Erkekler kendilerinden aşağı gördükleri bir kadınla olurlar mı?

Benden küçükmüş sanırım, küçük olmasıyla ilgili bir sıkıntım yok ama o sıkıntı yapabilir mi diye endişe ettim birden. Bir kere toplantıda 93'lü olduğunu söylemişti ama şimdi farklı bir duyum aldım, galiba 27 yaşındaymış. Ama ben ondan daha genç görünüyorum, orası ayrı. Arkadaşlarım 2000'lisin diyor, ben de yaşımı kucultecegim diye şaka yapıyorum.

Ben hiç bir zaman yarış halinde geçirmek istemedim hayatımı ama 30 yaşıma geldim, hayatımı boş geçirmiş gibi hissediyorum. Burada benim gibi 30 yaşında arkadaşlar da var, biz hepimiz kaybedenler kulübü üyeleri miyiz yani? 😂

O tezli yüksek lisans yapmış, ben tezsiz yaptım. Belki o da ben isim yapmış bir üniversitede yaptığım için hiç ezik görmüyor bile olabilir.. O isim yapmış bir üniversitede yapmamış olsa da YDS ve ALES'ten geçip yüksek lisans yaptığı için, burada da kısa sürede yönetici olduğu için onu daha çok istemeye başladım sanırım, gerçekten zeki adam.

Tabi ki hayatta hepimize sunulan ve degerlendirebildigimiz fırsatlar farklı, onun önüne daha iyi fırsatlar çıkmış ve doğru zamanda doğru yerde degerlendirebilmis olabilir.

Allahtan bana abla falan demedi 🤣

Ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Yüksek lisansa da aynı yıl başlamışız arkadaşlar. Sanırım kendimi biraz başarısız hissediyorum, ya beni kendinden düşük görürse diye endişe ettim. Ama gerçeği de yansıtmıyordur büyük ihtimalle..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bugün işyerinde bir konuda yardım istedim, hiç başkası yok mu falan demedi. Ya da başkasını göndermedi yanıma, kendi geldi yardımcı oldu yardım istediğim konuda. Sizce centilmenlik mi yapmış yoksa gönlü var mıdır bende 😟 onu yanlış anlamak da istemiyorum hiç
Erkekler kendilerinden aşağı gördükleri bir kadınla olurlar mı?