Sizce o şekilde bakmam kızın ilgisini çekmiş midir? Bir kızın o şekilde bakması ne anlama gelir?

Üniversitede okuyorum. Sınıfımızda Gaziantep'ten gelen bir kız var. Geçenlerde, ara tatildeyken sınıf WhatsApp grubunda bir hocanın mail adresini istedi, ben de 1 dakika içinde hocanın mail adresini bulup gönderdim. Kız da " Teşekkür ederim Ömer 🥰 " yazdı. Sonrasında okul açıldığında ise birkaç gün boyunca benden yedek kalem istedi. Sonra hoca derste " Birden fazla seçenek arasında kararsız kalmak " diye bir şeyden bahsetti ve kız da " Benim gibi " dedi, sonra arka sıralarda oturan bir çocuk kızın yanına oturdu ve başını sıranın üstüne indirip uyudu. Kız da başını onun omzuna yasladı ve galiba resim çekti. Aynı kız bugün de yanında başka bir kızla birlikte öncelikle sınıftaki arka sıralardan birine oturdu, ben ise ön sıralarda oturuyordum. Bir süre sonra yanındaki arkadaşıyla birlikte benim hizamda, metre uzağımdaki sıraya geçtiler. Kız yine kalem istedi, ama bu kez yanındaki kız aracılığıyla istedi. Ders çıkışında ise bizzat kendisi " Teşekkür ederim Ömer " diyerek kalemimi geri verdi. Sonraki gün ise ders arasından sonra başka bir derse girecektik. Sınıf 5. kattaydı ve ben de zemin kattaydım. 5. kata çıkmak için asansöre doğru yürüdüm, o anda kız da asansörün önünde tek başına bekliyordu. Onu görünce çaktırmadan bir anda merdivenlere yöneldim, ama kız " Ömer, gel birlikte çıkalım. Merdiven çıkma " dedi, sonra birkaç kişi daha geldi ve yukarı çıktık. Sonraki gün ise okuldan çıkarken sınıfta ben, kız ve flörtü kaldık. Onlar benden önce çıktı ve kız çıkarken bana " Görüşürüz Ömer " dedi. Biraz önce ise derse girdim. Ben derse biraz geç girdim, girdiğimde herkes sınıftaydı ve girer girmez gözüm o kızı aradı. Kaçamak bakışlarla sınıftakileri taramaya başladım ve kızı gördüğümde ise utangaç bir şekilde dudağımı ısırarak kıza kaçamak bakışlarla baktım, o da başı öne eğik bir şekilde gözlüğünün üstünden bana doğru baktı.
Sizce o şekilde bakmam kızın ilgisini çekmiş midir? Bir kızın o şekilde bakması ne anlama gelir?