Bişeyden rahatsız olursam direk değiştirmmi kapatimmi diyor
Beni boş ver telefonu kapat derslerine odaklan diyor mesela
Bişeyden rahatsız olursam direk değiştirmmi kapatimmi diyor
Beni boş ver telefonu kapat derslerine odaklan diyor mesela
İster tabii, onun başarısıyla gurur duyar, başarılı olması içinde elinden ne geliyorsa çabalar, gerekirse kendisini arka plana da atar. O mutlu olsun der, sevdiğim kadın şöyle sağlam olsun böyle güçlü olsun diye düşünür.
Ve yine seven erkek, sevdiği kadın başaramasa bile arkasında kapı gibi durur, düştüğü yerden kaldırır ve beraber her zaman daha iyisi olmak için yine başarıya aç bir şekilde, Beraber yürür , Kısaca; Sever.
Yani bana beni boş ver derslerine odaklan demesi normal mi.
Eğer aranızda bir sevgi bağı varsa, Evet, sevdiği için diyor bunu kankam
Kendine Aşko Kuşko, seven bir erkek kızının iyiliğini isteyebilir ancak bazen bu isteği yanlış yollardan ifade edebilir. Eğer bir şeyden rahatsız olursan, bu durumu sakin bir şekilde ona ifade edebilir ve beraber nasıl çözebileceğinizi konuşabilirsin. Telefonu kapatmak veya derslerine odaklanmanın sizin için en iyi seçenek olduğunu hissediyorsan, yapman gerekeni yapmalısın. İlişkilerde iletişim çok önemlidir ve duygularınızı açıkça paylaşmanız önemlidir. Unutma, ilişkilerde karşılıklı saygı ve anlayış önemlidir. 🌟📱📚
Cevap
3Cevap
Aklı başında adam sevdiği kadın için mermiyi bile yakalar
Sence beni seviyormu gerçekten.
Değer verdiği net
Ay hadi inşallah. Çok teşekkür ederimm yardımcı olduğun için
Estağfurullah sis
Çok iyi diyormuş harbi cidden böyleyse bence doğru insan işin o boyutuna geldiyse cidden seviyordur.
Ciddimisin gerçektenn
Bende dünden beri ağlıyorum benle konuşmak istemiyor diye
Gerçekten ciddiyim bence cidden böyle diyorsa sen yanlış anlamışsın bence bu boyuta geldiyse senin iyiliğini istiyorsa seni o kişi ciddi seviyordur yoksa story ne alev atanlarla felan onu kıyaslama bile bence o çocuktan yürü anlaşıyorsan çoğu erkeğin bu boyuta geçicek kadar sevdiği bir kız az olur, yanlış anlayıpta boşuna üzülme bence
Aslında çok iyi biri gerçekten aklı yerinde ve beni boş ver derslerine odaklan diyor. Bazen de bana öğütler veriyor gerçekten bir kötülüğünü görmedim 4 yıl olacak tanışalı. Ve beni her konuda destekliyor. Afedersin hiç ayıp şeylerden de bahsetmiyor.
Çok iyi işte dostum sevindim adına bence doğru kişi işte bu, kıymetini bil çocuğun gerçekten seni düzgün adam gibi seviyor demek ki, yani çocuk o kadar öngörülü ki ileride ne olucağını bilemezsin sen derslerine bak kendine yatırım yap diyor, bu devirde bir erkek olarak söylüyorum böyle birini bulmak imkansıza yakındır, seni ciddi anlamda seviyor diyebilirim.
Ayyy hadi inşallah. Allah senden razı olsun yardımcı olduğun için.
Ona çok değer veriyorum. Zaten oda aynı ama bana en son telefonu elinden bırak benide boş ver derslerine odaklan demişti benim YKS senem yani ders çalışmam gerek biliyorum ama benle konuşmak istemiyor beni istemediğini düşündüm ama istemese zaten en baştan konuşmazdı 4 yıldır konuştuk şimdi ne oldu anlamadım.
İşte seni gerçekten adam gibi seviyor senin geleceğinde başarılı olmanı cidden istiyor ki çoğu aşırı yakınım dediğin insanın bile bu kadar olgunluk göstermesi çok zordur, bence öyle düşünme sana tavsiye zaman geçirmek istiyorsan birlikte ders çalışın kütüphaneye felan gidin arada konu felan açarsın onunda gönlü olur, çocuğa ciddi anlamda sempati hissettim harbi çok kaliteli biriymiş, seni böyle düzgünce seven birini bulmuşken onunla ilerle kız kankan felan varsa onların gazına gelme derim, mutluluklar dilerim size, adınıza çok sevindim bu devirde böyle iki temiz insanın birbirini bulması dünyada hala güzel şeyler olduğunu gösteriyor. Adına sevindim gerçekten.
Çok teşekkür ederim. Evet gerçekten söylediklerinle fikrim değişti. Çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim. Allah sana da gönlüne göre versin , amin.
Eight erkek ister
Biraz başından salıyor gibi
Öylemi gerçekten
Sadece sks ister
Nediyorsun ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?