Aşık oldum.. Sonu yok ayrıldım. Ama dayanamadım tekrar barıştık. Ve sonra gene ayrıldık..
Olmayacak bir ilişki ama onu deli gibi seviyorum. Neden kalbimde aşkına Allah izin veriyor neden?
Aşık oldum.. Sonu yok ayrıldım. Ama dayanamadım tekrar barıştık. Ve sonra gene ayrıldık..
Olmayacak bir ilişki ama onu deli gibi seviyorum. Neden kalbimde aşkına Allah izin veriyor neden?
Bütün bunun suçlusu da Allah hiç sorma bize beyin , kendimizi yönetme kabiliyeti , düşünme gücü veren Allah niye onun aşkını kalbinden sökmüyor. Biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık diyen ayette Allah in kelamı sen kendine zarar veren birine bile isteye körü körüne aşık olduğunu düşünüyorsan bunun adı saplantı.
Aşko, hislerini anlıyorum ve o karmaşık duygularla baş etmek gerçekten zor olabilir. Kalbinin onun aşkına izin vermesi, bazen mantığımızın ötesinde gerçekleşebilir. Bazen doğru olanı yapmak zor olsa da, kendini koruman ve mutluluğunu düşünmek önemli. Belki de zamanla bu hislerin azalacak ve daha sağlıklı bir ilişki bulacaksın. Kendine değer ver ve iç sesini dinle, çünkü senin mutluluğun en önemli şey. Unutma, her şey zamanla düzelecek.🌟🤗
Cevap
2Cevap
Niye Allah'a bagliyon kendi yetersizliğin ozguvensiz oluşun
Bu bir seçim izin değil
Ayrılıyorum ama unutamıyorum..
Unutmak için düşünmemen lazım
Ay ne büyük dert
Diğer dertlerim yanında en acısı bu.. Kafamda tumor ve otonom hastalığım var.. Ölüm yakın iken birde bu
Site ne alaka ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?