Umarım soru troll değldir :DBüyük bir ihtimalle seni tekrar boynuzlayacak pardon aldatacak demek istemiştim :D Bir de seni gerçekten sevmiş olsaydı o Rus kızla fingirdemek yerine seninle ilgilenirdi. Yalvarması da alışkanlıktan dolayı. Bir daha nereden bulacak senin gibi saf kadını. Saf diyorum, çünkü senin yerinde başka biri olsaydı çoktan kocasını kapının önüne koymuştu ama sen hala yalvardı affetsem mi diyorsun. Gerçekten senin adına üzüldüm. Umarım bundan sonra Allah karşına senin gibi saf ve temiz insanları çıkarır..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet yine aldatir😣 hic bunu yaparken seni dusundu mu? senin duygularini onemsedi mi? Ayrica seviyorsa seni begeniyorsa niye buna ihtiyac duysun ki? Demek ki sende olmayan bir seyi ondan bulmus, ayrica demek ona heycan yetmiyor artik… cok sert konustum ama bu bir gercek. Simdi affedersen bir kac sure sonra yine yapmaya baslar kesin. Yani agliyabilir bin tane ozur dileyebilir ama hepsi ne icin? Kendi komforu icin. Yaninda cepte hazir seni tutuyor, en kotu ihtimalle kendini baska kiz bulamazsa yalniz kalmaz diye. Yoksa niye yapsin dimi? Bu gururuna degmeli seni hic dusunmemis baska kizi istemis. Tamamen ayrilamasan bile uzun surelik ayri kalin bence, ona hic yuz verme. Aglasa zirlasa bile bunu unutma o kendi konforunun bozulacagini dusunup agliyor. Sonucta bom bos sensiz de kalirsa garanti yastigi cekilmis olur altindan. Artik istedigin gibi davranmaya hakkin var, onunla barismayi dusunuyorsan bile once milyon defa takla atlattir ona, yapsin her seyi affetirmek icin. Ama bu da garanti degil yani hep zedelenmis sen olursun, hep tedirgin ve kontrolcu sen olacaksin ilerde. Bence kendine baska birini bul, evliysen bile dunyanin sonu degil daha gencsin. Ama soylediklerim gercek
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Yuva kurmak çok zor yıkmak ise 1 dk sürmez ama sana bişey sormak istiyorum onlayken senle ilgi ve alakayı kestimi ona aşık olup seni boşladıysa evet boşan ama sana her daim aşıksa asla derim biz erkeklerin yüzde 90 ı zampara 1 nefsimize sahip çıkamıyoruz tabi hep suç bizde değil kadında canımız isteyince sabah erken kalkacağım başım ağrıyor kıcım ağrıyor onu yapmam bunu yapmam gibi faktörler de çıkabiliyor çocuk var mı bilmiyorum ama bu devirde babasız veya annesiz büyümekte çok zor ama yine sana derimki evliliği sürdürmek ve sadece mutlu olmak istiyor isen sakın geçmişi dile getirme unutma ki geçmiş sadece geçmiştir siz güzel anıları hatırlayın kırıldığında günleri değil
15 Yorumla- +1 yıl
Eşin seni aldatsa affeder misin
- +1 yıl
Asıl hatayı eşini affederse yapar
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Vay alçak vay belkide daha önceden de aldatmıştır 🤨🤔 haberin olmamıştır? Zaten aldatan her sekil aldatır! Yemin eder yine aldatır! Sigara bağımlılığı gibidir. Bizim arkadaş da öyleydi pez*venk iyi adamdı ama çapkındı. Sevgilisi yakaladı 1 ay ayrıldılar yemin etti kapısında yattı 10 gün sonra yine aldattı 😑 bence uzanacağını düşünmüyorum. 4 sene erkek yurdunda kaldım adam diyebileceğim 400 kişi den max 10-15 tane anca...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yalvarması seni sevdiği anlamına gelmez, pişman olduğu anlamına da gelmez..
Evdeki bulgurdan olmak istemezler sadece..
Kendine saygın varsa affetmezsin..1112 Yorumla- +1 yıl
Şeytanlığı bırak ben adamın samimiyetine inanıyorum
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Aldatma aldatmadır, affı olmaz. Aldatma bilerek yapılır.
- +1 yıl
Ölmek mi istiyorsun...
Kadının dogasi ile erkeğin doğasi 1 değil. Ben öyle değilim ama her gün aldatma soruları daha fazla ayrılık olmasın istedim ben - +1 yıl
Hakaret etmene gerek yok seni duyuyorum dikkate de alıyorum görüşünü saygıyla ifade et. O zaman sen söyle neden bu kadar fazla aldatma var
- +1 yıl
Bütün meseleyi çözmüş gibi konuşuyorsun. Ama dinlemiyorsun kadın ve erkek 1 değil sende biliyorsun. Bu aldatmak için bir bahane değil. Ama aldatan erkek sayısı çok fazla bu gidişle yuva muva kalmayacak
- +1 yıl
@ProfessorSnape5 aldatan kadın sayısını az mı sanıyorsun kardeşim sen?
evli olup sosyal medyada ne cevizler kıran hatunlar var en basitiyle.
yani aldatma cinsle ilgili bir özellik değil, karakterle ilgili bir özelliktir.
son dönemlerde artmasının sebebi de, sosyal medya ve fakirliktir.
sosyal medyadan bir çok kişiye ulaşabilme, onların yaşantılarını örnek alma- gösterilen lüks yaşamlara kanma, fiziklerin sergilenmesi.. vs vs doğal olarak insanlar etkileniyor.
ben bilişimciyim. eskiden sosyal medya olayları bu kadar çok değilken, aldatma sayıları nispeten daha azdı.
- +1 yıl
Gayet güzel anlattın. Sana hak veriyorum ve destekliyorum. Öğrenmeye açık biriyim. Daha bana kızmana gerek yok
- +1 yıl
@ProfessorSnape5 ama işte dediğim gibi bu aldatmanın sebebleri. buradaki konu aldatmanın affı.
aldatan insan affedilmez kardeşim, çünkü 1 kere aldatıldın mı ömür boyunca acaba beni yine aldatıyor mu şüphesiyle yaşarsın. o zamanda evli değilsen ilişkide, evliysen evde huzur kalmaz, tatsızlık, gerginlik... kaldı ki bu mevzuda 2 ay boyunca aldatmış, tek gecelik sarhoşluk vb bir etkiyle bir şey olsa belki bir nebze affedilebilir- gerçi o da affedilmemeli ama olsun:)
kızmıyorum sana da öyle kötü bir tecrübeyi yaşamadan yaşayan birine affetmesi yönünde ışık yakman yanlış geldi.
hakkını helal et - +1 yıl
Anladım
Helal olsun
+1 yılErkekler rus kadın sevdası hata yabancı kadın sevdası hiç bitmez çoğu doyumsuz her kıtadan her ırktan kadınla beraber olmak farklı heyecanlar yaşamak isteyebiliyorlar. Bugün bunu yapan yarın yine yapar mantığındayım ve eşin gerçekten seni sevseydi kaybetme korkusu olurdu yapmazdı vicdanı el vermezdi. Ama olan oldu artık çocuk varsa eşinle konuşup bazı eksiklikleri aldatma nedenleri öğrenilip ona göre yol çizilip bir şans verilmeli yoksa hayatınızdsn çıkarmalısınız. İlk başlar zor gelecek ama inanın bana ilerleyen zamanda tekrarlanınca gururunuz daha çok kırılacak ve sizi kötü etkileyecek.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Aldatan bir daha aldatır mı sorusuna net bir cevap verilmez. Nasıl olsa affediyor diye heyecanlı geldiği için devam edebilir
Ve ya bu kadar sorun yaşamaya seni sevdiği için seni aldatmaya bilir.
Bunun cevabını yaşayıp göreceksin.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk olarak tek seferlik bir durum değil 2 aydır devam ediyor. Üstelik evliliğin en güzel geçmesi gereken yıllar yani en başları. Çocuk falan da yoksa ki bence varsa bile ayrıl derim. Bak tek seferlik olsaydı miden kaldıracaksa ve ileride unutabileceksen önce süründürür sonunda istersem affet diyecektim ama 2 ay diyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla affetme. Hastalık bile getirebilir. Rus kadını s*kerken iyiydi. Boşa hemen, kanıtları da topla, sakın silmesine müsaade etme. Güzel bir dilekçe ile ver boşanma talebini. Aldatmayı affetmek yapılabilecek en büyük hatadır. Ve o leke insanın üzerinden asla çıkmaz. Bunu unutma. Kendine saygı duyuyorsan, onu boşarsın. O sana duymuyor çünkü. Yalvarması da sana işlerini gördürmesinden. Ev temizliği, çamaşır, bulaşık, seks.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. aradaki güven 1 kere kırıldı mı bitmiştir o...
bir daha aldatmasa bile, sen en ufak hareketinde aldattığını düşüneceksin.
bu da hep huzursuzluk ve gerginliğe neden olacak.
hadi onu geçtim yüzüne nasıl bakacak veya sen onun her yüzüne baktığında bu durumu hatırlamayacak mısın?
bazı şeylerin affı olmaz, ihanet gibi.00 Yorumla
+1 yılO aldatma sayılmaz. Adam doğru yolu bulmuş. Daha doğrusu ilk kez gerçek bir kadınla tanışmış.😎 Artık TC kadını ile yapamaz. Yine yapar mı kesin yapar. Rus bu boru değil.
20 Yorumla
+1 yılNe münasebet ya hem hatayı yapacaklar hem de kadın sucu kendisinde mi arayacak? Aldatılan hicbir zaman suçlu değildir iliskide problem varsa gelirsin insan gibi ayrılırsın sonra defolur gidersin o insanin hayatindan. Kimse kimsenin arkasından iş cevirmek için bahane uydurmasın!!!
20 Yorumla
+1 yılAldatmasa da eskisi gibi olmaz ama yeri geldiğinde acı da olsa doğruyu söylemek gerekir; Eğer karşınızdaki bir insan evladı ise aldatan bir daha aldatır, bin defa aldatır, hatta başkalarında umut ışığı gördüğünde sonsuza kadar aldatır.
00 Yorumlaüzgünüm. kötü bir durum şimdi sende iyi değilsin ne desek kafan ıyıce karışmasın bıraz kendını topla affetmek boyle bır konuda sıkıntı bır kez affettınmı arkası yıne gelır sen yapmış olsaydın şımdı kapının önüne koymuştu senı o affetmezdı sende affetmemelısın.
12 Yorumla- +1 yıl
Bak bu çocuk dürüst affetmese ayrılsa öldürürler kızı bu devirde erkekler bela ama
- +1 yıl
@healer5666 ne alaka eşini aldatmış bir erkek eşi zaten ölmüş ayrılsa yenıden doğacak ve bırgun yenıden yeşerecek herkesın hayatı gül pembe yaşadığı bir furya yok şu dunyada hatalar yanlışlar var ama bu hata degıl bır yanlış da degıl kasten cınayet gıbı sen gıt eşını aldat eşıne saygın sevgın yok demekkı affedılmez bu durum her ne olursa olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kez aldatanda aldatma potansiyeli var demektir. Tekrarı olabilir sma çekip gitmiyor ve af diliyor. Sen de seviyorsan affetmeyi tercih edebilirsin.
20 Yorumla
+1 yılKimseye bağlı değilsiniz. 3 yıllık da olsa 20 yıllık eşiniz de olsa çizgilerinizi bilmeniz gerektiğinizi düşünüyorum. Bence böyle bir konunun affı olmaz.
00 YorumlaMalesefki toplumumuzda kendi ayakları üzerinde duramayan kadın boşandığında sonrasında daha çok üzülüyor sizi tanımıyorum ama üzülğrekte söylüyorum durum değerlendirmesi yapın.
02 Yorumla- +1 yıl
Kadın olmak çok zor diyorsun yani
reel mi aldatmış? rus kızı ne diyince bu soruyu sormak istedim , en büyük soru şu hala seviyor musun? aldatma şansı var ama gerçekten pişman olduysa yapmaz , istersen daha rahat konuşalım abla
03 Yorumla- +1 yıl
Sanal aldatma da ihanet oluyor beni aldatan erkekleri de aldatanlar hep pislikler
Şimdi rus yani.. rumen ya da moğol briiyle aldatsaydı ya da çirkin biriyle daha mı iyiyidi.. düşün işte seni ancak bir rusla aldatabilir sen çıtayı o kadar yükselttin ki
00 Yorumla
+1 yılYa birde kendini sorgular mısın, neden aldttı, dieceksin ki bu karakter kişilik meselesi aldatılmaz aldatacaksa niye seviyor, ama birazcık da hatayı kendinde arar mısın
01 Yorumla- +1 yıl
Salağın yorumuna bak yaa aldatılan niye kendinde hata Arıcak?
ahahaah soruya bak takmış boynuzu diyor ki bida yapıp boynuzu sivrileştirirmi gibi olmuş bu aah
30 Yorumla
+1 yılTürkiye de 40 yaş altı kadınlarda Rus ve Ukrayna li ile aldatılmayan kadın sayısı %20 yi geçmez. %80 kesin aldatilmistir zaten.
13 Yorumla- +1 yıl
Erkekler madem ruslara düşkün ne diye o zaman türk kizlarini oyaliyorlar
- +1 yıl
@simgee_yuuna bunun düşkünlük ile ilgisi yok
- +1 yıl
Evet var
+1 yıldirekt boşa gurursus musun ya düşünüyon bi de sende onu aldat aynı şeyi o da çeksin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAffedersen yine aldatacak nasıl olda affetmişsin yine affedersin zaten ilişkiniz zarar gördü güven saygı bitti şu an affetsen bile senin mutlu olabileceğini düşünmüyorum
20 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle ve sen affedersen der ki aaa bak aslında o kadar da kötü bir şey yapamamışım affetti beni der
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aldatmayı doğru bulmayan biriyim.. Daha sonra tekrar aldatması da kaçınılmaz... Ama Rus bir kadınla aldattıysa, işini biliyor demektir...
10 YorumlaAdilyildirim videolarıni aç dinle inci Yeşilyurt Selin karacehennem.
Ama yine teşebbüs eder.. bu benim görüşüm.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkanka huuu kanka 👋👋👋
tabi ki affetmeyeceksin
sen rus bir erkekle yazissaydin o böyle tepki vermezdi emin ol direkt bitirirdi00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hemen affetme cıngar çıkar evden at aklı başına gelene kadar şöyle bi kaç gün kapında yatacak kıvama gelsin barışmak için her şeyi yaparsa affet
00 Yorumla
+1 yılRusla aldatmış. Bunun bi açıklaması yok
Yine yapar caniemm10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAffetmelimiyim değil ki tekrar onun yüzüne nasıl bakacaksın ona nasıl güven duygusu duyacaksın onu nasıl seveceksin ona her baktığında o geçmiş yüzüne çarpılacak o yüzden affetme bırak sürünsün ayrıca aldatan bir defa diyor binlerce defa aldatır herhalde aldatışında zaten karım beni bırakamaz zaten beni seviyor zaten beni affederdi diyecek senden güç bularak daha beterini yapacak sakın affetme
10 Yorumla
+1 yılAffetme. Nasıl olsa affediyor diye tekrar aldatır. Yine mahvolursun. Hazır çocuk yokken boşa gitsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet kişiliği aldatmaya müsait fırsat buldukça yine yapar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Aldatan tekrar aldatır hic sansi yok. O yuzden çocuk yoksa kaç!
10 Yorumlaevet aldatır. zaten aldatarak terk edilmeyi göze almış senden çoktan vazgeçmiş.
10 Yorumla
+1 yılYine aldatır. Hatta belki daha önce de aldatmıştır.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEvet mutlaka rahat durmaz.
Alışkanlıklar kolay kolay bırakılmaz.00 Yorumla
+1 yılEvlisin bir şans daha ver ama yazık etmiş eski güveni zedelenmiş
01 Yorumla- +1 yıl
Aslında bir yönden de çok iyi. Kadınların en kabul edemediği şey kendisinden güzel olmayan biriyle aldatılmaktır.
Sanal mı reel mi...
Alışmış gudurmuştan beterdir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinizi gözden geçirmek adına eşinle bu durumu oturup sakin bir şekilde konuşun
03 Yorumla- +1 yıl
Başka biriyle birlikte olmuş ne konuşsun tebrik mi etsin kadin deli misiniz ya
- +1 yıl
Bitirmek adına "ilişkinizi gözden geçirin" diye yorum yaptım
- +1 yıl
Son defa konuşurlar herkes yoluna çünkü o ilişkiden hayır gelmez
+1 yılaldatan fırsatını bulunca affetmez tabi cok büyük pişman olmadıgı sürece
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aldatan yine aldatır. Bunu tekrarlar. Sakın affetme. Affedersen sonra çok pişman olursun
00 YorumlaAldatır... bu sana bağlı... sende bulamadığını arıyor demekki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz. Bir kere veya bin kere daha. Ne farkeder ki. Sonuç olarak aldatma net.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aldatır. Aldattığı için değil yakalandığı için pişman. Affetme
00 Yorumla
+1 yılTamamda niye ırkçılık. Arap’la aldatsaydı ne tepki verecektin
00 YorumlaYine aldatır, hiç güvenme. Aklından da çıkmaz bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmutlaka yapar.. affedip etmemek sana kalmış ama yapamayacaksan ve eğer konuşmaları kaydettiysen daha açmak için 6 ay süren var, sonrasında affetmiş sayılırsın ve o kanıtları kabul etmez mahkeme..
00 Yorumla
+1 yılMesajların kopyasını al, bir daha yaparsa soluğu mahkemede alırısın.
02 Yorumla- +1 yıl
Başına birsey gelmezse tabi erkeklerden ayrilamiyorsunda bu devirde
- +1 yıl
Erkek hesabında bir kadın demek 😏
+1 yılAylarca süründür tekrar yapıp yapmayacağı belli olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Sende aldat intikamını al. Sonra sen onu , o da seni affetsin. Ödeşin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgene yapıyorlar affetme eğer çoçuğunuz da yoksa hiç risk alma direkt ayrıl
26 Yorumla- +1 yıl
Kaç kez aldatıldın
Cevap sahibi+1 yıltahminin var mı mxncmzödnx
- +1 yıl
İki veya üç 🙈
Cevap sahibi+1 yılbildiğim kadarıyla sıfır 😊
- +1 yıl
Gene yapıyorlar diye emin bir dille söylüyorsun nerden biliyorsun ve memlektin mersin veya adana mı
Cevap sahibi+1 yıleşini affetmesin diye o kadar emin konuştum ☺️
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle eşini affet. Daha sonra sende onu ileri düzey aldat. Anladığında vur kı. çına tekmeyi.. Bak nasıl rahatlayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatır ben olsam bırakırım gitsinn rus karının kollarına rus karı bunu bir kez aldatır anlar sana ne yaşattığını
00 Yorumla
+1 yılAffetme. seven aldatmaz. bı kerelikti, bir anda oldu, pişmanım bunlar geçerli neden değil.. kendine yakışani yap.
30 YorumlaTabii ki affet. Sevmese ayrılır yapardı, ama sevidiği için seni kaybetmemek için senden ayrılmadan yapıyor. Bu adamın değerini bil onu kaybetme seni çok seviyor
14 Yorumla- +1 yıl
O zaman kardes gibi yasasinlar yani? Seviyor da oyle kadini gibi sevmiyor, bir seyler yetmiyor ki baskasiyla oluyor. Asil sevse karisini boyle seyler yapmazdi. Ne safsin ya ayrilmiyor neden ayrilsin ki? Yuva kurulmus, duzen kurulmus, her sey hazir, sadee cani silinca gidip baskasiyla doner evine gelir hazirlanmis yemegi yer karisina sarilir uyur. Soran kisi gercekten kadin gibi sevilmek istiyorsa affetmez oyle kolay kolay
- +1 yıl
@Dandik009 knk ironi yaptım ya bu affedilir bir şey mi sence. d
+1 yılAbla bize konuşması kolay yani başka biriyle yatan birine dokunurken acı çekecek kişi olmak zorunda değilsin koy kapının önüne dicem de ayrılsan peşini bırakmıyor erkekler bokunu yemişin :(
00 Yorumla
+1 yılGerçekten pişman olmayan bir kişi aynı hatayı tekrarlar. Ama yaptığından pişmansa, tekrarlama ihtimali düşüktür. Eğlence, heyecan, saklanma hissi, korku ve adrenalin için yaptıysa yine yapar.
00 YorumlaSeven ihanet etmez yani kıyamaz sana, konusun çözmeye calis istersen evlilgni kurtarmak için en doğru yolu sen bilirsin, bir kez güven gittiyse o evlilik sağlam da olmaz diyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAffet boşanma derdi var ananın yanına gitcen paran yok, iş bulup çalışcan başkasını bulamazsın hemen sert tavırların olsun ona karşı rahatta bırakma
00 Yorumla
+1 yılAffedersin affedersin midesizlik var sende ne de olsa bunuda affedersin aldatılmak hoşunuza gidiyor gibi
10 YorumlaYapan bir daha yapar bu bi döngü içerisinde hep devam eder. Herkes bir şans hakeder ve ikinci şansı verirsen bu onun değil senin aptallığındır.
10 Yorumla
+1 yılEmpatı yap, rus kızı dıyorsun sende olsan aldatırsın :). Rus ve ukraynalı kadınlarla ilişki aldatmaya girmez :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenemeden bilemezsin affetmeyi düşünüyorsan da süründür evi arabayı üzerine al garanti olsun ya da elinde delil bulundur ayrılma durumun olursa lazım olur
00 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat