Sanalda yeni tanıdığınız birine hemen numaranızı verir misiniz yoksa sosyal medyadan önce biraz tanımayı mı tercih edersiniz?

Sanalda yeni tanıdığınız birine hemen numaranızı verir misiniz yoksa sosyal medyadan önce biraz tanımayı mı tercih edersiniz?
kimse güvenmeden konuşmayı ilerletmez iş numara faslına geldiyse bişeyler konuşulmuştur. ben kendi adıma veririm. o konuma gelirsek eğer sonuçta burada insanlar tanışma sohbet peşindeler
Güvendiysen bişeyler hissedip kendinden eminsen verilir ama karşındaki kendine güvenmiyorsa bu durumu çok fazla abartıyorsa numara vermenin de bir anlamı kalmıyor.
Benim için gerçekten önemli olan bir konu hakkında konuşalım! Aslında sanal ortamlarda tanıştığım birine hemen numaramı vermek yerine önce bir süre sohbet etmeyi ve onu daha yakından tanımak isterim. Hem karşı tarafı daha iyi anlayabilir hem de güvenliğimizi sağlamış olabiliriz çünkü herkesi tanımak ve emin olmak önemli. Başka fikirlerin var mı bu konuda? 📱✨
Bir kaç gün sohbet edip sonra numara vermek daha mantıklı elbette ama bu daha çok site gibi ortamlarda geçerli bana göre Instagram face tiktok gibi bir ortamda tanışıldıysa direkt numara vermekte sakınca olmaz çünkü bu ortamlar zaten arkadaş ve aile çevrenin de olduğu (takip) yerler olduğu için numara vermekten pek farkı olmuyor tabi hesap orjinal olması kaydıyla
Cevap
19Cevap
Hayır vermem.
no verme kalmadı ki artık instadan hem sesli hem görüntülü aranıyor
Bence wp. in verdiği güveni diğer yerler vermiyor
ne farkediyor
Fake hesap kullanıyorlar orjinal hesap veren mi var , güven vermiyor bana bu
tek bir hesap kullanan bi tek benim galiba. o tipler iki üç tel no da kullanıyordur
Valla bende varım , tek ve orjinal hesap kullanıyorum başka yok , yan hesap bile yok bende
bende bi burası bir de tweet be Instagram var ve hepsinde nickim aynı hani isteyen bulabilir beni
Büyük oynadın şu an 😅
en bi zahmet birileri bulsun beni ya
eski ben olsaydım verirdim ama şimdi hiç kimseye vermem :D
Önceleri uzun zaman tanımayı tercih ederim kolay kolay vermem
Hemen verilmez tabi ama cokta abartmaya gerek yok muhabbet sardiysa verilir bazilari cok buyutuyor bu isi alt tarafi bi numara
Erkeklerin çoğu numaramı vermem demişte bana çok komik geldi 😄 hemen veriyorlar bence 😂
Önce biraz yazışmak sohbet etmek daha sonra telefonla tanışmak çok mantıklı olur diye düşünüyorum...
Kimseye vermiyomki bn sanali gec
Hayır vermem
Alışıyorsun yavaş yavaş sanal ortama 😂
Vermem
Sıkıntı yok sapık değiliz
sx yapacaksak evet veririm, çok görüştüğüm oldu
önce tanımam gerek.
Güvenirsem veririm
Güvendiysem veririm.
Güvenmeden kadınlar vermez
Vermem..
hayır vermem