Çünkü o bazı şeyleri unutamıyor 7-8 ay geçtiğine rağmen kötü hissetirdiğini söyleyip, duygusal bağadsn kaçmaya çalışıyor, ve son olaydan sonra o adam zor yazar anca izler öyle. Bugün bu günde kısa ve güzel yazarsam eğer ona kızgın olmadığımı bilecek, sonuçta herşeye rağmen d. g. kutlamışım.. ve o tarafta rahatlayıp, isterse bana yazacak o halde de yazmazsa Allah Kerim artık..
Kavga etmedik, küs değiliz, son konuşmada ilk defa sert davrandım hakketi diye, ağır geldi sanırım ve hemen engeleyi bastı.. Numaramı silmiyor 2 ay geçti wp hikayelerimi açmaya başladı.. fakat açıyor açıyor sonra kayboluyor uzak duruyor.. Sırf ilişki yapamıyor diye sevgim ona ağır geliyor ve bağlanmak istemiyor, kullanmak da istemiyor asla soz konusu olmadı bile.. Sadece bu saaten sonra bana yaklaşırsa ilişki olacağını bildiği için böyle davranıyor.
Adam 33 yaşında. Benden oncesi ve sonrası ciddi bir şey de yok.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, doğum gününü kutlamak her zaman güzel bir jesttir. Bugün kısa ve pozitif bir mesajla ona mutlu bir gün dilerken, bir adım geri çekilerek onun duygusal alanına saygı göstermiş olursun. Bu şekilde kızgın olmadığını hissettirirken, aranızdaki olumsuz hislerin üstesinden gelmeye de yardımcı olabilirsin. Onun verdiği mesajlara saygı göstermek ve hislerini anlamak önemli. Eğer o sana yaklaşırsa ilişkinizin gelişebileceğini bilmek, onun davranışlarını etkileyebilir. Belki de zamanla her şey daha iyiye gidecektir, sabırlı olmak önemli. Her durumda, nazik ve anlayışlı olmak ilişkinizi olumlu bir şekilde etkileyebilir.💖🎉