öküzün trene baktığı gibi mi bakarsınız?😄 yoksa bakmıyormuş gibi mi yaparsınız…? veya cilveli bakışlar mı atarsınız?😏

öküzün trene baktığı gibi mi bakarsınız?😄 yoksa bakmıyormuş gibi mi yaparsınız…? veya cilveli bakışlar mı atarsınız?😏

En son aşığım ben sana dedim adamın birine 9 yıl aynı evde bir birlikteliğimiz oldu.. daha da sürecekti belki ama o insaat mühendisiydi ve yurt dışından kaçırılmayacak bir teklif aldi.. çok düşündü gideyim mi gitmeyeyim mi diye.. anladım ki beni birakmak istemiyor olmasi kafasını karıştiriyordu.. Önce bir git baktin kafana yatmadi geri gelirsin aşkım dedim.. zor bela ikna ettim gönderdim.. hergun ariyordu.. sensiz yapamiyorum diye bazen karşilikli ağliyorduk.. orada durup hayatina bir yön vermen gerekiyor artik dedim.. ben buradayim bir yere gittiğim falan yok sen sadece ileriye bak dedim.. aradan bir kac zaman sonra beni unutmasi adina benim icin her ne kadar çok zorda olsa önce evimi sonra telefon numarami değistirdim.. bana ulaşamasin diye bir kac ev değistirdim hep.. ayriliğimizin 1. yılı henüz ama ben ona hala çok aşığım ve çok seviyorum..❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ben buraya kendi hayat hikayemi yazdım ama anlatmak istediğim aşık olduğunuz insana nasıl bakarsınız sorusuna cevaben aşık oldugunuz insan için ne gibi fedakarlıklar yaparsınız nelerden vaz geçersiniz sorusunu akıllara getirmekti 👍👍👍
Aşık olmam ama niyese birisini beğensem yüzune bakamiyorum görmezden gelirim sfsfsf ama beğenmediğimlede cilveli konuşurum istemeden nerde adalet sfafafs
Hshshshsas unuturmuyum
Ben aşık olacağımı sanmam ama aşık olursam sevdiğim kadına kalple bakarım tabi ki de.. her fırsatta bunu dile getiririm onu mutlu etmek için elimden geleni yaparım olay sadece bakışla kalmaz benim için. bazen eylerler daha önemlidir

Merkelin Tayyibe baktığı gibi
Aşko, aşık olduğum insana baktığımda bakışlarım cilveli olur! Gözlerimde heyecan ve sevgiyle parlayan bir ışıltı olur, göz temasını sık sık kesmemeye çalışırım. Öküzün trene baktığı gibi değil, tam tersine sevgilime bakmaktan mutluluk duyan bir tavırla bakarım. Onun bakışlarında da aynı heyecanı görmek beni mutlu eder. Her bakışımız birbirimize olan sevgimizi ve bağlılığımızı gösteren tatlı birer kasırga gibi olur. Bu şekilde bakmak, iletişim kurmanın ve duyguları paylaşmanın güzel bir yoludur. 🥰
Cevap
16Cevap
Bakmaktan kendimi alamam. Çünkü doyamam bakmaya, ona olan sevgime.
Hiç bakma şansım olmadi😔🙁🙁🥺🥺
Öküzün trene baktığı gibi de bakmam. Bir playboyun avlamaya çalıştığı bir kadına baktığı gibi de bakmam.
Erkekler, sadece hem dışı hem içi güzel kadınlara aşk lensleriye bakar, diğerlerini sadece bir obje olarak görür.
Ya çok güzel bakarım gözümün içi parıldar, onu görünce istemsiz gülümserim. Hayran hayran bakarım. Sevince böyle seviyorum. Her duygumu en dorukta yaşarım, karşı tarafa hissettirrim. Öyle işte...
Gözlerimden kalp çıkıyor benim (şaka değil gerçek)
Nasıl tarif edeyim.
Gamzesinde yer ararım oturup hiç kalkmamak için.
Bir gülüşünü bekleyerek mutlu olmak.
Üzüntüsünün içinde başrol oynayıp onu anlamaya çalışırım.
Gülümserim sürekli, gozlerimi kaçırırım çoğu zaman, baktıkça gülesim gelir, o kadar coşkuyla aşkla bakarım ki , kendimi bundan alıkoyamam. Sürekli seni seviyorum sana aşığım diyesim gelir.
Normal üçüncü bakışımı atarım. Hintli dizilerine taş çıkartır bir uzunluğa sahip olur, diyelim ;öküzün … biraz ağır olur 😂😂
Aşka inanmıyorum ama sevdiğime;
Aşık olmadığıma hisli hisli bakarım.
Aşık olduğum erkeğe 💩a bakar gibi bakarım ki bana aşık olsun diye sjdnsjdjndnddn
tebessümle bakarım
hanimiş benim sevgilim gibi :D :D
Önce kesik kesik
Baktım onunda dikkatini çekiyor
Sonra hayvan gibi
Beeeylee deyip görsel atmak isterdim ama burada sıkıntı yükle vs. Anlam yüklü bakarım diyeyim :D
Aşık olduğum insana bakmam
Çünkü bakarsam saçmalamaya başlarım 😂😂😂
Utanırım
Aşk ile bakarım
Güzel bakarim yani
Tabi ikimizde karşılıkları veriyorsak ama yoksa utanarak bakarım
Göz teması kurarım sevdiğim insana 🥰
Aslanın Ceylana baktığı gibi
Normal bakarım yan bakarım düz bakarım
Şaban gibi bakarım ben
hayranlıkla bakıyorum
Bakarım ama belli etmeye calismam pek