Sayılıyor
Sayılmıyor
Sevgilinin verdiği güvene bağlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dansözlü mekana gidecekse sevgili yapması doğru değil, herkes eğlenebilir ama ilişkisi olan birisi bu şekilde değil. Sevgilin varsa o senin için dünyadaki bakmaya değer iki kızdan birisidir, diğeri annen. Bitti.
Of ablammm iyi konuştun
naptı adam dansözlü mekanlara gitti kadının memesine para taktı. kadınla yatakta bastın mı? hadi bastın penis vajina da ya da anüstemiydi? inkar inkar inkar :D üst üste yakalasan nafile de yani dansözlü mekan napacak herkesin içinde dansözün eline mi verecek
Korkma parası bitince gidemez helede bu devirde en az bir. gece 4 arkadaş gitse kişi başı masrafı 1000 ile 1500 tl düşer oda gariban sofrasında ona da oryantal fazla bakmaz
:D :D bazarrrryaaa.
Eski restoranciyim iyi bilirim o işleri müşterinin cebinde parası var mi yok mu
Bu zamana kadar sitede kendini niye restorancı gibi göstermedin peki? Bilim adamı , kitapkolik gibi gösterdin de.
Sen rahatsızmisin.. kimsin bilmiyorum ama beni tanıyan herkes kitaplara merakımı restoranımın olduğu nu aynı zamanda demir çelik sektöründe iş yaptığımı bilir de seni neden rahatsız etti. Kimsin ki hakaret etmeyi kendine hak. goruyorsun bence bir psikoloğa gitmelisin sen
Tanıyanlar elimin kolumun uzun olduğunu farklı adrenalin tutkularımın olduğunu şiddete meyilli olduğu mu fazla kural kanun tanımadığı mi vahşi hayvan sevgimin üst düzeyde olduklarını da iyi bilirler. Sevgiliye gelince de sevgilim yok hem olsada bu kimseyi ilgilendirmez sana neden dert oldu ise
kızılbaşağın sevglisi özcan, doğru ya.
bence psikologa sen git. kızı sen aldatmıştın sonuçta. sonra da hesap silip tüymüştün.
Ben hesap silmem bu zaten 2. Hesap diğeri yasaklandı
Ve aldatmam ayrılır yol veririm
Ve bence sen işine bakmalısın ve hala tanimadigin gibi hakkımda konuşmaya çalışıyorsun daha adımı bilmiyorsun psikoloğa gitmelisin ya da Sana bir tavsiye kimsenin hayatina burnunu sokma böyle bir. huyun var. belli bir. gun o burnunu koparırlar anlamazsın sonra
Biliyorsa sorun yok sana giren çıkan ne bu konuda sen neye özendin de ya da neyi elde edemedin de geldin sardın şimdi?
Yazı yazmayı öğreneceksin.
Öğrenmezsem
@iSLaNDBaZaRr ne biliyon ki gariban olduklarını, adam belki şişeler açtırıp tüm mekana bira ısmarlıyor :D
@_GerdekBasan_ ben öyle bir baba yiğit daha görmedim
Cevap
21Cevap
Evet aldatmaktır.
Bence sayilir. Günümüzde insanlar sevdayi cok basitleştirdiler. Gerçekten seven adamin gözü sevdiği kadindan baskasini görmez
Nereden buluyorsunuz lan bu ucuz ruhlu sokak itlerini be... Hiç mi kalite anlayışınız yok.
Ben dansöz sevmem, sevenide sevmem. Çok ucuz geliyor
sayiliyorrrr, aslaaaa, kesinlikle ben dururken mekana gitmek ne ya
Şaka mı bu erkekler geçen de benim arkadaşım gitmiş sayılır tabiki
Bence kendine böyle biri bana hak ediyor mu aynı ligde miyiz diye sor hak ettiğini düşünüyorsan hem kendin açısından hem onun açısından devam et
sende erkekleri görmeye git aynı eşit olun
Bende zenneye mi gidim
sana klmış köpek olsun sanaa
Bunuda deneriz
köle olacak ve ayağının altında olacak hep
Katılıyorum
ve sıra sende olacak :)))
Ay yok ya o kadar değil kıyamam yani ne ben ona olurum nede o bana olsun
işte kaybedersin
O beni kaybetmeyi göze alamaz
ben olsam sana köpk olurdum
Kimseye olmamalısın
olurummm
Değecek birine ol bari
sen değermiydinb mesela
Ben başkasına değerim sana değmiyorum
boş ver o seni takmıyo bana değ sen
:))
Ben mesela arkadaşlar gitse giderim ama ne içerim ne başka bir şey yaparım, sevgilim olsa gitmezdim
Şu instagram yüzünden insanlar iyice geniş olmaya başladı. Sayılıyor tabii ki iyi misiniz ya
Sen git erkeklerin ic camasiryla oynadi mekana bakalim sana ne tepki vercek kesin pavyona gitmsirit git evlen bidr iki güne aldatsin seni
Tabii abla onun ölüm hakkı gelmiş
🤣🤣🤣🤣
Herhalde, ne gerek var yani
Sayarım her an yanlış yola düşülebilecek bir ortam ne olur belli olmaz
Sevgilin pek adamdan sayılmıyor
Böyle birine hâlâ sevgilim diye bahsetmen hata.
Sayılmıyor. Ama ahlaken bence doğru değil.
Kucak dansı yaptırıyorsa sayılır.
Sayılmaz diyenler hangi kafada ssffs
Oraya adım atan biri aldatıyordur sorman hata
Yani sayılmaz desem yalan olur
partnerine saygisi olan boyle bir sey yapmaz zaten
Kız Allah'ına ortamlara girenlerden ne bekliyorsun
Yok sayılmıyor 🙄 şaka mısın 🤦♂️
Guven varsa sorun olmas
Sayilmiyor, ama istemem orasi ayri
valla ben ayrılırdım
Sapik o ilerde nasi aile babasi olccak
Sevgilinin verdiği güvene bağlı