Aşk hayatınızda odun bir insan mısınız? Karşı cinsin sizi yontması gerekir mi?

Hayır ilişkilerimde hiç odun olan taraf olmadım hep ilgilenen, fedakarlık gösteren taraf oldum ama üzülen tarafta ben oldum bazen donuk ve odun olsam daha mı iyi olurdu ki diye düşünmüyor değilim açıkçası.
Benimle sevgili olacak kişinin bana sevgili gibi davranmayı falan her şeyi anlatması lazım tam bir odunum ama aşk içimde var hep romantik olabilirim sanırım
Herkes bence yontulmamış birer odundur. Kalas kıvamına gelmiş insanların bile geliştirilmeye ve düzeltilmeye ihtiyacı olduğu konular vardır.
Bende sanırım düzeltilmesi gereken bir kalasım :D
Cevap
7Cevap
Hayır düşünmem
Gerekmez ama beni sinirlendirdinde bı yontarım onu bir daha kendine gelemez (olsaydı tabi🥺)
Sen fenomenmiymişsin ben niye bunu yeni öğrendim🤦🏻♀️
Çünkü fenomenim diye dillendirmediğim içindir?🤔
Hımm birtanesi var yorumuna soru soruyoruz cevap verse sanki fenomenlik tacı düşücek bende hepsi öyle sandım 🤦🏻♀️
Havaya girenler vardır, elbet. Neticede herkesin karakteri farklı🙄
Aynen. Hayla o kötü ses efekti geliyor ya niye gitmiyor onuda anlamadım korkuyorum bide senden bana kızıcan diye neyse iyi günler diliyorum size🤍
Korku filmi gibi adamım, ondan olabilir.😀
Olabilir valla özellikle o profil fotoğrafı
Gayet sevimli bence.🤦
Hemde çok özelliklede o kanlı parmaklar. Bide sen bana diyordun profilim insanları benden uzak tutuyor maşallah öyle bı tutmuş fenomen olmuşsun. Bende bilmiyorum diyorum ki nekadarda mantıklı profili bende yapcam
O parmaklar sence kimin?😀
Kimin sakın benim filan deme korkuyorum zaten sana yorum yapınca🥺
😂😂
Kiminn söylesene
Korkutacaktım benim diye de vazgeçtim.😀
🥺🥺koykdum ama
Korkunun ecele faydası var mı? 🙄
Niye sen benim ecelimmisin
Onu ben bilemem, geleceği görme gibi bir gücüm henüz yok.😀
Olabilirsin yani. Tüh yazıklar olsun🤣
Sen kendi kendini korkutma konusunda zaten ecelini kendin getirirsin gibime geliyor. Profilden korkulur mu hiç?🙄
Böyle bı profilden korkulur gözlere bak bide aklıma ses efekti gelince annecimm. Ama iyi birisin bence diğerleri gibi değilsin
Bu sitede gerekli böyle bir profil bence.😀
Aynen ben diğer hesabıma kullanıcaktımda kapattılar onu keşke bunu kapatsalardı
Niye ki?
İki hesap olamazmıymıymış sanki napcazz
Tek hesap neyine yetmiyor bea?😀
Bu hesapta ismim filan hep açık herkes cansu Cansum yazıyor bide burası tekin değil bizde açtık kapadılar
Hiçbir sosyal platform, istediğiniz gibi olmaz. Ama KızlarSoruyor'un kendine has bir ortamı var. Doğru, insanların kalbi kirlenmiş konusunda haklısın. Özellikle erkeklerin aç kurt yavrusu gibi saldırması gibi.
Aynen ya bunlar yüzünden kimliğimizi saklar olduk zaten ben nasıl KS ye düştüm onuda bilmiyorum
Onu kimse bilmez. 8 senem geçti burada.🤦
Ohaa sekiz sene burada naptınn
Onu bende bilmiyorum.🤦
Sen haketmissin o zaman fenomen olmayı benim daha birinci ayım bile dolmadı
Ben talep etmedim, onlar yaptı direkt. 1000'den fazla bence yazan tek kişiyimdir herhalde burada.😀
Oraya ne yazıyorsunuz ki hiç bakmadımm
Bakma boş ver, iyice korkarsın.😂
Bqkcammmm🤣🤣
Sen bilin.🙄
Bence sen hiç korkulacak biri değilsin hatta seni takip edicem hakettin☺️☺️
Sende karar ver hangisine inanacam bilemedim👀
Dış görünüşün korkutucu ama için pembe pamuk şeker gibi bence
Öyle diyorsan öyledir🙆♂️
Evet evet öyle o bakışlarda olmasaydı daha iyiydi ama neyse🍬
O da profilimin cilvesi😂
Olabilirr🤣🤣🤣🍬
Sanırım öyleyim... haha Aşk hayatımda odun biriyim genellikle evet... Romantik pek değilim. Yontması değilde yakması gerekir hfgfhj
Madem yontacaktın hazır marangoz dan çıkmışını alaydın. E tabi öylesi bi numara büyük geliyor böyle diyenlere. Dimi ama
Hayır değilim 😂 ama hep nerde odunlar var gider onu Elimle koymuş gibi bulurum 😂
Biraz odunluk var evet ağır romantizmden sıkılıyorum
mümkün sanılan ama daima başarısızlıkla sonuçlanan kadın girişimi
odun olan taraf ben değilim ama yontmayacagım az kaldı kökten gireceğim
Odun değilim ama hep odunlarla çıktım
Yaşam öyle maalesef
hayır yontuldum bence
Bazen odun olabiliyorum🥲
Her birimiz öyle.
Kimi zaman
Yok ya
Kütüğe karşı odun 😉
Dişe diş göze göz