Açıklamada yazdığım şeye rağmen, bugün onun doğum gününü kutlasam mı, kısa ve pozitiv bir mesaj, sonra mesafe bırakayım?

Çünkü o bazı şeyleri unutamıyor 7-8 ay geçtiğine rağmen kötü hissetirdiğini söyleyip, duygusal bağadsn kaçmaya çalışıyor, ve son olaydan sonra o adam zor yazar anca izler öyle. Bugün bu günde kısa ve güzel yazarsam eğer ona kızgın olmadığımı bilecek, sonuçta herşeye rağmen d. g. kutlamışım.. ve o tarafta rahatlayıp, isterse bana yazacak o halde de yazmazsa Allah Kerim artık..

Kavga etmedik, küs değiliz, son konuşmada ilk defa sert davrandım hakketi diye, ağır geldi sanırım ve hemen engeleyi bastı.. Numaramı silmiyor 2 ay geçti wp hikayelerimi açmaya başladı.. fakat açıyor açıyor sonra kayboluyor uzak duruyor.. Sırf ilişki yapamıyor diye sevgim ona ağır geliyor ve bağlanmak istemiyor, kullanmak da istemiyor asla soz konusu olmadı bile.. Sadece bu saaten sonra bana yaklaşırsa ilişki olacağını bildiği için böyle davranıyor.

Adam 33 yaşında. Benden oncesi ve sonrası ciddi bir şey de yok.

Açıklamada yazdığım şeye rağmen, bugün onun doğum gününü kutlasam mı, kısa ve pozitiv bir mesaj, sonra mesafe bırakayım?