Komik Erkekler
Ciddi Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dışa sonuna kadar ciddi olsun cıvık erkeklere tahammülüm yok hatta direkt cıvık insanlara. Ama benim yanımda beni güldürsün tabii, ben eğlenceli birisiyim zaten öyle çok abartı da olmaz tamamlanmış oluruz. Sadece bana eğlenceli olsun bunlar hayal tabii.
Parası olan erkekler daha çok kadınlar ilgisini çeker tabi ki de. yani biz komik erkek seviyoruz yalanlarına inanmayın. bir kadın serseri ve kötü erkeği sever. komik ve efendi erkek ile dertleşir. bu yüzden de kadınlara yüz vermemek gerekiyor. yani özellikle kötüleri sevip acı çekenlere yüz vermeyin ya da dinlemeyin onları. kadınlar komik erkeği dinler çünkü kadınlar kendisini güldüren gülümseten erkeği sürekli dinlemek ister konuşmaktan keyif alır ama arkadaş dost olarak. aşk olaraksa genelde çekici buldukları ya da parası olan zengin erkekleri seçerler bu hep böyle olmuştur. birde ağzı iyi laf yapan erkekler var bunlar da yeri gelince komik olur yeri gelince serseri olur yani karşısında ki kıza göre şekilden şekile girerler sürekli flört eder ama gerçek aşkı bulamazlar. en sonda da kalan tek kızla evlenirler.
Cevap
8Cevap
Ikiside değil. Kararında olmali yeri geldiğinde güldürebilmeli yeri geldiğinde ağırlığını koymalı adam gibi adam olsun iste
İkisini de aynı anda seviyorum 😄
Komik olsun cıvık olmasın, ciddi olsun kasıntı olmasın olur mu
Mizah üstün erkek ilişkide daha sağlıklı hale getiriyor partneri ile daha rahat ilişki sağlıyor her insan hayatında mizah üstünü birini illa koyar ciddiyetle bir yerden sonra toksit olma ihtimali olabilir ki fazlada ilişkiler ilerlemiyor kasmaktan jsjsj
Ortası
Ağır maço olsun ama güldürmesini de bilmeli
Ciddi, romantik, olgun ama yeri geldiğinde komik olabilen
Bence yerine göre değişir ama kadınların ne istedikleri belli değil ki
Komik insan tabiki daha çok dikkatimi çeker ancak bazıları komik olacam diye ayarını kaçırıp saçmalayabiliyor. En iyisi nerde ne konuşacağını bilen ve tartan
İlk etapta ciddi olan fakat samimiyet oluştukça ve yakınlaştıkça o komik ve eğlenceli yanını gösteren insanlar daha gerçek ve ilgi çekici geliyor bana.
Benim için zeki yerinde konuşan komik erkekler yoksa boş muhabbet hiç çekemem erkek veya kadın farketmez donanımlı ve kültürlü olucak basit esprileri basit konuları konuşmayı sevmem
Herkese aslan bana kedi olsun yani çevrede ciddi ağır bana karşı eğlenceli yanı komik yanı yerine gelince de yumruğunu masayaa koymayı bilecek 😂👍
Parası olan erkek.
Konu tartışmaya kapalı
Komik tabiki beni güldürebilmeli bide zeki olmali ben kadinlarinda komigini severim komik insan severim kısaca insana enerji katar
Komik, zengin, yakışıklı, eğitimli uzun boylu, esmer, sahiplenici, kibar, ...
tamam tamam sakinim 😋😋
İkisi dengede olsun, hayat çok eğlenceli bir yer değil. Kâh güldürsün, kâh ciddiyetini korusun
Aşırı cıvık olmayan doğal komik erkekler. Bazıları gercekten komikliği abarttığı için dışardan çok komik durabiliyorlar.
Yerine göre davransın asla mafya, kaba saba olmasın, dışarda ağırlığı olsun evde hafifliği olsun. Her zaman yüzümü güldürsün.
Komik tarafı olmayan erkek istemem ama ciddi duracak yeri de bilmeli
Gerektiği yerde komik gerektiği yerde ciddi olan erkek ilgimi çeker.
esprili erkekler öyle ciddi değil ama ortam maymunu da olmasın
Tamamen birisi denemez yeri gelir komik yeri gelir ciddi olması gerekir herşeyin dozu önemli
Komik olacak evet ama en çok bana komik olacak. Dışarıya istediği kadar ciddi olabilir. 😄
Nebati gibi olmalı ülkeyi sürekli güldürüyor😂😂şaka yapıyorum memati abi gibi olmalı.
Yani şöyle ciddi de olmasın gülelim eğlenelim şakraban erkek faw
Komik olcam diye bir taraflarını yırtmayan erkekler iyidir. Aşırı ciddi de iyi değil. Ortası iyi
Yerine göre komik ama çoğunlukla ciddiyet seven insanlar...
Yerine göre ikisi de olabilen erkek demek istiyorum.
Yeri gelir ciddileşir yeri gelir komik olur. Birini söylemek saçma olurdu
ne y. avşak olmalı ne de duvar gibi
nerde nasıl olacağını bilmesi gayet yerinde
Dışardan ciddi özünde komik erkekler. Herkese komiklik yapınca gevşek görünüyor bazıları 😏
Kendim komik bir varlık olduğum için ciddii Erkekler 👍🏻
Yerine göre davranmalı. Bana komik herkese ciddi olsun
Bu benim
Güldürürken düşündürmesi lazım.
Zeka seviyesi önemli.
İkisiyle de ömür geçmez. İnsan nerde nasıl davranması gerektiğini bilmeli
Hayat ciddiye almak için fazla saçma. Bence ciddi olmak anlamsız bir şey.
Diğer kadınlara ciddi
Ban ise Yerine göre ciddi yerine göre komik
Ciddiyim diye de ego kasmasın tabi
Komik erkekler daha eğlenceliler, birlikte güzel zaman geçiyor.
Ciddi duran biriyle konuşmak konu bulmak da zor gibi geliyor.
Sadece bana komik dışarıya ciddi olan erkek perfect
Parası olan erkek
Bence ikiside eşit ilgiyi çekiyor
Ciddi duruşlu ama espri yeteneği olan erkekleri severler
Dışarıdan ciddi görünüp hatununun yanında yumuşacık biri haline dönüşebilen erkekler sanırım.
Biraz tezat olacak ama komik ve Memati gibi tipler diyorum
Ikisi de degil yerine gore ciddi yerine gore komik olabilen.
Kızlar asla hep ciddi duran bir erkeği o kadar daa işgi duymazlar komik erkek çirkin de olsa 1 adım öndedir
Kesinlikle komikse %50 beni kazandı. Zekanin belirtisidir ayni zamanda. Bir de kendi gülmesin tabi
Komik ama bana komik, ciddi ama dışarıya ciddi.
hayat zaten sıkıcı biraz morele ihtiyacım olur
Komik erkekleri çok seviyorum
Hmm :)
Ciddi tabi ki.
Adam olan erkekler
ciddi mizaçlı komik erkekler.
herkese ciddi bana kedi 💅🏻
Komik erkekler der susarım
Dozunda olması suretiyle ciddi
Yerine göre komik yerine göre ciddiyetini koruyan
Komik erkekler > bütün erkekler
Ciddi esprili erkekler