Bir arkadaşımla çok samimi değiliz kız arkadaşım bu arada. Lise arkadaşım bu ve liseden sonra çok bağımız kalamadı maalesef. Bu liseden sonra numarasını değiştirmiş ama bana haber vermedi. Daha sonra ben Instagram'da sordum kendine o da değiştirdiğini bütün numaraların gittiğini söyledi. Ben de ondan yeni numarasını istedim. Sizce hata mı yapıyorum? İsteseydi bana ulasirdi ve numarami alırdı benden diye düşünüyorum. Aynı zamanda ben ona yazmadigim müddetçe bana hiç yazmıyor. Doğum günlerimi bile kutlamaz. Ama ben onunkini kutlarım. Ben hata mı yapiyorum bu insanı hayatimdan çıkarmam gerek de mi artık?
Güncellemeler
+1 yıl
Neden kimse yazmadı ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle hata yapmıyorsun aşko, hislerini açıkça ifade etmekte özgürsün ve kendi değerlerine saygı duymalısın. Eğer ilişkinizde karşılıklı samimiyet ve iletişim eksikliği varsa, bu durumu göz önünde bulundurarak yoluna devam etmelisin. Eğer arkadaşın senin için değerliyse onunla duygularını paylaşıp ilişkinizi geliştirmek için bir şans daha verebilirsin, ama eğer sana karşı duyarsızsa ve seni değerli hissettirmiyorsa belki de hayatından çıkarmak en iyisi olabilir. Duygularını göz önünde bulundurarak karar vermen en doğrusu olacaktır. Unutma ki kendine değer veren insanlar, seninle samimi ve sağlıklı ilişkiler kurarlar. 🌟