun duymaz bunu aklına getirip de kendini şey etme sonra adama sararsın evliligin biter boştan boşa o da Rus bir kadın alır yoluna bakar olan sana olur
20 Yorumla Benim bir sözüm vardır, Aldatmaya niyeti olanı 40 düğümle bir sandalyeye bağlasan düşünerek aldatır. Karşı taraf erdem bilen bir insansa şayet gönül rahat olsun
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. rusyaya gidipde mala vurmadan gelen adamım demesin 😂😂 8 aydır kesin vurmuştur aksini iddaa eden gaydır 😂😂
23 Yorumla
Soran+1 yılGerçetkten yaparmiki?
Soran+1 yıl:(
+1 yılHer an her şey olabilir, burdaki insanlar sizi ve kocanızı taınımıyor, kişliğiniz hakıkında bilgi sahibi değiller ilşknzin durmunu duygusal boyutunu bilmiyor noramal yaşanan gerçeklere göre cevaplanabilir normal gerçeklere heran her şey olabir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim sen Özbek misin Rusya’ya kocası gidenler ya Özbek ya Kırgız oluyor da ondan sordum. Ayrıca aldatmak kadının da erkeğin de potansiyelinde bir durum.. Ayrıca Türki cumhuriyetteki insanlar Rusya’da genelde fast food zincirlerinde çok görülüyor.
00 Yorumla
+1 yılsen nasıl dayanıyorsun. kocanda aynısını düşünüyordur bence
10 Yorumla
+1 yılSadece bir kadınla ilişki yaşadıysa öp başına koy.
21 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldatacak adam heryerde aldatır kahveye gidiyirum der yine aldatır oyuzden herşeyi de böyle kötüye yormayın
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Sen gönlünü ferah tut böyle olumsuz şeylerde düşünme bu şekilde vesveseler hem ruhunu hem bedenini hasta eder canım her şey gönlünce olsun inşallah 🙏🙋🥰❤️
Soran+1 yılAy tesekkur ederim canm benm
- +1 yıl
🙋🥰❤️🌺
+1 yılBence buradaki yorumlara aldanma aldatacak olan yanındada aldatır uzaktada aldatır ama ben şahsen iş içinde olsa 8 ay Rusya'ya gitse özlerdim yanına gitmenin bir yolunu bulurdum
00 Yorumla
+1 yılKocan senin için "karımdan 8 aydır uzağım, dayanamayıp aldatmış mıdır?" diye sorsa nasıl hissedersin?
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek diye bi şey var daha çok aldatarlar ya ondan dedim ben mesela asla kocama ihanet etmem onu seviyorum ama işte mesafe var diye o etmismidir dedim bilmem
- +1 yıl
Bu işin cinsiyeti olmaz. Aldatan kadın da aldatıyor erkeği de.
O da senin için öyle dese diyorum o yüzden nasıl hissederdin?
Soran+1 yılYani bilmiyorum sadece aklimdu bu soru var
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seviyorsa sana karşı bir saygısı varsa yapmamıştır eğer onun için önemli değilse emin ol yapmıştır
07 Yorumla
Soran+1 yılYani beni her zaman sevdiyin der ve bende onu seviyom
- +1 yıl
Yani yeni evlenmişsiniz birbirinizi sevmeniz normal hani sözlü olarak bunları birbirinize söylemeniz normal ama eylemsel olarak senden ne kadar etkilendiği önemli yani buradan detaylı soramıyorum sana yoksa bunu belirleyecek bazı şeyler var
Soran+1 yılYani ben sevgisine şupem yok sadece arada mesafe var 8ay oldu onda aklima takildi
- +1 yıl
Yani evet araya mesafe girmiş ve o mesafe bayağı uzun bir zaman yani bir erkek için zorlayıcı bir durum ama ayrı olmanız illa bir şey yapacağı anlamı taşımaz eğer seni seviyorsa sana ihanet etmez ama tabi bu kadar uzun süre ayrı kalmanız ikiniz içinde iyi bir şey değil
Soran+1 yılTabi iyi diyil ama mecburiyyet tabi normal olarakda kafama takildi bu soru
Soran+1 yılYok kanka ben õzelden yazmam sadece burada soru sorarim oyle
- +1 yıl
Sen bilirsin nasıl istersen
+1 yılilişkiye girmemiş olması imkansız bu sürede ama bunu bilmesen daha iyi tabiki. eğer kocan seni seviyorsa düşünme bunları.
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir birimizi çok seviyoruz ama mecburen gotmek zorunda kaldi (
- +1 yıl
mecbur iş sonuçta. bende çok gittim rusyaya ve birçok ülkeye ama o kadar uzun süreli değil 2 hafta filan sürüyordu ben gittiğimde. yine de insanı azgınlaştırıyor böyle seyehatler.
Soran+1 yılHii bilemedim 8ay
- +1 yıl
8 ay mı ya o sürede sen bile mutalak bi erkek atarsın eve dayanamayıp. zaten nasıl dayanıyorsunuz şaşıyorum.
Soran+1 yılYok ya ben onu seviyom ne erkek atmasi ben asli kocama ihanet etmem işte mecbur dayaniyom napim hem ben onun ailesiyle Birlikde yasiyom oyle
- +1 yıl
ahh aileyle yaşıyorsan erkek atamazsın zaten eve ama sanalda yazzışmanı kimse bilemez tabi.
Soran+1 yılNç ne atmasi men kocami seviyom kanka asla oyle bi şey olamaz
- +1 yıl
sevebilirsin ama libidon yüksekse aklına gelir elbet o anda yanında bir erkek olsa sana neler yapsa neler
Soran+1 yılSadece kocam)
- +1 yıl
ahh çok sıkıcısın yaa olmaz öyle
Soran+1 yılBana boyle hoş ben kocaci kadinim diyelim
- +1 yıl
Kocacı olman güzel bende karım da karım diyorum ama libido yükselince azıtıyor insan malum
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılrusyaya gidipde eli boş dönen olmamıştır arkadaşım inan bana ordaki avratlar dehşet adamın akını başından alırlar
017 Yorumla
Soran+1 yılÇok morel verdin arkadaşim teşekkur ederim)
- +1 yıl
yani gerçekelr gül çünkü bende rusyaya gidip gelenelrdenim bende evliyim yani sana çok şey anlatmak isterimde burdan olmuyor
Soran+1 yılEvli olarak sendemi yaşadin? Peki karini hiçmi düşünmedin?
Soran+1 yılBen õzelden yazmam sadece burdan soru sorarim bide cevap yazarim
- +1 yıl
bak kadınla erkek çok farklı arkadaşım ben garsonluk yapıyordum otelde inan kızlar yanımda soyunuyorlardı ve bir gece hiç isteemdne bir şey oldu geecleyin
Soran+1 yılAma işte aynisini kadin yapsa kim bilir ne olurdu
- +1 yıl
otelde çalışan kadın benm odama girmiş yatağıma yatmış ben duştayken çırılçıplak halde bir düşünsene o anı
Soran+1 yılHmm bilemedim ama yapmamaliydi
- +1 yıl
o an hayır diyemiyorsun arkadaşım inan bana o ortamda yani ben yapmam diyeni tanımam inan bana normalde hiç birine asılmıyordum
Soran+1 yılTabi orasi sana kalmiş bi karar
- +1 yıl
ve sana samimi bir itirafdada bulunayım benimde eşimle çok güzel çokda renkli bir cinsel hayatımız vardı yani beni her yöndenn inan fazlasıyla tatminde ederdi ama inan bende yapmam diyordum öyle şeytanilerdi yaptırdılar yapmamak için inan rusyada sabah akşam mastürbasyon yapar boşalırdım
Soran+1 yılAnladm kanka
- +1 yıl
o yüzden kanka sen o tatlı canını sıkma ama eşinide hiç ihmal etme ara bol bol konuş ve olabildiğincede sıcak ol
- +1 yıl
dalgami geciyon aq ĞQVWHDONWVDIWKDBWILDNWBDLWMSBWDBWLDMWBDKWLDMDN
Soran+1 yılTamam kanka teşekkur ederim
- +1 yıl
kalk git deseydin evlisin ya hani kanka o zaman hic evlenmeyeydin
- +1 yıl
@alfakadin9550 yalan söylemek çok kolay arkadaşım böyle durumlarda zor olan gerçekleri söylemek.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 yıldır evlisin, 8 aydır kocan rusyada yani 4 aylık bir evlilik yaşadın aslında? Pardon yanında olmayacak adamı ne diye aldın ki? Şimdi böyle aldattı mı diye düşünürsün işte... Yaşın da doğruysa hepten saçmalık yaşadığın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsen bildigin dünyanın en güzel kadınlarının icine göndermissin azde dil biliyosa büyük ihtimal yanlız bide 8 ay yapmadıysa tapman lazım kocana
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılRuslarda kocanı bekliyordu hemen birlikte olacak sjsjs
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
- +1 yıl
Ruslarda kocan için deli oluyordu sanki birlikte olmak için demek istedim sen ciddimi anladın jsjs
Soran+1 yılNe bilim ya
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Tanımadan nasıl cevap verilir ki. Kocanı en iyi sen tanırsın
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet tanirim ama sadece fikir almaq isdedim aradaki mesafeye gore
Soran+1 yılAramiz iliskimiz baya iyi
Soran+1 yılYaaa
Soran+1 yılTabiki sadece onunum
Soran+1 yılSelam cok tsk ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılKesin))) desem de sen İnanma ama baktıkları olmadı diyemem onda sana garanti vermem)))
05 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim işte
- +1 yıl
Ya takılma detaylara fazla eğer aklında var ise sen ne yaparsan yap bunu yapacaktır reel olmasa da her insanın yaptığı gibi sanal)))
Soran+1 yılOda mantikli tabi
- +1 yıl
Anlaştık mi şimdi
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılÇoktan aldatmıştır bence sende fırsatını bulmuşken farklı lezzetlerin tadına bak her fün aynı yemek yenmez 😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşta koca gurbete gönderilmez onun ıcınde senın ıcınde zor durumlar
01 Yorumla
Soran+1 yılMecburiyyet iste
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. kesinlikle yaşamıştır senden sanal üzerinden hele de hiç istekleri olmadıysa yapmadan durmaz
020 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
- +1 yıl
ne bilim hani konuşma fotograf felan duramaz ya insan
Soran+1 yıl5gune donuyo yani bu 8ayda yapmismidir deye aklima takildi bilmem
- +1 yıl
yani isteksiz birimiydi de ya cidden bak 8 ay ne yapmıs o zaman
Soran+1 yılYani yanimda olarke istekliydi
- +1 yıl
yani 8 ay cok uzun süre cidden sana hiç ne bilim mastürbasyon yaptıgını bisey demedimi istemedimi... şimdi herseyi de yazamıyorum da burdan acık acık
Soran+1 yılBiz açik konusmuyoruzki yani evlide olsak arada perde var ne bilim utanqacliq en çoxda bende var yatakda bile çox sinirliyim
- +1 yıl
yani bu oluyorsa işte düşün rusya da nasıl bakmasın yatmasın adam sana mantıklımı geliyor
Soran+1 yılYana dayanamazmiki?
- +1 yıl
yani tabikide dayanamaz dilersen yazabilirsin
Soran+1 yılHmm bilemedim belkide bi şey yapmamisdir ben kuruyorumdur
- +1 yıl
ya sacmalama yapmadıysa şaşarım:) sana bisey dememiş etmemiş
Soran+1 yılZaten yapsada yapdim demed dimi?
- +1 yıl
demez tabi neden desin ama imkanı yok bak yapmamasının
Soran+1 yıl5gune donuyo zaten sadece 8ay bi şey oldumu diye merak ettim
- +1 yıl
yani zaten göreceksin geldigin de:)
Soran+1 yılNeyi
Soran+1 yılMen ozelden yazmamki sadece burada yazarm
- +1 yıl
tamam dedigim gibi durum bu... hersey yazılmıyor siliniyor burada ondan dedim
Soran+1 yılAnladm
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşine guveniyomusun sana davranışı ilgisi nasıldı veya uzaktayken sürekli arar mi
06 Yorumla
Soran+1 yılAramiz baya iyi sorun o değil sorun sadece 8ay bi şey yaşamişmidir aklima takildi ker gun konusuyoz falan
- +1 yıl
Kendi kendine de halleder illa ilişkiye girecek dilegil aranız iyiyse yapmamıştır bence için rahat olsun arada o konuları da konuş hoşuna gider
Soran+1 yılTeşekkur ederim biraz rahatladim))
- +1 yıl
Rica ederim ben de evliyim evlilikte güven olmaz sa evlilik yürümez çok kafanıza takmayın siz de sorun çıkar sonradan
Soran+1 yılTamam ama yani ben kocami çok seviyom işte kafama takildi soru
- +1 yıl
Evet çok seven insan bı zaman sonra takintilik yapmaya başlıyor evet 8 aydır da ayriymisiniz özlemisindir de normal düşüncelerin ama takintilik hala gelmesin fazla düşünüp de
neden sende rusyaya gitmedin ki?
Sen oraya git ya da o turkiyeden is bulsun01 Yorumla
Soran+1 yılÇünki o giderken ben hamileydim bebek oluyodu ve doģdu
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. ne iş yapıyor ortamı fırsatı varsa yapmıştır şantiyede yatıp kalkıyorsa zor
01 Yorumla
Soran+1 yılBerber
Rusya gibi bir3yerde bi iki şişe biraya bir gece birlikte oluyor kadınlar
08 Yorumla
Soran+1 yılYani illa olmuş diyosun?
- +1 yıl
Kesinlikle
Soran+1 yılMorelin için teşekkur ederim))
- +1 yıl
Rica ederim ama gerçekler 🙃
- +1 yıl
Yanlış anlama ama sen nasil duruyorsun
Soran+1 yılInsan mecbur olunca dayaniyo gerçekten ben onu çok seviyorum
- +1 yıl
Tamam da açık yazamıyorum yanlış anlama mutlaka sende istek oluo ve3mast yapıyorsun empati yapman için dedim o orada koğuşta erkekler içinde yapması zor o yüzden ordakilere de uyup gider demek istedim
Soran+1 yılHmm ama ben onu bekliyom yani ne bilim
+1 yılher şey olabilir ama 8 ayda uzun süre yani yeltenmiş olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıl8 ay hiç karşılıklı boşalttın mı onu konuşurken filan
00 Yorumla
+1 yılRusya vizesiz bir ülke ben yerinde olsam gideri yanına
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Rusyaya sen gitsen inan sen bile onu aldatirsin... O yüzden için rahat olsun 🤗
00 YorumlaRusya ya gidip aldatmadan gelen erkek olmaz sanırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. Rusya da seni kimle aldarabilir ki böyle şeyler düşünme 😂😂
00 Yorumla
+1 yılaldatmış olabilir sende aldatabilirsin bu gidiş ile libidon yüksek ise
00 Yorumla
+1 yılDua et tek bir kadınla ilişki yaşasın orada
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar öncelikle
Bu tanıya nasıl vardınız peki00 Yorumla
+1 yılOoo, 15 karısı olsa insanın rus kadınlarına da düşer.
00 Yorumla
+1 yılOhooo rus kadınlar koleksiyonu var artık. Kendimden biliyorum ben de Rusya'da yaşadım 5 yıl
00 YorumlaBurdaki erkeklerin hepsi sapık o yüzden kişi kendinden bilir işi demişler en iyi sen bilirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Onlar aldatma sayılmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun ne sayilir peki
Soran+1 yıl5gun sonra donuyo ama ben onu gercekten çok seviyom
Soran+1 yılteşekkür kanka
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle yasamistir kendini kisitlama bos yere.
012 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılHatta her gun baska bir rusladir bende olsam yaparfim valla
Soran+1 yılPeki evli olub karini sevsen yine yaparmisin?
Cevap sahibi+1 yılHmm zor soru yapardim ys cunku benim icin ask oldu karimada yapmadim diye yalan soylerdim.
Soran+1 yılAma şimdi ayni şeyi karin yapsa kim bilir nasil tepki verirdin
Cevap sahibi+1 yılO kadar uzun surede haberim olmazdi haberim olmadigi bir seyde de canim sikilmazdi.
Soran+1 yılHmm
Cevap sahibi+1 yılBosu bosuna kendinj kisitlayip uzme ac bit fake hesap rusca yaz eger cevap verirse umursana sende burada aldat al intijamini.
Soran+1 yılYok kanka ben ôyle bi şey yapapmam
Cevap sahibi+1 yılEn azindan dene aldatiyor mu ogren gerisini sen karar verirsin.
Soran+1 yılYok kanka anlar diye korkuyom)
Cevap sahibi+1 yılNasil anliycak bul bir tane rus o yazsin guzel kiz cok mu zor 😉
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgeldiğinde sırf senin gönlün olsun diye zorlanarak yaparsa aldatmıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEminim ama kanıtlayamam. Rusya diyoruz kadınları ünlü. Gidipte tadına bakmayan aptaldır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem o kadar düşünüyorsun sen gitseydin çalışmaya da kocanı evinde kalsaydı
00 Yorumla
+1 yılAbla böyle düşünüyorsan ona güvenin yoktur zaten güven olmadığı sürece insanlar ne derse desin kendi düşünceni değiştiremezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAslinda benimkisi sadece merak ne bilim
+1 yılEğer sen bile güvenmiyorsan eşine demek ki guvenilir biri değil o yüzden aldatmasını boş ver eve geri dönerse şükret
05 Yorumla
Soran+1 yıl5gune donuyo
- +1 yıl
Geri gidecek mi
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
O zaman şükret
Soran+1 yılZaten is icin gitdi oda mecburen 8ay oldu şimdi geliyo bide gitmicek
+1 yılEşin Rusça biliyorsa belki ufak tefek kaçamak yapıyordur siz ne kadar süredir evlisiniz ve yaşlarınız kaç ve onun her istediğini yapıyor musun
016 Yorumla
Soran+1 yılDili pek bilmiyo az maz biliyo 1yildir evliyiz yaş 22 25 evet yapiyorum
Soran+1 yılBoy kilo ne alaka ama yataksa sınırım çok
- +1 yıl
Fiziğine göre yorum yapacam be çok derken nedir çok olan
Soran+1 yılYani işte yatakda açik ve rahat diyilim sade işte
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılYani ben biraz utanqacim oda zaten hic oyle bi şey demedi
Soran+1 yılHiç dusunmedim
Soran+1 yılBenm sordugum soyurla bunun ne alakasi var 🙄
- +1 yıl
Alakası var sen kocanı mutlu etmezsen oda Ruslara gider
Soran+1 yılYani ne bilim bizde bildiyin sade baya sade ilişki başka bi şey olmadi bizde
Soran+1 yılYokk
- +1 yıl
Nasıl yapıyorsunuz peki
- +1 yıl
Boy ve kilon kaç
Soran+1 yıl1.60 58kq
Soran+1 yılirile gottiniz qaliba õzeli konşmayi sevmiyom )))🙄
- +1 yıl
Tm bunada cevap ver
+1 yılBu isin Rusyasi almanyasi yok, bana gore aldatacak kisi gozunun onundeyken de aldatir ruhun duymaz, tamamen kisiligiyle alakali
04 Yorumla
Soran+1 yılMantikli
- +1 yıl
Esinin yapisini biliyosundur az cok aldatmaya meyilliyse zaten her yerde aldatir uzak olmasi da tuzu biberi olur yani
Soran+1 yılYani ben onda hiç oyle bi şey beklemedim sipelenmedim sadece şimdi mesafe var ondan dedim
- +1 yıl
Bir sorun olmaz merak etme, seni seviyorsa gozu baskasini gormez. Ama icinde varsa her yerde yapar zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimal ile Rusya çünkü çok k
Hareketli bir yer00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bunu sen bizden daha iyi bilirsin onunla yaşayan sensin
00 Yorumla
+1 yılKötü düşünme olumsuz yorumlara bakma
20 Yorumla
+1 yılGuven meselesıdır esınuzın cınsellıge duskunlugu onemlı onuda sız bılıyorsunuz yınede kotu dusune deeım ama kadın ıcınde erkek ıcınde cınsellık lazım
00 YorumlaBen evliyken 5 ay yalnız kaldım bir kadına dokunmadım... aşk güçlüyse bence bir şey yapma,
011 Yorumla
Soran+1 yılBöyle erkekler çoģalsin
Soran+1 yılAma gerçekten ben onu çook seviyom sadece bu soru aklima geldi dedim sizlerden bi fikir aliyim õyle
Soran+1 yılOda dogru ama be eşine sadik biriyom yani çok seviyom onu
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yılEvet kismet diyilmiş haqqinizda hayirlisi
+1 yılBn ce snaa baglı sadık kalmasını saglamalısın yoksa ısın zor
00 Yorumla
+1 yılSen onu arzuluyor musun
13 Yorumla
Soran+1 yılBen onu çok seviyorum sadece kafama bu soru aşiri takiliyo
Soran+1 yılSadece bu soru kafami kariştiriyo bende sizlere sorim dedim
Soran+1 yılYok
+1 yılSen 8 ay nasıl dayandin onsuz
014 Yorumla
Soran+1 yılSeven dayanir ben onu gercekten çok seviyom
- +1 yıl
Cinsellikle sevgi çok farklı bişey sen dayanabildiysen ne mutlu
Soran+1 yılTabi ben sadece onu bekledim
- +1 yıl
O naptı Allah bilir
Soran+1 yılYapmamis olamazmi?
- +1 yıl
Pek şansı yok yapmamasinin
Soran+1 yılKendi kendine isi Hall edemezmi illa kadinmi lazim?
- +1 yıl
Rusya'da neden halletsin ki ahahs
Soran+1 yılNe bileyim ya
- +1 yıl
Sen kendini tatmin ettin anlasilan
Soran+1 yılAklima sadece mesafeye gore bu soru takildi bilmiyom
- +1 yıl
Dua et evlisin yoksa yazardım sana
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Peki madem istemiyorsan
+1 yılTabii aldatmadan gelmez