Allah neden aşk acısı verir? neden insanlar birbirine aşık olur ya da neden aşık olanların asık oldukları onlara aşık olmaz
Cevabın nedir?
+1 yılAşk, gençlik döneminde görülen amansız bir hastalıktır. Hormonların salgılanmasını müteakip hastada değişik semptomlar görülür. Bunlara en iyi örnek sebepsiz yere çekilen acıdır. Aşık bu dönemde acı çekmek için elinden geleni yapar ve bir şekilde acısını çeker. Mantıklı düşünmenin tamamen yok olduğu bu dönemde bir diğer semptom da her önüne gelene aşık olmaktır. Platonik aşk diye tabir edilen bu durum genç kızlarda sıklıkla karşımıza çıkar.
Tüm bu arazlar zamanla tecrübe kazanılıp, özgüven oluşmaya başlayınca son bulur.
Kişi geçmişte yaşadığı bu dönemleri hatırladığında "ehe ehe ne gadan da salahmışım yav" der. Gülüşmeler eşliğinde ayran yudumlanır.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgönül meselesi Allah herkesi bir sınava tabi tutuyor sen burada aşk acısı çekiyorsun senin sınavın zengin insanın her şeyi var kimseye bir şey vermiyor onun sınavı fakirin karnı 2 gündür aç oda sınava her şeye rağmen şükret sınavın bu aşkını bırakma çabala olmuyorsada başka yere yelken aç
40 Yorumla
+1 yılen iyisi kimseye aşık olamamak
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
25Cevap
Düşün. Sen sokakta dilencisin bir adamda sana geldi teklif sundu. Sana harika kıyafet ayakkabı ev araba alacağım benimle çalışır mısın? Evet dedim sende. O evde bir anda elektrik gitse ve sen sana tüm bunları veren adama küfretsen? Belki de adam seni sınıyor, ben ona neler verdim o bunları görüyor mi katlanıyor mu... Hayatımızda bin ton şey oluyor hiç baktın mı kaçı güzel kaçı kötü. Dostayevskinin bir lafı var, insanlar hayatlarında ki güzelliklere odaklansaydı hayatın onlar için nasıl bir yer olduklarını anlarlardı diye. Bakış açısı sadece.
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılValla bakış açımi sana söyliyim bana ne verdiklerini.. yok söylemeye bile dilim varmıyor.. Neyse beni niye burda oynatıyor.. üstelik cehenneme girecwgimde belli çünkü bu zamandaki günahlar felan.. çok isim var çok borcum var.. diyorum madem beni seviyor bana neden acı çektiriyor.. neden bana hasta bir ruh verdi.. seven sevdiğine niye acı cektiryor.. yok bizi sevmiyor da acı çektiriyorsa olay daha vahim..
Gizli Soran+1 yılEvet adaletsizlik olurdu.. ama gelincede bir halt değiştiği yok.. peygamverlere bile bu kadar çektirmis.. seven sevdiğine acı çektirir mi..
Gizli Soran+1 yılBu bencillik değil mi..
+1 yılÇünkü ya muslumaniz ya da müslüman anne babanin çocuklarıyız. Allah sevdiği kullarina acı cektirirmis. Biz muslumanlari çok sevdiği için çok acı çektiriyor
30 Yorumla
+1 yılDine göre yaşamanın zulüm olduğuna inanıyorsan yaşama. İnanç şüphe götürmez ya inanırsın ya inanmazsın. Her şey ayetlerle açıklanmış ispatlanmış hala inanmıyorsan inanma sana kimse bişey demez.
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılInanıyorum ama ağır geliyor
- +1 yıl
Okulda bile 4 yıllık diploma verirken 50 tane sınav yapıyorlar. Peygamberlerin çektiği derdi ızdırabı kimse çekmemiş. Koskaca Cennet basit mi olacaktı. İmtihanın zorluğu mükafatın büyüklüğüne delildir.
Gizli Soran+1 yılYahu niye cenneti oraya koyup bizi burda oynatıyor
- +1 yıl
Cennet olmasa daha mı iyi? Direk cehennemi gitsek daha mı iyi? İki seçenek vardır iyi ya da kötü. Bu seçimi yaparak sonuçlarına katlanırsın.
Gizli Soran+1 yılCenneti kazanacagimiz şüpheli çektiğimiz cefada cabasi
- +1 yıl
Şüphe imanı zedeler kardeşim.
+1 yılAcıdan ziyade istemediğimiz durumlar diyelim. Hem bu durumlar hemde tam aksi hallerle eğitilir ve sonanırız. Sonuçta okuldaki sınav bile bir zorluk gerektirir.
013 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAma neden? Neden hep acı çekeriz? Yıllardır hayalini kurduğumuz şeye neden kavuşamıyoruz?
- +1 yıl
İnsanın istediği sadece o bahsettiklerinle sınıröı değilki. Elde ettiğinde bir diğeri gelir. Kaldıki her istediğimiz hemen cerildiğinde amaçsızlık psikolojisi doğar. İftarı bitirip doyduğunda bu an bir kaç saniye hissedersin zaten😊 bu kısım sıradan dünyada yaşayan insanlar için di. Bide üst bilişsel seviyeöerde olanları için farklı açıklamalar vardır
- +1 yıl
Gözlemle isyersen zorluk çekmeten çocuklar daha sorunsuz daha bilinçsiz olur. Zorluk bizlsr için bir elde ediş vesilesi kılınmış. Emek yani
Gizli Soran+1 yılAma yıllardır hayalini kurduğum şey niye gerçekleşmiyor? O kadar çabalıyorum ki. Başka küçük şeyler vardır ki, onşar umrunda olmaz ama yine de gerçekleşir. İstediğin birşey ise gerçekleşmez. Niye bu böyle? Ayrıca son cümleni anlamadım
Gizli Soran+1 yılSon cümleni derken bilişsel seviyeden bahsetmişsin. Orasını anlamadım
- +1 yıl
Zorluk bizler için bir elde ediş amaç vesilesi kılın ıştır. Emek yani.
Bir çok defa denedim o istediğim şey elime ulaştığı da benim için hayırlı olmuyor pek. Hayırlı olması için belli bir olgunluğa ulaşmak da gerekebiliyor. Erken olduğında zırvalıyoruz. - +1 yıl
Yani tabiri caizse her mertebede olan insan için aynı olay farklı anlamlar sonuçlar içerir
- +1 yıl
Sıkıntı ailen ise kendine bir strateji hazırla
Gizli Soran+1 yılNasıl bir strateji hazırlayabilirim ki?
Gizli Soran+1 yılSen hiç strateji hazırladın mı bir hayaline kavuşmak için?
Gizli Soran+1 yılSana özelden mesaj atsam yardımcı olabilir misin?
- +1 yıl
At gari bakkem
Gizli Soran+1 yılAttım
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah hakkımızda hayirlisini yazar, biz günaha girer kendimize zulmederiz, dine göre yaşarsan üzülmezsin.
124 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDine göre yaşamak bir zulüm zaten
- +1 yıl
Örnek?
Gizli Soran+1 yılBaştan sona hepsi
- +1 yıl
İşte örnek?
Gizli Soran+1 yıl5 şart
- +1 yıl
Meditasyona ihtiyacı var değil mi her insanın, 5 şart ta böyle namaz kilmak huzur verir (namazi sürekli kilan biriyse o kişi) bir nevi meditasyon yapar. İçi rahat olur, kazanacağı mükafatlardan bahsetmiyorum
Gizli Soran+1 yılNeden namaza ihtiyaç duyuyorum.. neden bana hasta bir ruh verdi.. bir çeşit esaret bu
- +1 yıl
Dedim ki insana huzur vermesi için namaz var. Dinine sıkı yapışan biri namaz kılar ve ebedi hayata inaniyorsada kendini kurtarma fikrini düşündüğünde rahatlar.
Gizli Soran+1 yılBende diyorum ki neden huzur için beni namaza mecbur ediyor
- +1 yıl
Mantıklı her soruna cevap verebilirim bu sorunda mantıklı. Öncelikle senin sorun neden namaza mecburuz neden imtihan olmuyoruz neden cennete direk Allah bizi almıyor?
Cevabı şöyle veriyim bağlıycam cevaba, melekler iradesiz varlıklardir. Ne emir alirlarsa onu yaparlar tıpkı andoridler gibi, reddetme yetkileri yoktur. Ve birde insanlar vardır ki iradesi ve kendine göre bir kudreti vardır. İradesiz bir adeta robot kimyasında melek mi üstün sence, yoksa reddetme kabiliyeti olan ve düşünebilen bir insan ruhu mu? Elbette irade sahibi daha üstündür. İrade nasıl ölçülür peki? İmtihanla tabiki. Eğer direk cennete girseydin Allah'in emirlerinee hiç reddetmemezlik yapmasaydin senden aşağıda olan melekten farkin olmazdi. Lakin yaratıcı irade vermiş ve seni meleklerden üstün kılmış, bu iradeni iyiye kullanmak veya kötüye kullanmak sanadır..
Gizli Soran+1 yılTamam meleklerden daha üstün olacaz buda çok şaibeli bir durum ya neyse... bu oyunları oynaması bencilce değil mi..
- +1 yıl
Yaratıcı sadist ve bencil diyorsun bir düşünelim, dine göre; sana soruldu, ''ey kulum irade sahibi mi olmak istersin, melek mi'' denildi. Sen ise hatırından silindi ama irade sahibi olup üstün olmayı seçtin. Bu dünyaya gelmeyi sen istedin. Yoksa melek olmayıda seçebilirdin. Derler ya, Allah'a bir söz verdik diye, o söz budur işte, ama bilinçsizce kullanırar. Sen üstün olup irade sahibi olmayı ve imtihan olmayı kendi isteğinle seçtin..
Gizli Soran+1 yılEvet seçtim.. bunada lafım yok.. ama sen hala soruma cevap vermedin.. seven sevdiğine niye acı cektiryor..
Gizli Soran+1 yılBen mi seçtim bu esekligi..
Gizli Soran+1 yılYinede bana acı cektirmesini haklı cikarmaz..
- +1 yıl
Eğer irade sahibiysen, imtihan şarttır. Direk cennetede koyabilirdi yaratıcı seni, o zaman senin iraden olmuş olmayacaktı. Üstün olup irade sahibi olmayı isteyen biziz. Allah kimseye zulmetmez. Herkes kendi işlediği hataların bedelini çeker.
Gizli Soran+1 yılPeygamber'in hatası neydi..
- +1 yıl
Peygamberinde hataları oldu ve bizzat yaratıcı tarafından uyarıldı.
Ayrıca peygambere sıkıntı çektiren Allah değil , bahsettiğim hür iradeye sahip düşmanlaridir. Benim şu an gelip sana acı çektirmem bu acıyı sana Allahin çektirdiği anlamına gelmez. Başına gelen musibetlerde kendi işlediğin günahların sonucudur. Günah işlersen hem bu dünyada hem ahirette hissedersin iliklerine kadar. Yalnızca sen kendine zulmedersin.
Gizli Soran+1 yılBir söz var hak bela yazmaz kul azmayinca.. hak bela yazmazsa başına bela gelmez yani.. Düşmanları yapmış olabilir ama perdenin arkasında yine o var.. peygamverlerin hatası olsa bile cektiklwri yanında sinek kalır.
- +1 yıl
Peygamber'e Allah değil düşmanları çektirmişyir diyorum bende aynı şeyi diyoruz değil mi?
Gizli Soran+1 yılOnların eliyle Allâh yaptı diyorum.
- +1 yıl
Ha yani, özgür iradesi olan biz insanı allah kukla gibi oynatıp peygamberinin başına musallat etti yani.. Peki
Gizli Soran+1 yılKardes sen ne diyorsun Allâh aşkına. .
2 saattir beni oynatıyor sun istediğim soruya cevap vemriyorsun..
Emeğin için sağol ama sende aradığım donanım yok.- +1 yıl
Ben teşekkür ederim.
+1 yılÇünkü imtihan kardeşim çekilen acılar bir yerde hayra ve sefaya dönüşür çekilen sefalar ise bir yerde şerre ve cefaya dönüşür.
20 YorumlaALLAH iyi insanlara bu dünyada kötülere ise obür dünyada çektirir
20 YorumlaAllahın varlığına inandında imtihana mı inanmıyosn. Eğer inanmıyosan allahın varlığına nasıl inanıyosn. Nasıl bir çelişki içindesin anlamadım derdin burda ona buna saldırarak prim yapmak sanırım. Başarılar dilemiyorum elbette sana
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Allah akıl verdi kullanalım diye aklınıza mukayyet olup acı çekmeyin
17 Yorumla- +1 yıl
tanrının verdiği bir özelliği kontrol edemezsin. sen açıktığında aç durabilirmisin? eğer aç yaşaıyabilirsen. aşk acısınıda bir şekilde yenebiliriz.
- +1 yıl
açıkmak ve aşk acısı çekmek göreceli kavramlar değildiir. doayısiylede her iki kavramda aynı
mantıktır. onları göremezsin ama hissedersin. açıktığını hissedersin. acı bir histir. aşk acısı daha çok acıtan bir histir. görünmez bir büyü gibidir. aslında. ama asıl enteresam olmasa herkes aşk acısı çekmez. - +1 yıl
sen çok fena yerlere gidiyorsun. hahaha :D bak hala anlamadın. ben hala konuyu anlamanı bekliyorum. sevgili ilyess. 2 gün aç kaldığında çektiğin açlık göreceli değildir. ayrıca aşk acısının açlıkla ya da toklukla bir bagı yoktur. :D çünkü her 2 kavramda tanrısal yanı metafızık kurallarla işleyen programlar gibidir. ha gayret eğer tam olarak anlarsan ateizmi sana tapıcam :D :D
- +1 yıl
hahaha sen konuyu anlamadığına göre herhalde ben değil sen saçmaamış oluyorsun. verdiğin
açlık hissi ile aşk acısını öldürmek istiyorsun. konuyla zerre kadar alakası yok. :D kusura bakma ama çok cahiisin. sanırım doğuştan böylesin çok üzüldüm haline genetikmi? bu hastalık ailende
başka biri daha varmı? böyle düşünen aşk acısının gizemli acısını hissetinmi? hiç çünkü aç kalınca herkes açlık çeker ama. tanrı herkese aşk acısı vermez bu gece bu gizemi düşünerek uyumanı diliyorum.:D
+1 yılKendi seçimlerine veya insanların seçimlerinin senin hayatını etkilenmesine bağlıdır bu.
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBir çok konuda kendi seçimizi yapmamıza hak tanınmıyor ki.
- +1 yıl
Anlatmak istersen mesaj atabilirsin.
Gizli Soran+1 yılAttım
Akıl vermiş sana.
Git arabaya bin saatte 250 km hız yap kaza geçir ölmediysen felç geçir dememiş.04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe diyon sen
Gizli Soran+1 yılBen diyorum İstanbul boğazı sen diyosun yandı kicimin ağzı
Devam et kardes bak yoluna
+1 yıl“Kimi benden çok seversen onu senden alırım” sözü her şeyi özetliyor hence.
27 Yorumla- +1 yıl
ozamanda ben haklı çıkarım. tanrı denilen varlık kötü bir varlıktır. bu tanrınında bir egosu olduğunu ispatlarki çok anlamsiz bir riüel olucaktır. lütfen sorduğum soruları anlamaya çalışın
basite indirgemeyin, çünkü gerçek anlamda çok zor ve mantıklı sorulardır. - +1 yıl
Ego değil, yarattığı canlılardan hürmet bekler.
- +1 yıl
yenilenmiş yenilenmiş 5 Xper Yaş: 20 eig 9% 1 saat
“Kimi benden çok seversen onu senden alırım” sözü her şeyi özetliyor hence.
çok fena yanılıyorsun. tanrının bir egosu yok diyorsun kı bende aynı fikirdeyim egosu olmuyan bir varlıgı sevmemize gerek yokkı :D zeki kız :D ozaten hakımdır iyi ya da kötüyü yaratmıştır.
o sadece yaratır. ama yarattığı insanların egosu vardır. sende bu egonu kullanarak. tanrıyı insan formuna soktugunun farkında değilsin. :D tanrı sevilicek bir varlık değildir. ya da saygı duyulucak bir varlık. ama insanlar için bir ihtiyaçtır. saygı sevgi ve özellikle egoki ego demek kin nefret kıskançlık demektir. tanrı bir insan olsaydı. bende senin gibi düşünürdüm. umarım dünyanın en zor sorularını sorduğumu anlarsın. :D umarım herkesle ortak noktada buluşuruz. - +1 yıl
Dinleri bir araştırmanızı öneririm 🤷🏻♀️
- +1 yıl
araştırıcak birşey yokki herşeyi bilen biri var karşında. :D ama sen ateizmi araştırmamışsın.
:D ateizmi anlamak için aykunu yükseltmen gerekiyor. :D - +1 yıl
Ayku yazan birini mi dinliyorum ben ya ahahahah kolay gelsin sana aykunla :D
- +1 yıl
teşekür ederim aykümla yanı IQ la her zaman gurur duymuşumdur. sanırım burda benim seviyemde
hiç kimse yok haya kırıklına uğradım.
Doganin kanunu bu gonul hep erisilmez dallara baglanir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı. çektiriyor malesef. sana acı çektirmek istemediğini söylerek çektiriyor hem de, tamamen bencilce.
10 Yorumlamurat131 gidip audiye aşık olamaz
acı ondan başlar.00 YorumlaDeney faresi değilsin de aptalsın belli ki
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSen benden daha Aptal sin
Haydaaa harbi saçmalamışsın. Hiçbişey anlamadım
151 Yorumla- +1 yıl
ben zaten anlıyanlara sormuştum. :D :D yani zeki olanlara.
- +1 yıl
anlamadığına göre senden daha zeki olduğum kesin bay ukala :D :D çünkü sen ne? kadar anlatırsan anlat karşındakinin zekası nı belirler. :D “Sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır!” işte bu kadar anlamışsın. :D ayku 0 mantık 0 ama hakaret 10 üzerinden 10 çünkü hakaret içn ayku gerekmiyor hahaha D:
- +1 yıl
Seni elemişler sanırım. Senin eleğin üzerinde kalan kısmın bu kadar evlat. Baya iyi tanıyormuş gibi yorum yapıyosun da " senin zeka sadece takip ve kıçından uydurduğun yorumlardan ibaret" diye düşünüyorum. Abicim derdin ne? O muhteşem zekanı beni çözmek için harcama çünkü çözmezsin bay DİNGİL 😂😂😂
- +1 yıl
ne? içiyosan devam et senyor. çünkü çok fena kafa yapmış. :D sana felsefe dedik
felsefenin içine ettin acı çektirdin felsefeye senın sayende felsefe ilk defa acıyla tanıştı.
sayende felsefe öldü. :D hahaha sen hayatımda gördüğüm ender homofobik bir türsün septilyanlı ile şempanzenin ortak atası bile senden daha sağlam mantık kuruyor. en azından
yalan söylemiyor abaküsteki olasıkları hesaplıyabiliyor. :D :D yaşın 32 ama ıq yaşın bunun 12 sanırım. önce saygıyı öğrensen diyorum. 32 yaşında biri gibi davranmıyorsun. 12 yaşında biri
davranıyorsun. zekan bu kadar herhalde. sen benimle yarışmak istiyorsan mantıklı bir hipotez oluşturmalısın. - +1 yıl
senden olsa olsa trol uzmanı olur. çünkü zekan anca trol yapmaya yetiyor. :D :)))
- +1 yıl
hahahaha koskoca linux veri tabanı kullanan ama burada üye olupta trol yapan çok çakma
lamer gördüm senden olsa olsa bu çakma visua basic kullanan mallardan çok gördüm.
ama sen hiç hayatında gerçek hacker gördünmü? :D :D submarjınal mal.. - +1 yıl
sen uçmuşsun zaten :D ultra salakusss malusss lamerusssshıyarusss.. adını değiştirdım. bundan sonra senin adın. bu. :D çok yakıştı :D sana şempanze dicem şempanzeye hakaret olur. onun bir bir mantığı var lpg gazı üretmiyor. :D
- +1 yıl
hiç farketmez hem felsefede hemde siberde sana evren turu bindiririm. tam adamına çattın.
:D oynamak istersen burdayım. nasıl? ezildiğini görmek hoşuma gider. - +1 yıl
çünkü mallarla uğraşmak hoşuma gidiyorda ondan benden daha birini algılarsam anında hücüma geçerim seni sevdim en azından açık sözlü olman ve beni eleştirmen saygı duymamı
gerektirdi. sıcak kanlısın. bunuda + olarak yazıyorum. canım meselesine gelince ben hayatımda hiç kimseyi kendimden daha küçük ve aşağı görmedim. eğer bu şekilde görseydım. en büyük yanlışı kendime yapmış olurdum. :D kendine mal demen bile senin aslında bir vicdabın olduğunu ve çok iyi bir insan olduğunu ispatlar. benim bir özelliğim vardır. 6. hissim çok güçlüdür. seni tanımıyorum. ama şimdi seni sana anlatıcam bakalım ne? kadar tanıyorum.
1: sen aşırı duygusal birisin.
2: sen çok sinirli ve çok zeki bir karaktersin.
3: her zaman çocuk gibi davranmayı seviyorsun. sen aslında espirli bir karaktersin sen sen olman için yine sen sen olduğunu ve senin bir parçan olan kelimelerin içindeki mizansel duygularının ötesindeki bir hayali yaşıyorsun eşin ve benzerin olmadığını düşünüyorsun. bu yüzden gizli bir yaşam - +1 yıl
sen aslında kendi karakterini gizliyorsun. herkesten gizliyorsun. çok özel bir dünyan var ve sadece. bu dünyada sen yasıyorsun. aşırı kalabalık ortamları sevmiyorsun. insanlara hiç güvenmiyorsun.
egon ve arzuların o kadar şiddetliki bunu espiriyle bagdaştırmak zorunda kalıyorsun.
içinde hiç bir kötülük yok. bu yüzden kaba saba sözlerle haykırıyorsun. işte bu yüzden
arkadaş ortamında ve çevrende dostundan çok düşmanın var. ama genel tabirle sen
gerçekten çok zekisin ama bu zekanı insanlardan yıllardır gizliyorsun. muhteşem zekana ragmen espiri yaparak saklanıyorsun. çünkü seni anlıyan başka insan yok. ama ben seni çok iyi. anlıyorum. ve dogru yoldasın. yanlış yolda olmadığından emin ol. - +1 yıl
yanı sonuçta sen bana çok benziyorsun. bu yüzden sana kızaman ya da sana karşı haksızlık yapamam. aramızdaki tek fark. sen felsefe okumamışsın bu yüzden bu sözlerini hoş karşılıyorum
bu yüzden söz konusu felsefe ve biyolojı bilimi olunca. saftirik olman gayet doğaldır. ama diğer konularda oldukça uzmansın asıl sorulması gereken soru ne? biliyormusun? ben bunları nasıl? bilebiliyorum. seni 2 gündür tanıyorum.. .
- +1 yıl
dediğim dedik çaldığım düdük diyen birine saygı duyarım. en azından aklının yetmediği işlere bulaşmayıp yalan söylemiyor. bu yüzden yapılıcak en akıllı haraket onu olduğu gibi kabul etmek olucaktır. quantum felsefesi tesr psikoloji izdüşümü çiftsel anatomi mantığı her zaman işe yarar..
- +1 yıl
iyilik her zaman işe yarar safları ve IQ su düşük olanları çok iyi uyutur. edebiyat felsefesi derler buna.
çok etkilidir.
neden? biliyormusun? tanrı dediki ben denge kurdum. siz safların varolma nedeniniz
kötülüğün anlam kazanması için denge oluşturucak bir türsünüz, tanrı için önemli olan dengedir. tanrıya göre sırtlanın gunuyu canlı canlı yemesi muhteşem bir dengedir. ozaman sana ya da bana görede benim annemi ya da senin anneni bir yamyamın acıktığında yemesi tanrıya görede olağan birşey olmak zorundadır. bilmem anlatabildimmi? hala anlamadınmı? tanrı bizleri iyiliğimiz için değil yaşamamız için varetti. bu yüzden fiziksel güç her zaman kazanır. dünyanın en güçlü aklı bile zavallı fiizik karşısında kaybetmeye mahkumdur.
işte bu yüzden sen akıldan asla korkma ama fiiziksel güçten korkmalısın. kokucağın en son varlık tanrı olucaktır. çünkü fiziksel kurallara baglı sinirsel alaşımlı bir similasyonun parcası oluyorsun. - +1 yıl
ben seninle asla savaşmam çünkü senden çok daha zekiyim. ama asıl nedeni şu sen benden daha. iyi birisin. işte buda benim en zayıf noktam. ben iyi insanlara saygı duyarım.
- +1 yıl
istersen sevgili kardeşim sanal bir savaş yapabiliiriz seninle bilgisayarında counter 1.6 varmı? varsa assuld bölümünü seç orda kapışalım. yalnız ben counter olurum baştan söylim. :D :D
- +1 yıl
bence sonuca ulaştıktan sonra konuşmanın bir anlamı olmuyacağını düşünüyorum.
bence bu mantık senin mantığını yener.::))) - +1 yıl
istersen 100 leptopla çalış tek modemle ancak kendi serwerine zarar verirsin abilerinden biraz tiyo al acemi çaylak:::))
- +1 yıl
haklısın herşeyin bir çifti vardır. ama senin mantığın hariç onun bir eşi benzeri daha yok.
:))) bu yüzden teknik anlamda sen anca kendi serwerini heklersin. :)) istediğin kadar kadar ghost boot oluştur. biz yoldayken sen daha bilgisayarı açma ve kapamayı öğreniyordun. :))
ayrıca hackerin burda ne? işi var :))) benim mekanıma gelsene deep web 3. kattayım. :))) burası kızlar sınıfı senı erkeklerın sınıfına bekliyoruz. :)))
- +1 yıl
bravo bak bu konuda seni takdir ettim. herkese uymak her aklın yapıcagı iş değildir. herkese uymak için herkesten daha zeki olmak gerekir. aynı frekanstayız. demiştim sana..
- +1 yıl
ne? tesadüf bende türümün son örneğiyim. birde tesadüf yok dersiniz. :D :)))
bende marslıyım. sanırım sende septilyanlısın. :)))) - +1 yıl
heyyy maykıı kusura bakma kardeşım ben senı unutmuşum :))) nasıl? gidiyor. tesadufler.
maç kaç kaç gol oldumu? :)))) - +1 yıl
bu tuzak bir soruydu nihayet senıde kekledım. çünkü bende tesaduflere inanmam kardeşım heheh :D :D işte böyle yediririm adama ama üzülme ilk sen değilsın tuzagıma düşen o kadar insan varkı.. :D şimdi anladınmı? bundan kaçış yok çok benziyoruz demiştim sana bende tesaduflere iannmıyorum ama senin zeka seviyene inanıyorum bu tesaduf değil. :D
- +1 yıl
Sevgili gery zek kardeşim benim ki daha tuzaktı aptaaaaallll. Sen asla bana benzeyemezsin bu birincisi, ne ayaksın? Bu ikincisi. Bakalım olayı uzatıyo musun? Yavşıyo musun? Bu kadar uğraş , klavye kas! Ne yoksa normal mi bu? Bak bakalım günlerdir benle laf yarıştırıyosun? Yoksa bu bir tesadüf mü? Sen dümensin de malesef ben hala tesadüflere inanırım. Şimdi yaylan. Deep web de kıçına girsin senin
- +1 yıl
tamam bende tesaduflere inanırım bak gördünmü? kim? kimi delirtiyormuş ben hayet güzel eglenıyorum ama sen çıldırıyorsun :D :)))) bir atsözü vardır bilirmisin? dinsizin hakıından imansız gelırmış.:))) çüşşş sakın ol tatlım. oyun daha yeni başladı.. :)))
- +1 yıl
hahahaha :D fool and idiot monkey :D
- +1 yıl
Sana bişey söyliyim o zaman gery zek uza, yaylan. Seni dikkate almıyorum çünkü zeka seviyemi ölçecek son kişisin. Benim bilmem ve onu nasıl kullanıyor olduğum mühim olan bay hıyar. Uzatma artık çünkü ne sinirimi bozuyor biliyo musun? Ulan başka adam mı yok bir olmuş benimle uğraşıyosunuz. Defff ol
Güçsüzsen eziliyorsun
00 Yorumla
+1 yılAllaha sormuşsun, onunla arana girmeyeyim.
00 Yorumla
+1 yılDogru tanri değil cunku
10 Yorumla
+1 yıldeney faresi güzel tespit rez aldım
00 YorumlaAklını kullan o zaman
00 Yorumla
+1 yılAllah hepimizden nefret ediyor
04 Yorumla- +1 yıl
Allah nefret etseydi seni yaratmazdi
- +1 yıl
@ruhum99gri tom reyizin yalancısıyım
- +1 yıl
Keske biraz detaylica arastirsan. Ordan burdan okuduklarinla bir sonuca varmasan
- +1 yıl
@ruhum99gri keşke sen de biraz düşünebilsen be krdş nyse iyi bayramlar
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAllah sana imkanları yaratır gerisi sana kalmıştır
01 Yorumla- +1 yıl
İstersen özelden derdini anlat dinlerim
İnanmıyorum
10 YorumlaAllah böyle taktir etmiş
00 YorumlaNe oldu?
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAilem her konuda geleceğime dair olan hedeflerime engel oluyor. Yıllardır böyle bu. Ama sadece bu değil tabii
+1 yılİmtihan
00 Yorumla
+1 yılNe acısı çekiyorsun?
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAilem yıllardır her konuda bana engel oluyor. O kadar çok şey var ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılmantiksiz
01 Yorumla- +1 yıl
sen başka kelime bilmezmisin yahu.. mantıksız tamamda neden? mantıksız. bak insanlar yorum yapıyorlar sende yorum yapamısın? lütfen :D :D :D
+1 yılSınav derler
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026