Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin yaşındakiler için aşk sevgi biraz oyuncak..
Bir erkeğin seviyormuş gibi yapıp yapmadığını , rol yapıp yapmadığını
NET olarak sadece onla ilişki yaşadıktan sonra anlayabilirsin !
Önemli olan bu olmadan anlamak.. bunun için o erkeğin arkaplanına bakmak sezmek !..Dini imanı var mı ALLAH'a inanıyor mu ahlaklı düzgün biri mi?
yoksa kendi kafasına göre takılan dinsiz imansız ahlaksız gecehayatına akan barlarda clublarda gezen alkolik uyuşturucu vs kullanan ogün orada bugün burada takılan , çok konuşan , çok sırıtan/gülen (ciddiyetsiz yavvşak gevşek) , her gördüğü kadınla samimi olan ve utanması sıkılması olamayan yüzüne tükürsen utanmadan yağmur yağıyor diyen bir soytarı mı vs vs bakılacak şeyler vardır. Düzgün erkekler artık yoldan çıkmış kendide dinsiz imansız ahlaksız yaşayan kadınlara sıkıcı geliyorlar nedense..Ayrıca çok ufak bir belirtide bir sorun yaşadığında senle ilgilenmesi sana yardımcı olmak istemesidir ama bu tamamen değil %20-%30 göstergedir. Diğer özelliklere mutlaka bakmadan bana yardım etti tamam bu çocuk iyi denemez ! zaman gösterir bunu..
VE en büyük detay ! Eğer sen kendin bozuksan , seçtiğin erkeğe karşı saygısızsan egolu kibirli ukala narsist şımarık bir yapın varsa , herşeyi erkekten bekliyorsan , erkek güldürecek erkek düşünecek erkek şunu yapacak erkek bunu yapacak , erkek ödeyecek vs vs sürekli ilişkiden tek taraflı olarak kendine ÇIKAR MENFAAT düşünüyorsan ozaman hangi erkeği bulursan bul sen hayal dünyasınd ayaşıyorsun demektir bu ülkede.. ozaman düzgün erkekler sana bakacak onlara hiçbir katkın olmadığını sürekli vampir gibi kendin için istediğini ve o erkeğe hiçbir faydan olmadığını gördüklerinde sana olan olumlu düşünceleri değişecek ve zamanla soğuyacaklardır.. Erkek aramayınca sen onu aramıyorsan, öldün mü kaldın mı hastanedemisin kazamı yaptın cenazen mi var acil işin mi var diye "insan" gibi sorup iletişim kurmuyosan.. erkek beni aramadı beni sevmiyor ben onu bırakıyorum ayrılıyorum gibi cuzu aciz basit "feminist arıza" yanlış mantıklar taşıyorsan aklında bu iş yürümez.. mutlaka biter.
Ülke ekonomik olarak batarken , düzgün erkekler maddi sıkıntılar çekerken , tek amacın zengin erkek ve PARA ise üzgünüm sana yardım edemeyeceğim , kolay kolay düzgün erkeği bulamazsın.. Artık erkeklerde biliyorlar kadınların tek derdi PARA ve zengin erkeklerde bu nedenle kadınlara bağlanmıyorlar uzun ilişkiler yaşamıyorlar çünkü TALEP ÇOK , kadınlar arık düzgün ahlıklı imanlı vs DEĞİL , zengin istiyorlar , bu nedenlede erkeklere bu yamyam vampir aç gözlü PARA göz kadınların biri giderr diğer gelir mantığı taşıyorlar..
Ne ekersen onu biçersin43 Yorumla- +1 yıl
Yazarken yorulmadın mı emre
- +1 yıl
Yoo düşünmedim okuyunca ilk aklıma bu geldi.
Sakin ol Emre bişey demedim
En İyi Cevaplar
+1 yılBu benim de cewabını bulamadığım bi soru. Geri baktığımda, çok sevdiğim kızlara daha olumsuz, az sevdiklerime daha sevecen dawrandığım durumlar olduğunu görüyorum. İşiniz zor. çözemezsiniz sanırım. Weya, olay olay tek tek sorman lazım.
06 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle yapıyorsunuz?
Soran+1 yılBişey sormak istiyorum bana hiç sevgili olmadığı bir kızla 3 sneelik sevgilim oldu dedi ve aldattı dedi ama aslında 1 sneelik sevgilisi olmuş ve kendisi aldatmış bide askerdeyken aldatıldım dedi meğer askerde aldattığı eski sevgilisini sürekli kendisi aramiş
- +1 yıl
@Luckystarrr artık yapmıyorum
- +1 yıl
@cerennn20 soru ne burada?
Soran+1 yılİşte yazdigim şeyi neden yapmış olabilir neden bu yalanları uydurmuş olabilir
- +1 yıl
Muhtemelen dürüstlükle bir etki bırakamayacapını düşünmüş. Kafanı karıştırıp ona yol almanı istemiş
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir şeyler yapması için ona fırsat ver eğer senin için bir şeyler yapıyorsa gerçekten sana değer veriyor ama eğer bunları yaparken gönülsüz gönülsüz yapıyorsa ya da hiç yapmıyorsa o zaman değer vermiyordur yani klasik yöntem hiçbir zaman şaşmaz
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Kendine Aşko Kuşko! Sevdiceğinin gerçekten seni sevip sevmediğini anlamak bazen zor olabilir ama bazı işaretlere dikkat ederek aslında anlayabilirsin. Eğer bir erkek seni seviyormuş gibi yapıyorsa, davranışlarında tutarsızlık olabilir. Mesela sözler ile davranışları birbirini tutmuyor olabilir. Ayrıca ilgi gösterdiği konularda samimi olup olmadığını da izleyebilirsin. Özellikle zor durumda olduğunda sana destek olup olmadığı önemli bir ipucu olabilir. Ancak en doğru yöntem açık ve dürüst bir şekilde konuşmaktır. Eğer endişelerin varsa onunla açık bir şekilde konuşarak durumu netleştirebilirsin. Unutma, ilişkilerde iletişim her zaman anahtar rol oynar! 🌟
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSeviyormuş gibi yaptığını sana karşı olan tavırlarından anlarsın. Her duygusunu -mış gibi yaşar ve gösterir. Bir şey anlat mesela bir iki gün sonra sorması gereken bir şey olsun, sen anlatırken ilgili davranacaktır iki gün sonrasında sormayı unuttur mesela. Kaybetmekten korkmaz, ayrılalım mı de, seni suçlamaya başlar, neden? Çünkü rahat vicdan lazım olacak ona.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayatınızdaki kişi gerçekten sizi seviyorsa tutarlı davranır. Verdiği sözleri ya da kullandığı cümleleri mutlaka hareketleriyle gösterir. Söyledikleri sık sık değişiyorsa ve kafa karıştırıcı cümleler kuruyorsa size karşı, rol yapıyordur...
214 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle bana ilgili davranıyordu hatta sevdiğini hissettiyordu ama bana yalanlar uydurduğunu öğrendim
- +1 yıl
İlgili davranması sadece taktiktir.
Soran+1 yılEvet ama bana uydurdugu yalanlar yüzünden ayrildim sonra 5 aydir bana yazdigi wp biosunu hala duruyor
- +1 yıl
Size uydurduğu yalanlar neydi.
Soran+1 yılBana hiç sevgili olmadığı bir kızla 3 sneelik sevgilim oldu dedi ve aldattı dedi ama aslında 1 sneelik sevgilisi olmuş ve kendisi aldatmış bide askerdeyken aldatıldım dedi meğer askerde aldattığı eski sevgilisini sürekli kendisi aramiş
- +1 yıl
Bu tür kişilerden bir yol olmaz karaktersizliği huy edinmiş artık, o yüzden yol verin gitsin.
Soran+1 yılYol verdim zaten de ben ayrıldığım da wp biosuna benim geri gelmem için bişey yazmisti aradan 5 ay geçti yazdığı şey hala duruyor arada bir değiştiriyor başka bir şey yazıyor
- +1 yıl
Rol yapmayı alışkanlık haline getirmiş insan her yolu dener unutmayın.
Soran+1 yılEvet haklısın zaten ilişkimiz 1 haftalikti 1 hafta da bunları yapacak kadar ne ara sevmeye başladın ki
- +1 yıl
Böyle karaktersiz birinden kurtulduğun için dua etmelisin bence, daha fazla kaptırmadan kendini...
Soran+1 yılDediği psikolojim bozuk demesi o zaman psikolojisi bozuk herkes böyle şeyler yapsın
- +1 yıl
Ne diyecek ben karaktersizim diyemicene göre, psikolojim bozuk diyerek ona sığınacak. En azından çabuk göstermiş gerçek yüzünü...
Soran+1 yılZaten psikolojisi yerinde bir insan yani sagilikli düşünen birisininin böyle sylwr yapacagini düşünmüyorum ama bizim de psikolojisimiz bozluyor yani böyle şeyler yapmıyoruz ama bu böyle olmayı tercih etmiş
- +1 yıl
Kasktersizlik ruhuna işlemiş daha da iflah olmaz bu tür insanlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılYapmacık geldiğini insan her şekilde anlar gadasy
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaddinden fazlaca yapılan yoğun yatırımlar. İlgi iltifat hediye çiçek böcek vs anormal düzeyde yapılır. Hemen gönlü olsunda işimi göreyim mantığıyla Yerli yersiz haklı haksız sürek avukatlık yapmak yalakalığa soyunmak her konuda hak vermek suyuna gitmekte fazlaca olduğu zaman Maksatlı bir harakettir. Dk 1 gol 1 hemen aşırı düşkünlük gösteren de öyle Yani özetle Fazlaca olan ve Çok kolay olan şeylerin altında bi halt vardır diyelim. Normalde seviyor olsa bile bu kadar fazla olmaz bu yatırımlar. Gerçek sevgisinide en çok Korumacı sahiplenici tavır ve davranışlarında gösterir.
15 Yorumla
Soran+1 yılBende şöyle bisey oldu tanisali daha 2 hafta bile olmamış 1 hafta da sevgili olduk annesiyle tanistirmak istedi sonra tanisali daha 3 4 gün olmuş öpmeye kalktı instagrama profil koymalar bunların hepsi nerdeyse 1 buçuk hafta da falan oldu
Soran+1 yılTanisali da zaten daha 2 hafta bile olmamıştı
- +1 yıl
canım bir an önce evlilik istiyor. seni sevdiğinden değil yuvamı kurayım diye bence. hiç sekmez böyle erkekler..
Soran+1 yılİyi de ben o zaman 17 yaşındaydim daha şimdi 18 ama o zmaan 17 diydi ndndndndn
Cevap sahibi+1 yılBu bahsettiğin şeyin sebebi açlık gibi geldi. Hem duygusal hemde belki söylemesede cinsel de olabilir. Aceleci hemen samimileşen hızlı davranan adam Tıpkı şu oruç tuttuğumuz ramazan gibi saatlerin verdiği açlıkla iftarda yemeğe saldırmak gibi olur.
Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. - Tutarsız davranışlar
- Güzel şeyler söyleyip asla eyleme dökmemesi
- Geç cevap vermesi
- Sizin düşünmeksizin bencil tavırları
- Konuyu sürekli cinselliğe getirmesi
- Yakın mesafe ilişkilerde buluşmaktan kaçma
- Gelecek ile ilgili planlarına sizi dahil etmemesi
- Sizden para, maddiyat beklentisi var ise
- İstemediğiniz şeyleri size zorla yaptırıyor ya da söylüyorsa.22 Yorumla
Soran+1 yılYaa bunları yapmıyor ilgi gösteriyor bana ama bana yalanlar uydurmuş bunları öğrendim
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılHal ve hareketleri bakışlar temas etmeye çalışması hep ve maalesef Instagramda gördüm gerçekten aşık olan diyor sebepsizce temas eder arzulaması tuzak kurması eski şeyleri hatırlayıp yatmak istemesi koklaması süzmesi yakın durmaya çalışması gülmesi hep göz teması kurması yüzünü süzmesi süzmesi ikiyüzlü oluşu
00 Yorumla
+1 yılSeven insan sürekli ilgilenir. Ama sevmeyen biri işi düşünce sana yazar ve. Seni çok özledim diye bir yalan atar ortaya.. sonra iki gün konuşursunuz. Bir bakmışsın yine topuk... seven her daim seninle olur..
26 Yorumla
Soran+1 yılBu kişi ilgi gösteriyor ilgeliniyor ama bana yalanlar uydurduğunu öğrendim
- +1 yıl
Seni elinde tutmaya çalışıyor. Boş anı çok
Soran+1 yılİyi de ilişkimiz zaten 1 haftalikti bunları öğrendiğimde
- +1 yıl
Ne kadar iyi anlatmışsınız yanlış erkekleri. Bende böyle davranan biri için aylarca üzüldüm ve aslında tüm ilişkimiz bu dediklerinizden ibaretti. O zamanlar gerçeği fark etmek canımı yakıyordu kabullenmek zor geliyordu ama şu an üzüldüğüme üzülüyorum değmezmiş
- +1 yıl
Sizi kuşkuya düşüren sorgulatan ilişkilerden pek hayır gelmez. Gerçekten seven kişi sizle tüm sorunları konuşmaya çözmeye çalışır.
- +1 yıl
@Sananegjnn ve tüm zamanını size ayırır. Konusamasa bile hep açıklar ve. Sizde şüphe bırakmaz. Teşekkür ederim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey laftadır, seni seviyorum, senin için her şeyi yaparım, başka kadınlar hiç umrumda degil... sıra eyleme gelince hiç bir şey göremezsin. Kuru sözlerle göz boyamaya çalışır ancak
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kanki gibi davranır arada yalandan ilgi gösterir. Hatta hoslandiği , beğendiği tarz kadınları da anlatiyorsa bellidir. İletisimi zayifdir, seni tanımaya çalışmaz..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Genelde önemsemez ciddi konulara ciddi değilmiş gibi davranır, vurdumduymaz hareketleri vardır.
114 Yorumla
Soran+1 yılYaa bir erkek var sevdiğini söylüyor ilgi gösteriyor ama bana yalanlar uydurmuş bu nasıl sevmek
Soran+1 yılHiç sevgili olmadığı bir kızla 3 snee sevgili olduk dedi ve aldattı dedi ama aslında 1 sneelik sevgilisi olmuş ve kendisi aldatmış bide askerdeyken aldatıldım dedi meğer askerde aldattığı eski sevgilisini sürekli aramış
Soran+1 yılSonuçta kandırdı beni yalan söyledi affedilmemeli
Soran+1 yılBaşka şeylerde öğrendim zaten hakkında
Soran+1 yılYaa bu cocuğun öyle çok sevgilisi olucağını zannetmiyorum tipi o kadar iyi değil ama kendi bisey sanıyor
Soran+1 yılBide bu 19 yasindayken 14 15 yaşlarındaki kızlarla sevgili olmuş şu an 22 yasında brnde 18 hemen hemen aynı şeye denk geliyor hep bu yaşlarla takılıyor heralde bu
Soran+1 yılBir arkadaşımda zaten bunları öğrenmeden önce o çocukdan adam olmaz falan demişti ama inanamamistim bunları da öğrenince heralde bu kadar kişi yalan soylemez diye düşünüyorum
Soran+1 yılBenden önceki sevgilisini 1 sneelik sevvgilisini aldatmış yazık o kızı da baya şey yapmış neyse en iyisi uzak durmak
Çok fazla ilgi verir ama aşırıda hızlı davranır mesela yeni tanılmanıza rağmen sensiz yapamayacığını hissettirmesi gibi çabuk bağrına bastığı gibi çabukda gider.
00 Yorumla
+1 yılSeni nasıl hissettiriyorsa, o şekilde anlarsın. Sürekli ağlıyorsan, mutsuzsan, huzursuzluk çıkartıyorsan; doğru gitmeyen bir şeyler mutlak vardır.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaa aslında bu insan bana ilgi gösteriyor ilgeliniyor samimi davranıyor ama bana yalanlar uydurmuş bunları öğrendim
- +1 yıl
Ne için yalan söylediğine göre değişir.
Soran+1 yılBana hiç sevgili olmadığı bir kızla 3 sneelik sevgilim oldu dedi ve aldattı dedi ama aslında 1 sneelik sevgilisi olmuş ve kendisi aldatmış bide askerdeyken aldatıldım dedi meğer askerde aldattığı eski sevgilisini sürekli aramış
Seven biri seninle ilgili herleyle ilgilenir merak eder zaten bunu davranışlarından anlarsın
16 Yorumla
Soran+1 yılİyide ilgili davranıyor ama bana yalanlar uydurmuş bunları öğrendim
Soran+1 yılBana hiç sevgili olmadığı bir kızla 3 sneelik sevgilim oldu dedi ve aldattı dedi ama aslında 1 sneelik sevgilisi olmuş ve kendisi aldatmış bide askerdeyken aldatıldım dedi meğer askerde aldattığı eski sevgilisini sürekli kendisi aramiş
Soran+1 yılKaptırmak değil de bir insan neden böyle şeyler söyler yani düzgün ilerlemek varken
+1 yılya bunu anlayamazsın yaşayarak kendin anlarsın ancak
22 Yorumla
Soran+1 yılYa bu çocuk bana hiç sevgili olmadığı bir kızla 3 sneelik sevgilim oldu dedi ve aldattı dedi ama aslında 1 sneelik sevgilisi olmuş ve kendisi aldatmış bide askerdeyken aldatıldım dedi meğer askerde aldattığı eski sevgilisini sürekli kendisi aramiş
- +1 yıl
Uzak dur picden üzer seni
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok belli oluyor ya samimi değildir senle ilgilenmez saatlerce senden haber almazsa umurunda olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılYaa ilgeliniyor samimi davranıyor ama bana yalanlar uydurduğunu öğrendim
+1 yılO hissettirir zaten sürekli belirsizlik içinde bırakır şüpheleniyorsan zaten sevmiyordur bunu da tecrübe ettik
10 Yorumla
+1 yılSeninle ilgilenmez
Görüşmek istemez
Hesap vermek istemez
Sevişmek istemez
Düşüncelerini önemsemez00 YorumlaYalan sahte sözleriyle bir oyuncu gibi davranır ama anlıyamazsın sadece bir yolu var en zor zammanında yanında olmasıdor oda
00 Yorumla
+1 yılMuşta
00 Yorumla
+1 yılSenin için yaptiği fedakarliklardan ilgi ve zaman ayirmasindan
011 Yorumla
Soran+1 yılİlk zamanlar bütün erkekler ilgi gösterir sonrası değişiyor iste
- +1 yıl
İstikrarına bakacaksın, zamanla taniyacaksin acele etme
Soran+1 yılŞöyle bir erkek var şuanda ilgi gösteriyor zaman ayırıyor ama bana yalanlar uydurmuş bunları öğrendim başkasından
- +1 yıl
Ne gibi yalanlar?
Soran+1 yılBana 3 sneelik sevgilim oldu dedi ve aldattı dedi ama aslında 1 sneelik sevgilisi olmuş ve kendisi aldatmış bide askerdeyken aldatıldım dedi meğer askerde aldattığı eski sevgilisini sürekli aramış
- +1 yıl
Bilmiyorum bu konularda yalan söylemesi normal ama dikkatli ol, belli olmaz ama seni gerçekten seviyorda olabilir gençlik cahilliği herkeste olur
Soran+1 yılSonuçta kandırmış oluyor ben ayrıldım bundan bu yüzden o kadar affetmemi isteyen kişi ona inanmamı isteyen kişi ayrılır ayrılmaz saniyesinde instagramdan bir sürü kiz ekledi tanıdığım kızlarda vardı hepsine yazmış
Soran+1 yılHakkında başka zeylerde öğrendim zaten
- +1 yıl
O zaman onun karakter sorunu varmiş iyisini yapmişsin
Soran+1 yılBu çocuk 19 yasindayken 14 15 yaşlarındaki kızlarla sevgili olmus
- +1 yıl
Yuhhh
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ilgiyi gosterip bogup sonrasinda bir sure köşesine çekilir.. :/
10 Yorumla
+1 yılBir öyle bir böyledir kafan karışır anlam veremezsin yaptıklarına
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEğildiğinde gidip arkadan donunu çek. Ses etmezse seviyordur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkek yatağa atana kadar seviyormuş gibi yapmıyor mu zatr.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu sahteliği bence hissetmezsin. Onun cebinde olman lazım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılgerçekten seni düşünmez. mesela uyurken üstün açılsın kapatmaz..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkekten biseyler isticeksin.. ne oldugu farketmez eger senin icin bisey yapmaya gocunuyosa sevmiyodur bu kadar basit.
10 Yorumla
+1 yılBen bir evlilik danışmanının ve şunu söyleyebilirim kaybetme korkusundan anlarsınız. Yani kaybetme korkusu olan bir erkek saygısız davranmaz, kırıcı olmaz. Sabırlı ve ilgilidir.
16 Yorumla- +1 yıl
@Cocukgelisimci96 e seven kişi de böyle davranır :)
- +1 yıl
@sbinarar evet işte demek istediğim sevgisi yoksa kaybetme korkusu yoktur yani bu sandıklarımın hiçbiri olmaz yani sabırsız ilgisiz tahammülsüz davranır pireyi deve yapan biri haline gelir seni dinlemez ve kolay yargılar. Ha merhamet duygusu varsa biraz insanca davranabilir fakat bir insan acıma duygusuyla sevgiyi ilgiden jest ve mimiklerden bile kolayca ayırt edebilir.
Soran+1 yılBana ilgili davranıyor ama bana yalanlar uydurduğunu öğrendim
- +1 yıl
Bakin birini seviyor olmanız ya da onun sizi seviyor olması o kişinin doğru insan olduğunu göstermez bunu üzülerek söylüyorum ama sevgi bazen herseye yetmez. Bence soruyu düzeltin ve şunu sorun bir erkeğin doğru erkek olduğunu nasıl anlarız?
Soran+1 yılBana hiç sevgili olmadığı bir kızla 3 sneelik sevgilim oldu dedi ve aldattı dedi meğer 1 sneelik sevgilisi olmuş ve kendisi aldatmış bide askerdeyken aldatıldım dedi meğer askerde aldattığı eski sevgilisini sürekli kendisi aramiş
Soran+1 yılBide bunları öğrendigim de ilişkimiz zaten 1 haftaliktı sevmek falan yok yani o sevdiğini söylüyordu ama zaten ilişkimiz kısaydı
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Buna emin olamiyorsan bakislarina dikkat et. Seviyorsa bakisindan belli eder zaten, dolu dolu bakar. Anlarsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen tanışır tanışmaz iltifat etmeler canım cicim seni seviyorumlar sensiz olmuyor diyenler gibi gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazıları anlaşılır bazıları anlaşılmaz ama tavırlarından anlaşılır zaten samimiyetinden anlaşılıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılSamimi aslında ama bana yalanlar uydurmuş bunları öğrendim
Cevap sahibi+1 yılYalan varsa ilişkiyi hemen bitir artık olmaz sonra sen üzülürsün beni dinle kendine kötülük etme sen genç güzelsin daha iyileri çıkar karşına
Soran+1 yılSöylediği yalanlar da 3 sneelik sevgilisi olduğunu söyledi ve aldattı dedi ama aslında 1 sneelik sevgilisi olmuş ve kendisi aldatmış bide askerdeyken aldatıldım dedi meğer askerde aldattığı eski sevgilisini sürekli kendisi aramiş bu yalanları uydurmuş bana
Kadın ya da erkek bunu göstermeden anlayamazsin zaten karşındaki kişi ya çok profesyonel ya da seviyor
118 Yorumla
Soran+1 yılOnda o cesaret yok da bu anca böyle laf da söyler de neden boyle şeyler uydurup söyledi ki bana Allah'tan bir kıza denk geldim de o doğrulari anlattı bana bide hala inkar ediyor yalan söylemediğini
Soran+1 yılAyrıldım zaten ondan bu aldattığı eski sevgilisinin pesinden koşmuş sürekli sonra kızı biandan bırakıp bana yönelmiş beni görünce bide hakkında da başka şeylerde duymuştum bu çocuk 19 yasindayken 14 15 yaşlarındaki kızlarla sevgili olmuş
Soran+1 yılİlk defa böyle birisini goruyorum hayatımda nasıl insan bu bide 14 yaşındaki kızı da 17 yaşındaki kızın arkadaşıyla aldatmış biliyor musun neymiş kız onu aldatmis o d o yüzden aldatmış sinirlerim bozuldu jdjdjdjd
Soran+1 yılBana zaten psikolojim bozuk benim diyordu her psikolojisi bozuk böyle seylwr yapsın o zaman jdjdjdjd
Soran+1 yılEren mi adın jdjdjr
Soran+1 yılAA nerden bildim acaba nsndndn
Soran+1 yılYaa sence bir erkek sende bir erkeksin sonuçta neden böyle şeyler söyler
Soran+1 yılNe diyosun abeeeeyyyy djjsjsdjd
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı yılışık ve merhametliymiş gibi davranmasından
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKulak memesini yala. Tepki vermezse seviyordur. Tepki verirse numara yapıyordur
04 Yorumla- +1 yıl
İyyyy pis
- +1 yıl
Bira de Tuba, kulak memesi temiz olmayan insanlardan uzak dur
- +1 yıl
Pis insanlardan uzak dururum ben 🎀
- +1 yıl
@biradettubaa Anlaştık. Ben de senden daha azını beklemezdim. Aferin kızım sana
İlgi göstermiyorsa sen yazmadigin sürece yazmiyorsa aklı sürekli karı kızdaysa seviyormus gibi yapiyodur
00 Yorumla
+1 yılBence dilde seviyorum deyip ama davranış olarak ilgisiz olan biri seviyormuş gibi davranıyor
18 Yorumla
Soran+1 yılİlgili bana karşı ama bana yalanlar uydurmuş bunları öğrendim
- +1 yıl
Hangi konuda yalan mesela ona görede cevaplar deyişir bence. Yalan tabiki doğru birsey değil ama belki de onun acisindan o an doğru olan yalan sölemesi olmuştur
- +1 yıl
Anladim. Belkide sizi kaybetmekden kokrtugu icin yalan söylemişte ola bilir bi ihtimal buda
Ama diger türlüsüde ola bilir aldatmaya meyilli biridir belkide böyle proffesional yalan konuştuğuna göre :(
Soran+1 yılBeni niye kaybetmekten korksun ki bana 3 senelik sevgilimi unutamadim sen bana iyi geldin demisti meğer öyle bisey yokmus zaten kaybetmekten korkan insan neden bunu söylesin ki yeni taniyordum zaten ilişkimiz 1 haftalıkken öğrenmiştim bunlari
- +1 yıl
Genellikle çoğu öyle der , bana iyi gelisoun, sen farklisin. Kendi yaralarjni iylestirmek icin sevmis gibi yaparlar. Olanda karsi tarafa olur zaten çok sevdiyiyle kalir.
Soran+1 yılYani bu çocukdan olmaz kısaca
- +1 yıl
Bence yüreğinize sorun. bi huzursuzluk oluyorsa yanliş kisidir
+1 yılSenle ilgilenmezzz soğuk yapar seninle yan yana gelmek istemez
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgileniyor soğuk da yapmıyor ama bana yalanlar uydurduğunu öğrendim
+1 yılZaman ayırmamasindan, sen aramadiginda o seni arandığında yeterli sebebler
10 Yorumla
+1 yılSeninle beraber birden fazla kişiyle konuşuyordur
10 YorumlaSeviyormus gibi yaptiginda anlaşılır baska nasil anlasilcak aaaa sende
00 Yorumla
+1 yılÇok basit hissedersin bunu gerçekten sevilmediğini hissedersin
00 Yorumla
+1 yılistediğini alınca gider veya dk bir gol bir abartili love bombingg yapiyosa
00 YorumlaSeviyomuş gibi yapan erkek seviyomuş gibi yapar. Ordan anlayabilirsin. 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılDevamlı seni takip ediyormuş gibi seni yoklar
00 Yorumla
+1 yılAnlarsın ilgisiz olur düşüncesiz olur küfür eder kaba olur cimri olur
11 Yorumla- +1 yıl
Seni ikinci plana atar her daim
Anlayamazsın ama çok değer veriyorsa her anını senle geçirmem istiyorsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılVakit ayırır ama vakit yaratmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılVakit ayırıyor ilgi gösteriyor ama bana yalanlar uydurmuş bunları öğrendim
+1 yılBu soruyu sormaya yönelterek 😀
11 Yorumla
+1 yılTahammül seviyesinden anlaşılabilinir
10 Yorumla
+1 yılSana zaman ayırmaz, sürekli bahaneleri olucaktır.
10 Yorumla
+1 yılİlgilenmez. Döngüsel günlerinde daha çok triplenşr
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyormuş gibi yapan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı. Aramıyorsa yapıyordur 🖤
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Anlaşılmaz
00 YorumlaPara konularında çok iyi anlaşılır
00 YorumlaS... kalmaz ordan anla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seviyormuş gibi yapar
00 YorumlaAnlayamiyoruz maalesef
00 Yorumla
+1 yılAnlayamazsın, anladığını sanarsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. Erkeklerin hepsi öyle yapar
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat