Komik Erkekleri
Ciddi Erkekleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınlar komik erkekle dost kanka olur ya da arkadaş olurlar ama ciddi maço yakışıklı erkekler ile sevgili olurlar bunu da kendim deneyimledim birzat ama her kadın aynı değildir tabi ki de.. ama komik erkek seviyoruz yalan tamamen.. şakalaşmak dışında komik erkekle işleri bile olmaz
Orası öyle Barış
Hoşlandığım erkeğe gülerim, ah komik olmasa da, istemsizce gülerim, şu içisine dahi tebessümle bakarım, aşkla bakarım. O aşk vuku bulmuşsa yüreğimde onun her hareketi bana çekici gelir, tatlı gelir, komik gelir. Bence kadınlar hoşlandıkları erkeği çekici buluyorlar, hoşlandıkları adama gülüyorlar. Tamamen hayallerinin zıttındaki kişiyi de çekici bulabiliyor insan, belli olmuyor bu işler.
Başbaşa kaldığında veya küçük arkadaş gruplarında esprili, aile ve iş ortamında, ilk kez tanıştığı insanlara karşı ciddi olabilecek ,
Her konuda gülmeye veya güldürmeye çalışmayacak, karar verileceği zaman adam gibi dinleyen ve doğruya yönlendiren, ancak sevgilisinin yüzünde bir damla hüzün veya keder görürse onu neselendirmek için elinden geleni yapan erkeği severler.
Komik erkekleri çekici bulurlar, ciddi zengin erkeklerle evlenirler 🤪
Şaka şaka kimisi komik olanları çekici bulur kimisi de ciddi olanları. Nasıl ki biz de sohbeti güzel kadınları çekici buluyorken, mıy mıy aşko kuşko olanları çekici bulmuyoruz. Kimimiz de tam tersi. Onlar da öyle işte değişir her insana göre
Maalesef görüntüleri göremiyorum, fakat kadınların tercihleri konusunda genelleme yapmak doğru olmaz. Kimi kadınlar komik erkekleri çekici bulurken, kimileri de ciddi erkekleri tercih edebilir. Önemli olan karşılıklı anlayış, saygı ve uyum sağlamaktır. Kendini doğal ve rahat hissettiğin şekilde davranarak en uygun partneri bulabilirsin. Unutma, herkesin tercihleri farklıdır ve önemli olan karşılıklı mutluluktur. 😊🌟
Bu kadının kısa yorum yaptığını görmedim helal olsun üşenmeden yazıyor uzun uzun
Cevap
28Cevap
Yerine göre davranmalı erkek dediğin. Sürekli espri yapan veya hep ciddi olan erkek çekici olmaz.
Herkese ciddi bana komikse çekici gelir...
Genelde bu kişiye göre değişiyor gadası
Ben şahsen komik ve yeri geldiğinde eğlenebileceğim , espiri vs karşılıklı yapabilen erkekleri daha çekici buluyorum.(Cıvıklıkla arada ince bir çizgi var) buna dikkat edilmeli diye düşünüyorum.
İnce ve etkileyici bir mizah anlayışı zekanın göstergesidir. Zeka da kadınlara en çekici gelen şeylerin başında gelir. Ayrıca insanlarla diyalog kuran, onlara espri yapan, gülen ve güldüren birinin sosyal kabiliyetleri ve özgüveni yüksektir. Bunlar da kadınlara çekici gelen şeylerdir. Ciddi görünüp cool olacağım diye kasıla kasıla dolaşıp etrafa somurtan birinin kadınlar tarafından çekici bulunacağını sanmıyorum. Tabi ciddi bir tavır ve oturaklı bir duruş da yerine göre gereklidir.
Benim gördüğüm tarafını kimse göremesin mesela, çocuk yanını ben bileyim.
Dışarıya karşı genel olarak ciddi görünebilir ama yerine göre davranmasını bildiği sürece zaten kendisi bunun dengesini sağlayan biri olur.
Devamlı komik veya devamlı ciddi olsun istemedim. Yerine göre şakacı yerine göre ciddi olsun isterim. Düşünsene, ben orada ciddi bir şeyler konuşmaya çalışırken o orada gırgıra vurma derdinde. Çekilesi bir durum değil.
Bence de
Yerine göre davranmasını bilmeli.. Öyle herkesle benimle olduğu gibi olmamalı.. Benimle olmadığı gibi başkalarıyla olmamalı.. Oluyorsa kıyamet alameti olur.. 😅😅
@İlkkemal ben benim için özel olan kişi için cevap verdim.. Başka erkekler umurumda bile değil..
Sizin hem cilveli hem ağırbaşlı kız istemenizle doğru orantılı bir durum. Komik ve eğlenceli her zaman olmalı ama dışarıda bizde istediğiniz cilve dozunun sınırıyla aynı sınırda.
Ben ciddi erkek severim komikte olsun ama ortama göre değişiyor ciddi ortamlarda ciddi durmalı erkek dediğin 🥰
Nerede nasıl konuşulacağını bilen erkek çekici olur. Bazen hiç konuşmazsın yine çekici olursun.
Komik erkek bir tık daha çekici ama yerine göre de ciddiyeti olmalı elbette.
Şahsen ben öyleyim. Çok ciddi olamam, beni bilen bilir. 😅 Çevremden de olumsuz bir dönüş almadım bu konuda.
Ciddi davranacağın yeri biliyorsan sıkıntı yok.
Her daim ciddi olursan eğlenceli taraf bulamazlar sıkıcı olursun, sürekli espri yapmaya çalışan sürekli gevşek hareketler yaparsan bu seferde laçkalaşır ciddiyetsiz görünürsün. Orta yolu bulmak çoğu zaman işe yarar eniştee
Hem komik hem de ciddi olsun. Ortama göre ve sohbete göre ayarını tutturabilmeli.
Aferim çocuğum.
Komik olanın fazlası sıkar ciddi olanın fazlası kabalaşır yani bilinçli bir erkek derim
Ağzı iyi laf yapan erkek her kadın gözünde çekicidir.. Ama en tehlikeli erkek türüdür..
Yeri geldiğinde komik yeri geldiğinde ciddi olacak daha çekici bence 😃🙂🙃🤗🤗
En güzeli
Evet🙂🤗
Espri yaparken ciddiyetine koruyabilen bakınız Tolga Çevik aşırı komik ya 😂
Yerine gore. Her daim ciddi veya komik degil.
Tabii
Yerine göre değişen erkeği çekici buluyorum.
Ben ciddi bir karakter yapısına sahip tatlı bir insanım. Komik erkekleri daha çekici buluyorum. Beni güldüren ortamlarda geyik yapabileceğim arkadaşlarım favorimdir 😃
Yerine göre davranan erkek makbuldür, mizahı gelişmiş olsun. Mizah severim diyorlar sonra bakıyorsun;ya kızmış ya da küsmüş ;mizahçı şövalye! 😅
Aşırı cıvık olmayan insan candır. Yerine göre komik olan mizah anlayışı yerinde seni yargılamayan biri olmalı. Sert insanların yanında huzursuz oluyorum.
Ben komik ve espirili erkekleri çok çekici ve sempatik buluyorum. Tabi bu yönünü daha çok bana göstermesi gerekir.
Neyi sevdiklerini hiç bilmiyorum
Yerine göre davranmasını bilen erkek diyelim biz ona. Sürekli espiri ve ciddiyet kasmak da bir süre sonra amaannn dedirtiyor.
Yerine göre hareket etmeyi bileni çekici bulurum. Yerine göre ve dozunda ciddi, yerine göre güldürebilen, yerine göre çocuklaşan ve daima güven veren.
Hem komik hem de ciddi olan erkekleri severler ama bazı kadınlar sever, ciddi olmayan erkekleri daha çok sevenler var
Nerde ne zaman davranması gerektiğini bilen daha makbûl. Ne hep ciddi ne de tam şaklaban olmamalı.
Ciddi erkekleri daha çekici bulurum
Ama yerine göre komiklikte yaparsa iyi olur hepte ciddi olmasın yani
Komik erkek herseye gülen erkeğin ayarları gevşemiştir ciddiyetsiz dişil enerjili karı gibi herşeye güler
ciddi erkekleri ama ben böyle beraber eğleneceğimiz bir erkek isterdim öyle sürekli ciddi olmak sıkıcı olurdu
Yerine göre davranmasını bilen erkekler çekicidir. Espri yapıp gülmesini de bilmeli, ciddi olup o olgunluğu gösterebilmesini de.
Doğru zamanda doğru davranmayı bilecek kadar akıllı ve bunu uygulayabilecek kadar zeki bir erkektir çekici olan.
Yerine göre ikisinden biri olan, her kıza yürümeyen her lavukla takılıp arkadaş olmayan. Saftirik olmayan, kolayca güvenmeyen zeki erkek çekicidir.
İnsanlar çok değişik yeri gelir komik yeri gelir ciddi. Bu yüzden kendini tanıyan insan az olduğu için
Normalde ciddi ama beklenmedik anlarda komik olan erkekler favorimiz
Kişiden kişiye değiştik ama şahsen ben ciddi erkekler
dışarıda ciddi başbaşayken komik olabilir veya arkadaş grubunda komik falan olabilir
Komik erkekleri sever ciddi erkekleri çekici bulurlar genellikle
Komik erkeklerle eğlenir, ciddi erkeklere aşık olurlar.
Ben ciddi olanı seviyorum tabi yerine göre olsun her şey
Komik tabiki. Ciddi çok sıkıcı olur. Ama çok da cıvıtmasın birazcık ciddilik olabilir.
Komik erkeklerden hoşlanır. Bende tam tersi aslında ciddi olmak yılışık olmaktan daha iyi.
Kendine güvenen erkek kiz farketmez hep çekicidir.
Kadınına göre değişir benim için ciddiyet her daim öndedir.
bana karşı şımaran ama ciddi olması olabilir
Zannımca ciddi erkeğin araya serpiştirilmiş mizahi yetenekli olanını.
Herkesin içinde ciddi benim yanımda çocuklaşan erkek>>>
Komik erkekler daha çekici bence😅 en azından bi zeka seviyesinde olduğunu anlıyorsun
İkisinin arasında çok cıvık erkekte olmuyor ciddi olunca insan sıkılıyor
Bana göre komik ama komikden önce ciddi seviyordum. Şimdi anlıyorum beni hep güldüre bilen ve yanında hiç sıkılmayacağım partner daha iyi ve ben hep gülen bir insanım komik daha uygun
Ama tabii ki kişiden kişiye değişir şahsi fikrimdi bu
Milyonlarca doğru seçenek arasından yanlış olanı eliyle koymuş gibi bulur bu kadın milleti
Kesinlikle ciddi erkekleri
Benim gibileri her halükarda itici bulurlar
Şahsen ben komik erkekleri seviyorum ama yerinde de ciddiyetini sağlayabilmeli diye düşünüyorum
%70 ciddi %30 komik erkekleri
🙃🙃
Komik erko bir adım öndedir
Herkesten öte bir yerlerdesin 💞
Dışarıda ciddi, konuştuğumda komik.
Komik erkeklerle eğlenirler, ciddi erkeklerle evlenirler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?