Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki yedeğe alınmışsın, yoksa normal olan 4 saat yazmamaktır. Zira hemen cevap yazan erkek, sıradan erkek olup kızların seks partneri olarak tercih edeceği erkek tipi olamazlar. Çekici erkekler ise genelde , dört -beş saat sonra cevap verir ki cepte görülen sıradan erkek olmadığını kanıtlasın , kızlar da bu tür erkeklerin peşinden koşa ve bu tür erkekle seks yapmak isterler. Bu arada erkekler, genelde kilolu ya da seks yapmaya karşı olan kızlarla muhabbeti keserler. Tabi, evlilik niyeti yoksa. Yoksa seks yapmaya karşı olmayan kadını, muhakkak elinde tutarlar. Sen de sekse karşı olduğun izlenimi oluşturmuşsan, bundan da dönmüyor olabilir.
43 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir izlenim vermedim biz o seyi aştık
Cevap sahibi+1 yıl
O zaman mesajı yedeğe almıştır. Asildeki kadınlarla zaman geçiriyordur.. Her zaman, kadınlar yedeğe alacak diye bir şey yok. Çekici erkekler de yedeğe alabiliyor. Ben , kimsenin yedeği olmayı tercih etmem şayet. Bir kere başıma geldi ve sonra engeli bastım. Sana da bunu, tavsiye ederim. Birinin yedeği olmak, hiç hoş bir şey değil.
Soran+1 yılTabii ki değil bnde cakacam engeli yazmazsa 1-2 gün icinde
En İyi Cevaplar
+1 yılTabi ki normal değil. Sen gönül verdikten sonra ülke önemli değil ağzı olan konuşur boş ver takma bunları kafana kimin ne dediği değil senin ne dediğin önemli
04 Yorumla
Soran+1 yılSagol da ben artik ne düsüncegimi ne diyecegimi bilemiyorum.. hep bekleyen altdan alan ben oluyorum yoruldum
- +1 yıl
O zaman değişim şart kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davranacaksın. bırak biraz da onlar düşünsün.
Soran+1 yılDegismeye calisiyorum da iste yine de hep baskalarini düsünüyorum
- +1 yıl
Ama bu sefer de sen strese giriyorsun hasta oluyorsun bırak onlar düşünsün
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKimse 5dk'sını ayıramıcak kadar meşgul olamaz.. bir de üstelik tanıma evresinde olduğun, hayatında aldığın biriyse.. yani bu durumun normal olan hiç bir yanı yok
23 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
Süper tespit teşekkürler saygılar sevgiler
- +1 yıl
Teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. 1 hafta icinde sevgili olman lazım askim olmazsan sıkıntı var
05 Yorumla
Soran+1 yılValla tanistigimizin ilk zamanlari tatile gittigi icin fazla bulusamadik bu yüzden sevgili evresine gelemedik.. bakalim ne olacak bu haftadan itibaren
Soran+1 yılAynen öyle diyecegim.. benden kücük oldugu icin pek ciddiye almiyor sanirim..
ona direk: senin gözünde ben artik neyim? Ben öyle seninle öyle sen istedigin zaman konusacak kisi degilim. Eger bu sekilde devam edeceksek istedigin zaman yazacaksan ben bu iste yokum!
Bakalim ne olacak
Soran+1 yılSagol 😊❤️
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, arada bir ileti alma sıklığı ilişkinin durumuna bağlı olabilir. Eğer daha yeni flört etmeye başladıysan ve iletişim kurmaya yeni başladıysan, o kişinin meşgul olabileceğini veya iletişimde daha yavaş ilerlemeyi tercih edebileceğini göz önünde bulundurabilirsin. Ancak eğer daha önceden sık iletişim kuruyordunuz ve bu durum ani bir değişiklikse, endişelenmekte haklısın. Bu durumda nazikçe ona durumu sorarak rahatlatıcı bir cevap alabilirsin. Unutma, iletişim ve anlayış her ilişkinin temelidir. 🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl1-2 gün yazmayan kişiden ne dost olur, ne düşman.
11 Yorumla
Soran+1 yılTami tamina 12 saat yazmadi gün olmamisti..
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır dğeil
00 Yorumla
+1 yılBence böyle şeyleri sorgulamaya bile gerek yok. Flört etmek ya da sevgili olmak bunlar zor bir şey değil. Bunları zorlaştıran insanlar. Araya taktik sokmak, ilk başta ilgiye boğup sonra ortadan yok olmak böyle şeyler bence basit insanların kendince oyunu. Böyle insanların eline koz verip oyununa ortak olmayın. Siz değerlisiniz. ✨
24 Yorumla
Soran+1 yılAynen ilk bastaki o ilgi beni benden aldı.. peki Simdi? Hic!! Sadece bulusursak..
- +1 yıl
O yüzden kendi değerini bil ve kendini bu oyunda kullandırma.
Soran+1 yılSagol
- +1 yıl
Rica ederim ✨
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılDeğil zaten yazmanin gorusmenin en yoğun olduğu dönem. flort zamani
15 Yorumla
Soran+1 yılKendi kendime hala „ Tatilden yeni geldi belki daha yorgundur yazamiyordur.. is yeri sahibi sonucta is yerinde sorun cikmistir yazamiyordur“ gibilerle avutuyorum
Dün aksam sinirlendim ve yazdim bana „ uyumus kalmisim“ gibi sözler dedi.. yani kendi kendime simdi diyorum ki.. neden arkasindan kosayim? Birakacagim bakalim ne olucaksa olsun!- +1 yıl
Bak kendin demişsin. "Neden arkasından koşayım ki"... birak o yazsın. Tabi aklına gelirsen. Zaten yeni başladı diyorsun. Seni geçiştiriyor büyük ihtimal. İnsan değer verdiği kişiye. Her saniye yazmak istiyor sahsen.
Soran+1 yıl@KaranlıkMYHEART aynen bugün bu soruyu kendi kendime sordum. Yazarsa yazar yazmazsa kendi bilir.. Tatil döneminde de yazmamistim 2-3 gün sonra kendi yazdi.. bakalim bu sefer nasil olacak.
- +1 yıl
Yani seni önemsemiyor ya da işi yoğun. Ama dediğim gibi. Takili kalma. Kendini de üzme.. degmez..
Soran+1 yıl@KaranlıkMYHEART tesekkürler ♥️
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Normal değil. Ne durumda olursa olsun insan merak ediyor. Bu durumda şartlar koşulları gözetip bilgi vermesi gerekiyor. Çok acil ve sıkıntılı bir durumda olsa, bilgi verebilirdi. Bence boş verin.
10 Yorumla
+1 yılDeğil.
Flört ettiğin biri ne olursa olsun yazar. Arayı o kadar açan biriyle flört olunmaz.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. 1-2 saat bile yazmaması sorun. 1-2 gün için geçerli mazereti yoksa büyük sorun
10 YorumlaÇok acil ve zor bir durum yoksa bence normla değil.
10 Yorumla
+1 yılHiç yazmamak etmemek merak bile etmemek sence normal mı? Sevmiyordur istemiyordur yani bunun bahanesi olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılHic yazmiyor demedim ama artik yazmalari azaldi.. banada artik normal gelmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖzel bir sebebi varsa olabilir. Mesela benim sevgilim bazen 2 hafta yazmadığı olmuştu özel nedenlerden dolayı
06 Yorumla
Soran+1 yılValla canim bilmiyorum ama online olabiliyor bunu nasil aciklarsin?
- +1 yıl
O kötü bişey ben olsam hesap sorardım
Soran+1 yılArtik hesap sormaktan da biktim.. isim vardi askim söyleydi askim böyleydi mucizem
Hep mi bahanesi olur? Kendimi canım gibi hissediyorum artik😔
Soran+1 yılcanım* yazacaktm
Soran+1 yılSa la k * olmadi ya 😅
- +1 yıl
😁😁
+1 yılTabiki normal bunlara alismalisin. Diger flortlerine de vakit ayirmasi lazim dimi ama biraz anlayisli ol😀
02 Yorumla
Soran+1 yılO diger flörtlerini ben… 😆
- +1 yıl
Bu devir boyle maaleef😀
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılGayet tabi yazmaya bilir benim için normal.
Onunda bir hayatı var sonuç olarak.
Müsait olunca yazacaktır.02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi olacak kisiye ne zaman müsait olmayi düsünüyor? Bu kadar az vakti varsa neden sevgili edinmek istiyor ki
- +1 yıl
Bilemem.
Onu , ona sormalısınız.
.
- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılBen 2 3 sefer hep kendim yazıyorym sonra geri çekilip karşı tarafın yazmasını bekliyorum yazmıyorsa asla iletişim kurmuyorym bir daha
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel resim gönderip „ sen iste bu kadar güzelsin mucizem“ yazmis😅 iste bu yüzden ikilemde birakiyor beni
Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Değil çok kızla konuşuyordur ya da normal olabilir oda başına bir iş gelmiş olabilir... ki düşük ihtimal
01 Yorumla
Soran+1 yılBasina bir is gelecegini düsünmüyorm devamli online olabildigine göre
+1 yılCiddi bir problem ya da sağlık sorunu Yoksa sıkıntı büyük uğraşamam Öyle tiplerle beni yedeğe alması ile
02 Yorumla
Soran+1 yılValla ciddi problemi yok. Son söyledigine göre iste tatilden geldi yorgundu yazamadi.. dün ise basladi yogundu yazamadi.. gibi gibi
- +1 yıl
Yedeğe almış seni kes konuşmayı bittiğinden korkarsa kendine gelecektir yok gelmezse sevmiyordur.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil bunun için geçerli bir sebeb göstermesi gerekiyor yoksa bu aradaki iletişim sorunu kalbe soğukluk verir
04 Yorumla
Soran+1 yılValla yavas yavas sogukluk geliyor..
Isim yogundu askim…. Isciler ile yapmam gerekenler vardi askim..
gibi gibi devamli bir sey var- +1 yıl
Bu cevaplar tamam doğru olabilir ama bir iki dakkia da bir lavaboya gitme bahanesiyle de iletişim kurabilir bir selam sabah verir kapatır vss gibi
Soran+1 yılAynen öyle aynisini bende düşünüyorum
- +1 yıl
Mantık budur çünkü seven insanın bahanesi olmaz olamaz
Senden o kadar etkilenmemiştir ve çok kafasına girmemişsindir
01 Yorumla
Soran+1 yılEtkilenmesi icin ne yapcam daha
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yok canım ne normali... o seni ciddiye alıyormu... ciddi mı ilişkiniz sanki arada boş zamanlaronda sana takılıyor gibi...
00 Yorumla
+1 yılHayır değil. 1-2 gün fazla. 3-4 saat olsa anlarım ama gün fazla be
03 Yorumla
Soran+1 yılSimdilik 1 güne yaklasmadik ama Benim Icim 14 saat sonra cevap da normal degil
- +1 yıl
100 yüze falan görüştünüz mü hiç
Soran+1 yılEvet 3 defa.. persembe de bulusalim dedik..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılIşleri vardır yoğundur ama yine de hatırlaması gerekir
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli mi? Haftasonu da.. geceleri de..
- +1 yıl
vur tekmeyi gitsin
+1 yılBu soruyu sorarak, kendine özsaygın olmadığını söylüyorsun şu an...
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzsaygim kalmadi artik zaten.. Maalesef
- +1 yıl
Kendini degersizlestirme
Ayağa kalk toparlan kendine gel
Hayat yalnızda yaşanıyor bunu unutma...
+1 yılBazen yazmayabilir ağırdan satar çok sık boğaz etmemek lazim
02 Yorumla
Soran+1 yılBana normal gelmiyor ama online oluyor yazmiyor kendini neden agirdan satsin ki
- +1 yıl
İki sevgili arasında gizem olmali sürekli konuşur muhabbet edersen tadı kaçar özlem olmalı bu bir taktiktir kız veya erkek yazdığında bazen hemen yazmayacaksin tüm ilgini ona vermiş gibi görünürsün hayatın sevgilimden ibaret olmadığını anlaması için bu tarz hamleler yapabilirsin.
+1 yılNormaldir. Her gün yazıp bıktırmaktansa 1-2 gün özletmeyi tercih ederim.
04 Yorumla- +1 yıl
Ülke olarak da çinli falansa ben de pek istemezdim. Çünkü her açıdan kültürel farklılık var. Temizlik, yemek, giyim... En basiti: senle buluşmadan önce akşam yemeğinde böcek yiyen bir insana sarılıp öpmek istemezsin diye düşünüyorum 😬
Soran+1 yılYok afgan kendisi
Soran+1 yılBakis acisi iste. Yani be bilim hic mi yazmaz insan? Hic mi yazdigina geri dönmez
- +1 yıl
Belki ağır bir işte çalışıyordur da vakti yoktur. Belki seni istemiyordur. Daha çok belki sayarım da üşendim. Her flörtle evleneceksin diye bir şey yok. Olmuyorsa bırakıp başkasına bakmak lazım
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Normal tabi ya kölen değil o senin yapışık ikizde değilsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılKölelik ile ne alakasi var? Dakika basi bana yazsin mecbur mu diyorum ben?
+1 yılboş ver canım geç sen o çocuğu baska cocuk mu yok. Baskasına da yazıyor ki sana gec dönüyor
06 Yorumla
Soran+1 yılValla bilemedim bu yastan sonra artik bulmak ister miyim kimseye güvencim kalmadi
- +1 yıl
O nasıl laf öyle. Bulursun elbet birisini bu yav sağa kalmadın ya
Soran+1 yılKalmamisimdir da yas oldu 34 hep ayni olay artik bende bunaldim kalp kirikliginile ortada kalmaktan
- +1 yıl
Deme öyle 🥺 gercekten vazgeçme
Soran+1 yıl♥️
- +1 yıl
🤗🌹🖐🏻
Pek normal değil sıraya koyduğu başkaları var demektir..
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤷🏻♀️ bilemedim
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İlgisi olan adam yazmadan duramaz ya yeterince ilgisi yok ya da flört trafiği yoğun.
03 Yorumla
Soran+1 yılBaslarda duramiyordu yaziyordu devamli ben takmiyordum.. ne zaman flört etmeye basladik bulustuk.. ve tatil/is yogunu cikti.. azaldi yazismalari.. tamam tatilde de yazdi ben yazmadigim halde dönüste de yazdi hemen bulusmak istiyorum diye (cuma döndü) ama direk yine dün az yazmasi sinir etti
Soran+1 yıl🤷🏻♀️ bilmiyorum online olabiliyor 2 dk da olsa.. zaman gösterecek bakalim ne olacagini
+1 yılNormal işi gücü var insanların derdi tasası var zırt pırt mesaj beklemeyin
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim.. online olabiliyor
Soran+1 yıl2 dakika da olsa online olabiliyor.. bakalim bir kac gün icinde yazmazsa birakicam yapcak bir sey yok! Tabiiki insanlarin isi gücü var bi doktor olarak zirt pirt da mesaj yazmayi beklemem kendiminde o kadar vakti yok..
+1 yılYaşadığın ilişkiye muhabbete diyalog ve samimiyete bağlı
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim aciklar misin?
- +1 yıl
Samimi isen bekle
Muhabbetiniz sıkıcı gelmeye başladıysa ayrılığa hazır ol
İlişki yaşadında büyük ihtimal bi iki kere tekrarı olu ki bu sana kalmış devamı uzaklaşır koparsınız
Soran+1 yılYani daha yeniyiz 1 bucuk ay oldu. Bulustugumuz zaman samimiyiz bana karsi nazik, öpüyor kokluyor devamli saclarimla oynuyor beni gicik etmeyi seviyor.. ama is yazmaya geldimi gün icinde 1-2 defa yaziyor
+1 yılAnormal eğer anormal bir durum olmadıysa komple iletişimi keserim
03 Yorumla
Soran+1 yılYani? Nedenini mi sorayim? Sadece bugün sabah yazdi.. soruma cevap bile vermedi
- +1 yıl
Hayır hiç bir şey sorma yazasiya kadar yazma 1 hafta böyle devam ederse komple iletişimi kes
Soran+1 yılTamam sagol
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Değil büyük ihtimal baska birini buldu eger sana mazeret soylemediyse
07 Yorumla
Soran+1 yılHic bir sey demedi.. dün bulustul bugün sabah yazdi bende yazdigina karsilik soru sordum ama cevap vermedi.. kac defa da online di
Soran+1 yılKeske o kadar kolay olsa :) yattik..
Soran+1 yılHm bu 2. defa.. bende dedigini yapacagim ya umursamiyacagim ya da silecegim
Soran+1 yılAynen iste çok zor.. beraber 2 defa yatmamis olsak ya boş ver derdim.. ama ben ona güvendim ve sözlerine kandim.. bu yüzden col zor.. ama dedihini yapicam bakalim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Degil ve artık sadece kısa bi tanışmışlık diye kaydedilir benim kafada..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. 1-2 gün yazmamayı geç gün içerisinde yazması lazım yoksa değil flörtüm hiç bir şey olamaz
10 Yorumla
+1 yılAnormal ve taktiksel biri kesin. Yedekleride vardır net
00 Yorumla
+1 yılEvet anormal yazmıyorsa şayet bir daha mümkünse yazmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla anormal, subatin 23 unden beri yazmiyor du taki dune kadar nasilsin diye bir mesaj geldi gayet iyiyim dedim gule gule dedim
01 Yorumla
Soran+1 yılOda bayaa abartmis
+1 yılBence değil. bi kaç kişiyle aynı anda flörtleşiyordue
00 Yorumlamerhaba normal. bir durum degil bence mutlaka iyi ya da kotu ne olursa olsun yazmasi gerekir belkide sen yazmalisin eger sende deger veriyosan karsilikliysa iliskiniz kotu birsey olmus olabilir belki...
04 Yorumla
Soran+1 yılBen yaziyorum.. mesela dün yazdim yine duygumu paylastim.. bana „ ya özür dilerim yorgundum uyumusum gercekten çok özür dilerim askim“ diye sesli mesaj göndermis..
Soran+1 yılIs yeri sahibi serbest meslek yapiyor.. Ve üniversite okuyor..
hayir konusmadik cünkü ben geri yazmadim söyledigine.. sorun degil falan demedim anlasin diye..
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 saat yazmadı mesaja görüldü attı her yerden engelleyip çıkardım
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel anilar yasamis miydiniz
Cevap sahibi+1 yılYaşa yaşama ne fark eder adam mesajı görmüş sallamıyor. İki dakika yazacaksın ya çok bir şey değil anladın mı ha yazmıyorsunn yersin tekmeyi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence normal değil
14 Yorumla
Soran+1 yılPüf ya da cok mu cabuk beklentim oldu aceba? Yani 1 bucuk ay oldu daha.. ama bana bulustugumuz zamanlarda hep „ seninle vakit gecirmek istiyorum devamli“ gibi sözler de söylüyor cabuk mu kandim ben ya
- +1 yıl
Ya bunu bende yaşadım, hic unursama ki amaci...
Soran+1 yılAmaci yatmak mi diyorsun
- +1 yıl
Nereli , yaşı kaç neden bunu yapıyor sence
Gizli Üye(25-29)+1 yılBırak yazmazsa yazmasın ama sende hadi ordan çek yani
02 Yorumla
Soran+1 yılBende yazmiyorum artik.. bulusalim dedi dün tamam dedim.. hala bi haber yok yazmazsa kendi bilir bekler orada
Cevap sahibi+1 yılTamam demen bile bi hata
+1 yılVar bazı canım gizemli olduğunu düşünür yazma üç gün yazmayınca sende inat edersin yazmasın sonra kamil unutur çoçuk sap kaldı ben bu ara hikayelerin sonunu mutlu bitiremiyorum :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) bakalim gün olmadi daha rekorumuz 14 saat 😒 ama bende artik eskisi kadar yazmicam ve persembe bulustugumuzda konuscam.. benden kücük oldugu icin ciddimi olsmiyor anlamadim
- +1 yıl
Hımmmm küçük demek ay kaybetme düşünürsün :)
Soran+1 yıl?
niye adam belki diğer flörtüne yazıyor sonuçta flört bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok iyi bahanesi olması lazım yoksa normal değil haber almadan duramazsınız en azından
05 Yorumla
Soran+1 yılHep ayni seyler.. artik inanmiyorm
Cevap sahibi+1 yılSevmiyordur ben sevgilimden bi kaç saat haber almasam meraklanırım
Soran+1 yılAynen.. simdi kendimi yazmamak icin zor tutuyorum alismam lazim bu duruma 🙁
Cevap sahibi+1 yılSakın yazma
Cevap sahibi+1 yılHak etmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi ülke, yabancı ülkeden biriyse onlar biraz egolu olur pek umursamaz
03 Yorumla
Soran+1 yılAfgan
Cevap sahibi+1 yılÇok mu aşıksın
Soran+1 yılBilmem daha 1 bucuk aydir taniyorum🤷🏻♀️ ama onu düsünmeden de edemiyorum son bulusmamiz aklima geliyor ve damli gülümsüyorm
+1 yılMültecimi yani ben öyle anladım ne saçma bir iş illa mültecileri kalıcı yapacaksınız şu ülkede biz yollamaya çalılıyoruz bizimkiler evlenip pasaport sağlıyor yazık
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim anlamadigim daha anlamadan dogru düzgün böyle nasil yorum yapiyorsun? Tabiiki mülteci mi diye sorabilirsin fakat icerigini anlamadan yargilaman olmadi..
hayir o ve ben almanya dogumluyuz ve alman vatandasiyiz aslimiz farkli anladigin üzere. Ayrica öyle bir durum olmus olsa bile o benim arkamdan kosmaz miydi ülkede kalabilmek icin? Lütfen bidaha anlamadan yargilamayin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGayet normal seni bir başkası ile aldatıyor ve sana işlerim vardı diyecek
03 Yorumla
Soran+1 yılDevamli isleri var nedense 🙂 ama bulusalim mi desem hemen gün ayarlar kirmadan..
Cevap sahibi+1 yılEğer çok sevse her türlü zaman ayıracak vakit bulur senin buluşalım mı dediğinde hemen koşması aranızda geçen cinsellik temalı durumlardan haksız mıyım
Soran+1 yılYani hep onun icin bulusalim demiyor yemek yemege gidelim de diyoruz sinemaya gidelim de diyoruz..
Gizli Üye(36-45)+1 yılflört döneminde bunu yapan ilerde hiç aramaz
05 Yorumla
Soran+1 yılPf 🙁 sadece bugün sabah yazdi soru sordum cevap gelmedi hic.. geri yazmadim da ne yapicam bilmiyorum.. yani kac defa online oldu yazabilirdi..
Cevap sahibi+1 yılSallama aynısını ona yap o koşsun
Soran+1 yılYani yazmiyim yazsam da az yazayim?
Cevap sahibi+1 yılBeklet biraz hemen yazma burada değerli olan sen olmalısın o kovalamalı beklemeli
Soran+1 yılTamam deneyeceğim sagoll
Seni umursamıyor yaranmaya çalışıyor klasik yvşk erkek işte ne beklersin insan bir haber verir işi varsa da ikilem de bırakmasının sebebi de bu zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ne bilin bi insan hic mi yazmaz! Onur kirici resmen yaptigi.. düsünsene yaziyorsun online oldugunu görüyorsun ve hic cevap yok!
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki de sürekli yazıyo tam tersi😂
bide mesela teravih namazına gidiyor her an ilgileniyo yazıyor ses kaydı atıyor her yaptiği her dk nereye gittiğini anlatıyor.
Ama yinede herkese karşı güven eksiliğim var❤🩹04 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel cok sevindim Adina umarim hep böyle mutlu olursunuz.. o güveni ben hic yasayamadim 😔 çok kötüyüm Artik sıkıldım
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim canım benim😘💕Demek ki sen daha iyilerini hak ediyorsun herkes aynı olacak diye bi'şey yok eminim bunu sana yapan herkese aynısını yapar böyle tiplerdendir yani. Eğer hayatında ki doğru insansa eğer bunu fark edersin her zaman kalbinden geçeni hissedersin. Kendini değerli hissetmen onun nasıl davranmasıyla değil seni kimi hak ettiğiyle alakalı bir durum. 🤍
Soran+1 yıl34 yasima kadar bulamadim artik ümidim de kalmadi..
Cevap sahibi+1 yılÜmidini hiç bir zaman yitirme söylemesi kolay ama bu hayatta elbette Allah'ın bize yazdığı bir kader var🌸
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bırakın şu flört ayaklarını ya.
00 YorumlaYa değil dicem de bazı kişiler cidden yoğun oluyor ya sevmediğinden değil de yazarsam kesik kesik cevap vericeğime müsaitken yazarım diye düşünebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılIs yeri sahibi ve devamli randevüleri oluyormus iscilerle ilgileniyormus ve onun disinda ünu okuyor sinavlarm var onlara calisiyorum diyor. Tatile giderken de hep az yazdi bende yazmadim ona.. tatildeyken yazdi ama gelirken de yazdi ne zaman bulusuyoruz özledim seni cok diye. Geldiginin ertesi günü bulustuk çok güzeldi🥹 ama ertesi gün yine az az yazdi ben altdan aldim iste tatilden geldi yordgundur ise tekrar basladi yogundur.. ama bu hep böyle olamaz ki? Hep ben altdan alip ya yazik söyledir böyledir diyemem biktim
3 hafta görüşmedik lütfen bu kadar uzamasin
Dedi bana o kadar güzel his verdi ki bana o yüzden ikilem icerisindeyim- +1 yıl
Ya yoğun olanı da darlamamak lazım alttan alıyor olarak görme o yoğunken kendini yoğun yap kendine vakit ayır işine ona buna açıkçası bende yoğun biriyim sürekli ilgi bekleyip şikayet eden bi sebgilim vardı sevmeme rağmen bitrmitşim darlıyor diye kendinden soğutmadan güzel izah edersen füzelir bence
Soran+1 yılGüzel resim gönderip „ sen iste bu kadar güzelsin mucizem“ yazmis iste bu yüzden ikilemde birakiyor beni 😅😅
Flört böyle işte, ortada bir yer ve herkes yaptığı şeyi kendine hak görüyor, deneme tahtası gibi bir şey, çıkaranin ben aw
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen cok aci bir sey böyle sey olmamali bence.. duygular ile oynaniyor resmen
+1 yılYazmıyorsa sal knk sevmiyordur iyi olacak dersin ama her şey berbat olur yol yakınken bitir
05 Yorumla
Soran+1 yılBugün yine yazdi güzelim vs. Diye.. iste bu benim kafami cok karistiriyor..
- +1 yıl
Bak sana anlatayım aynı şey bende de oldu yıl boyunca görüşmüyordum kimseyle biriyle konuşmaya başladım karşıdaki aynı böyle iki günde bi yazıyo kafasına göre gelip gidiyor hep sabrettim düzelecek dedim 1 hafta yazmasam yazmıyordu sonra nadiren yazıyordu sevmiyorsan his yoksa bitirelim diyordum bunu kabul etmiyordu ama hissediyordum yani seven insan böyle davranmazdı 6 ay bu şekilde sürdürdüm en son baktım düzelmiyor adam olmuyo engelledim her yerden
- +1 yıl
Bak cidden belki üzülürsün ki öyle olur bende çünkü öyleydim diyordum düzelir ya Sabret sabret en son işte kendime üzülmeye başladım kendimi bana öyle değersiz hissettirdi ki her yerden engelleyip 4 aydır kaldırmadım kaldırmam da ha tabi ulaşmak isteyen ulaşırdı öyle karaktersiz ulaşma çabasında bile bulunmadı
Soran+1 yılCok üzüldüm adina 🙁🙁 böyle karaktersizlerde hep bizim gibi seveni buluyor. Yazdi bugün benim yazdigima ilk baslarda biraz daha cabuk cevap verdi bugün ama 3 saat önce yazdigima yine yazmadi.. hep böyle gidecekse olmaz zaten. Cok kiriliyorum artık tamam yazmicam diyorum ondan sonra iltifatlar vs. Geliyor dayanamiyorum. Persembe bulusalim dedi bu sefer yüzüne bakarak söylicem bakalim. Bizden ne olacak eger bir sey olmayacaksa beni böyle bekleteceksen ben yokum dicem
- +1 yıl
Yani konuşsan da inkar edebilir ama söyle durumu hislerine göre hareket ama asla kendine olan saygını yitirme
+1 yılnormal degil, pesinden kosma yazma, salla gitsin, cani istediginde geri yazar; tavrini koy
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen dünden beri yazmiyor yazdigima cevap vermedi yine.. kosmicam arkasindan ne yaparsa yapsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni kisi olma ihtimali 😂😂 aynisini yaşadım dun degil onceki gunden beri yazmiyordu selam yazdi bende bi gun sonra cevap verdim bunlara boylesi yakişir
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklisin bende öyle yapicam anlarsa anlasin artik bu ne. Online görüyorum yazdigima bakmiyor bile taa saatler sonra cevap.. yeter artik sinir oldum
+1 yılBaşına bir şey gelmiş olabilir senden daha güzelini bulmuş olma ihtimali yokya 😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılYaaa dimi benden güzeli bulunmaz.. isin dalgasina girdin sende :)
- +1 yıl
Normalde yazarken yazmıyorsa hastadır keyfi yoktur başına bir şey gelmiştir misafiri gelmiştir çok sevdiği kuzeni falan ….
Sen hele o ilk geceyi anlat bize 😌😉
Soran+1 yılHem özel diyorsun hem soruyorsun 😅
- +1 yıl
Takılıyorum napim vakit grçiyor işte 😌
Soran+1 yıl😅😅😅
- +1 yıl
Zenciyse bir yeri büyük oluyor dikkat et 🥩
+1 yılKesinlikle değil kısa süreli yazmaz bir süre yazmaz ama gün olmamalı
03 Yorumla
Soran+1 yılYani söyle izah edeyim.. Tatile gittiginde 2-3 Gün yazmamksti bende yazmamistim sonra kendi döndü.. ama kisa cevaplar her zamab ki gibi.. cuma aksam tatilden döndü ve cumartesi öglen bulustuk.. sabah yazdi bende karsilik bi soru sordum.. ama o bana 12 saat boyunca dönmedi.. abartiyor muyum?
- +1 yıl
Yok abartan biraz o olmuş soğuk yapıyor anlamsız sende soğuk yap
Soran+1 yılAynen bende soguk yapiyorum su an. Dün kizdim ve ona karsilik sesli mesaj göndermis özür dileyerek.. bende yazmadim dinledim biraktim..
+1 yılKimse 5. dk' sını ayıramıcak kadar meşgul olamaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öyle biriyle flört etmem.
10 Yorumla- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat